Günlerde Seks Konuşan Var mı?

Günlerde Seks Konuşuyormusunuz?

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
küçükken anlemlerin gününde bir kadın sürekli cinsel içerikli fıkra anlatırdı delikafadulden
o fıkra anlatacağında biz çocukları başka odaya gönderirlerdi :çok üzgünüm:
bizdede hep aynı olurdu
cocuklar siz dısarı cıkın hele

Asla olmaz böyle bişey benim hayatımda..Hiç tarzım değil..Günleri filanda sevmem zaten bu yüzden..sex fıkraları,yatak odası maceraları,kim nasıl yapıyo falan...ucuz hareketler,yakışıksız sohbetler bence..eşlerimizin kendi ortamlarında bunları konuştuklarını düşünsenize..Aman Allahım...bende eşimi böyle bi duruma düşürmem asla..yani ben anlatsam günlerde filan sex hayatımı elaleme,bunuda eşim bilse napar caba!!!!! ayıp yaa çok ayıpppp

Hiç günlere gitmedim zaten sevmemde...
Ama muhakkak cinsellik konularınıda az da olsa konuşuyorlardır diye düşünüyorum...
Çünkü kadınlarında erkeklerden kalır yanları yok:1closedeyes:

Hiçbir erkek, karşısındaki kişi ne kadar yakını olursa olsun, karısı ya da ciddi bir ilişki yaşadığı kız arkadaşı ile yaşadıklarını şakayla karışık bile olsa ona anlatmaz..(sıradan sevgilisi ise olabilir)

Bu olay sadece kadınlara mahsus bişi.Yani toplantılarda kocalarıyla yaptıklarını sulandırarak anlatmak kadınlara has birşey, benim fikrim böyle..

Bahsedilen konu ,bana göre değil..
Aldım verdim bilmem ne.:1closedeyes:.
Pek hoş gelmiyor bana..:dilcikar:

princess-in-love arkadaşıımızın anlattığı olayda ki kadın "verdim" olarak yazdığı için ben tersine çevirip erkeğin yazdığını varsayalım diyerek o şekilde yazdım yani benim de konuşma tarzım bu değil arkadaşım.konuşma tarzım bu olsaydı günlerde konuşulmasından zevk duyardım.
kaldı ki bana göre kadınlara özgü birşey olması da saçma..ben nasıl ki diğer kadınların kocalarıyla yatakta ne yaptıklarını kocalarının yatak maceralarını merak etmiyorsam diğerlerinin de merak etmeyeceğini düşünerek bu tarz muhabetlere girmem..ben sabah sevişirmiyim bilmem nerde sevişir miyim kime ne kimin haddine..kadın organı ile ilgili bir sağlık sorununun konuşulması ayrı birşeydir seks,cinsellik konusu ayrı bir konudur.2si karıştırılmamalı..ve konuşanların eşleri bilse bu tür konuşmaların döndüğünü kendilerinin anlatıldığını eminim bundan pek hoşlanmazlardı..

bi erkegin sizin hakkınızda arkadaşlarının yanında bizim hatun da cok azgın demesi onun arkadaslarının gozunde ne duruma dusurecekse,kocanız da arkadaslarınızı yanında o duruma duscektir:/
cok igrenc bnce:S

Back
X