- 16 Nisan 2016
- 177
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi dragonsmother
çok sinirliyim kızlar suya düşüp telefonum bozulmuştu kenarda da nakit olmadıgı için altınımı sattım 800 tl bütçe ayırdım ikinci el iphone 5s almak için bir siteden buldum aldık eşim mecidiyeköyden adam adresını telefonunu işyerını herseyını verdı esim 1 hafta kullanırım sorun oluırsa getırırım o şartla alıyorum demiş adamda sorun olursa burdayım falan telefonu aldık eve getirdi iyi güzel ertesi gün şarja takıcam şarj almıyor ses tuşu kısılmıyor telefon bildiğin bozuk ara sıra sarj alıyor kafasına göre aşırı da ısınma yapıyor eşime dedim hemen arıyorsun bunu geri ver arıyor telefon kapalı işyerine gidiyor burda öyle biri çalısmıyor diyorlar resmen dolandırıldık 800 lira az paramı altınımı bozmustum ben çok aglıyorum mahfoldum ıkı gundur sürekli beddua edıyorum allah tez zamanda ondan bu parayı çıkarsın inşallah siz siz olun asla garantisiz iş yapmayın elden alım satım yapmayın ben yandım başkaları yanmasın. allahta onu yaksın inşallah o para onun boğazını ateş olup yaksın
not bugun telefoncuya gosterdık artık adamı bulmaktan ümidi kesınce telefoncu bu telefon elinizde patlar emin olun dedi 5 yıllık falan var içi defalarca açılmış kablolar ufak bir lehimle tutturulmuş dedi dokunmatiği de basmıyor bazen yandım ki ne yandım
KADININ KADINDAN BASKA DUSMANI YOKTUR
BEN NE İLK HESAP KAPATTIRDIGINIZ UYE NEDE SON OLACAGIM SİZİN GİBİ İNSANLARI ALLAHA HAVALE EDIYORUM. BENI BURDA HÜNGÜR HÜNGÜR AGLATTINIZ YA ALLAH LAYIGINIZI TEZ ZAMANDA VERSIN
SAYIN KADINLAR KLUBU YONETİCİLERİ LUTFEN ÜYELİĞİMİ SİLİN NASIL YAPILDIGINI BILMIYORUM
not bugun telefoncuya gosterdık artık adamı bulmaktan ümidi kesınce telefoncu bu telefon elinizde patlar emin olun dedi 5 yıllık falan var içi defalarca açılmış kablolar ufak bir lehimle tutturulmuş dedi dokunmatiği de basmıyor bazen yandım ki ne yandım
KADININ KADINDAN BASKA DUSMANI YOKTUR
BEN NE İLK HESAP KAPATTIRDIGINIZ UYE NEDE SON OLACAGIM SİZİN GİBİ İNSANLARI ALLAHA HAVALE EDIYORUM. BENI BURDA HÜNGÜR HÜNGÜR AGLATTINIZ YA ALLAH LAYIGINIZI TEZ ZAMANDA VERSIN
SAYIN KADINLAR KLUBU YONETİCİLERİ LUTFEN ÜYELİĞİMİ SİLİN NASIL YAPILDIGINI BILMIYORUM
Son düzenleme: