günlerden beri beddua edıyorum

off cok kötürmüş ya herzaman kötünün kötüsü var değilmi hayırlısı boylemıs demek lazım ama kabullenmekte zor allah yardım etmıs size de çok sükür kurtulmussunuz
Evet onun icin dedim ya basinizin gozunuzun sadakasi diyin gecin. Ben bide hırsız damgası yedim yani . onun pskolojisi bambaska , tutanağın altinda supheli kısmında isminizi soyismini gormek bambaska. Tövbe ettim 2.el lafına...
Sizde dusunmeyin gecmis olsun artik. Yemek yerken bogazlarinda kalsin ambulansi aramak icin telefon bulamasinlar insallah :))

ya internetten nası güvenip 2. el aldınız 800 de az para değil ki 300 fln olsa insan risk alabilir.. bende iphone kullanıyordum başka istemem diyordum ama samsung kesinlikle daha rahat ve güzel iphone un adı var ve gereksiz pahalı

çok sinirliyim kızlar suya düşüp telefonum bozulmuştu kenarda da nakit olmadıgı için altınımı sattım 800 tl bütçe ayırdım ikinci el iphone 5s almak için bir siteden buldum aldık eşim mecidiyeköyden adam adresını telefonunu işyerını herseyını verdı esim 1 hafta kullanırım sorun oluırsa getırırım o şartla alıyorum demiş adamda sorun olursa burdayım falan telefonu aldık eve getirdi iyi güzel ertesi gün şarja takıcam şarj almıyor ses tuşu kısılmıyor telefon bildiğin bozuk ara sıra sarj alıyor kafasına göre aşırı da ısınma yapıyor eşime dedim hemen arıyorsun bunu geri ver arıyor telefon kapalı işyerine gidiyor burda öyle biri çalısmıyor diyorlar resmen dolandırıldık 800 lira az paramı altınımı bozmustum ben çok aglıyorum mahfoldum ıkı gundur sürekli beddua edıyorum allah tez zamanda ondan bu parayı çıkarsın inşallah siz siz olun asla garantisiz iş yapmayın elden alım satım yapmayın ben yandım başkaları yanmasın. allahta onu yaksın inşallah o para onun boğazını ateş olup yaksın

not bugun telefoncuya gosterdık artık adamı bulmaktan ümidi kesınce telefoncu bu telefon elinizde patlar emin olun dedi 5 yıllık falan var içi defalarca açılmış kablolar ufak bir lehimle tutturulmuş dedi dokunmatiği de basmıyor bazen yandım ki ne yandım

tamam size bozuk mal kakalamış orası kesin de iphone 5s çıkalı 5 sene olmadı maksimum 3 sene.. telefoncu da tamir edip çok para almak için dolandırmasın da..

bugun birkaç yere daha sorup yaptıracagız da nasıl kullanacagım bilemem bu lanetli telefonu
eşya ile duygusal bağ kurmayın. telefona lanetli deyip her kullandığınızda kötü hisler çağırmayın. sonuçta hayatımızın çoğunluğunu kaplayan bi alet. hayırlısı demek ki çıkacak para varmış öyle bakın olaya.
kişinin bilgileri varsa nitelikli dolandırıcılıktan şikayet edebilirsiniz de hangi hukuk sisteminde???

bugun birkaç yere daha sorup yaptıracagız da nasıl kullanacagım bilemem bu lanetli telefonu
lanetli telefon falan biraz abartılı olmuş.
evet dolandırılmışsınız ve üzgünsünüz ama eşyayla bu kadar bağ kurmayın bence.
aynı durum adroid kesinlikle kullanamıyorum tableti elime bile alamıyorum demeniz içinde geçerli.

çok sinirliyim kızlar suya düşüp telefonum bozulmuştu kenarda da nakit olmadıgı için altınımı sattım 800 tl bütçe ayırdım ikinci el iphone 5s almak için bir siteden buldum aldık eşim mecidiyeköyden adam adresını telefonunu işyerını herseyını verdı esim 1 hafta kullanırım sorun oluırsa getırırım o şartla alıyorum demiş adamda sorun olursa burdayım falan telefonu aldık eve getirdi iyi güzel ertesi gün şarja takıcam şarj almıyor ses tuşu kısılmıyor telefon bildiğin bozuk ara sıra sarj alıyor kafasına göre aşırı da ısınma yapıyor eşime dedim hemen arıyorsun bunu geri ver arıyor telefon kapalı işyerine gidiyor burda öyle biri çalısmıyor diyorlar resmen dolandırıldık 800 lira az paramı altınımı bozmustum ben çok aglıyorum mahfoldum ıkı gundur sürekli beddua edıyorum allah tez zamanda ondan bu parayı çıkarsın inşallah siz siz olun asla garantisiz iş yapmayın elden alım satım yapmayın ben yandım başkaları yanmasın. allahta onu yaksın inşallah o para onun boğazını ateş olup yaksın

not bugun telefoncuya gosterdık artık adamı bulmaktan ümidi kesınce telefoncu bu telefon elinizde patlar emin olun dedi 5 yıllık falan var içi defalarca açılmış kablolar ufak bir lehimle tutturulmuş dedi dokunmatiği de basmıyor bazen yandım ki ne yandım
geçmiş olsun
çok üzüldüm ama hayattakı en onemlı sey saglık
olan olmus artık
bu kadar kendınıze dert etmeyın

Ayranı yok içmeye, taht-ı revanla gider......diye bir atasözü geldi aklıma nedense...

amin canım birde dalga geceer gibi resmini bırakmıs telefonda bir tane sırıtan sanki nasıl kazıkladım sizi der gibi
Bence karakola gidip resmi göster. Muhtemelen ilk kez yapmıyorum bunu, vardır sabıkası, en azından paranı alamasan bile belki dolandırıcılık suçundan yakalatırsın

Ayranı yok içmeye, taht-ı revanla gider......diye bir atasözü geldi aklıma nedense...
siz nasıl bir insansınız ya insanmısınız acaba bu nasıl bir cümledir nasıl aşagılayıcı yazıklar olsun sizin gibi insanlarla aynı ülkede soludugum için yazıklar olsun

hep sıfırcıyımdır,ya almam,yada sıfır alırım,ve kedın malım için bile derimki,bir mal tamirciye gidince bir gözü toprağa bakıyor,çanta ayakkabı,kıyafet takı,maalesef böle,çok geçmiş olsun,uzülme artık

siz nasıl bir insansınız ya insanmısınız acaba bu nasıl bir cümledir nasıl aşagılayıcı yazıklar olsun sizin gibi insanlarla aynı ülkede soludugum için yazıklar olsun
Çalışmıyorsun hamilesin. Kocanın 1750 tl maaşı var yarısı kiraya gidiyor. Rutubetli evin var taşınamıyorsun parasızlıktan. (önceki yazılarına baktım da). Bu durumda niye 800 tl telefona veriyorsun?????

Çalışmıyorsun hamilesin. Kocanın 1750 tl maaşı var yarısı kiraya gidiyor. Rutubetli evin var taşınamıyorsun parasızlıktan. (önceki yazılarına baktım da). Bu durumda niye 800 tl telefona veriyorsun?????
sanane be sanane alllah belanı versın inşallah allah senın basına da daha bın beterını getırsın inşallah üşenmeyip eski konularıma bakmış bide sen nasıl tehlıkelı bir insansın sana mı dert olundu benım hayatım sana mı allah senı bın beter etsın canımı cok yaktın suan sen beni bu yazdıgın yazıyla asagılanmanla çok yaktın bundan sonra bak bakalım sen kendı hayatına ben muhtemelen ban yıyeceğim ama sende başına gelen ilk olumsuzlukta benı hatırla çnku ah ettim

Napıcak hesap mı vericek burda? Sanki senden borç alıp aldı teli, pes vr el insaf, azıcık had bilin

nili savunmuyorum,konunun yerı değil,ama asıl ülkede çok daha sıkıntılar varken bunca şehit varken böle bişey için günlerdir üzülen beddua eden senın gibi biri ile aynı ülkede yaşadığım için vben üzüldüm

sanane be sanane alllah belanı versın inşallah allah senın basına da daha bın beterını getırsın inşallah üşenmeyip eski konularıma bakmış bide sen nasıl tehlıkelı bir insansın sana mı dert olundu benım hayatım sana mı allah senı bın beter etsın canımı cok yaktın suan sen beni bu yazdıgın yazıyla asagılanmanla çok yaktın bundan sonra bak bakalım sen kendı hayatına ben muhtemelen ban yıyeceğim ama sende başına gelen ilk olumsuzlukta benı hatırla çnku ah ettim
Bu nasıl bir yorum ya.
Bu kadar beddua sana da döner seni bulur haberin olsun..

nili savunmuyorum,konunun yerı değil,ama asıl ülkede çok daha sıkıntılar varken bunca şehit varken böle bişey için günlerdir üzülen beddua eden senın gibi biri ile aynı ülkede yaşadığım için vben üzüldüm
sen ne yapıyorsun bu ülke için hergun her an yas mı tutuyorsun ordan konusmak kolay tabı donmedinizmi hepiniz kednı hayatınıza gulmedınızmı kahkahayla neden sıyasete şehitlere baglıyorsun olayı ozman girme bdv ye ne işin var burda

Back
X