günlerden beri beddua edıyorum

Napıcak hesap mı vericek burda? Sanki senden borç alıp aldı teli, pes vr el insaf, azıcık had bilin
am sen bu uyenın diğer konularında bızleri nasıl böle hadsiz cevaplar verdiğini bilmıyorsun,nil bılıyor,bende bılıyorum,ve nil gayet haddini bilmeyen birine haddini bilen bırı olarak had bildirmiş

nili savunmuyorum,konunun yerı değil,ama asıl ülkede çok daha sıkıntılar varken bunca şehit varken böle bişey için günlerdir üzülen beddua eden senın gibi biri ile aynı ülkede yaşadığım için vben üzüldüm
Aynen katılıyorum. Kadınlar kocasız evlatlar babasız kaldı. .
Yetim Kaldı.
Ama internet üzerinden ona buna beddua et vs.. hayret ediyor bazen insan..

am sen bu uyenın diğer konularında bızleri nasıl böle hadsiz cevaplar verdiğini bilmıyorsun,nil bılıyor,bende bılıyorum,ve nil gayet haddini bilmeyen birine haddini bilen bırı olarak had bildirmiş
ne haddinden bahsedıyorsunuz muhtemelen onceden dumak ıstemedıgınız seylerı soylemısım gerçeklerle yuzlesmek zor gelıyo dımı ordan takmıssınız bana belli ki siz varya kolonisiniz kadınalr klubunun saldırı timi

Ben onu bilmem ama hamile kadının üstüne kocan şu kadar para alıyor evin küflü sen kimsin ki ezik diye dalıyosanız herkesin önünde yazık sizlere, ister iphone alır ister Ferrari alır, kimseye düşmez tasası

sanane be sanane alllah belanı versın inşallah allah senın basına da daha bın beterını getırsın inşallah üşenmeyip eski konularıma bakmış bide sen nasıl tehlıkelı bir insansın sana mı dert olundu benım hayatım sana mı allah senı bın beter etsın canımı cok yaktın suan sen beni bu yazdıgın yazıyla asagılanmanla çok yaktın bundan sonra bak bakalım sen kendı hayatına ben muhtemelen ban yıyeceğim ama sende başına gelen ilk olumsuzlukta benı hatırla çnku ah ettim

Yuh yani.
Onun eskileri karıştırması belki hoş değil ama böyle beddualar savurmak ne ya?!

Yuh yani.
Onun eskileri karıştırması belki hoş değil ama böyle beddualar savurmak ne ya?!
hiç tanımadıgım hayatımın nasıl oldugunu benı tanımayan ınsanlar böyle benı yerden yere vururken ne yapmalıydım söyleyin herkes haddini bilmeli ayrıca o üç kişi bana muhtemelen kendı konularına istemedıklerı yorum yaptım diye taktılar ondan böyle aşağılık yorumlar yaptılar ama adalete guvenıyorm

hiç tanımadıgım hayatımın nasıl oldugunu benı tanımayan ınsanlar böyle benı yerden yere vururken ne yapmalıydım söyleyin herkes haddini bilmeli ayrıca o üç kişi bana muhtemelen kendı konularına istemedıklerı yorum yaptım diye taktılar ondan böyle aşağılık yorumlar yaptılar ama adalete guvenıyorm
Bende beddua nin dönüp dolaşıp sahibini bulacağına güveniyorum

canım yandı siz bılırmısınız can acısını siz boyle aşağılanmayla karsıkarsıya kalsaydınız ? empati yapın hamıleyım ayrıca
Ben senin yerinde olsam açıp bişey seyrederim, burda insanlarla tartışmak yerine kafamı dağıtırım, bırak muhatap olma kimseyle, hamilelik insanda aşırı üzülme, sinirlenme yapıyo, bana yapmıştı en azından, boşuna bebeğini yoruyorsun, değmez hiç

Back
X