neden evlendiniz o zaman bu kadar kisa surede size bosanmayi dusundurtecek bir adamla?
Bilmiyorum sadece yipraniyorum.Açıkçası ben evli değilim bu konuda laf söylemek haddime değil ama formdan öğrendiklerime ve etraftan duyduklarıma göre tartısmanız birbirinize alışma döneminde gayet normal ama gidersen boşanıriza getirecek kadar olayı büyütmek bana garip geldi sanki bilemediğiniz sorunlar var gibi
Ben mizac olarak bağırıp cagirmam çabuk kirilirim.Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Yol yakinken yapin bence. Hakkinizda neyse hayirlisi o olur ins..Cok zaman umutsuzluga düştüm dusmeye de devam ediyorum. Olmazsa hayatimda bir seyleri oturtup boşanmayı düşünüyorum zaten.
Pardon yanlış anladim. Evlilik sonrasini kasdetmissiniz.neden evlendiniz o zaman bu kadar kisa surede size bosanmayi dusundurtecek bir adamla?
Yol yakinken yapin bence. Hakkinizda neyse hayirlisi o olur ins..
Ben mizac olarak bağırıp cagirmam çabuk kirilirim.
Ben mizac olarak bağırıp cagirmam çabuk kirilirim.
Selamlar. Cocuk var mi? Adamın değişeceğine inaniyor musunuz?Selam bacım. Ben iki yıllık evliyim. Biz kavga edince suç hep benim olur. Erkekler hepsi aynı her zaman karşı tarafa suç bulurlar. Bende daha bir teknik bulamadım. Ben konuşmamaya çalışıyorum. Ama olmuyor çünkü sonra evdehiç huzur olmuyor.
Tanıştıktan 1 yıl sonra evlendik. Kısalığı göreceli. Evlenmeden önce kalbimi kirdiginda gönlümü alırdı. Hep öyle olacak sandım tabii ki.
Ben bu tekniği denedim ama başarılı olmadı. Benim eşimde altına yazdı ki : konuşmak istiyorsan gel yüzüme konuş. Böyle yazma aynı çocuk gibi.Ama tepenize çıkıyor.. Böyle giderse krallığını ilan eder.
Illa ki orta yol bulmalısınız. O mışıl mışıl rahat rahat uyur nasil olsa içinden geçen her seyi söylemiştir.
Siz yıpranıp icinizdekilerle kaliverirsiniz. Bir iletişim kurmalisiniz.
Tuhaf gelecektir şimdi vereceğim öneri. Ancak bir çok terapist uygular bunu. İçinizden geçen şimdiye kadar soylemediklerinizi kirmadan sevgiyle bir kağıda yazın ve ona verin.
Okusun. İşe giderken ya da eve gelince cebine koltuğun yanına iliştiriverin. Bu ne diye sorsa da cevap vermeyin. Okusun.
Bakin ben konuşuyorum ikimiz de alttan almaliyiz anca oyle huzur sağlanır diye adam sen degis bi sozume itimat et te oyle degisirim diyor alenen. Mektup sihirli degnek misali degistirir mi?Ama tepenize çıkıyor.. Böyle giderse krallığını ilan eder.
Illa ki orta yol bulmalısınız. O mışıl mışıl rahat rahat uyur nasil olsa içinden geçen her seyi söylemiştir.
Siz yıpranıp icinizdekilerle kaliverirsiniz. Bir iletişim kurmalisiniz.
Tuhaf gelecektir şimdi vereceğim öneri. Ancak bir çok terapist uygular bunu. İçinizden geçen şimdiye kadar soylemediklerinizi kirmadan sevgiyle bir kağıda yazın ve ona verin.
Okusun. İşe giderken ya da eve gelince cebine koltuğun yanına iliştiriverin. Bu ne diye sorsa da cevap vermeyin. Okusun.
Defalarca okusun hatta
Ben de mesaj attigimda yuzume konus cevabi alıyorumBen bu tekniği denedim ama başarılı olmadı. Benim eşimde altına yazdı ki : konuşmak istiyorsan gel yüzüme konuş. Böyle yazma aynı çocuk gibi.
Bende öyle kalı kaldım.
Sevgim tükeniyor mutlu olmayı ben de hakettiğimi düşünüyorumHic kimse degismez degistiremezsn seviyosan boyle kbl ediceksn
Çocuk yok ama düşünüyoruz.Selamlar. Cocuk var mi? Adamın değişeceğine inaniyor musunuz?
Hayır bence değişiyorlar. Ecik onların suyundan gitmek lazım. Ama çok fazla değil.Sevgim tükeniyor mutlu olmayı ben de hakettiğimi düşünüyorum
Al benden de o kadar. Sizi cok iyi anlıyorum. Evlenmeden önce en basit bi tartışmamızda kapılarda yatan sabaha kadar mesaj yağmuruna tutan barışana kadar dibinden ayrılmayan adam evlendikten sonra en basit biseyde bile hemen bağırıp çağırır. Kesinlikle alttan almaz, gönül almaya çalışmaz, arkasını döner yatar. Bende cok sıkıldım bu durumdan.Yine kırgınım. Stres topuyum sanki ben. Çok tahammülsüz bana karşı esim. Ben sakince tartışırken sesini yükseltiyor birden. Onu suclamama cok sinirleniyor. Kendi beni bir cok konuda suçlarken. Örnek veremiyorum en basit bi suclama düşünün sesi yükseliyor hemen kukruyor. Bütün yakınlarına tahammülsüz ama beni üzdüğünü anlattığım halde yapmasi sevildigime inandirmiyor artık. Ben iyiken iyi sadece.
Bana diyor ki once sen değiş beni suçlama bir sey soyluyorsam inan. Diretme. Sözü ferman kabul edilecek asla sorgulanmayacak bunu istiyor. Ornek vermiyorum genel anlamda her konuda böyle. Hep suclu benim. Kükrüyorsa bi sebebi var.
Esiniz kalbinizi kırınca nasıl davranıyorsunuz? Ben kapatıyorum kendimi susuyorum çünkü bana bagirmasını istemediğimi, üzüldüğümü konusmustum. Ama esim ne gönlümü alıyor ne bir sey. Hic altta kalmiyor suratima surat asiyor sussam hic tinlamadan o da susuyor. Konuş diyeceksiniz üzüldüğümü zaten belirttim tahammülsüz olmasına kac kere daha konuşacağım ki? Mutsuz musun, rahatsiz oldugun bir sey mi var niye zorla evlenmis gibi davraniyorsun dedim cok sükür yok olsa soylerim dedi. Gunleer sonra yatakta sarilinca barisiyoruz. Burda mi yanlis yapiyorum acaba? Yeni evliyiz bu arada. Yemek yaptim aksama sofrayı hazirlamadim ben yemedim diye o da yemedi baska bir sey yedi. Istemiyorum bana bağıran adamla ayni sofrada yemek yemek. Ne özür diliyor ne bir sey bu kadar mi degersizim ben.
Siz kac yıllık evlisiniz? Bu arada ben de gece yatmaz sabah kalkmazlardanim :)Al benden de o kadar. Sizi cok iyi anlıyorum. Evlenmeden önce en basit bi tartışmamızda kapılarda yatan sabaha kadar mesaj yağmuruna tutan barışana kadar dibinden ayrılmayan adam evlendikten sonra en basit biseyde bile hemen bağırıp çağırır. Kesinlikle alttan almaz, gönül almaya çalışmaz, arkasını döner yatar. Bende cok sıkıldım bu durumdan.
Yıl olmadi daha 10 ay oldu. Gecelerin kadınıyız. :)Siz kac yıllık evlisiniz? Bu arada ben de gece yatmaz sabah kalkmazlardanim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?