Günlerden bir gün yine konuşmuyoruz

Balıklı iftar sofrasi benim konum degildi ama sizle daha önce konumda konusmustuk. Esim ergen değil 30 kusur yasinda isine nasil geliyorsa oyle davraniyor. Cinnetle neyi kastettiniz? Ben cinlenip bağırıp cagirsam sorunlar çözülecek mi esim de rahatsızdır bunlardan. Bana sanki cekip gitmemi bekliyor gibi geliyor üzüldüğümü bildigi halde devam ediyor bağırmaya.

Biz geçen ay. Annem gile varıp. Herşeyimiz söyledik. O benim üstümdeki sevmediği şeyleri. Bende onun üzerinde sevmediğim şeyleri konuştuk. Ve çok başarılı olduk. Bence sizde aynısını yapın ailenaileniz size destek olup. Onu biraz daha suçlu ol.
Ve ben yeni bir şey öğrendim erkekler çok ağlıyan kadınları sevmiyor.
Ve ben malesef çok ağlıyorum. Bunu değışdeğiştirmem gerekiyor. Yoksa benden temeli soğacak.

Hayır bence değişiyorlar. Ecik onların suyundan gitmek lazım. Ama çok fazla değil.
Ben düşünmüyorum. Korundugum halde deli gibi korkuyorum. Esim de dayatmiyo zaten cocuk diye.

Sansa bırakamam ya degismezse? O ihtimal de var

Ben hic aglamadim yanında hep yalnız ağlarım. Teşekkür ederim tavsiye icin ama aileleri dahil etmez istemeyiz. Ne yasiyorsak biz bilecegiz. Derdi bu.

: )
Sizin yaptirimlariniz oldu mu esinize? Karşılıklı mi bagirisiyosunuz
Bağırmak çare değildir. Daha çok kavgaya yol açar.

Tabi herkes nasıl isterse öyle uygun olur.
Biz ikimizde ailemizi dahil etik çünkü böyle uygun gördük. Ve iyi bir sonuç aldık. Ama siz nasıl uygun görürseniz öyle dir.

: )
Sizin yaptirimlariniz oldu mu esinize? Karşılıklı mi bagirisiyosunuz
Malesef hic bir yaptirimim olmuyor. Bağırıyoruz çağırıyoruz birbirimize. Ya telefonla ugrasiyor ya da uyuyor. Daha biraz önce tartıştık mesela. Adamın umrunda olmadi gitti yattı ben baykus gibi oturuyorum kahve sigara...

yanlis hatirladim o zaman kusura bakmayin. Yani ergenden kastım yas degildi, 30 yasinda da olsa davranislar olgunlasmayinca olmuyor iste. Cinnetten kastim gercekten haketmediginiz bir tavirla karşılaşırsanız resti cekmeniz, ipleri koparmaktan cekinmeyeceginizi gostermeniz.

Takmıycaksın yada alışcaksın .. Bitirmek kolay önemli olan sürdürmek .. Bnde yeni evliyim .. Arada bizdede oluyor sıkıntı yapma .. Birbirinize hala alışamamktan kaynaklanıyor .. Zamanla düzelir .. Sabrın sonu selamettir..

Simdi ben bana bağırıyor diye evi terketmeye kalktim daha once mahkemeye git direk dedi bana. Ailene ne diyeceksin gidince dedi. Geri adim attim. Ne sekilde gostericem cekinmedigimi gitmekten baska? Son radde olsun istiyorum evden gitmek. Gidersem her seyi goze almis olmaliyim.

Bi gönül almaya çalışsalar o çabayı görsek umudumuzu yitirmeyiz biz de. Zannediyolar mi ki onlara karşı tahammulumuz sonsuz?

Büyük bir hata bu düşünce. Buna göre çocuk yapıp kendinizi daha çok çıkmaza sokmayın. Bu tamamen belirsiz bir durum. Ya düzelmezse? Oldu da değişti, bir gün çocuklu hayat da rutine binecek, normal olacak.

Konu sahibi sizin için yanlış bir evlilikmiş gibi bir his uyandırıyor ben de konularınız.. Yapınıza uymuyor gibi eşiniz. Sanırım aşk da yoktu, sevgi diyordunuz?
Çok kırılgan biriyim ben de kırıcı olduğunu sezdiğim insanlardan köşe bucak kaçmaya çalışıyorum, Allah korusun...
Ama size de bu yönünü göstermemiş, klasik köprüyü geçene kadar muhabbeti.
Hiç kimse değişmez demek büyük laf olur ama değişenler çok düşük bir oranda..
Terapist önerdiniz mi?

Bi gönül almaya çalışsalar o çabayı görsek umudumuzu yitirmeyiz biz de. Zannediyolar mi ki onlara karşı tahammulumuz sonsuz?
Kimsenin tahammülü sonsuz degil ki. Herkesin kendine göre sınırı var. Bakalım ne zaman kopacak ipler.

Hayır. Psikiyatriye gitmesini isteyebilirim belki. Gidecegini de sanmıyorum da. Sorun sende diye sayiklar oyle de. Sorsan seviyor ama davranışlar çelişiyor. Bence de kacmaya devam et. Korkup kapatma ama kendini. Bi yerde illaki falso verir sadece cok iyi degerlendir.

Seni sevmiyor

Sizi ailenizle tehdit ediyor. Bu çok yanlış.
Ona arkanızda destek çıkan bir aile gösterin yoksa üstünüze çok biner. Sizi korkutmaya çalışır.

Siz neyi bekliyorsunuz? Cekinceleriniz neler?
Ya eşim genel olarak iyi biridir. Maddi konularda sıkıntımız yok cok şükür. Beni korur kollar özellikle ailesine karşı. Normal zamanlarda da bi sıkıntımız yok gezeriz eğleniriz sürekli olmasa da arada yaparız yani. Ama konu tartışmaya gelince kesinlikle dinlemiyor kırıyor üzüyor...
Bende kesinlikle alttan alma gibi durum yoktu. Haklıysan sonuna kadar savunurum kendimi ama baktim üzülen kirilan ben oluyorum. Zamana bıraktım yavaş yavaş törpülemeye çalışıyorum. Belki duzelir diye. Bi umut iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…