Balıklı iftar sofrasi benim konum degildi ama sizle daha önce konumda konusmustuk. Esim ergen değil 30 kusur yasinda isine nasil geliyorsa oyle davraniyor. Cinnetle neyi kastettiniz? Ben cinlenip bağırıp cagirsam sorunlar çözülecek miYanlış hatirlamiyorsam baska konulariniza da denk gelmistim. Bi balikli iftar sofrasi muhabbeti vardi dimi? Benim yazdiklarinizdan cikardigim iki sey var: birincisi esiniz henüz ergen, ondan olgun bir adam davranisi bekliyorsunuz ama uzgunum buna daha yıllar var bu kafayla... ikincisi ise siz bu iliskiyi yürütme ve duzeltme sorumluluğunu hep üstünde tutan tarafsiniz, hep siz bekliyor, hep siz hayal kirikligi yasiyor, hep siz üzülüyorsunuz. Esinizin sizin yariniz kadar bile durumdan rahatsiz oldugunu sanmıyorum, kaybetme kaygisi da onun olmaliyken onda yok sizde var. Evliliğin ilk zamanları zordur vs masallarina inanmayin, nasil baslarsa öyle gider dusturuyla hareket edin derim.
Bi cinnet herseyi çözer! Atın ustunuzden su naifliginizi, kendi degerinizin farkina varin.
Yıl olmadi daha 10 ay oldu. Gecelerin kadınıyız. :)
Çocuk yok ama düşünüyoruz.
Bence değişir. Tüm arkadaşlarım diyorlar ki çocuk olunca. Sen onunla ilgilenmiyorsun. Onun için kıskanıyor ve daaha iyi davranıyorlar mış.
Ama daha çocuk yok onun için bilmiyorum.
Ben düşünmüyorum. Korundugum halde deli gibi korkuyorum. Esim de dayatmiyo zaten cocuk diye.Hayır bence değişiyorlar. Ecik onların suyundan gitmek lazım. Ama çok fazla değil.
Ben hic aglamadim yanında hep yalnız ağlarım. Teşekkür ederim tavsiye icin ama aileleri dahil etmez istemeyiz. Ne yasiyorsak biz bilecegiz. Derdi bu.Biz geçen ay. Annem gile varıp. Herşeyimiz söyledik. O benim üstümdeki sevmediği şeyleri. Bende onun üzerinde sevmediğim şeyleri konuştuk. Ve çok başarılı olduk. Bence sizde aynısını yapın ailenaileniz size destek olup. Onu biraz daha suçlu ol.
Ve ben yeni bir şey öğrendim erkekler çok ağlıyan kadınları sevmiyor.
Ve ben malesef çok ağlıyorum. Bunu değışdeğiştirmem gerekiyor. Yoksa benden temeli soğacak.
Bağırmak çare değildir. Daha çok kavgaya yol açar.: )
Sizin yaptirimlariniz oldu mu esinize? Karşılıklı mi bagirisiyosunuz
Malesef hic bir yaptirimim olmuyor. Bağırıyoruz çağırıyoruz birbirimize. Ya telefonla ugrasiyor ya da uyuyor. Daha biraz önce tartıştık mesela. Adamın umrunda olmadi gitti yattı ben baykus gibi oturuyorum kahve sigara...: )
Sizin yaptirimlariniz oldu mu esinize? Karşılıklı mi bagirisiyosunuz
yanlis hatirladim o zaman kusura bakmayin. Yani ergenden kastım yas degildi, 30 yasinda da olsa davranislar olgunlasmayinca olmuyor iste. Cinnetten kastim gercekten haketmediginiz bir tavirla karşılaşırsanız resti cekmeniz, ipleri koparmaktan cekinmeyeceginizi gostermeniz.Balıklı iftar sofrasi benim konum degildi ama sizle daha önce konumda konusmustuk. Esim ergen değil 30 kusur yasinda isine nasil geliyorsa oyle davraniyor. Cinnetle neyi kastettiniz? Ben cinlenip bağırıp cagirsam sorunlar çözülecek miesim de rahatsızdır bunlardan. Bana sanki cekip gitmemi bekliyor gibi geliyor üzüldüğümü bildigi halde devam ediyor bağırmaya.
Takmıycaksın yada alışcaksın .. Bitirmek kolay önemli olan sürdürmek .. Bnde yeni evliyim .. Arada bizdede oluyor sıkıntı yapma .. Birbirinize hala alışamamktan kaynaklanıyor .. Zamanla düzelir .. Sabrın sonu selamettir..Yine kırgınım. Stres topuyum sanki ben. Çok tahammülsüz bana karşı esim. Ben sakince tartışırken sesini yükseltiyor birden. Onu suclamama cok sinirleniyor. Kendi beni bir cok konuda suçlarken. Örnek veremiyorum en basit bi suclama düşünün sesi yükseliyor hemen kukruyor. Bütün yakınlarına tahammülsüz ama beni üzdüğünü anlattığım halde yapmasi sevildigime inandirmiyor artık. Ben iyiken iyi sadece.
Bana diyor ki once sen değiş beni suçlama bir sey soyluyorsam inan. Diretme. Sözü ferman kabul edilecek asla sorgulanmayacak bunu istiyor. Ornek vermiyorum genel anlamda her konuda böyle. Hep suclu benim. Kükrüyorsa bi sebebi var.
Esiniz kalbinizi kırınca nasıl davranıyorsunuz? Ben kapatıyorum kendimi susuyorum çünkü bana bagirmasını istemediğimi, üzüldüğümü konusmustum. Ama esim ne gönlümü alıyor ne bir sey. Hic altta kalmiyor suratima surat asiyor sussam hic tinlamadan o da susuyor. Konuş diyeceksiniz üzüldüğümü zaten belirttim tahammülsüz olmasına kac kere daha konuşacağım ki? Mutsuz musun, rahatsiz oldugun bir sey mi var niye zorla evlenmis gibi davraniyorsun dedim cok sükür yok olsa soylerim dedi. Gunleer sonra yatakta sarilinca barisiyoruz. Burda mi yanlis yapiyorum acaba? Yeni evliyiz bu arada. Yemek yaptim aksama sofrayı hazirlamadim ben yemedim diye o da yemedi baska bir sey yedi. Istemiyorum bana bağıran adamla ayni sofrada yemek yemek. Ne özür diliyor ne bir sey bu kadar mi degersizim ben.
Simdi ben bana bağırıyor diye evi terketmeye kalktim daha once mahkemeye git direk dedi bana. Ailene ne diyeceksin gidince dedi. Geri adim attim. Ne sekilde gostericem cekinmedigimi gitmekten baska? Son radde olsun istiyorum evden gitmek. Gidersem her seyi goze almis olmaliyim.yanlis hatirladim o zaman kusura bakmayin. Yani ergenden kastım yas degildi, 30 yasinda da olsa davranislar olgunlasmayinca olmuyor iste. Cinnetten kastim gercekten haketmediginiz bir tavirla karşılaşırsanız resti cekmeniz, ipleri koparmaktan cekinmeyeceginizi gostermeniz.
Malesef hic bir yaptirimim olmuyor. Bağırıyoruz çağırıyoruz birbirimize. Ya telefonla ugrasiyor ya da uyuyor. Daha biraz önce tartıştık mesela. Adamın umrunda olmadi gitti yattı ben baykus gibi oturuyorum kahve sigara...
Çocuk yok ama düşünüyoruz.
Bence değişir. Tüm arkadaşlarım diyorlar ki çocuk olunca. Sen onunla ilgilenmiyorsun. Onun için kıskanıyor ve daaha iyi davranıyorlar mış.
Ama daha çocuk yok onun için bilmiyorum.
Kimsenin tahammülü sonsuz degil ki. Herkesin kendine göre sınırı var. Bakalım ne zaman kopacak ipler.Bi gönül almaya çalışsalar o çabayı görsek umudumuzu yitirmeyiz biz de. Zannediyolar mi ki onlara karşı tahammulumuz sonsuz?
Hayır. Psikiyatriye gitmesini isteyebilirim belki. Gidecegini de sanmıyorum da. Sorun sende diye sayiklar oyle de. Sorsan seviyor ama davranışlar çelişiyor. Bence de kacmaya devam et. Korkup kapatma ama kendini. Bi yerde illaki falso verir sadece cok iyi degerlendir.Büyük bir hata bu düşünce. Buna göre çocuk yapıp kendinizi daha çok çıkmaza sokmayın. Bu tamamen belirsiz bir durum. Ya düzelmezse? Oldu da değişti, bir gün çocuklu hayat da rutine binecek, normal olacak.
Konu sahibi sizin için yanlış bir evlilikmiş gibi bir his uyandırıyor ben de konularınız.. Yapınıza uymuyor gibi eşiniz. Sanırım aşk da yoktu, sevgi diyordunuz?
Çok kırılgan biriyim ben de kırıcı olduğunu sezdiğim insanlardan köşe bucak kaçmaya çalışıyorum, Allah korusun...
Ama size de bu yönünü göstermemiş, klasik köprüyü geçene kadar muhabbeti.
Hiç kimse insan değişmez demek büyük laf olur ama değişenler çok düşük bir oranda..
Terapist önerdiniz mi?
Seni sevmiyorYine kırgınım. Stres topuyum sanki ben. Çok tahammülsüz bana karşı esim. Ben sakince tartışırken sesini yükseltiyor birden. Onu suclamama cok sinirleniyor. Kendi beni bir cok konuda suçlarken. Örnek veremiyorum en basit bi suclama düşünün sesi yükseliyor hemen kukruyor. Bütün yakınlarına tahammülsüz ama beni üzdüğünü anlattığım halde yapmasi sevildigime inandirmiyor artık. Ben iyiken iyi sadece.
Bana diyor ki once sen değiş beni suçlama bir sey soyluyorsam inan. Diretme. Sözü ferman kabul edilecek asla sorgulanmayacak bunu istiyor. Ornek vermiyorum genel anlamda her konuda böyle. Hep suclu benim. Kükrüyorsa bi sebebi var.
Esiniz kalbinizi kırınca nasıl davranıyorsunuz? Ben kapatıyorum kendimi susuyorum çünkü bana bagirmasını istemediğimi, üzüldüğümü konusmustum. Ama esim ne gönlümü alıyor ne bir sey. Hic altta kalmiyor suratima surat asiyor sussam hic tinlamadan o da susuyor. Konuş diyeceksiniz üzüldüğümü zaten belirttim tahammülsüz olmasına kac kere daha konuşacağım ki? Mutsuz musun, rahatsiz oldugun bir sey mi var niye zorla evlenmis gibi davraniyorsun dedim cok sükür yok olsa soylerim dedi. Gunleer sonra yatakta sarilinca barisiyoruz. Burda mi yanlis yapiyorum acaba? Yeni evliyiz bu arada. Yemek yaptim aksama sofrayı hazirlamadim ben yemedim diye o da yemedi baska bir sey yedi. Istemiyorum bana bağıran adamla ayni sofrada yemek yemek. Ne özür diliyor ne bir sey bu kadar mi degersizim ben.
Simdi ben bana bağırıyor diye evi terketmeye kalktim daha once mahkemeye git direk dedi bana. Ailene ne diyeceksin gidince dedi. Geri adim attim. Ne sekilde gostericem cekinmedigimi gitmekten baska? Son radde olsun istiyorum evden gitmek. Gidersem her seyi goze almis olmaliyim.
Kimsenin tahammülü sonsuz degil ki. Herkesin kendine göre sınırı var. Bakalım ne zaman kopacak ipler.
Ailemin destek oldugunu soyledim her kararimda arkamda olurlar diye.Sizi ailenizle tehdit ediyor. Bu çok yanlış.
Ona arkanızda destek çıkan bir aile gösterin yoksa üstünüze çok biner. Sizi korkutmaya çalışır.
Niye seviyorum diyor o zaman sevmiyorum desin yolumuza bakalım o zaman hicbir pismanligim olmazSeni sevmiyor
Ya eşim genel olarak iyi biridir. Maddi konularda sıkıntımız yok cok şükür. Beni korur kollar özellikle ailesine karşı. Normal zamanlarda da bi sıkıntımız yok gezeriz eğleniriz sürekli olmasa da arada yaparız yani. Ama konu tartışmaya gelince kesinlikle dinlemiyor kırıyor üzüyor...Siz neyi bekliyorsunuz? Cekinceleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?