Tanıtım fragmanı galibaFragman mıydı bu
Alışverişe gittiniz sadece dimi yanlış anlamadım? Sokakta zil takıp oynamadınız yani? Sahiplenme adı altında dünyayı dar eden bir koca daha..Bugün eşimle tartıştık bana istemiyorum evine git dedi çantamı hazırladım akşamı bekliyorum aradım onu çantamı hazırladım dedim gidicem akşama şaşırdı alttan almaya başladı beklemiyodu bunu benden tartıştığimiz konuda neden alişverişe gitmişim normalde kaynanam gider ama grip oldu ben gideyim dedim sordum giderken izin vermedi gittim bende kiyamet koptu ilk defa gittim evlendiğimizden beri
sizin evin alışverişini niye kaynana yapıyor. dışarı çıkman yasak. evde hapis kalmadığına emin misinBugün eşimle tartıştık bana istemiyorum evine git dedi çantamı hazırladım akşamı bekliyorum aradım onu çantamı hazırladım dedim gidicem akşama şaşırdı alttan almaya başladı beklemiyodu bunu benden tartıştığimiz konuda neden alişverişe gitmişim normalde kaynanam gider ama grip oldu ben gideyim dedim sordum giderken izin vermedi gittim bende kiyamet koptu ilk defa gittim evlendiğimizden beri
Neden markete giderken kocanızdan izin alıyorsunuz?Bugün eşimle tartıştık bana istemiyorum evine git dedi çantamı hazırladım akşamı bekliyorum aradım onu çantamı hazırladım dedim gidicem akşama şaşırdı alttan almaya başladı beklemiyodu bunu benden tartıştığimiz konuda neden alişverişe gitmişim normalde kaynanam gider ama grip oldu ben gideyim dedim sordum giderken izin vermedi gittim bende kiyamet koptu ilk defa gittim evlendiğimizden beri
Sadece alışverişe gittim toplu taşıtla yani arabaya bindim pazarda indim domates biber falan aldım o civardan ayrılmadan tekrar arabaya binip hemen eve geldim yaptığim bu yani ve bana ne küfürler ne saygısızlıklar düşün yaniAlışverişe gittiniz sadece dimi yanlış anlamadım? Sokakta zil takıp oynamadınız yani? Sahiplenme adı altında dünyayı dar eden bir koca daha..
Normalde izin alıyorum izin vermezse gitmiyorum ama 5 senelik evliyim kaynanam olmadan beni hiçbiryere yollamıyor canıma tak etti sordum izin vermeyince gidiyom deyip gittim kıyamet koptu napıcam bilmiyorum evine git dedi banaNeden markete giderken kocanızdan izin alıyorsunuz?
İzin vermeyince gitmiyor musunuz genelde?
Peki tek başına dışarı çıkmanıza neden izin vermiyor? Sokakta öcüler mi varmış?
Ah be ablacım. Burda bana bile açıklama yapma gereğinde bulunmuşsunuz. Kim bilir ona karşı nasıl hissettiniz. Siz kötü bir şey yapmadınız. Kafesteki kuşlar bile iki günde bir gezdiriliyor. Bu ne böyle.Sadece alışverişe gittim toplu taşıtla yani arabaya bindim pazarda indim domates biber falan aldım o civardan ayrılmadan tekrar arabaya binip hemen eve geldim yaptığim bu yani ve bana ne küfürler ne saygısızlıklar düşün yani
Çok yanlış davranışlar bunlar farkındasınız değil mi?Normalde izin alıyorum izin vermezse gitmiyorum ama 5 senelik evliyim kaynanam olmadan beni hiçbiryere yollamıyor canıma tak etti sordum izin vermeyince gidiyom deyip gittim kıyamet koptu napıcam bilmiyorum evine git dedi bana
Böyle kolay bişey işte onun için git demek çünkü gitmeyeceğimi düşünüyor benim annem babam ayrı olduğu için annesiz büyüdüm o yüzden kızımı bırakamam diye böyle canı ne isterse yapıyomarkete gitmenize, dışarı çıkmanıza kızması ayrı bir olay da... böyle bir şeye kızıp "evine git" demesi nedir allah aşkına ya? bu kadar basit, madem markete gittin boşuyorum seni demek... valla sen bilirsin.
Ne yapıcam ben bu adamla hiç bilmiyorum zamanla hep değişir dediler daha beter olduAh be ablacım. Burda bana bile açıklama yapma gereğinde bulunmuşsunuz. Kim bilir ona karşı nasıl hissettiniz. Siz kötü bir şey yapmadınız. Kafesteki kuşlar bile iki günde bir gezdiriliyor. Bu ne böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?