Şindide kızimizin fotosunu yollamış altına yzmış kızım için beni bırakma ben ne yapayım şimdi bu adama
Çok saolsum Allah razı olsun benim kimsem yok ne ardaşım ne doğru düzgün bi ailen nede derdimi paylaşabileceğim bi insan iyi ki sizin gibi iyi insanlar varAllah kolaylik versin.. de emniyet mensubu bu kadar emniyetsiz yasatsin karisini kizini..
Anlam veremiyorum..
Size de kolayliklar diliyorum
Evet gidemeyeceğime göre gidecek gibi yapip gitmemek kural koymakŞartlarını yaz gönder. Bunlar bunlari yaoarsan artik benim bir birey sen ben ve cocuklarimizin bir aile olduğunu anlarsan ve bana bunu gosterirsen kabul deyin. Baska çıkışınız var mi su an icin..
İnşallah Allah büyükUmarim hayatiniz bir aydinliga cikar en kisa zamanda..
Kaynanm birak gitsin nolcak dese bile o bana yeterdi yani biraz bilirdim beni savunduğunu onunda oğlu gibi geri kafali olmadigini anlardim ama nerde o düşunce kayanamda.bu arada 5 senelik evliyim beraber oturuyoruzbir de kızınız var yani. o zaman bu evlilik en azından 2 yıllık diye düşünüyorum ve yazık diyorum. o kayınvalide ne diyor bu konuda bence seni kollasa kocan biraz yumuşar. allahım yarabbim ya, erkeklik mi şimdi bu? karısını dışarı çıkarmamak, güya başka erkekler hiç bakmayacaklar sana gözleri bile değmeyecek... yazık günah vallahi billahi. daha o kızına neler yapacak kim bilir...
Hiçbiyere yanliz gondermiyo gidersen annemle beraber gidin diyo bende pek gitmiyom ama kaynanama bakilirsa ben gidiyomuşum istedigim yere kendisi her hafta alişverişe diye gider lingir lingir gezersizin evin alışverişini niye kaynana yapıyor. dışarı çıkman yasak. evde hapis kalmadığına emin misin
bu şekilde gitmez böyle. şimdi evdesin ve millet sen suçlusun diye muamele yapıyor dimi. o evde kocanın umrunda değilsin keşke eve dönmeseydin. neyse cesaretin varsa çocuklarınla birlikte ayrılık planları oluştur derim. burada bikaç konuyu oku çocukları için kalan kadınların psikolojileri gitti hepHiçbiyere yanliz gondermiyo gidersen annemle beraber gidin diyo bende pek gitmiyom ama kaynanama bakilirsa ben gidiyomuşum istedigim yere kendisi her hafta alişverişe diye gider lingir lingir gezer
Evet tamda dediğiniz gibi yine ben kötü olan oldumbu şekilde gitmez böyle. şimdi evdesin ve millet sen suçlusun diye muamele yapıyor dimi. o evde kocanın umrunda değilsin keşke eve dönmeseydin. neyse cesaretin varsa çocuklarınla birlikte ayrılık planları oluştur derim. burada bikaç konuyu oku çocukları için kalan kadınların psikolojileri gitti hep
ah çok kötü ya. sabretme dicem de işte senin durumun da zor. ama adam düzelmeyecek o evi ayırmadıkça haberin olsunEvet tamda dediğiniz gibi yine ben kötü olan oldum
Bekliyoruz 15 ay sonra ayircaz evi sence herşey yoluna girecekmiah çok kötü ya. sabretme dicem de işte senin durumun da zor. ama adam düzelmeyecek o evi ayırmadıkça haberin olsun
Ben ayni şeyi söyledim biyere giderken sen benden izin aliyomusun dedim sormayi birak söylemiyosun bile dedim ne dese beğenirsin o erkekmiş ben kadınmışımMadem alttan alıyor, bundan sonra disari çıkarken izin almam ben eşinim kölen değilim, evlenip cocuk sahibi olma olgunluguna eristigime göre, disari yalniz cikma hakkina da sahibim diyeceksin
Bu ne be? O senden izin alıyor mu bir yere giderken ve hayir deme hakkın var mı?
Kizimi bana vermezlerki o yuzden ayrica pişman olurlar bencede ama hesaba katmiyolarkızını alıp bir süreliğine de olsa gidebileceğin bir yer yok mu? kızını bırakmayı neden düşünüyorsun ki... al onu da çık git madem, git demiş adam sana gitmeyip napacaksın ki? en azından bi pişman olsun yoksa bir dahasına daha beterlerini yaşarsın, pişman olursun. bikaç günlüğüne kızını bırakıp gitsen de kaynananın çocuğa fazla katlanamayacağını, yine pişman olup seni deli divane arayacaklarını düşünüyorum ama... yine de bırakma çocuğunu.
eve gelince sor bakalım 15 ay sonra ev ayrılcak mı. bide nereye taşınacaksınız. aynı sokağa değil dimiBekliyoruz 15 ay sonra ayircaz evi sence herşey yoluna girecekmi
Çok söylüyorum canim ama simdiye kadar hep soyledim hiç dinlemiyoki beniEh iyi bari, bu denli delice davranan birinden bekledim bu hareketi de ne yalan söyleyeyim.
Arkadaşım boşanma gibi bir niyetin yoksa, oturup iyice, sakinlikle bu adamla konuşman gerek.
Kendini net bir şekilde ifade et, neden rahatsız olduğunu ne beklediğini söyle.
Erkek olman sorun degil nasil ki ben esin olarak seni haberdar ediyorsam sen de haberdar edeceksin etmiyorsan ben de etmem bu olay kadin erkek olayi degil derimBen ayni şeyi söyledim biyere giderken sen benden izin aliyomusun dedim sormayi birak söylemiyosun bile dedim ne dese beğenirsin o erkekmiş ben kadınmışım
Evet 15 ay sonra ayircaz evi ama tabikide yakin biryere hatta ayni apartmana bile olabilir cunku onlar öyle istiyoeve gelince sor bakalım 15 ay sonra ev ayrılcak mı. bide nereye taşınacaksınız. aynı sokağa değil dimi
İnşallah akli başina gelirde ayrilir yoksa benim gibi çok çekerErkek olman sorun degil nasil ki ben esin olarak seni haberdar ediyorsam sen de haberdar edeceksin etmiyorsan ben de etmem bu olay kadin erkek olayi degil derim
Bu tip cok erkek var hatta bir arkadasim daha nisanli ona ragmen adam kizi ablasiyla bile dışarı gondermiyor ben de dedim evlenince gorusemeyiz o izin vermez sen de boyun egersin diye
Ezik erkek sendromu işte
Erkekligi ustunluk sanan cahil kafa!
aynı apartmanda değişen hiiiiiiçbişey olmaz. onların istediği gibi yaşarsın kv ölene kadar. seçim seninEvet 15 ay sonra ayircaz evi ama tabikide yakin biryere hatta ayni apartmana bile olabilir cunku onlar öyle istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?