Biliyorum ama elimden hiç birşey gelmiyor kaynanmlada tartiştik kocama beni savunmadı birak gitsin bişey olmaz demefi diye kizdim ona biraz haksizmiyim sizceÇok yanlış davranışlar bunlar farkındasınız değil mi?
Siz evli değil sanki mahkum gibi yaşıyorsunuz.
Kaynanalar ne zaman gelini savunmuş ki canım?Biliyorum ama elimden hiç birşey gelmiyor kaynanmlada tartiştik kocama beni savunmadı birak gitsin bişey olmaz demefi diye kizdim ona biraz haksizmiyim sizce
Ev benim değilki kaynanamin yaninda bi sığıntıyım sadeceYa market alışverişi bu. Madem bu kadar kavga cikmis cantanizi filan topladiniz.
Ozgurlugünuzun kurallarini koyun da bosa gitmesin ayrilacam tehdidiniz. Nasilsa gitmeyeceksiniz bir yere..
Hadi haber verilir canim evden çıkıyorum markete geleceksen eve haberin olsun diye de gondermemek nedir. Senin evin belki özel bir ihtiyacini alacaksin.. tövbe yarabbim ya..
Yok dövmedi dövse bi dakka durmamKaynanalar ne zaman gelini savunmuş ki canım?
Evet kaynana da hatalı ama, adı üstünde kaynana işte. Böyle beklentilere girme, senin esas beklentin eşinden yana olacaktı. Ama o da sana kötü davranıyor zaten. Dövdü mü hiç seni?
Bu durumda hazır rest çekmişken biraz daha arkasında durBeni hiçbiryere göndermez kendisi ama kaynanama sorarsan gidiyomuşum ama onun kadar gezmemin imkanı bacaği ariyo bide agarmasa yandık beraber oturuyoruz bu arada
Şu cümleyi bdv forum bölüm başına yazmak lazım!Kendinize reva gordugunuz hayatlar icin uzuluyorum.
Yok ya ne yeni evlisi 5 sene oldu bide 1buçuk yaşinda bi kizim var5 senelik de evliymişsiniz.
Bunca sene hiç mi düzeltemediniz adamı.
Ben de yeni evli kıskanç adam tripleri sandım.
Eh iyi bari, bu denli delice davranan birinden bekledim bu hareketi de ne yalan söyleyeyim.Yok dövmedi dövse bi dakka durmam
Böyle kolay bişey işte onun için git demek çünkü gitmeyeceğimi düşünüyor benim annem babam ayrı olduğu için annesiz büyüdüm o yüzden kızımı bırakamam diye böyle canı ne isterse yapıyo
Ev benim değilki kaynanamin yaninda bi sığıntıyım sadece
Giderseniz çocuğunuzu da alın, birkaç gün sürtsün burnu.Yok ya ne yeni evlisi 5 sene oldu bide 1buçuk yaşinda bi kizim var
Yok öyle bişey olursa kendi ailemin durumu yok onunkilerin iyi ve emniyet mensubu olduğu için eli kolu uzun ne yapar eder alır kızımı elimden bende ondan ayrılacagima ölürüm daha iyi zaten ailem dedigim bi babam annem yok başimizdaBurasi daha vahim. Kiziniza tabiki öyle bir durumda sahip çıkacaksiniz. Degil mi? Allah korusun ama?
Yok öyle bişey olursa kendi ailemin durumu yok onunkilerin iyi ve emniyet mensubu olduğu için eli kolu uzun ne yapar eder alır kızımı elimden bende ondan ayrılacagima ölürüm daha iyi zaten ailem dedigim bi babam annem yok başimizda
Evet özgürlümü kazanmam lazım şu saatten itibaren ya değişirsin diycem yada giderimGiderseniz çocuğunuzu da alın, birkaç gün sürtsün burnu.
Gitmeyecekseniz de esaslı bir konuşma yapın ve bu konuşma sonucunda özgürlüğünüzü kazanmış olarak devam edin evliliğinize. Cidden çekilecek dert değil.
Nedir yani evli barklı koca kadın bir markete dahi çıkamayacak mı, bu nasıl hakaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?