Günlüğüm

Madem alttan alıyor, bundan sonra disari çıkarken izin almam ben eşinim kölen değilim, evlenip cocuk sahibi olma olgunluguna eristigime göre, disari yalniz cikma hakkina da sahibim diyeceksin
Bu ne be? O senden izin alıyor mu bir yere giderken ve hayir deme hakkın var mı?

Biliyorum ama elimden hiç birşey gelmiyor kaynanmlada tartiştik kocama beni savunmadı birak gitsin bişey olmaz demefi diye kizdim ona biraz haksizmiyim sizce
Kaynanalar ne zaman gelini savunmuş ki canım?
Evet kaynana da hatalı ama, adı üstünde kaynana işte. Böyle beklentilere girme, senin esas beklentin eşinden yana olacaktı. Ama o da sana kötü davranıyor zaten. Dövdü mü hiç seni?

bir de kızınız var yani. o zaman bu evlilik en azından 2 yıllık diye düşünüyorum ve yazık diyorum. o kayınvalide ne diyor bu konuda bence seni kollasa kocan biraz yumuşar. allahım yarabbim ya, erkeklik mi şimdi bu? karısını dışarı çıkarmamak, güya başka erkekler hiç bakmayacaklar sana gözleri bile değmeyecek... yazık günah vallahi billahi. daha o kızına neler yapacak kim bilir...

Ev benim değilki kaynanamin yaninda bi sığıntıyım sadece

5 senelik de evliymişsiniz.
Bunca sene hiç mi düzeltemediniz adamı.
Ben de yeni evli kıskanç adam tripleri sandım.

Yok dövmedi dövse bi dakka durmam

Beni hiçbiryere göndermez kendisi ama kaynanama sorarsan gidiyomuşum ama onun kadar gezmemin imkanı bacaği ariyo bide agarmasa yandık beraber oturuyoruz bu arada
Bu durumda hazır rest çekmişken biraz daha arkasında dur

kızını alıp bir süreliğine de olsa gidebileceğin bir yer yok mu? kızını bırakmayı neden düşünüyorsun ki... al onu da çık git madem, git demiş adam sana gitmeyip napacaksın ki? en azından bi pişman olsun yoksa bir dahasına daha beterlerini yaşarsın, pişman olursun. bikaç günlüğüne kızını bırakıp gitsen de kaynananın çocuğa fazla katlanamayacağını, yine pişman olup seni deli divane arayacaklarını düşünüyorum ama... yine de bırakma çocuğunu.

Yok dövmedi dövse bi dakka durmam
Eh iyi bari, bu denli delice davranan birinden bekledim bu hareketi de ne yalan söyleyeyim.
Arkadaşım boşanma gibi bir niyetin yoksa, oturup iyice, sakinlikle bu adamla konuşman gerek.
Kendini net bir şekilde ifade et, neden rahatsız olduğunu ne beklediğini söyle.

Burasi daha vahim. Kiziniza tabiki öyle bir durumda sahip çıkacaksiniz. Degil mi? Allah korusun ama?

Normalde kendime olan saygımdan azda olsa bakarım kendime ama oraya giderken yani alışverişe ne parfüm sıktım ne makyaj yaptım ki yanlış anlaşılmalardan çok korkarım ilk defa gittimya şimdi hepten dellenmesin diye yani kötü bişeymi yaptım sizce namussuzluk mu yaptım başkasınamı baktım neden bu kadar saygısızlik

Yok ya ne yeni evlisi 5 sene oldu bide 1buçuk yaşinda bi kizim var
Giderseniz çocuğunuzu da alın, birkaç gün sürtsün burnu.
Gitmeyecekseniz de esaslı bir konuşma yapın ve bu konuşma sonucunda özgürlüğünüzü kazanmış olarak devam edin evliliğinize. Cidden çekilecek dert değil.
Nedir yani evli barklı koca kadın bir markete dahi çıkamayacak mı, bu nasıl hakaret.

Burasi daha vahim. Kiziniza tabiki öyle bir durumda sahip çıkacaksiniz. Degil mi? Allah korusun ama?
Yok öyle bişey olursa kendi ailemin durumu yok onunkilerin iyi ve emniyet mensubu olduğu için eli kolu uzun ne yapar eder alır kızımı elimden bende ondan ayrılacagima ölürüm daha iyi zaten ailem dedigim bi babam annem yok başimizda

Şindide kızimizin fotosunu yollamış altına yzmış kızım için beni bırakma ben ne yapayım şimdi bu adama

Allah kolaylik versin.. de emniyet mensubu bu kadar emniyetsiz yasatsin karisini kizini..
Anlam veremiyorum..
Size de kolayliklar diliyorum

Evet özgürlümü kazanmam lazım şu saatten itibaren ya değişirsin diycem yada giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…