Günlüğümü okumuş

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
Erkek arkadaşımla bir günlüğüne İstanbul'a ablama gitmiştik. Herşey çok güzel geçmişti. Döneceğimiz sabah suratı asıktı neyin var dedikçe geçiştirdi ben de üstelemedim. Sürekli konuşan adam yol boyunca zorunlu haller dışında konuşmadı. Dün dayanamadım bağırdım telefonda neyin var diye istersen bir süre görüşmeyelim diyince neye bozulduğunu anlattı. Günlüğümü okumuş Ben üniversiteyi İstanbul'da okudum sık sık ablamda kalırdım kitaplarımın bir çoğunu getirmedim orada kalmıştı. Üniversitede aşık olduğum bir hoca vardı hatta altı ay süren bir arkadaşlığımız olmuştu. Ona olan aşkımı iki yıl boyuncu sayfa sayfa yazmıştım resimler, şiirler. Adama evlenme teklifi bile etmiştim yani herşeyi ayrıntılı yazdığım bir defterdi. Kitaplarımın arasında olduğunu unutmuşum bile bilerek orada bırakmıştım annem bulup okumasın diye getirmemiştim yırtıp atmaya da kıyamadım. Ablam sevgilimi benim kitaplarımın olduğu odaya yatırmıştı hatta kitaplarımı ben göstermiştim hepsini ben okudum diye günlüğümün orada olduğundan haberim bile yok ablama sakla demiştim. Ben de diğer odada yatmıştım. Meğer bütün gece günlüğümü okumuş. Biraz ara verelim kendimi tuhaf hissediyorum dedi. Ben de tamam sen bilirsin dedim sadece şunu söyledim bir erkek ile bir kadının duygularını birbirine kıyaslama dedim.
Günlüğümü okuyarak ayıp ettin dedim sonuçta benim yıllar önce yazdığım duygularım yüzünden beni suçlayamazsın dedi. Haklısın dedi ama kim olsa okurdu dedi dün böyle telefonda konuştuk ve saat başı arayan adam dünden beri aramıyor ben de aramıyorum sonuçta ortada yapılmış bir yanlış yok dünden beri elim telefonda aramıyor...

bu durumu ustunden attıgında daha kıymetlı olcaksın o hocana asık oldugundan fazla asık olman ıcın elınden gelenı yapcaktır ya da tam tersı olabılır

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

İyi olmuş ona
Ay kusura bakma ama pek hoşuma gitti.
Sen bu adamın nelerini öğrendin,kıskandın,acı çektin.
Biraz da O kıvransın.

ooo geçmiş olsun çok fena yav. oturup beklicen artık diyeceğini demişsin. ama sakın arayıp özür dilemeye kalkma, unutası varsa da erkeklik yapıp hötleyebilir.

ablana kızdım ben nıye emanetı orta yerde bırakmıs ,kımbılır kımler okumustur ozelını.erkek arkadasın okumus sen olsan sen de okurdun,tepkısı dogal cunku senı kıskanmıs.uzerıne gıtme arama zaten sınırı yatısınca arar senı.

ben böyle bi günlük yazmış olsam aklım hep onda olurdu. zatn sevgilinde varmış geçmiş gitmiş bişey atman veya ablana attırman gerekirdi. ablana da sakla demişsin o da saklamamış kitaplarının arasında kalmış, belki başkaları da okumuştur kim bilir. ben olsam bırakamazdım valla. erkek arkadaşınızda kitaplarınıza bakarken görmüş okumuş valla ben olsam bende açtığımda böyle bişey görünce kendimi tutamaz biraz karıştırırdım kızamadım erkek arkadaşınıza. biraz zamana bırak bakalım, durumu da sakince anlat unuttuğunu geçmiş gitmiş bişey olduğunu hatta onu daha çok sevdiğini filan söyle bakalım....

Üniversitede olmuş bir olay üzerinden seneler geçmiş.
Önceki konularınızı biliyorum.O'nun geçmişinden neler neler çıktı.Şimdi olmuş bitmiş birşey için ara verelim diyor.Ara verilecek şeyler değil ki bunlar.
Pes.
Aman derim siz bir adım atmayın lütfen.

Kadınları anlamak zor derler bir de.Ne diyeyim bambaşkaymışlar.

allah allah
ne garip tesadüf ya.
anlıyorum kıyamamanızı benim de vardı ortaokul lise günlüklerimi
sanırım evdeki herkes de okudu benim günlüklerimi bu yüzden bi gün tepem atıp yaktım hepsini.
kim olursa olsun okuyor bir günlük bulduğu zaman sevgilinizin okumasına da şaşmamalı
ama sizde de suç yok eski bir günlük sonuçta
ama ben sevgilimin eski günlüğünü bulsam okuyamazdım kalbim sıkışırdı
tam da sevgilinizin şuan içinde bulunduğu sebepten dolayı
ona olan duygularını okursam aklımdan atamazdım çok zor yani
çünkü günlüğe içinizdekilerin hepsini yazıyorsunuz biraz da platonikvari olmuş o yüzden kimbilir neler yazmışsınızdır
ama sevgilimize sevgimizi bu kadar çok belli etmeyiz genelde dolayısıyla şuanda onun kadar sevilmediğini düşünüyor olabilir
bence gerçekten seviyorsanız bu süreçte yalnız bırakmayın bikaç gün kafasını dinlesin sonra sevginizi hissettirin yoksa gerçekten kopabilirsiniz

İyi olmuş ona
Ay kusura bakma ama pek hoşuma gitti.
Sen bu adamın nelerini öğrendin,kıskandın,acı çektin.
Biraz da O kıvransın.

Yok canım niye kusura bakayım. Evet ben onun için nelerle uğraşıyorum ailemle neler yaşıyorum. Ayrı kalmak istiyorsa da kendi bilir nasıl olsa geri dönecektir.

Ben de kızdım kimsenin okuduğunu zannetmiyorum. Ablamın dalgınlığı ne billyim farkında değilim dedi yıllardır orada duruyormuş. Ben de hiç sormadım.

Söyledim canım ama pek etkili olduğunu zannetmiyorum. Bu nasıl bir aşk dedi leyla mecnun gibi dedi adama evlenme teklifi ettiğime bozulmuş ben evlenelim diyorum istemiyorsun dedi. Resmen sekiz dokuz yıl geride kalmış biriyle kendini kıyaslıyor.

Hiç sorma canım o günlükte neler yazılıydı off bazı yazdığım şeyler aklıma geliyor mesela onun bana ilk sarıldığında hissettiğim şeyler daha neler ilk sinema bileti onun bana yazdığı şiirler. Bana ben daha önce kimseye böyle aşık olmadım olsaydım zaten şuan evli olurdum o adam seni terk etmeseydi sende onunla evli olacaktın bir insan hayatına böyle bir aşkı iki kere sığdırabilir mi dedi ben sustum kaldım bunları bana telefonda söyledi.

Evet canım olanları biliyorsun ben tüm olumsuzluklara rağmen ben onu hayatımın merkezine koydum.
Gerçekten erkekleri anlayamayız çünkü mantık dışı hareket eden onlar...

Tan çok kötü bir durum olmuş. Erkekleri bilirsin kendilerinin yapmadıkları halt kalmaz sonra sana hesap sorar. Benim de günlüğüm vardı hepsi yırttım attım. Benim de eşim yakalasa neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum. İnan Tan evli olsaydın daha farklı bir tepki ile karşılaşabillirdin şu an sevgili olduğunuz için fazla üstüne gitmemiş. Şimdi Alp kafasında neler kuruyordur onun kadar sevilmediğini düşünüyordur. Beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok sakın özür dileme özür dilenecek de bir durum yok sekiz dokuz sene önce Alp hayatında bile yoktu.

evet tahmin ettiğim gibi. Dranas a da katılıyorum bu arada özür dileme sakın, alttan alma yani ama sevgini de hissettir. eğer gerçekten seviyorsa bu durumu atlatır. beklemekten başka yapabileceğin pek fazla bişey yok. umarım sevgilin fazla hassas ve kafasında kuran bir tip değildir. benimki öyle de biraz o yüzden tahmin bile edemiyorum böyle bişeyi bulsa ne hallere girerdi. bu arada o günlüğü yok etmenin sence de zamanı gelmedi mi? :93:

yani yaptığı ayıp olmuş cidden..senden izin almalıydı..sevgilisiniz diye izin almaktan utanacak değil..siz zaten ona anlatırdınız zamanla canınız isterse yani bunu niye sorun yapmışki sonuçta defter orada ablanızda ki adı üzerinde özel bi defter ilerde sevgili yada koca okusunda bilsin ne var ne yok diye yazılmıyor yani..yaptığı ayıp karşısında özür dilemek yerine uzatmasıda enteresan..geçmişte yaşanılan şeyin derdimi yapılır yahu??bırakın kafasını dinlesin aramasın madem ..sizin hatanız yok..daha ablanıza davet etmiş ağırlamışsınız kalkmı geçmişin hesabını yapıp günleri ziyan ediyor yani..aramasını bekleyin siz uğraşmayı n sizin hatanız yok arkadaşım.. günlük dediğim gibi ilerde sevgili koca okusun diye yazılmıyor..benimde günlüğüm var ve asla eşimede okutmucam ilerde..ve benim evimde olacak bunu kabullenmeli..senin her lafınada inanmalı deftere muhtaçlık nedir anlamam yani..

Canım yok etmek sorun değil yok ederim. Zaten bu adam evli çoluğu çocuğu var. Mesela bana facemi kapattırdı kendi de kapattı facede bu kişi bende ekliydi çok önceden arkadaşlık göndermişti kızının resimlerini falan göstermişti. Bugün aradı bu adam senin facede ekliydi diye evet dedim. Bana seni çok yanlış tanımışım dedi. Akşam defalarca mesaj attım tek bir cevap yok adam resmen beni terk etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…