bu durumu ustunden attıgında daha kıymetlı olcaksın o hocana asık oldugundan fazla asık olman ıcın elınden gelenı yapcaktır ya da tam tersı olabılır
İyi olmuş ona
Ay kusura bakma ama pek hoşuma gitti.
Sen bu adamın nelerini öğrendin,kıskandın,acı çektin.
Biraz da O kıvransın.
ooo geçmiş olsun çok fena yav. oturup beklicen artık diyeceğini demişsin. ama sakın arayıp özür dilemeye kalkma, unutası varsa da erkeklik yapıp hötleyebilir.
ablana kızdım ben nıye emanetı orta yerde bırakmıs ,kımbılır kımler okumustur ozelını.erkek arkadasın okumus sen olsan sen de okurdun,tepkısı dogal cunku senı kıskanmıs.uzerıne gıtme arama zaten sınırı yatısınca arar senı.
ben böyle bi günlük yazmış olsam aklım hep onda olurdu. zatn sevgilinde varmış geçmiş gitmiş bişey atman veya ablana attırman gerekirdi. ablana da sakla demişsin o da saklamamış kitaplarının arasında kalmış, belki başkaları da okumuştur kim bilir. ben olsam bırakamazdım valla. erkek arkadaşınızda kitaplarınıza bakarken görmüş okumuş valla ben olsam bende açtığımda böyle bişey görünce kendimi tutamaz biraz karıştırırdım kızamadım erkek arkadaşınıza. biraz zamana bırak bakalım, durumu da sakince anlat unuttuğunu geçmiş gitmiş bişey olduğunu hatta onu daha çok sevdiğini filan söyle bakalım....
allah allah
ne garip tesadüf ya.
anlıyorum kıyamamanızı benim de vardı ortaokul lise günlüklerimi
sanırım evdeki herkes de okudu benim günlüklerimi bu yüzden bi gün tepem atıp yaktım hepsini.
kim olursa olsun okuyor bir günlük bulduğu zaman sevgilinizin okumasına da şaşmamalı
ama sizde de suç yok eski bir günlük sonuçta
ama ben sevgilimin eski günlüğünü bulsam okuyamazdım kalbim sıkışırdı
tam da sevgilinizin şuan içinde bulunduğu sebepten dolayı
ona olan duygularını okursam aklımdan atamazdım çok zor yani
çünkü günlüğe içinizdekilerin hepsini yazıyorsunuz biraz da platonikvari olmuş o yüzden kimbilir neler yazmışsınızdır
ama sevgilimize sevgimizi bu kadar çok belli etmeyiz genelde dolayısıyla şuanda onun kadar sevilmediğini düşünüyor olabilir
bence gerçekten seviyorsanız bu süreçte yalnız bırakmayın bikaç gün kafasını dinlesin sonra sevginizi hissettirin yoksa gerçekten kopabilirsiniz
Üniversitede olmuş bir olay üzerinden seneler geçmiş.
Önceki konularınızı biliyorum.O'nun geçmişinden neler neler çıktı.Şimdi olmuş bitmiş birşey için ara verelim diyor.Ara verilecek şeyler değil ki bunlar.
Pes.
Aman derim siz bir adım atmayın lütfen.
Kadınları anlamak zor derler bir de.Ne diyeyim bambaşkaymışlar.
Hiç sorma canım o günlükte neler yazılıydı off bazı yazdığım şeyler aklıma geliyor mesela onun bana ilk sarıldığında hissettiğim şeyler daha neler ilk sinema bileti onun bana yazdığı şiirler. Bana ben daha önce kimseye böyle aşık olmadım olsaydım zaten şuan evli olurdum o adam seni terk etmeseydi sende onunla evli olacaktın bir insan hayatına böyle bir aşkı iki kere sığdırabilir mi dediben sustum kaldım bunları bana telefonda söyledi.
evet tahmin ettiğim gibi. Dranas a da katılıyorum bu arada özür dileme sakın, alttan alma yani ama sevgini de hissettir. eğer gerçekten seviyorsa bu durumu atlatır. beklemekten başka yapabileceğin pek fazla bişey yok. umarım sevgilin fazla hassas ve kafasında kuran bir tip değildir. benimki öyle de biraz o yüzden tahmin bile edemiyorum böyle bişeyi bulsa ne hallere girerdi. bu arada o günlüğü yok etmenin sence de zamanı gelmedi mi? :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?