Günlüğümü okumuş

özel hareketçiler aman allahım kabus gibiler ben uzun bir süre Van'da çalıştım özel harekatçı diyince herkes tırsardı adamlar tek kelimeyle psikopat oluyorlar terörüstler askerden korkmaz ama özel harekatçıyla çatışmaya bile girmezlermiş. Benim sevgilimde jinekolog doğru olabilir sonuçta yaptıkları iş karakterlerine yansıyordur.

Allah yardımcın olsun canım...

Valla benim arkadaşlarımın ikisi de doktordu biri dahiliye diğeri nöroloktu...

Kesinlikle bir daha doktorla arkadaşlığım olamaz, hatta anam-babam usulüne dönüp ot kaynatıp içerim de muayeneye bile gitmem
O kadar bezdim yani düşün...

Ya aslında dahili olan e. arkadaşım pek bencil sayılmazdı, kendisi çok yoğundu ve benim de bir ilişkide en tahammül edemediğim şey ilgisizliktir. Aileleri tanıştırma kararı aldıktan bir kaç gün sonra ayrıldım...

Biraz zor olmuştu , hala içim acır..

Neyse, sen de bilirsin fazla müdahaleci oluyorlar, bi yerde dur demek lazım...

Yoksa üzülen sen olursun...

Evet müdahale etmeyi sever bir de son sözü o söyler konu kapanır. Hastalarına bile öyle davranıyor kırk yaşındaki kadının laparokopi ile işlemi bitecek bir hastaya yumurtalıklarını rahmini falan alır... hasta istemese bile kendinin karar vermesi yeterli.
Severken ayrılmak da zor olur ayrılacak ne yaptı ki hem de ailerle tanışma aşamasında ama şu da var ben hemşireyim devlet hastanesinde çalışıyorum doktorların genel olarak hepsi egosu yüksek insanlar sürekli pofpoflandıkları için...

Son düzenleme:
Ben de doğru dürüst doktora gitmem hele kadın doğumda çatala oturmak Allah kimseye gebelik dışında yaşatmasın... Bir kere eğltimde senede bir smear testlnin önemini anlatıyorlardı 27 yaşımdayım daha hiç yaptırmadım oysa hastalara da hep yaptırmalarını öneririm.

canım benim erkek arkadaşım kıskançtır evet ama içinde yaşar kıskançlığını tavır olarak bana şunu bunu yap demez hiç bir zaman. ama eski sevgilinin facete ekli olmasına ben de anlam veremem açıkçası bu konuda sevgiline katılıyorum, evli olsa da ne gerek var artık facete ekli olmasına birbirinin ne yaptığını merak edip öğrenmek için yapılan birşey bence.

jinekologlar açısından da genelde biraz kaba olurlar, ameliyat sırasında vs iğrenç şakalar yaparlar vs bu açıdan ürologlar da aynen öyledir, genital bölgeyle uğraşan doktorlar biraz kafayı sıyırmış oluyor, dengesizliği ordan kaynaklanıyor olabilir yani, bir de genel de doktorların egolu oldukları doğrudur ama kendi mesleği dışındaki kızlara öyle davranırlar, başka meslekten bir kıza bencilliğin alasını yapıp süründürürken, sonrasında doktor bir bayanın kapısında köle olduklarını bilirim. sanırım diğer bayanlar fazla alttan alıyorlar bu da onların egolarını kabartıyor, bir de bütün bayanlar beni elde etmek istiyor benle evlenmek istiyor gibi bi düşünceleri oluyor, oradan da geliyor bu kasıntılıkları.

Canım, süperegolu yürüyen guru onlar..
Dahiliye uzmanıydı, aynı zamanda BM Mülteciler Yüksek Komiserliğinde çalışıyordu.
Benim komplekslerim yoktur, sevdiğim insanı ayakkabı boyacısı olsa bile desteklerim her konuda..
fakat, bizimkisi fazla yoğundu, görüşemiyorduk, ama her şeyin bi sınırı olur değil mi, biz iki arkadaş değildik, iki sevgiliydik, insan ilgi bekliyor haliyle, bi telefonda mı açılamaz....

Hayatta zenginde olsanız fakirde, doktorda olsanız tamircide insan olmanın en önemli özeliği iyi ya da kötü prensip sahibi olmanızdır.

Bana pek çok kişi sen deli misin dedi, millet doktor olunca mübarek bir zat olacağını da zannediyor galiba...

Çok kredi veririm her türlü ilişkimde karşı tarafa, ama prensiplerimden taviz vermem..

Beni ne olarak gördüğü bana değer verip vermediği benim için çok önemlidir.

Çok özür de dilemiştir, ama geçmiş olsun...

Ufak bi tartışmamız olmuştur, büyük kavgalarımız da olmamıştır ama olmayacaksa zorlamanın bence mantığı yok..
.....
Neyse konuyu çok dağıtmamayım.

Eğer ileriki yaşamında onun dediğim dedik, öttürdüğm düdük tavırları seni kırmayacaksa devam....

Bu arada bir doktor benimle görüşmek istiyor, kesinlikle olmaz dedim...

Yahu istemediğim ot burnumun dibinde mi bitiyor ne?

Canım ya hiç güleceğim yoktu doğru söylüyorsun biliyor musun hastanede en düzgün doktorlar göz doktoru diğerlerinin çoğu sıyırık. Erkek arkadaşım doğumhaneye girdiğimde midem bulanıyor demişti çok şaşırmıştım.

Ben de hiç kompleksli değilimdir özgüvenim tamdır ama aşk işte...
Bunlar aslında uzman olunca sıyırıyorlar ben doğuda sağlık ocağında pratisyen hekimle çalıştım çok mükemmel biriydi. Beni çok kırmıştı ama son zamanlarda çok değişmişti yine aynı haline döndü adamın özü bu bugüne kadar bekar kaldığından belli.

Sen yine bir şans ver ne kaybedeceksin ki. Göz doktoruysa kesin düşün derim. Yaşamları düzgün oluyor.

Plastik cerrah olur mu?

Yok canım yaa, evlilik bana göre değil...

Doktorlara gelince, onlar , Türkiyedekiler maalesef insana asla değer vermiyorlar, sürekli şikayet, sürekli sisteme eleştiri, kendileri kusursuz mübarek...

Benim erkek versiyonum olsa, ne kadar mutlu olurdum... ama yok... :)

sana mutluluklar...

Son düzenleme:

Mükemmel plastik cerrahları severim. Bir cerrah bana yüzüme dikkatlice bakıp kaşlarını birazcık yukarı kaldıralım mükemmel olur demişti adamlar kusursuz güzelliğe önem veriyorlar sen yine de düşün evlenmek şart değil.
Yanına gitmemek için kendimi zor tutuyorum bugün izin günümdü gece nöbetim vardı umarım aramama konusunda başarılı olurum.

Son düzenleme:

Tanufukcum, ben fazla hassasım, adam midemden mi uyduruyorum dedi diye , bu lafı bana nasıl söyleyebilir diye, ben ona karşı nezaketimin niçin 1/10 unu göremiyorum diye bitirme kararımı tezden uygulayıverdim.

Bence sağlık sektöründe çalışanlar birbiriyle evlensin, birbirlerinin dilinden en iyi onlar anlıyorlar..

Aranızdaki ilişkinin durumunu, karakterlerinizi bilemediğim için ara, arama o arasın diyemem.

İlk yorumuma dönüyorum ve diyorum ki onun bu halleri seni hırpalamıyorsa ve gelecekte de yıpratmayacaksa barışın

Anladım canım benim bir arkadaşım var seni ona çok benzettim çok nezaketli biri ve karşısından da hep bunu bekler. Senin erkek versiyonunu bulmak zor ama umarım en kısa zamanda karşına çıkar.

Kızlar cidden bu adam beni terk etti. Sabah sekizde nöbetim bitti. Aramıyor diye evde bulurum diye sabah evine gittim. Kapıyı çaldım bekledim açmadı anahtarım vardı girdim evde yoktu sonra ısrarla aradım uykulu uykulu açtı telefonu arkadaşında kalmış evde bekle geliyorum dedi bekledim konuşuruz barışırız diye düşünüyorum. Gelmesiyle hadi çıkalım demesi bir oldu dışarıda konuşuruz diye düşündüm. Yol boyunca nasılsın dedi başka da ağzından bir laf çıkmadı. Beni eve bıraktı ben bir yerde otururuz diye düşünmüştüm beni eve bırakmak için gelmene gerek yoktu dedim. Bilmiyordum söyleseydin keşke otururduk dedi. Evin önüne gelmişiz ben de gerek yok eve gideyim dedim. Sen bilirsin dedi bir daha da aramadı. Ne günlükmüş ya bence onun canı ayrılmak istiyor bunu bahane ediyor

tatlım sanırım ayrılmak istiyor, sen de söylemişsin zaten. biraz naz yapıyor olsa, evde konuşurdunuz, ya da çıkmışken bişeyler yapalım derdiniz. ayrıca kaldığı yere geri dönücek gibi bir his oluştu bende sanki planları var, seni de gelmicem diyip kabalık yapmak istemedi, evde de durmanı istemedi bi nevi kırmadan başımdan savıyım diye düşündü gibi bi izlenim bıraktı bende. sen daha iyi tanırsın tabi.. biraz bekle bakalım kafasını toparlayınca elbet, ya barışmak için ya ayrılmak için bir ses çıkarır, uzuuun süre haber vermezse de sen ararsın bu sefer buluşalım konuşalım biticekse konuşarak bitirelim diye.

kendi Evine gelip neden seni eve bıraktı ki anlamadım?

Çok garip biri

Dün selvi boylum al yazmalım vardı, işten döndüm yemek yerken biraz izleyim dedim, son anına kadar izledim

İlyas kaza yapar, Cemşit onu eve getirir, İlyası karşısında gören Asya ne yapacağını şaşırır, elindeki odun parçaları bir anda yere düşer. cemşit durumu anlamıştır ama Asya'ya anladığını belli etmez, hatta tek kelime kırıcı bir söz söylemez.

Bir anda sen geldin aklıma tanufuk,

Biliyorum bu, film ama cemşit gibi birini bulma hayali ne kadar uç bir düşünce ise senin doktorun saçma halleri de o kadar uç..

Seviyorsa gelir, boşver ..

Onun gibi kendinden menkul kişiler için en güzel cevabı Gülben ablamız vermiş,

"Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış
Sanki herşey sana kalmış, dünya istediğin kadarmış
Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış
Yalnız tahtında otur dur o zaman. "

Haklısın canım hiç bu açıdan düşünmemiştim. Dediğin gibi kabalık yapmamak için gelmiş olabilir. Hiç sevmem böyle sürümcede kalan şeyleri. Hayatımda yokmuş gibi devam etmeliyim ister döner ister dönmez bulunmaz hint kumaşı değil ya eski ıssız adam yaşamına döner. Aslında çok üzgünüm ama sürekli böyle kendime telkinlerde bulunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…