Ya meslek ayırt etmek doğru olmasa da yine de bende şöyle bi düşünce hakim..
Doktor, hakim, özel harekatçılar yani hızlı düşünüp karar vermek zorunda olan kişiler hakikaten bencil oluyorlar...
Çünkü daima doğru yaptıklarını iddia edip dururlar...
Arkadaşın bu meslek gruplarından mı?..
Öyleyse işin gerçekten zor
özel hareketçiler aman allahım kabus gibiler ben uzun bir süre Van'da çalıştım özel harekatçı diyince herkes tırsardı adamlar tek kelimeyle psikopat oluyorlar terörüstler askerden korkmaz ama özel harekatçıyla çatışmaya bile girmezlermiş. Benim sevgilimde jinekolog doğru olabilir sonuçta yaptıkları iş karakterlerine yansıyordur.
Allah yardımcın olsun canım...
Valla benim arkadaşlarımın ikisi de doktordu biri dahiliye diğeri nöroloktu...
Kesinlikle bir daha doktorla arkadaşlığım olamaz, hatta anam-babam usulüne dönüp ot kaynatıp içerim de muayeneye bile gitmem
O kadar bezdim yani düşün...
Ya aslında dahili olan e. arkadaşım pek bencil sayılmazdı, kendisi çok yoğundu ve benim de bir ilişkide en tahammül edemediğim şey ilgisizliktir. Aileleri tanıştırma kararı aldıktan bir kaç gün sonra ayrıldım...
Biraz zor olmuştu , hala içim acır..
Neyse, sen de bilirsin fazla müdahaleci oluyorlar, bi yerde dur demek lazım...
Yoksa üzülen sen olursun...
Bana haklısın senin hiçbir suçun yok diyor elimde değil diyor. Benim facemde ekli olmasına anlam veremiyormuş. Ne amaçla birbirinizi eklediniz ki evli adam diyor. Ben anlatmaktan usandım kendisi bana neler yaptı bir bilsen terk ederse de etsin keyfi bilir... senin erkek arkadaşın sanırım kıskanç aslında bizimki pek kıskanç değildir ama niye böyle yaptığını anlamıyorum.
Evet müdahale etmeyi sever bir de son sözü o söyler konu kapanır. Hastalarına bile öyle davranıyor kırk yaşındaki kadının laparokopi ile işlemi bitecek bir hastaya yumurtalıklarını rahmini falan alır... hasta istemese bile kendinin karar vermesi yeterli.
Severken ayrılmak da zor olur ayrılacak ne yaptı ki hem de ailerle tanışma aşamasında ama şu da ben hemşireyim devlet hastanesinde çalışıyorum doktorların genel olarak hepsi egosu yüksek insanlar sürekli pofpoflandıkları için...
canım benim erkek arkadaşım kıskançtır evet ama içinde yaşar kıskançlığını tavır olarak bana şunu bunu yap demez hiç bir zaman. ama eski sevgilinin facete ekli olmasına ben de anlam veremem açıkçası bu konuda sevgiline katılıyorum, evli olsa da ne gerek var artık facete ekli olmasına birbirinin ne yaptığını merak edip öğrenmek için yapılan birşey bence.
jinekologlar açısından da genelde biraz kaba olurlar, ameliyat sırasında vs iğrenç şakalar yaparlar vs bu açıdan ürologlar da aynen öyledir, genital bölgeyle uğraşan doktorlar biraz kafayı sıyırmış oluyor, dengesizliği ordan kaynaklanıyor olabilir yani, bir de genel de doktorların egolu oldukları doğrudur ama kendi mesleği dışındaki kızlara öyle davranırlar, başka meslekten bir kıza bencilliğin alasını yapıp süründürürken, sonrasında doktor bir bayanın kapısında köle olduklarını bilirim. sanırım diğer bayanlar fazla alttan alıyorlar bu da onların egolarını kabartıyor, bir de bütün bayanlar beni elde etmek istiyor benle evlenmek istiyor gibi bi düşünceleri oluyor, oradan da geliyor bu kasıntılıkları.
Bu arada bir doktor benimle görüşmek istiyor, kesinlikle olmaz dedim...
Yahu istemediğim ot burnumun dibinde mi bitiyor ne?
Canım, süperegolu yürüyen guru onlar..
Dahiliye uzmanıydı, aynı zamanda BM Mülteciler Yüksek Komiserliğinde çalışıyordu.
Benim komplekslerim yoktur, sevdiğim insanı ayakkabı boyacısı olsa bile desteklerim her konuda..
fakat, bizimkisi fazla yoğundu, görüşemiyorduk, ama her şeyin bi sınırı olur değil mi, biz iki arkadaş değildik, iki sevgiliydik, insan ilgi bekliyor haliyle, bi telefonda mı açılamaz....
Hayatta zenginde olsanız fakirde, doktorda olsanız tamircide insan olmanın en önemli özeliği iyi ya da kötü prensip sahibi olmanızdır.
Bana pek çok kişi sen deli misin dedi, millet doktor olunca mübarek bir zat olacağını da zannediyor galiba...
Çok kredi veririm her türlü ilişkimde karşı tarafa, ama prensiplerimden taviz vermem..
Beni ne olarak gördüğü bana değer verip vermediği benim için çok önemlidir.
Çok özür de dilemiştir, ama geçmiş olsun...
Ufak bi tartışmamız olmuştur, büyük kavgalarımız da olmamıştır ama olmayacaksa zorlamanın bence mantığı yok..
.....
Neyse konuyu çok dağıtmamayım.
Eğer ileriki yaşamında onun dediğim dedik, öttürdüğm düdük tavırları seni kırmayacaksa devam....
Sen yine bir şans ver ne kaybedeceksin ki. Göz doktoruysa kesin düşün derim. Yaşamları düzgün oluyor.
Plastik cerrah olur mu?
Yok canım yaa, evlilik bana göre değil...
Doktorlara gelince, onlar , Türkiyedekiler maalesef insana asla değer vermiyorlar, sürekli şikayet, sürekli sisteme eleştiri, kendileri kusursuz mübarek...
sana mutluluklar...
Mükemmel plastik cerrahları severim. Bir cerrah bana yüzüme dikkatlice bakıp kaşlarını birazcık yukarı kaldıralım mükemmel olur adamlar kusursuz güzelliğe önem verirler sen yine de düşün evlenmek şart değil.
Yanına gitmemek için kendimi zor tutuyorum bugün izin günümdü gece nöbetim vardı umarım aramama konusunda başarılı olurum.
Tanufukcum, ben fazla hassasım, adam midemden mi uyduruyorum dedi diye , bu lafı bana nasıl söyleyebilir diye, ben ona karşı nezaketimin niçin 1/10 unu göremiyorum diye bitirme kararımı tezden uygulayıverdim.
Bence sağlık sektöründe çalışanlar birbiriyle evlensin, birbirlerinin dilinden en iyi onlar anlıyorlar..
Aranızdaki ilişkinin durumunu, karakterlerinizi bilemediğim için ara, arama o arasın diyemem.
İlk yorumuma dönüyorum ve diyorum ki onun bu halleri seni hırpalamıyorsa ve gelecekte de yıpratmayacaksa barışın
Tan ne yaptınız barıştınız mı?
Kızlar cidden bu adam beni terk etti. Sabah sekizde nöbetim bitti. Aramıyor diye evde bulurum diye sabah evine gittim. Kapıyı çaldım bekledim açmadı anahtarım vardı girdim evde yoktu sonra ısrarla aradım uykulu uykulu açtı telefonu arkadaşında kalmış evde bekle geliyorum dedi bekledim konuşuruz barışırız diye düşünüyorum. Gelmesiyle hadi çıkalım demesi bir oldu dışarıda konuşuruz diye düşündüm. Yol boyunca nasılsın dedi başka da ağzından bir laf çıkmadı. Beni eve bıraktı ben bir yerde otururuz diye düşünmüştüm beni eve bırakmak için gelmene gerek yoktu dedim. Bilmiyordum söyleseydin keşke otururduk dedi. Evin önüne gelmişiz ben de gerek yok eve gideyim dedim. Sen bilirsin dedi bir daha da aramadı. Ne günlükmüş ya bence onun canı ayrılmak istiyor bunu bahane ediyor
Kızlar cidden bu adam beni terk etti. Sabah sekizde nöbetim bitti. Aramıyor diye evde bulurum diye sabah evine gittim. Kapıyı çaldım bekledim açmadı anahtarım vardı girdim evde yoktu sonra ısrarla aradım uykulu uykulu açtı telefonu arkadaşında kalmış evde bekle geliyorum dedi bekledim konuşuruz barışırız diye düşünüyorum. Gelmesiyle hadi çıkalım demesi bir oldu dışarıda konuşuruz diye düşündüm. Yol boyunca nasılsın dedi başka da ağzından bir laf çıkmadı. Beni eve bıraktı ben bir yerde otururuz diye düşünmüştüm beni eve bırakmak için gelmene gerek yoktu dedim. Bilmiyordum söyleseydin keşke otururduk dedi. Evin önüne gelmişiz ben de gerek yok eve gideyim dedim. Sen bilirsin dedi bir daha da aramadı. Ne günlükmüş ya bence onun canı ayrılmak istiyor bunu bahane ediyor
tatlım sanırım ayrılmak istiyor, sen de söylemişsin zaten. biraz naz yapıyor olsa, evde konuşurdunuz, ya da çıkmışken bişeyler yapalım derdiniz. ayrıca kaldığı yere geri dönücek gibi bir his oluştu bende sanki planları var, seni de gelmicem diyip kabalık yapmak istemedi, evde de durmanı istemedi bi nevi kırmadan başımdan savıyım diye düşündü gibi bi izlenim bıraktı bende. sen daha iyi tanırsın tabi.. biraz bekle bakalım kafasını toparlayınca elbet, ya barışmak için ya ayrılmak için bir ses çıkarır, uzuuun süre haber vermezse de sen ararsın bu sefer buluşalım konuşalım biticekse konuşarak bitirelim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?