ben hiç günlük tutmam etrafımda günlük yazanların başına hep öyle şeyler geliyo kuzeniminki elime geçmişti ben 12 o 30 yaşındaydı çok korkutmuştu yazdıkları onun için ne tutarım günlük nede okurum bir başkasınınkini
Dediğinize katılıyorum ancak şu da var.Bu adam geçmişindeki insanlarla bağını koparmayan biri.Evet olaylar birbirinden bağımsız lakin bu da ''arayabilir'' anlamı taşımıyor gibi geldi bana.
Mesela eski sevgisiyle görüşüyordu yanlış hatırlamıyorsam..Geçmişindekilerle bağını koparmıyor derken kusura bakma canım ama pek anlayamadım.
Mesela eski sevgisiyle görüşüyordu yanlış hatırlamıyorsam..
Tanufuk nerelerdesin, ne alemdesin?:26:
gecmis olsun canim Alp diye diye hasta ettin kendini...
umarim simdi daha iyisindir...
Sağol canım ama demir depolarımın Alp'le bir ilgisi yok kizaten hastanede bayılmamla kalkmam bir oldu ama hastanede bırakmadılar tetkik falan ama rapor vermeleri iyi oldu evde şimdi yatağımda keyif yapıyorum.
Canım bugün biraz rahatsızlandım hastalık vesilesiyle barıştık gibi birşey...
öğlen ameliyathanedeyken birden başım döndü gözlerim falan karardı, bacaklarım halsizleşince yere yığıldım ama bilincim açık yatırdılar serum taktılar birde afedersiniz regl günümdü biraz onunda halsizliği vardı. Neyse doktor tetkik falan yaptı demir depolarım tükenmiş hatta doktor sen nasıl ayakta duruyorsun dedi bir aydır çok halsizdim bir de sürekli uyku hali kan kanserinden şüphelendi ama herşey temiz çıktı rapor, diyet her gün et yemeliymişim bir sürü kan ilacı verdiler. Alp'in arkadaşları geldi muhtemelen onlar haber verdi. Alp benim hastalanmamdan bir saat sonra yanımdaydı. Tam bir haftadır arayıp sormayan adam belli etmemeye çalıştı ama yanımda gözleri doldu. Hiçbir şey konuşmadık ona da diğer arkadaşlarım gibi davrandım özel davranmadım. Hastaneden istirahat raporu yazdılar eve getirdi annem babam olanlardan bir haber saatlerce onlara dert anlattık Alp sonuçlar temiz demesine rağmen başka hastaneye götürmeye kalktılar. Evdeyim şimdi yatıyorum saat başı arıyor demek ki hastalanmam gerekiyormuş. Bunu da söyledim sonra konuşuruz boşver şimdi dedi.
Ablama günlüğümü yırt at demiştim günlük yok ortada bulamıyormuş acaba Alp mi aldı soramadım da eğer o aldıysa pes diyorum zaten yüzde yüz o aldı başka kim alacak.
saka yapiyorum canim zaten, Alp seni hasta edemez, sen hasta edersin onu..
dikkat et canim kendine, tabi hic birsey yemedin felan istahin yoktu bak yolun sonu yine Alp'e variyor...
neyse eger simdi iyisen o zaman biraz naz yap bari Alp beyimize...
Geçmiş olsun Tanufuk.
Biraz da o üzülsün..
Büyük geçmiş olsun, bol bol üzüm ye, pekmez iç
Defter konusunu açma istersen, o açarsa da çok üstüne durma...
Ahh Tanufuk kocaman bir bebek bu doktor:121:
Neyse, "Happy ending" diyebildik sonunda...
Pms halindeki bir bağyan yapmaz bunun yaptığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?