Günlüğümü okumuş

Eline geçti sen de okudun korktum derken korkutucu ne yazmış ki...

Dediğinize katılıyorum ancak şu da var.Bu adam geçmişindeki insanlarla bağını koparmayan biri.Evet olaylar birbirinden bağımsız lakin bu da ''arayabilir'' anlamı taşımıyor gibi geldi bana.

Geçmişindekilerle bağını koparmıyor derken kusura bakma canım ama pek anlayamadım.

adam günlüğünü okumakla haksız ama olan olmuş okumuş bozulmakla haklı seni seviyo ve birgün böyle eline geçmiş defteri okuyo bozuluyo o yönden haklı ama bu günlüğü nereye kadar saklayacaksın ki bence tehlikleli bi durum evlendiğin zaman bu defteri napıcan ya da düzenli bi ilişkin var herşey yolunda iken yine böyle birşey başından geçmeyeceği ne mağlum bence bu defterin icabına bak derim.

Tanufuk nerelerdesin, ne alemdesin?:26:

Canım bugün biraz rahatsızlandım hastalık vesilesiyle barıştık gibi birşey...
öğlen ameliyathanedeyken birden başım döndü gözlerim falan karardı, bacaklarım halsizleşince yere yığıldım ama bilincim açık yatırdılar serum taktılar birde afedersiniz regl günümdü biraz onunda halsizliği vardı. Neyse doktor tetkik falan yaptı demir depolarım tükenmiş hatta doktor sen nasıl ayakta duruyorsun dedi bir aydır çok halsizdim bir de sürekli uyku hali kan kanserinden şüphelendi ama herşey temiz çıktı rapor, diyet her gün et yemeliymişim bir sürü kan ilacı verdiler. Alp'in arkadaşları geldi muhtemelen onlar haber verdi. Alp benim hastalanmamdan bir saat sonra yanımdaydı. Tam bir haftadır arayıp sormayan adam belli etmemeye çalıştı ama yanımda gözleri doldu. Hiçbir şey konuşmadık ona da diğer arkadaşlarım gibi davrandım özel davranmadım. Hastaneden istirahat raporu yazdılar eve getirdi annem babam olanlardan bir haber saatlerce onlara dert anlattık Alp sonuçlar temiz demesine rağmen başka hastaneye götürmeye kalktılar. Evdeyim şimdi yatıyorum saat başı arıyor demek ki hastalanmam gerekiyormuş. Bunu da söyledim sonra konuşuruz boşver şimdi dedi.
Ablama günlüğümü yırt at demiştim günlük yok ortada bulamıyormuş acaba Alp mi aldı soramadım da eğer o aldıysa pes diyorum zaten yüzde yüz o aldı başka kim alacak.

Son düzenleme:
gecmis olsun canim Alp diye diye hasta ettin kendini...
umarim simdi daha iyisindir...

gecmis olsun canim Alp diye diye hasta ettin kendini...
umarim simdi daha iyisindir...

Sağol canım ama demir depolarımın Alp'le bir ilgisi yok ki zaten hastanede bayılmamla kalkmam bir oldu ama hastanede bırakmadılar tetkik falan ama rapor vermeleri iyi oldu evde şimdi yatağımda keyif yapıyorum.

Sağol canım ama demir depolarımın Alp'le bir ilgisi yok ki zaten hastanede bayılmamla kalkmam bir oldu ama hastanede bırakmadılar tetkik falan ama rapor vermeleri iyi oldu evde şimdi yatağımda keyif yapıyorum.

saka yapiyorum canim zaten, Alp seni hasta edemez, sen hasta edersin onu..
dikkat et canim kendine, tabi hic birsey yemedin felan istahin yoktu bak yolun sonu yine Alp'e variyor...
neyse eger simdi iyisen o zaman biraz naz yap bari Alp beyimize...

Büyük geçmiş olsun, bol bol üzüm ye, pekmez iç

Defter konusunu açma istersen, o açarsa da çok üstüne durma...

Ahh Tanufuk kocaman bir bebek bu doktor:121:

Neyse, "Happy ending" diyebildik sonunda...

Hiç beceremem böyle şeyleri naz falan yapamam.sabah babamı aradı beni görmek için izin istedi babam da kahvaltıya çağırdı sanırım bu hastalığım iyi oldu babam biraz Alp'e karşı davranışları değişti. Kahvaltı çok güzel geçti ama annem çok komikti Alp gelene kadar apartmana rezil olduk soranlara ne açıklayacağız diyip durdu. Babamın ilk defa elalemi düşünme demesine şaşırdım heralde beni verecekler gibi geldi. Hastalığa şükredilmez ama herkesin etrafımda pervane olması hoş birşey birde pazara kadar raporluyum

Büyük geçmiş olsun, bol bol üzüm ye, pekmez iç

Defter konusunu açma istersen, o açarsa da çok üstüne durma...

Ahh Tanufuk kocaman bir bebek bu doktor:121:

Neyse, "Happy ending" diyebildik sonunda...

Canım 31 yaşında ama çocuk gibi davranışları var ama bu çocuksu halini seviyorum bana da olgunsun derler sanırım birbirimizi tamamlıyoruz.
Defteri sormadım ama kesinlikle o aldı muhtemelen de oturup ayrıntılı okumuştur ama yanlız kaldığımızda soracağım merak ettim.

Pms halindeki bir bağyan yapmaz bunun yaptığını.

Zaten bu yaşa kadar bekar kalmasından belli hastanedeki arkadaşlarım Alp'i benden önce tanıyanlar var onun kaprisi çekilmez diyorlar ama ben çekiyorum sürekli arayıp soruyor ya iki gündür daha farklı bir aşık oldum bir evlenebilseydik. İyice evlenme budalası oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…