Günlüğümü okumuş

arayip aramamak konusunda soruyorsan eger. aramazdim, beklerdim. inan bu benim icinde cok zor seni anlayabiliyorum.yani bazi durumlarda gurur yapmamak lazim kimin aradiginin onemi yok,, ya da bazi durumlarda hatali bile olunsa alttan alinmali iliskilerde bole seyler olmali bence ama sizinkinde bence onun biraz senin icin calismasi gerek. belkide hic aramicak ve bu sekilde iliskiniz bitmis olacak boyle bir riskde var, ya da belki 2 hafta sonra sana donucekken suan her ikinizde asabi oldugunuz icin sen resti cekiceksin o da kabul edicek ve ayrilcaksiniz. ya da aricaksin ve senin cabalarinla tekrar baslicaksiniz o yine hazira konucak problemleriniz oldugu gibi kalicak. yani bir suru secenek var bu durumda. aramazsanda bir suru seceneginiz olacak ama o bisiler yapmak zorunda kalicak ya da yapmadigi icin biticek. bunlari dusunmek zorunda kalicak yani arasam mi acaba dicek, bitsemi yoksa yok ben bu kizi seviyorum ariyim bitmesin dicek. kesin olan bisi varsa, eger ona birakirsan dusunmek zorunda kalicak, degerlendirmek zorunda kalicak. ayrilsanizda, devam etsede bence bu durumda sen kazanicaksin.

diger bir durumda bazen belirsizlik olsada askida kalmasi gerekir bazi seylerin hani derler ya ustune bir gece yat diye : ) bu sure bazen uzar. napiyorsun bilmiyorum ama haftasonu bisiler ayarla kendine arkadaslarini ara, sinemeya git, onsuz yapabilecegin o kadar cok sey var ki, yani aramaya karar versen bile haftasonundan sonraya at. ben inaniyorum ki disari cikip baska seylere odaklanirsan kafan cok daha rahatlicak.

Canım dediğin gibi iki gün boyunca aramadım. Onu düşünmemek için kendime uğraşlar buldum. Daha önce ailemle tanıştırmıştım ama evlenmemize onay vermediler. Neyse bugün babamı aramış hatrını sormuş:26: ama beni aramıyor. Ne alaka babamı arıyor anlamadım ben hiç aramadım aramıycam da hırsım, sinirim geçti sadece ne zaman arayıp bitirdiğini söyleyecek merak ediyorum.

Aramanız için bir zarf atmış olabilir mi?
Ama bu çok saçma !
Küsme nedeni kadar saçma.:26:

ne yapmak istedigini anlamadim bende am a senden ayrilmak istedigine eminmisin. yani seni aramamak disinda boyle bisi dedimi? belkide sadece dusunmek istedigi icin uzak duruyordur?

ne yapmak istedigini anlamadim bende am a senden ayrilmak istedigine eminmisin. yani seni aramamak disinda boyle bisi dedimi? belkide sadece dusunmek istedigi icin uzak duruyordur?

Yok canım hiç konuşmadık ki. Babamın hatrını sorması anlam veremiyorum ilk defa böyle bir şey yaptı. Ben onun eskiden yaptıklarının çeterisini yapsam yüzüne bakmamam lazım herkes bırak bu adamı dedikçe ben hayatımın merkezine koydum ve hiçbir arkadaşıma bu durumdan bahsetmedim sadece sizlere anlatıyorum çünkü biz sana demiştik laflarını duymak istemiyorum.

hala aramadi demek..
ne yapmaya calisiyor anlamis degilim...
seni aramiyor ama babani ariyor...

o zamans enin icin daha iyi birsey bu aramama sureci, kendini dinleyip o adami isteyip istemedigini dusunursun. birak onun ayrilmak isteyip istemedigini dusunmeyi sen ne istiyorsun asil. muhakkak seni yargilamadan dinliyecek arkadaslarin vardir onlardan biriyle konus bence sana daha iyi fikir verebilir.

hala aramadi demek..
ne yapmaya calisiyor anlamis degilim...
seni aramiyor ama babani ariyor...

Normal değil canım tuhaf bir davranış. Açıp telefonu bitti demek istiyorum tepkisini merak ediyorum ne istediğini anlamıyorum. Bir de enterasan olan babam bugün Hacettepe'ye gitmişti bir tanıdık doktor çağırmıştı o sırada aramış Alp de Hacettepe mezunu o sırada Alp de Hacettepedeymiş yanına geliyim demiş babam gerek yok demiş bu ilgi alaka ne anlamadım.

Bunu ona belli etmiyorum ama maalesef o beni bırakmadığı süre ben onu bırakamam. Arkadaşlarımla çok konuştum hepsi o seni hak etmiyor. Bir arkadaşım var Alp ondan hiç hoşlanmaz zamanında Alp'den uzaklaşmam için çok konuştu bugün onu aradım ne yapıyorsun diye bana hayırdır aranız mı bozuk pek aramazsın dedi çok utandım.

canım anlaşılan hastanedeyken babanı görmüş, sonra yardıma ihtiyacı vardır belki diye aramış ayıp olmasın diye. yoksa birden babanı aramak nerden aklına gelsin bir de bu kadar tesadüf fazla olurdu. bence bu konu sizden bağımsız, sonuçta sizin aranız bozuk diye babanı görmezlikten gelemez, saygısından yapmış bence canım. ben olsam bu konuyla kendi konumu bağdaştırmazdım. ayrıca babanı arayabilen adam seni hayli hayli arayabilir bence, sonuçta erkekler babalardan çok çekiniyor, aranız bozukken bile arayabildiyse, seni araması daha da kolay olurdu eğer sizin aranızdaki problemlerden dolayı bir taktik yaparak babanı aramış olsaydı. o yüzden bence bu olay sizden bağımsız. bu yüzden bence sen arama ve biraz daha bekle. kendi kafasını bir oturtsun ondan sonra konuşun, çocuk değilsiniz sonuçta.

Dediğinize katılıyorum ancak şu da var.Bu adam geçmişindeki insanlarla bağını koparmayan biri.Evet olaylar birbirinden bağımsız lakin bu da ''arayabilir'' anlamı taşımıyor gibi geldi bana.

Dediğinize katılıyorum ancak şu da var.Bu adam geçmişindeki insanlarla bağını koparmayan biri.Evet olaylar birbirinden bağımsız lakin bu da ''arayabilir'' anlamı taşımıyor gibi geldi bana.

yok ben seni de arar yakında gibi demek istemedim ama öyle gibi olmuş sanırım tekrar bakınca farkettim.
babasını araması daha zordur, eğer asıl amacı barışmaksa ama taktik amacıyla babasını aramış olsaydı onun yerine Tanufuk'u araması daha kolaydı önce onu arardı demeye çalışmıştım. yani bu işte bence taktik yok ve pek arama gönüllüsü değil Tanufuk'u bence. o yüzden bu olayı Tanufuk'un Alp'i araması gerekli olarak yorumlamamalıyız, "beni ara" demek için yapmamıştır bence demek istiyorum. olay bağımsız.

ben hiç günlük tutmam etrafımda günlük yazanların başına hep öyle şeyler geliyo kuzeniminki elime geçmişti ben 12 o 30 yaşındaydı çok korkutmuştu yazdıkları onun için ne tutarım günlük nede okurum bir başkasınınkini

Bu kısmı yanlış anlamışım.Özür dilerim.
Öbür dediklerinize de harfiyen katılıyorum.

estağfurullah özür dilenecek ne var ki :))
ben iyi ifade edememişim zaten orada, sizin dediğiniz gibi anlaşılıyor,
asıl iyi ki belirttiniz ki Tanufuk da yanlış anlayıp o şekilde okumamış olur böylece yorumumu
teşekkürler..

Bence sana 'bitirmedim ,sadece kapris yapıyorum ' mesajını vermek istemiş.bitiren kişi babanı neden arasın ki banane der geçer gider .

canım benim herkesin geçmişinde yasadığı unutulmayan aşkları vardır elbet.biz kadınlar erkeklere oranla fazla duygusalız,bunları günlüklere kağıtlara dökücek kadar.erkekler bunu pek bağdaştıramadığından yada yapmadığından bu gbi şeylerle karsılasınca tuaf gelio onlara...onu daha çok sewmiş benden die anlamsız kıskançlık krizleri baaşlıo bi zaman sonra.yıllar önce yasanan bu durum için bugün yapılan hareket elbette yanlış ama suda var sende onun yerinde olsan aynı olay senin basına gelse onun yaptığı gbi acımasız olmazdın belki ama için burkulurdu eğerki aradaki sevginin şiddeti büyükse tabi.bence erkek arkadasın gercek anlamda bağlı sana bu denli içerlemiş...ama bunu uzun tutup sonucunu ayrılığa yorarsa uzun zamandır senden kopmak adına arayıp bulduğu bi bahaneymiş demekten baska bir acı gercek yok.ya cok sewio ya hiç...bunu geri yapılan dönüş göstericek.bence sen hiç arama.bekle biraz zamana bırak derim.:81:

Bugünde koca bir hiç ne aradı ne sordu.
Sadece öğlen yemekte samimi bir arkadaşı var o geldi yanıma dün Alp yanımdaydı aranız yine bozukmuş dedi ben de ne zaman iyi olduk ki dedim. Arkadaşı bana sizin küsüp barışmalarınıza yetişemiyorum artık evlenin de biz de rahatlayalım dedi. Ne evlenmesi dedim nerdeyse bir haftadır aramıyor ki dedim. Sen ona bakma kapris yapıyor dedi. Arasan ne olacak ilk adımı sen atıver dedi hem sen Alp'i daha tanıyamamışsın dedi inatçıdır biraz ilgi alaka göstersen hemen yumuşar dedi. ama ben hala aramadım kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…