Günlük 150 TL

Günlükçü ablalar genelde hangi fiyata geliyorlar. Verdiğiniz fiyat hangi şehir için, ben merak ediyorum yardımcı tutmak ne kadara mal oluyor :)

Günlükçü ablalar genelde hangi fiyata geliyorlar. Verdiğiniz fiyat hangi şehir için, ben merak ediyorum yardımcı tutmak ne kadara mal oluyor :)
Mersindeyim ben tüm gün 250-300 ortalama 350 liraya giden de var başka bir yerde yorumda okumuştum mersin de.

Burda bir arz ve talep var.
Bakıcı kadını eleştirmeyi yersiz buluyorum.
Kadın baştan fiyatını ve şartlarını arz etmiş, konu sahibi de kabul etmiş.
Fiyatı ve şartları beğenmiyorsanız vaz geçersiniz olur biter.

Fiyat fazla diyenleri 10 günlük süreyi gözden kaçırıyor. Çocuğa sadece 10 gün bakılmış olsa bile konu sahibi tüm ay o kadını bağlamış oluyor. Bu nedenle günlük fiyattan anlaşmak her zaman daha pahalıdır.

Kendi evinde bakması çok sorun edilmiş ama çocuk için seçilecek diğer ihtimal başka riskleri barındıyor ve bakıcı güvenilir ise tolere edilebilir. Nihayetinde kısa vadeli bir süreç.

İlla kreş diyenler hangi kreşleri öneriyor merak ettim. Hem özel hem devlet 4 yıllık okul öncesi tecrübem çocuğuma karşı en büyük vicdan azabımdır. Şimdi ki aklım olsa hiç göndermezdim. İnanın hiç bir kaybı olmazdı.

Ben bakıcılarıma hep istediklerinden fazla ücret ödedim. Bu sayede işi kaybetmemek adına hep daha özenli oldular.

Çocuğunuzu en iyi siz tanıyorsunuz. En doğru kararı da siz vereceksiniz. Bizim doğru bulmadığımız bir durum sizin çıcuğunuzun ihtiyacına cevap olabilir.

Bahsettiğiniz gibi birini nasıl bulabiliriz?

Bahsettiğiniz gibi birini nasıl bulabiliriz?
Yaşadığınız şehrin sosyal medyasından ilan verebilirsiniz
Çocuk gelişimi mezunu oyun ablası olarak aramanız gerekir.devamli ve düzenli olursa yeni mezun yada genç arkadaşlar yardımcı olur hem fiyatları uygun oluyor.
Bazı şirketlerde böyle çalışan bulmanıza yardımcı oluyor ama onlar komisyon alıyor yada arkadaşlardan ücret kesiyor onu önermem.

Cevapladığınız için teşekkür ederim

Size ışık tutar mı bilmiyorum ama yeğenimin bakicisina aylık 750 euro ödeniyor. Ev işi, yemek vs. hizmetler görev tanımının dışında. Evde yatilil olarak kalıyor. Haftada bir gun izin yapiyor. Kendi ulkesinde cocuk gelisimi (bizim ülkemizdeki karsiligi) egitimi almis. Türkçe bilmiyor. Lokasyon İstanbul.

Son düzenleme:
Gelin bizim kreşe verin aylık 1200 lira saat 8-5 arası
daha makul olur çocuğunuzun her türlü bakımı yapılır ve saat başı fotoğraf atılır
Yapılan her aktivite çekip gönderilir.
Yani açıkçası bana biraz sizin ücret fazla geldi birde gelsin benim evimde baksın evime kamera koyar izlerim içim rahat olur babama bile güven yokken çocuğumu nasıl başka eve yollayım o eve kim grip çıkıyor biliyor muyum

19 aylık henüz
Kreş yine de iyi olur mu dersiniz
Benim bebegim de su an 19 aylik, eylul ayinda krese vermeyi planliyoruz. Ben krese (ama iyi bir krese) bakicidan cok daha fazla guveniyorum. Kreste daha Iyi bir egitim alacağını dusunuyorum. Diger cocuklarla sosyal etkilesiminin de kisisel gelisimine katkisi olacagini dusunuyorum.

Kreşleri hiç bilmiyorum
Altını kim değiştirecek mesela ? NASıl uyutulacak , uyku arasında uyandığında kim sarılacak gibi gibi kafam milyon

Bir de hep aynı abla mı ilgilenecek mesela ?

Hangi kreş ? Hangi il ?

Kreşleri hiç bilmiyorum
Altını kim değiştirecek mesela ? NASıl uyutulacak , uyku arasında uyandığında kim sarılacak gibi gibi kafam milyon
On gorusme sirasinda uyku konusunu sormustum, once sizin rutininizle başlıyoruz ama cok kisa surede kendiliginden uyumayi ogreniyorlar demisti. Diger konulari sormadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…