- 30 Ocak 2011
- 1.529
- 448
- 323
- Konu Sahibi Prensescann
-
19 aylık henüzValla hem kendi evinde bakacak evinde gunluk rutinlerini yapacak.Butun gün tv açık olur.
Bence egitim açısından kreşe vermek bebis için daha verimli olur.
Günlükçü ablalar genelde hangi fiyata geliyorlar. Verdiğiniz fiyat hangi şehir için, ben merak ediyorum yardımcı tutmak ne kadara mal oluyor :)Günlük ücret ile aylık ücret birbirinden farklı olur günlük ücretler bir tik fazla olur her zaman.
Eve yardıma gelenlerde temizlik için gunluk gelirlerse 250.300 arasında gelirler o yüzden günlük 150 lira istemesi normal.
Mersindeyim ben tüm gün 250-300 ortalama 350 liraya giden de var başka bir yerde yorumda okumuştum mersin de.Günlükçü ablalar genelde hangi fiyata geliyorlar. Verdiğiniz fiyat hangi şehir için, ben merak ediyorum yardımcı tutmak ne kadara mal oluyor :)
Bahsettiğiniz gibi birini nasıl bulabiliriz?Çocuk gelişimi mezunuyum.
Arkadaşlarım kreş ve okullarda çalışmaya başlamadan önce evde bebek ablaligi yapıyorlardı
Çocuğunuza böyle bir kişi bulmanızı öneririm.
Hem eğitici aktiviteler yapıyorlardı hem çocukla ilgileniyorlardi.
Birde ben komşu çocuğuna bakma konusunu açıkçası sevmiyorum.kendi evinde bakıyorlar genelde
Ev temizliği,yemek,kendi işleri ve varsa çocukları derken birde çocuk bakımı işleri karışık oluyor.kendi evinizde daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Aylık 3000 TL normal günlük ücretle çalışmayın.
Yaşadığınız şehrin sosyal medyasından ilan verebilirsinizBahsettiğiniz gibi birini nasıl bulabiliriz?
Cevapladığınız için teşekkür ederimYaşadığınız şehrin sosyal medyasından ilan verebilirsiniz
Çocuk gelişimi mezunu oyun ablası olarak aramanız gerekir.devamli ve düzenli olursa yeni mezun yada genç arkadaşlar yardımcı olur hem fiyatları uygun oluyor.
Bazı şirketlerde böyle çalışan bulmanıza yardımcı oluyor ama onlar komisyon alıyor yada arkadaşlardan ücret kesiyor onu önermem.
Çok teşekkür ediyorumMersindeyim ben tüm gün 250-300 ortalama 350 liraya giden de var başka bir yerde yorumda okumuştum mersin de.
Benim bebegim de su an 19 aylik, eylul ayinda krese vermeyi planliyoruz. Ben krese (ama iyi bir krese) bakicidan cok daha fazla guveniyorum. Kreste daha Iyi bir egitim alacağını dusunuyorum. Diger cocuklarla sosyal etkilesiminin de kisisel gelisimine katkisi olacagini dusunuyorum.19 aylık henüz
Kreş yine de iyi olur mu dersiniz
Kreşleri hiç bilmiyorumBenim bebegim de su an 19 aylik, eylul ayinda krese vermeyi planliyoruz. Ben krese (ama iyi bir krese) bakicidan cok daha fazla guveniyorum. Kreste daha Iyi bir egitim alacağını dusunuyorum. Diger cocuklarla sosyal etkilesiminin de kisisel gelisimine katkisi olacagini dusunuyorum.
Bir de hep aynı abla mı ilgilenecek mesela ?Benim bebegim de su an 19 aylik, eylul ayinda krese vermeyi planliyoruz. Ben krese (ama iyi bir krese) bakicidan cok daha fazla guveniyorum. Kreste daha Iyi bir egitim alacağını dusunuyorum. Diger cocuklarla sosyal etkilesiminin de kisisel gelisimine katkisi olacagini dusunuyorum.
Hangi kreş ? Hangi il ?Gelin bizim kreşe verin aylık 1200 lira saat 8-5 arası
daha makul olur çocuğunuzun her türlü bakımı yapılır ve saat başı fotoğraf atılır
Yapılan her aktivite çekip gönderilir.
Yani açıkçası bana biraz sizin ücret fazla geldi birde gelsin benim evimde baksın evime kamera koyar izlerim içim rahat olur babama bile güven yokken çocuğumu nasıl başka eve yollayım o eve kim grip çıkıyor biliyor muyum
On gorusme sirasinda uyku konusunu sormustum, once sizin rutininizle başlıyoruz ama cok kisa surede kendiliginden uyumayi ogreniyorlar demisti. Diger konulari sormadimKreşleri hiç bilmiyorum
Altını kim değiştirecek mesela ? NASıl uyutulacak , uyku arasında uyandığında kim sarılacak gibi gibi kafam milyon
Sinif ogretmenleri ayni kisi oluyor, onemli bir durum olmadıkça (ogretmen ayrilmadikca, hasta olmadikca vs)Bir de hep aynı abla mı ilgilenecek mesela ?
İstanbul SelimpaşaHangi kreş ? Hangi il ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?