Günlük 150 TL

Yok hayır mümkün değil o fiyata. Şu an sadece çocuğa bakar, temel ihtiyaçlarıyla ilgilenir. Zaten komşu teyzenin çocuğa istenen eğitimi verecek donanımda olduğunu da düşünmüyorum. Bir arkadaşım 4bin₺ anlaşmıştı. Haftada bir gün izin. Bakıcısından hem yemek hem temizlik hem televizyon açmadan çocuk bakımı bekliyordu. Ne var bunda diyordu üstelik. E o kadar kolay madem çık işten sen bak paran cebinde kalsın demiştim. Sonunda istediği gibi olmuyor diye takışmaya başladılar, bakıcı bastı istifayı gitti. Her işin görev tanımı farklı. Bu kadar da yüklenmemek lazım

Konu sahibi en büyük çekincesinin bakicinin evinde baktırmak olduğunu belirtti. Ha o zaman neden ikilemde derseniz bilmiyorum

Fiyatı falan bir kenara bırakta komsuda olsa nasıl güveneceksin? Senin evinde baksa yine bir derece hadi kadına guvendin diyelim ama kadın kendi evinde bakacak. Bu kadının eşi cocugu misafiri geleni gideni olacak kesin nasıl güveneceksin? Gelmez diyecek gelecek..
Kadın kendi evinde işini gucunu yapacak tv izleyecek cocukta sadece yanlız kalmamıs olacak. Anneanne babaanne olsa yıne bari onların sevgısıyle buyur bi derece diyecegım.
Sonra kendinde yazmıssın biraz bildigini okuyacak biri yedirme diyeceksın kolayına gelecek yedırecek. Yapma dediklerini yapacak. Belki evinde tartısma küfür oluyır cocuk bunlarıda duyacak üstüne bu kadar para.. Hakkıdır degildir ne verilmedilidir bilmiyorum.
Neden kreş düşünmüyorsun kadına göre cok daha güvenli

Kameradan ben çocuğumu izleyebiliyor muyum kreşte ?

Keşkeeeeeeee bende burda farkı gördüm istanbul fiyatı diye birsey var sanırım
Ben bursalıyım annemin yardımcısı da böyle alıyor mesela. İldeki çalışma şartlarıyla alakalı ya. İş imkanının fazla olduğu yerlerde kadınlar temizliği değil fabrikayı tercih ediyorlar mesela hem sigorta da var. Mecburiyet yani yoksa sizin fiyata 10 sene önce falan geliyorlardı burada

Kreş ne açıdan güvenli mesela ? Hiç bir bilgim tecrübem yok
Araştırmayı planlıyorum kreşleri

Konu sahibi en büyük çekincesinin bakicinin evinde baktırmak olduğunu belirtti. Ha o zaman neden ikilemde derseniz bilmiyorum

işte ben de onu diyorum. hem kendi evinde olsun, ayrıca temizlik vs yapılsın istiyor hem de minimum koşulları beğenmiyor.
ayrıca o çekincesi varsa neden kafaya takıyor bu parayı :) o zaman kafadan elemesi lazım zaten.

Yani evet bir bakicinin gorevi yalnizca cocukla ilgilenmek olmali. Kesinlikle yemek temizlik vs olmamalı

Kendi evde olsa yapamayacağı şeyi sırf para veriyor diye bakıcıdan beklemek hayal ürünü sadece. Sıfır ekranla, ev, yemek hepsinin birada düzgün bir şekilde olması mümkün değil ki.
Kuzenim aynı fiyati sadece çocuk bakımına veriyor ve gayet memnun, temizliği, yemeği dahil etseydi öyle olmaz, olamazdı.

herkes çocuğu içn en idealini ister. ben güvendiği için konuşup fiyat noktasına geldiler sanmıştım. zaten o da başkasının evinde baktırmaktan çekiniyormuş. e bu durumda mevzuda yok ortada aslında.
ayrıca şunu da anlamadım, evine gelip bakınca temizlik istiyorsun ama kendi evinde bakarken temizlik yapıp ilgilenmeyecek diye dertleniyorsun.
e senin evinde temizlik yaparken aynı anda gene çocukla ilgilenemeyecek.
annenin kendisi bile hepsini aynı anda ne kadar yapabilir ki ?
o zaman birinden birini seçmek lazım işte yada dediğin gibi bu kadar "yüklenip" herşeyi beklememek.

Valla bakım niteliğini bilemem ama çocuk demek masraf demek. Vereceksiniz ücretleri neyse, baktıracaksınız. Veremiyorsanız kendiniz bakacaksınız. Gerçekten ben de bu forumda şu bakıcı masrafı konularından baydım. Bu dünyaya çocuk getirmek kolay iş değil. Başkasının çocuğuna bakmak da kolay iş değil. Her şeyi göze alıp öyle çocuk sahibi olunmalı.

Yani evet bir bakicinin gorevi yalnizca cocukla ilgilenmek olmali. Kesinlikle yemek temizlik vs olmamalı

evet işte, kendi evinde de olsa başka beklentileri var. e bakıcı eve gelse gene temizlikle yemekle uğraşırken bebek yalnız.
kamera koyup izleyince o zaman dilimi farklı mı geçmeyecek, sadece güvenilir olacak.

Fiyat gayet normal ne yapsin 50 tlyemi baksin cocuk bakmak cok zor ama ben tabi para veriyosam benim evime gelip bakmasini isterim sonucta kendi evinde ev isi yaparken cocugu tvnin karsisina oturtabilir bunu istemem

Burası sanayi bölgesi biliyorsunuz istihdam çok fakat yinede böyle dubleks evler 250 tl ye temizleniyor her bütçeye göre bakıcı temizlikçide bulunabiliyor coğrafya kaderdir derlerya bu konuda biraz şanslıymışız

Hem eve katkisi olsun hem temizlik yapsin hem yemek yapsin hem çocuğa 3 dil öğretsin. Oldu olacak 150 liraya yatsın bi de stres atsinlar bu insanlar bi alem ya.

İstanbul’da yaşıyorum temizliğe en fazla 200₺ verdim bu zamana kadar (tam gün) 250-300 baya uçukmuş semte göre değişiyor demekki.

Benimde bi arkadaşım var çocuğuna yatılı bakıcı tutuyor hemde iş yaptırıyor. 20 tane eskitmiştir hiçbiri durmadı doğal olarak. Çocuğa bakacak olan bana göre de başka hiçbirşey yapmamalı.

Kendi evinde bakmasından dolayı, çocuğa herhangi birşey katmayacağını da düşünürsek banada ücret fazla geldi. 100 idealdir.

çocuk evden ayrılmamalı bana göre
ha bana dünyaları verseler bakamam da
ama evde bakılmalı fiyat artık size kalmış

Biri muge anli seyredir demis, biri tv karsisinda cocuk bakar demis Nerden biliyorsunuz? Belkide cok cok guzel bakacak. Tanimadan etmeden yorumlar hazir
P Prensescann kadina guveniyorsan, odeyebiliyorsan ve bakacak kimsende yoksa yaparsin yoksa vermezsin.

Bence cok. Ben evdeki yatili bakiciya aylik 3500 veriyorum. Cocuklarim buyuk, evin islerini de yapiyor. Ha kucuk olsalardi ev isi falan beklemezdim.
1- ne olursa olsun kendi evinizde baktirin
2- baskin karakterlerden uzak durun. Sizin dediginizi degil, kendi bildigini yapiyorlar
3- evinize kamera yerlestirin
4- gunluk fiyat uzerinden anlasma yapmayin kimseyle, aylik anlasin

Haftada 7 saat ( iki gün 2 şer iki gün 1.5 saat) için komşum kendi evinde bakmaya aylık 600 istemişti. Yani günlük ücreti düşününce benimkinin saati 21 TL’ye geliyor. Sizin günlük 9 saat ediyor, benim komşumun hesabına göre 189 TL etmiş oluyor. Yani çok fazla değil düşününce demek ki piyasa böyle. Ha ben kabul ettim mi hayır, evinde bakma düşüncesi içime sinmedi. Tanıdığım güvendiğim biriydi ama yine de kendi ev ortamında olsun çocuğum istedim. Ben olsam kabul etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…