Cilt Bakımı Ürünleri Günlük cilt bakım ürünlerinizde favori listeniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
cilt tipim: Yagli ve hassas
temizleyici: Loreal jel
tonik: Loreal. duzenli kullanmiyorum, ara sira.
gündüz nemlendiricisi: Aveeno 15 spf'li
gece nemlendiricisi: Cetaphil
göz kremi: kullanmiyorum
peeling: kullanmiyorum
maske:Kiehl's toprak/camur maskesi. nadiren kullaniyorum.

Eklemek istiyorum. Loreal jelden cok memnunum, uzun zamandir kullaniyorum. Arada sacma sapan ise yaramaz urunlerle cildimi bozdugumda, cildim duzelsin diye geri dondugum temizleyici Loreal jel oluyor.
Cetaphil ile de 2-3 hafta once tavsiyeler uzerine tanistim. Cildi pamuk gibi yumusatan, zararsiz bir urun. Cok memnunum simdilik.

hemen yaşlanıcam:S
cilt tipim karma..diğer maddelerin cevapları yok ne bulursam sürüyorum:S
artık düzenli ürünlere başlamam lazım..
1kere vichy nin göz çevresi la roche unda yüz yıkama jelini ve nemlendiricisini aldım o kadar:SSS

cilt tipim;karma
temizleyici;garnier uzumlu sutlu temizleyicisi,dove salatalikli fresh sabun
tonik;kullanmiyorum
gunduz nemlendiricisi;avon
gece nemlendiricisi;kullanmiyorum
peeling;st event kayisili peeling(yuzu yumusacik yapiyor)
maske;garnier 3 u bir arada (ferahlik verdigi icin seviyorum
goz kremi;kullanmiyorum

Son düzenleme:
cilt tipim;yağlı akneye meyilli
temizleyici:acnecinemide jel
gunduz nemlendiricisi:solente acnes güneş kremi
peeling:acnecinamide scrub peeling

diğerlerini kullanmıyorum

bu yves rocher ultra mat nemlendiriciyi tavsiye eder misiniz? yani matlık konusunda etkili mi? benim cildim çok parlak ve karma. t bölgesi yağlı, dudak çevresi kuru, gerisi normal :/

canım benm cildimde senin gibi bende diadermine nin nemlendiricisini kullanıyorum bana iyi geliyo..

alnım hep parlak :) nefret ediyorum. matlık sağlıyor mu diadermine, gerçi herkese aynı etkiyi göstermeyebilir de. onu da deniyim bakalım. bir kere olayın kremini almıştım tesadüfen, jel gibiydi ve renksizdi o iyiydi ama bir daha bulamadım.

cilt tipim;yağlı akneye meyilli
temizleyici:acnecinemide jel
gunduz nemlendiricisi:solente acnes güneş kremi
peeling:acnecinamide scrub peeling

diğerlerini kullanmıyorum

acnecinamide ürünlerinii kullanmayı düşünüyorum da, acaba ne zamandır kullanıyorsun bu ürünleri, sendeki etkileri nasıl oldu? tavsiye eder misin????

acaba sivilcen var mıydı kullanmaya başladığında ve şimdi nasıl cildin??

sivilce sorunum hep vardı roacuttan tedavisi gördüm hatta şimdi akne izleriyle boğuşuyorum nerdeyse bütün dermokozmetik ürünleri denedim hiçbir yıkama jeli tonik sivilceyi geçirmiyo sadece güzel temizliyolar sivilceler için ilaç tedavisi şart onu tecrübe ettim

acnecinamide ürünlerinii kullanmayı düşünüyorum da, acaba ne zamandır kullanıyorsun bu ürünleri, sendeki etkileri nasıl oldu? tavsiye eder misin????

ben uzun süre kullandım acnecinamide ürünlerini.
2 yıl boyunca yoğun bi sivilce sorunu yaşadım, roaccutane kullanmayı da reddettim, zararı faydasından çok bir ilaç.
denemediğim kozmetik-dermokozmetik ürünü de kalmadı.
garnier den dr. baumann ürünlerine kadar döktüğüm paranın haddi hesabı yok.
hiçbirinin de diğerinden farkı yoktu.
hiçbir ürünü de ikinci kez alamadım, acnecinamide ürünlerini bulana kadar.
temizleme jeli ve kremini ya da jelini birlikte kullanmanı öneririm kesinlikle.
benim için etkili oldu.
mucize yaratmadı ama yeni sivilceler çıkmasını engelledi.
bi süre sonra da geçti.
ama izleriyle hala başım dertte.
bunun için ne yapabileceğimi hala bilmiyorum

Kızlar yağlı cilt için içinde fazla kimyasal madde alkol olmayan yağsız nemlendirici önerileriniz varmı????????

Son düzenleme:

aslında katılıyorum, sivilce bir cilt hastalığıdır ve doktor kontrolünde tedavi edilmeli. Ama ben roaccutane kullanıcak kadar ciddi bir durumda değilim, ya da ben kabul etmiyorum 5aydır bir sivilce problemim var, şu an için belki bi etkisini görürüm diye alternatif ürünler arıyorum. yorumların için teşekkür ederim, gelecek hafta başlarım muhtemelen ürünleri kullanmaya, inşallah iyi gelir.:18:

inşallah izlere de çözüm bulunur. yorumun için teşekkür ederim, acnecinamide ürünlerini ben de deneyeceğim.

Kizlar merhaba..

Dermalogica total eye care with spf 15 (dogru yazdim mi bilmiyorum)
Superdefense spf 20 goz cevresi

Kullanan var mi tavsiye edermisiniz ? alicam ama kararsizim guvenilir bi krem ariyorum goz cevresi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…