- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
Clinique
Dramatically Different Moisturizing Gel 50 ML Nemlendirici nasıl kullanan varmı
kızlar bebak kullananlardan yardım istiyorum sabunla yıkadıktan sonra bebak temzleme sütü ile siliyorum nemlendirici sürmeden önce yüzümü yıkamama gerek varmı yoksa sütü sürdükten sonra öle kalcak nemlendiriciyi öle mi sürcem :26:
en iyiler listemiz şöyle olabilir:
cilt tipim:karma cilt
temizleyici:Bidorma Sensibo H2O, Neutrogina,
tonik:Rosense gül syuyu tonik
gündüz nemlendiricisi:Bioderma
gece nemlendiricisi: Loccitane
göz kremi:Locciatne
peeling:Aloe Vera
maske:Oriflame in maskeleri ve Aloe Vera
bir sorum olacaktı canım; Bende bir çok gül suyu aldım hatta üzerlerinde %100 gül suyu yazacak kadar ileri gitmişler. gerçek diye de kullandım bir süre ama sonra içeriklerini okudum ve hepsinde şöyle yazıyor du. Diyonize su ve gül esansı. Demekki bunların gül suyu ile bir alakası yokmuş. Gülün suyunu çıkarması çok mu zor acaba. Gerçek gül suyunun fiyatı nedir. Birde senin kullandığın Rosense nasıl gerçekçi duruyor mu?
bendeki gül suyundada doğal yağ altı gül suyu yazıyorbir sorum olacaktı canım; Bende bir çok gül suyu aldım hatta üzerlerinde %100 gül suyu yazacak kadar ileri gitmişler. gerçek diye de kullandım bir süre ama sonra içeriklerini okudum ve hepsinde şöyle yazıyor du. Diyonize su ve gül esansı. Demekki bunların gül suyu ile bir alakası yokmuş. Gülün suyunu çıkarması çok mu zor acaba. Gerçek gül suyunun fiyatı nedir. Birde senin kullandığın Rosense nasıl gerçekçi duruyor mu?
arkadaşlar ben araştırmalarım sonucu 10 gün önce este lauder aldım..
biraz pahalı ama değer..
özellikle iki ürününden çok mennum kaldım
gece serumu:Advanced Night Repair Protective Recovery Complex..üzerine de clinique nemlendirici kullanıyorum..
birde göz kremi:Advanced Night Repair Eye Recovery Complex
Benimde cilt tipim karma
Yıkama l'oreal yüz yıkama jeli/ kuru olduğu dönemlerde Estee lauder soft clean
Tonik:l'oreal karma yağlı ve karma ciltler için olan tonigi
Nemlendirici: Estee lauder time zone spf 15 normal ve karma ciltler için olanı
Gece kremi : aynı kremin gece versiyonu
Serum: advanced night repair prtective recovery complex(4 senedir vaz geçmediğim tek ürün )
Göz cevresi: vichy thermal
Maske: kıl maskesi, nem maskesi body shop ve gratis ten aldığım botox etkili maskeler herkese tavsiyem ( fiyatları da uygun )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?