Cilt Bakımı Ürünleri Günlük cilt bakım ürünlerinizde favori listeniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Cilt tipim: Karma
Burnum, kaşlarım pul pul olurdu hep.
Yanaklarım kıpkırmızı olurdu ve çooooook hassastır tenim. Bu yüzden krem falan süremem. Süremezdim daha doğrusu.
Tonik kullandığımda yanardı saatlerce yüzüm.
Cilt analizi yaptırdım ve uzmanın tavsiyesi üzerineeeee 1 hafta önce Clinique ürünlerini aldım.

Temizleyici olarak: Redness Solutions Soothing Cleanser

Ardından uyguladığım, Mild Clarifying Lotion

Nemlendirici olarak: Redness Solutions urgent relief cream

Son olarak göz altlarıma (çok kuruydu analiz yapıldığında, daha 24 yaşındayım korkuyorum kırışacak diye dediğim için bu ürünü verdi) Superdefense SPF20. Güneş koruyucu özelliği de var, mükemmel cidden, göz altı kapatıcısına falan gerek kalmıyor beyazlatıyor ışıl ışıl yapıyor göz altlarımı.

Haftalık maskem de var, akneler ve siyah noktaları önlemek, lekeleri azaltmak için (çok leke yok zaten) Anti-Blemish Solutions Oil Control Cleansing Mask

Bir de uzman bana yeşil çaylı bir krem verdi, güneşe çıkarken sür kızarıklık yanma hissi falan kalmayacak dedi. İnanılmaz rahatlatıyor cildimi. Deneme amaçlı verdi sadece ama gidip adını öğreneceğim ondan da alacağım. Mükemmel.

kızlar bebak kullananlardan yardım istiyorum sabunla yıkadıktan sonra bebak temzleme sütü ile siliyorum nemlendirici sürmeden önce yüzümü yıkamama gerek varmı yoksa sütü sürdükten sonra öle kalcak nemlendiriciyi öle mi sürcem :26:

cilt tipi:yağlı
tonik:loreal chrono clear matlaştırıcı tonik,gül suyu
temizleme jeli:loreal pur zone ikisi bir arada temizleyici
gündüz kremi:AVON SOLUTİONS COMPLETE BALANCE matlaştırıcı krem
göz kremi: kullanmıyorum
makyaj temizleme ürünü:garnier makyaj temizleme sütü,golden rose mak.tem mendili

canım en önce temizleme sütüyle sildikten sonra cildini, sonra sabunla( gerçi sabunu dermotologlar pek önermiyor jel, krem veya köpük şeklinde bir temizleyici daha iyi olur) yıkayacaksın. sonra da nemlendiricini sürebilirsin. yani temizlme sütü önce, sabun sonra.

bir sorum olacaktı canım; Bende bir çok gül suyu aldım hatta üzerlerinde %100 gül suyu yazacak kadar ileri gitmişler. gerçek diye de kullandım bir süre ama sonra içeriklerini okudum ve hepsinde şöyle yazıyor du. Diyonize su ve gül esansı. Demekki bunların gül suyu ile bir alakası yokmuş. Gülün suyunu çıkarması çok mu zor acaba. Gerçek gül suyunun fiyatı nedir. Birde senin kullandığın Rosense nasıl gerçekçi duruyor mu?

cilt tipim: kuruya dönük, hassas ayni zamanda karma (buna ragmen yaglanan) yani ne ararsan var..
temizleyici: la Roche Posay miseller temizleme losyonu
tonik: Rosense gül suyu ( lavanta suyuna gecicem ama)
gündüz nemlendiricisi: La Roche Posay anthelios 50 SPF günes kremi ( kista 30 faktörlüsü)
gece nemlendiricisi: kullanmiyorum
göz kremi: sebamed peptid krem
peeling: rival de loop meyve asitli peeling
maske: kil maskesi ( icine salatalik rendeliyorum karistiyorum, yüzümde gerginlik hissi azaliyor o zaman)

günlük nemlendirici olarak yeni cikan Diadermine 30 faktörlü gündüz kremini kullanan varmi aranizda? o kremi kullanmayi düsünyordum nemlendirici olarak...

cilt tipim: aşırı kuru aşırı hassas
temizleyici: lush fresh farmacy sabun
tonik:lush breath of fresh air
gündüz nemlendiricisi : lush british skin nanny (30 faktörlü)
gece nemlendiricisi: kullanmiyorum
göz kremi: kullanmıyorum
peeling: lush aquamarina
maske: kil maskesi

HTML:

soruyu arkdaşa sormusun aama belirtmek istedim eczaneden alsan bile distile suyu(steril su)+gül esansı yazar ve yinede saf gül suyu diye verilir..benim kullandığımın natürel gül suyu yağ altı diye yazıyo üstünde bide gerçek gül suyunun kokusu keskin güzel gir gül gibi kokmuyor gül yaprağını elinde ezip kokusuna baktınmı bilmiyorum ama gerçek gülsuyu oyle kokuyor

cilt tipim:yağlı+hassas
temizleyici:neutrogena deep clean,dove,johnsons baby şampuan
tonik:gül suyu
gündüz nemlendiricisi:dıadermıne
gece nemlendiricisi:dıadermıne
göz kremi:kullanmıyorum
peeling:nemlendirici+toz şeker
maske:domates,yoğurt maskesi

Cilt tipim: Karma, T bölgesi yağlı
Temizleyici: Neutrogena Pembe Greyfurt Yüz Temizleme Jeli, L'oreal Pure Zone Yüz Temizleme Jeli
Tonik: Nivea Visage Canlandırıcı Tonik
Gündüz nemlendiricisi: L'oreal Triple Active Day (Dry and Sensitive Skin)
Gece nemlendiricisi: Kullanmıyorum
Vücut Nemlendiricisi: Vaseline Cocoa Butter
Göz kremi: Kullanmıyorum
Peeling: Clean&Clear Siyah Nokta Temizleyici Günlük Peeling
Maske: Kullanmıyorum
Makyaj Temizleyici: L'oreal Hassas Makyaj Temizleyici , Şelale Gül Suyu

Şuanki favorilerim bunlar

bendeki gül suyundada doğal yağ altı gül suyu yazıyor
10 tl ye aldım geçen gün markası mona roza natural gül suyu

cilt tipim:yağlı
temizleyici:avene cleanance jel
tonik:ducray keracynl tonik
gündüz nemlendiricisi:bioderma sebium pore refiner
gece nemlendiricisi:avene
göz kremi:avene
peeling:bioderma
maske:bioderma

cilt tipim: karma
temizleyici: L'occitane kırmızı pirinç özlü temizleyici (malesef seriyi kaldırdılar) , onun yerine Yves Rocher Sebo Specific Peeling Tanecikli Temizleme Jeli kullanıyorum
tonik: Yves Rocher Sebo Specific Arındırıcı Matlaştırıcı Tonik
gündüz nemlendiricisi: Yves Rocher Ultra Mat Parlamaya Karşı Nemlendirici Krem
gece nemlendiricisi: Yves Rocher Matlaştırıcı ve Gözenek Sıkılaştırıcı Krem
göz kremi: Yves Rocher Active Sensitive Göz Altı Torbalarına Karşı Yatıştırıcı Krem
peeling: The Body Shop Yosun Özlü peeling
maske: Jeoclay Volkanik Kil Maskesi

Cilt tipim: yağlı
Temizleyici: garnier saf ve temiz temizleme jeli
Tonik: gülsuyu
Gündüz nemlendiricisi: sebamed güneş kremi
Gece nemlendiricisi: madecassol krem
Vücut Nemlendiricisi: dove
Göz kremi: sebamed q10
Peeling: garnier 3ü 1 arada
Maske: kil maskesi, pembe maske
Makyaj Temizleyici: oriflame beauty

Benimde cilt tipim karma
Yıkama l'oreal yüz yıkama jeli/ kuru olduğu dönemlerde Estee lauder soft clean
Tonik:l'oreal karma yağlı ve karma ciltler için olan tonigi
Nemlendirici: Estee lauder time zone spf 15 normal ve karma ciltler için olanı
Gece kremi : aynı kremin gece versiyonu
Serum: advanced night repair prtective recovery complex(4 senedir vaz geçmediğim tek ürün )
Göz cevresi: vichy thermal
Maske: kıl maskesi, nem maskesi body shop ve gratis ten aldığım botox etkili maskeler herkese tavsiyem ( fiyatları da uygun )

İnci tozu kremi ve maskesini kullanıyorum tonik olarak gulsuyu memnunum tavsiye ederim

Sabah uyandığımda gül suyu ile yüzümü siliyorum gündüz krem kullanmıyorum eğer gündüz makyaj yaptıysam eve gelince gul suyu ile siliyorum ardından inci tozu sabunu ile yıkıyorum maske yapacaksam yapıyorum ve ardından inci tozu nemlendiricimi göz kremimi sürüyorum sevgilimle telde konuşup mışıl mışıl uyuyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…