Cilt Bakımı Ürünleri Günlük cilt bakım ürünlerinizde favori listeniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Cildim karma ve tüm ürünler: temizleme jeli, tonik, göz çevresi, nemlendirici maske ...vb Skin Ceuticals. Bence muhteşem ürünler. Madonna nın kullandığı ürün diye geçer netde araştırabilirsiniz.. Serumunu özellikle öneririm C E Ferulic.

Sebamed Clear Face Antibakteriyel Temizleme Köpüğü & Sebamed Clear Face Derinlemesine Temizleyici Yüz Toniği & Ceradolin Losyon

Gece:Şifa garden at kestanesi kremi

Haftada iki kez Bliss oksijen maskesi sürüyorum.
Haftada iki kez de Burt's Bees Şeftali çekirdekli peeling yapıyorum.
Temizleyici olarak da yine Burt's Bees soap barklı temizleme kremini kullanıyorum günlük temizleme için.
Gece yatmadan da favorim yine Burt's Bees yine Burt's Bees... gece kremini çoook beğeniyorum. Doğal ürün kullanmanın keyfi zevki başkaymış ben bunu anladım :)

cildim karma, burnum yağlı yanaklarım kuru. bir de başbelası dolu gözeneklerim ve siyah noktalarım vardı neyseki artık yoklar :)
kullandığım ürünler dr murad'ın ürünleri, eczaneden aldım.

narlı temizleme köpüğü - sabah akşam
narlı nemlendirici - sabah
yağsız nemlendirici losyon - akşam
aha bha peeling - haftada 3 kez
narlı maske - haftada 1

bir de sivilce kurutucum var, arada bir tek tük çıkan sivilcelerime sürüyorum bir kaç saat içerisinde olgunlaşıp atıyor içindekini. çok başarılı bir ürün bence.

gözeneklerin sıkıkaşıp kçüldümü peki canım bu ürünlerle? yada hangileri gözenekler üzerinde etkili

Tam olarak küçüldü diyemem ama içleri tertemiz oldu o yuzden puturlu görünümleri kayboldu. Uzaktan bakınca yok gibiler, cok yakından bakınca gözenekler var ama renk farkı yok :)
Sanirim peeling en etkili olanı. Günlük kullandığım narlı temizleyici hafif matlastirip dengeliyor, peeling de gözenekleri temizliyor. Maskeyi kullanmaya yeni basladim yorum yapmayayım

tşkler canım:) bıktım bende yüzümdeki gözeneklerden

cilt tipim: karma T bolgem yali
temizleyici: Face Cleansing Form
tonik: gul suyu
gündüz nemlendiricisi: Arko
gece nemlendiricisi: Arko gece kremi
göz kremi: kulanmiyorum
peeling:Garnier
maske: Garnier Pure ve avon urunleri

cilt tipim : karma

temizleyici : lancome,neutregena,dove,loreal,nivea,johsons baby,avon
tonik: gül suyu,maden suyu,bitki çayları
nemlendirici: nivea,diadermin,loreal,dove,olay,avon,sulandırılmış bebek yağı,bebek vazelini
gece:lay,avon
göz.nivea.avon,loreal
peeling.nivea,avon,loreal,neutregena,yüz temizleme fırçası,ev yapımı maskeler
maske.cd derinlemesine temizlik maskesi ve nemlendirici maskesini kullanmıştım.çok güzeldi.niveanın maskeleri çok güzel.lancomenun kil maskesi güzel.uzun süredirde ev yapımı maskeler kullanıyorum.nemlendirsin diye badem yağı,zeytin yağı sürüyorum.göz çevremde dahil.birde göz çevresi ile beraber bebek vazelini ya da bebek yağını (zaten sıvı vazelin o da) sürüp bekletiyorum.

Nivea, Loreal hepsini kullandım. Nivea'nın hakkını yiyemem benim cildime çok iyi gelmişti ama Loreal için aynısını söyleyemem.

Kızlar en güzei DOVE-SALATALIK özlü sabun. Cildimi bebek gibi pürüzsüz ve yumuşacık yapıyor. Artık sadece onu kullanıyorum

cilt tipim:yağlı
temizleyici: Vichy Normaderm Gel
tonik: Vichy Normaderm Tonik (temizleyicinin devam ürünü)
gündüz nemlendiricisi: Shiseido Pureness Matifying Nemlendirici ( Muhteşem!)
gece nemlendiricisi: Gece de shiseidoyu kullanıyorum.
göz kremi:Çeşitli markaların tester ürünleri, Avon, Estee Lauder, Vichy.( henüz ihtiyacım yok ama çok göz makyajı yapınca dinlendirmek istiyorum gözçevremi)
peeling:düzenli yapmıyorum çünkü cildim çok hassas
maske: maalesef maskem de yok ama yeni kullanmaya başladığım yüz serumunu söyleyebilirim. Avonun, Anew Clinical Cilt yüzeyini yenileyen serum. Şimdilik gayet güzel.

cilt tipim: çok kuru
temizleyici: Nuxe 3 gül temizleme suyu ve sütü
tonik: Nuxe 3 gül tonik
gündüz nemlendiricisi: Babe Misk gülü yağı
gece nemlendiricisi: Nuxe nirvanesque
göz kremi:Nuxe nirvanesque göz kremi
peeling: haftada 1 kez Nuxe 3 gül nazik peeling
maske: Nuxe masque frais hydratant
cildim çok kuru ve hassas olduğu için dermokozmetikler arasında nuxe ile çok iyi anlaştık. çok memnunum. sevgiler...

cildim: kuruya dönük karma

nemlendiricim: olay gece kremi (yaşım 22 kırışıklık kremi değil bu)

tonik: olay (karma ciltler için olanı)

peeling: mısır unu + yumurta akı.(haftada 1 kez) cildim hassas olduğu için ürün kullanamıyorum, çizip kızartıyor.

siyah nokta: garnier üçü bir arada. (haftada 1)

ve dove ekstra nemlendirici kırmızı sabunla yıkıyorum bazen.

karma bir cildim var.

temizleyici olarak: garnier 3ü1 arada peeling-maske, garnier esas bakım temizleyici jel

(göz makyajı temizleyicisi olarak nivea çift fazlı)

tonik: neutrogena deep clean tonik veya oriflame pure skin tonik

nemlendirici: yağlı bölgeler için garnier yağlı ciltler için yüz kremi; kuru bölgeler ve ellerim için neutrogena yoğun nemlendirici krem;tırnaklarım için de vazelin

(vücut nemlendiricisi olarak oriflame in tüylerin çıkışını geciktiren vücut losyonu)

Son düzenleme:
cilt tipim karma
t bölgem yaglı ve gözeneklerimden siyah nokta problemlerim vardı

temizleyici: ünt CLEAR PURIFIER

tonik:ünt ASTRINGENT BALANCE TONER

gözenek için yine hergün:ünt PORE REFINER PLUS

çok memnunum gözenek problemi siyah nokta problemi olan herkese tavsiye ederim
en azından pore refiner plus mutlaka ki işe yarıyacaktır.
pürüzsüz elimin üzeri gibi oldu yüzüm...
ayrıca agua fortis nemlendirici ve haftada 1 kullanılan BRIGHTENING EXFOLIATOR
tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…