- 22 Haziran 2011
- 138
- 2
- 118
- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
Cildim karma ve tüm ürünler: temizleme jeli, tonik, göz çevresi, nemlendirici maske ...vb Skin Ceuticals. Bence muhteşem ürünler. Madonna nın kullandığı ürün diye geçer netde araştırabilirsiniz.. Serumunu özellikle öneririm C E Fer
serumunu neiçin öneriyorsunuz? bende bu sıralar serum almak istiyorum
Sebamed Clear Face Antibakteriyel Temizleme Köpüğü & Sebamed Clear Face Derinlemesine Temizleyici Yüz Toniği & Ceradolin Losyon
Gece:Şifa garden at kestanesi kremi
cildim karma, burnum yağlı yanaklarım kuru. bir de başbelası dolu gözeneklerim ve siyah noktalarım vardı neyseki artık yoklar :)
kullandığım ürünler dr murad'ın ürünleri, eczaneden aldım.
narlı temizleme köpüğü - sabah akşam
narlı nemlendirici - sabah
yağsız nemlendirici losyon - akşam
aha bha peeling - haftada 3 kez
narlı maske - haftada 1
bir de sivilce kurutucum var, arada bir tek tük çıkan sivilcelerime sürüyorum bir kaç saat içerisinde olgunlaşıp atıyor içindekini. çok başarılı bir ürün bence.
Tam olarak küçüldü diyemem ama içleri tertemiz oldu o yuzden puturlu görünümleri kayboldu. Uzaktan bakınca yok gibiler, cok yakından bakınca gözenekler var ama renk farkı yok :)
Sanirim peeling en etkili olanı. Günlük kullandığım narlı temizleyici hafif matlastirip dengeliyor, peeling de gözenekleri temizliyor. Maskeyi kullanmaya yeni basladim yorum yapmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?