Cilt Bakımı Ürünleri Günlük cilt bakım ürünlerinizde favori listeniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben şuan Olay setini kullanıyorum yani yüz yıkama jeli,tonik,nemlendirici,peeling bir tek gözlatına yeni başladı o innova...
Bu ürünler bitmek üzere neutrogena çok methini duyuyorum ya onu ya da innovayla devam etmeyi düşünüyorum...

cilt tipim: normal
temizleyici: bebek şampuanı
tonik: gül suyu
gündüz nemlendiricisi: kayısı yağı kremi
gece nemlendiricisi: kayısı yağı kremi
göz kremi: değişiklik olsun diye the body shop aldım.. fena değil
peeling: yapmıyorum
maske: beyaz kil maskesi, yaş maya maskesi..
günlük 50 faktörlü güneş krei kullanıyorum.
cildimden çok memnunum.. çizgim yok..

Son düzenleme:

bepantene plusın içine vitaminleri nasıl katıyorsunuz tüpteki vitaminler mi bunlar birde hangi omega 3 tablet markasını kullanıyorsunuz sanırım a vitaminin fazlası zararlıymış a vitamini içermeyen bir marka arıyorum

cilt tipim:aşırı yağlı ve hassas
temizleyici: diadermine dermo detox
tonik: diadermine parlamayı önleyici tonik
gündüz nemlendiricisi: avon solutions
gece nemlendiricisi: arko cotton
göz kremi: kullanmıyorum
peeling: doğal el yapımı ürünler
maske: doğal ürünler,kil maskesi,çamur maskesi ve avon soyulan maske
yaşım : 18

cilt tipim: Yagli ve hassas
temizleyici: Dogal Zeytinyagi sabunu
tonik: Rosense gul suyu
gündüz nemlendiricisi: Burt's Bees %100 dogal (yurt disindan temin ediyorum)
gece nemlendiricisi: Burt's Bees
göz kremi: kullanmiyorum
peeling: kullanmiyorum
maske: Yesil kil maskesi
yaşım : 20

Merhaba hanımlar sizlere bişey sormak istiyorum
19 yaşındayım.
Günlük nemlendirici kremim bitti body shoptan almak istiyorum birde göz altlarım bu aralar çok hassaslaştı göz altı kremide almak istiyorum arada 1 kullanmak için.
e vede c vitaminlisi varmış sanırım hangisi benim yaşıma uygundur bayanlar?
ve kullananlar body shop'un nemlendiricisinden vede göz altı kreminden memnunmu?
Sizlerden cevap bekliyorum ona göre alıcam kaydirigubbakcemile

cilt tipim: normal
temizleyici:zeytınyaglı sabun ve bebak
tonik: otacı gul suyu
gündüz nemlendiricisi:loreal
gece nemlendiricisi: loreal
göz kremi: avon
peeling: yumurta akı ve toz sekerı karıstırıyorum..hem yuzume hem vucuduma
maske: nıveanın ballı maskesı

cilt tipim: KARMA
temizleyici: LA ROCHE
tonik: GÜL SUYU, BAZEN LOREAL
gündüz nemlendiricisi: LA ROCHE
gece nemlendiricisi: KULLANMIYORUM
göz kremi: KULLANMIYORUM
peeling: CıLDıM ÇOK HASSAS, HENÜZ ZARAR VERMEYEN Bı PEELıNG BULAMADIM
maske: NADıREN NIVEA NIN MASKELERıNı KULLANIYORUM

cilt tipim: karma ama yağlıya daha yatkın...
temizleyici: su ve sabun
tonik: gülsuyu
nemlendirici: avonun şeftalili bi kremi
peeling: banyoda yüz kesesi kaydirigubbakcemile2

sonuç: mükemmelyerimseniben

Arkadaşlar ben başıma gelen ,çok üzüldüğüm bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum..Nereye yazacağımı bilemedim.. Kadıköydeki Denge güzellik salonu ,üye olduğum cilt bakım ücretini ödediğim ama randevu vermeke herzaman 2 yada 3 hafta oteledıgınden bende salonla böyle zor oldugunu,ben dr.spiller ürünlerınden çiller ıcın leke acıcı krem alıp ayrılabılırmıyım dıye sordugumda tabıı dedıler.......Ki o benım odedıgımden daha dusuk bır ucret..ama ben razı oldum.....ve aradan 5 ay gecınce kremın geldıgını soyleyıp bır kac kez benı cagrıp vermedıklerı bu kremı sonunda bır arkadasımla yolladılar....Ve bana Dr.spillerın gunes serısınden en fazla 50 tl lık bır losyona benzer tup ıcersınde gunes kremı gonderdıler......Arastırdıgımda fıyatın asla 259 tl olmadıgını ögrendım..Kendılerını gerı arayıp urunun fıyatını ogrendıgımı soyledıgımdede resmen hakaret edıp,bır daha aramamamı soyleyıp yuzume kapattılar........Şimdi şoktayım resmen..Oysa uye yapıncaya kadar ne tatlı diller.........Ve sonradanda ogrendımkı genel tavırları, ornegın 12 aylık uyelıgınızde 8 adet cılt bakımı yaptıracaksınız ya,bır yılda boyle randevularınızı gecıktırıp gecıktırıp yıl bıtıncede zamanında gelseydınız seklınde tavırları oluyormus.......Bu bır arkadasın basına gelmıstı ,ınanmamıstım..Oysa yanımdakı arkadasımla banada aynı tavrı sergılıyorlar..........En azından sızlerle paylaşmak ıstedım.......Çok ama çok üzgünüm aleni olarak kandırıldığım için...........Sizler dikkatli olun lütfen........

benim cilt tipim karma. ben lorealin ideal balance temizleme sütünü ardından daaynı serinin toniğini ya da gül suyu kullanıyorum. sabahları yüzümü yıkadıktan sonra yine tonik ya da gülsuyu ile temizliyorum. bir da sabah akşam oriflame nin oriflame serisinin Avitaminli gündüz kremini kullanıyorum. bence biraz cildi de rahat bırakmak gerek. dürekli bişeyler sürmek iyi değil. o yüzden bu 3 ürünü kullanıyorum sadece.

Ünlü bir kozmetik firmasında olmama rağmen kimyasal ağırlıklı kozmetiklerden ziyade bitkisel ürünleri öneririm.Nilüfer hanım La Dıone Peloid maskeyi öneririm önce kullandım sonucu görüncede satmaya başladım.Cildin altındaki kir ve yağları dışarı çıkararak yüzeysel değil gerçek bir cilt temizliği sağlıyor.

Cilt tipi: normal
Temizleme : makyaj temizlemede mikrofiber temizleme eldiveni.böylelikle kimyasalla cildimi yormuyorum
Nemlendirme : Aloe Ferox jel müthiş onarıcı ve ph denge koruma
Peelıng : Aloe ferox yenileyici tazeleyici
Maske : Peloid maske
Gözkremi : Aloe Ferox eye cream

Ünlü bir kozmetik firmasında olmama rağmen kimyasal ağırlıklı kozmetiklerden ziyade bitkisel ürünleri öneririm.La Dıone Peloid maskeyi öneririm önce kullandım sonucu görüncede satmaya başladım.Cildin altındaki kir ve yağları dışarı çıkararak yüzeysel değil gerçek bir cilt temizliği sağlıyor.

Cilt tipi: normal
Temizleme : makyaj temizlemede mikrofiber temizleme eldiveni.böylelikle kimyasalla cildimi yormuyorum
Nemlendirme : Aloe Ferox jel müthiş onarıcı ve ph denge koruma
Peelıng : Aloe ferox yenileyici tazeleyici
Maske : Peloid maske
Gözkremi : Aloe Ferox eye cream

cilt tipim :yağlı
yıkama :kükürtlü sabun
tonik:artık kullanmıorum
krem nuda kullanmıorum
maske:haftada 2 kez kil maskesi
peeling:yapmıorum.
ama krem tonik olayına la roche ile başlıcam en büyük hatam yağlı cildim var diye nemlendirici kullanmamam biliorum ama napimm daha da kötü oluyordu.

Son düzenleme:
Hep yazayım diyordum bugüne kısmetmiş.
cilt tipim: Karma, hassas
temizleyici: Clinique sabun (ben very mild olanını aldım yanaklarım çok hassas olduğu için, kesinlikle tavsiye ederim kabı ile birlikte amerika'dan arkadaşım toplam 30 dolar gibi komik bir fiyata almış, bir yıl oldu sabun ancak yarısına geldi ve kabı sayesinde en ufak erime-dağılma olmadı)
tonik: Rosense tonik
gündüz nemlendiricisi: Roc Hydra+ kuru ciltler için
gece nemlendiricisi: Roc Hydra+ kuru ciltler için
göz kremi: body shop vitamin E göz kremi (mükemmel diyebilirim)
peeling: vitamin C whitening peeling cream (çin yapımı,tartaric asitli kimyasal soyuculardan çok sağlıklı olduğu söylenemez, ama kesinlikle çok etkili!! bir doktor olarak bunu kullandığım için utanıyorum!!:kedi:)
maske: garnier 3ü 1 arada (bunu içeriğindeki kil ve çinko nedeniyle daha çok maske olarak kullanıyorum)

arkadaşlar merhaba benim cilt tipim normal ama bir süre sivilce problemi yaşadım ve izleri var şuan o yüzden sivilceye meyilli diyebilirim ayrıca yaşımda 20... bana günlük olarak hangi adımlarla hangi ürünleri kullanabileceğimi yazarsanız çok sevinirimm

Kızlar kefir sabunu aldım bugün hem cilt hem saç için olduğu yazıyor düzenli kullanıldığında kepeği önler hücre yenilenmesi cilt parlaklığı ve canlılık gibi etkileri olduğu yazıyor duyan veya kullanan var mı acaba aranızda bende kullandıktan sonra yazarım bakalım doğru mu söledikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…