Cilt Bakımı Ürünleri Günlük cilt bakım ürünlerinizde favori listeniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Canım merhaba biraz geç oldu dönmem
eczanelerde satılan minik pempe kutular var belki hediye bile verirler canım onun içine bepantene sıkıp e vitamini kapsülleri var ondan 5-6 tane içini delip akıt kremin içine sonra c vitamini ampul şeklinde satılıyor ondan alıp kırıp kremin içine boşalt istersen avikap yani a vitamini de koyabilirsin oda kapsül şeklinde 2-3 tane delip koyabilirsin hepsini kürdanla karıştır bir güzel 1 gece beklettikten sonra kullanabilirsin canım

walla kadar çok krem kullandım ki murad dermotalija bütün pahalı markaları ama
sonra bu kreme döndüm hepsi para tuzağı arkadaşlar inanın gündüzleri sürmeyin ama kremi leke yapabilir güneşten sadece gece kullanın ben güzdünleri capportone güneş kremi kullanıyorum paramda cebimde kalıyor walla yazık günah paracıklarımıza içerikleri aynı sonuçta yabancı kremlerle kullandıklarım size naçizane tavsiyelerim opuyorumnanaktan

canım omega hapıda marincap kaliteli bir markadaır sağlıklı günler herkese

Son düzenleme:
Arkadasım benim cok beter sabun maceralarım oldu,boyle nar cekirdeklisi,havuclusu kahve parcacıklısı nerdeyse cogunu denedim ama cildimi ınanılmaz kuruttu hemde yıkar yıkamaz cıldımın gerim gerim gerildigini hıssediyodum,haftalarca da düzene girmek ıcın ugrastım,yuz cok hassa bence once vucudunda deneyip yag dengeni bozup bozmadıgına bak oyle kullan,sonucta herkesin bunyesi farklı ama cildini kurutmaya yada asırı yaglandırmaya degmez hemen yuzune surme derim,bide bebek sabunu cilde ıyı geliyo diyolar en ıyı temizleyicilerdenmıs ama kullanmadım bilmiyorum.

Son düzenleme:
cilt tipi:karma+hassas
temizleyici:Estee lauder verite
tonik:Clinique clarıfyıng lotion2/Clarins lotıon douce tonıfıante
Gündüz nemlendiricisi:Clinıque dramatically different moısturızıng lotıon+moısture online
gece kremi:lancome hydra zen neurocalm
goz kremi:estee lauder verite
peeling:clinıque 7 day scrub
maske: clinıque skin calmıng moısture mask
yas 26 ,27 ye gidiyorum mafoldumben
bide yine estee nin hassa ciltler ıcın bı kızarık onleyici losyonu var onu yazmazsam hakkını yemiş olurum cok fayda etti kızlar sositososito

Arkadaslarım bunu nemlendirici olarak mı kullanıyosunuz,ve hangi cilt tipleri bunu kullanıyo cok hosuma gitti süper tarif ama cildim karma ustune bide hassas nasıl olur kullanabilir miyim?

Son düzenleme:
cilt tipim:Karma
temizleyici:günlük ağacı sabunu
tonik:gülsuyu
gündüz nemlendiricisi:ceradolin
gece nemlendiricisi:içine biraz nar çekrdeği yağı katılmış ceradolin
göz kremi:neutrogena
peeling:rosense peeling
maske:yaş maya
opuyorumnanaktan

cilt tipim: yağlıya dönük karma
temizleyici:domatesli fesleğenli sabun
tonikapatya suyu maden suyu elma sirkesi karışımı
nemlendirici :bebak acı badem sütü
maske:kil-mısır unu maskesi

yaaaa siyah noktalar kocamaan gözenekler için bildiğiniz bi krem yada peeling öneriniz varmı?? napsaam gitmiyolar yaa:1ninca:

bir güzellik uzmanı olarak siyah noktalar gözenekler için ne önerirsiniz ve bu markanın ürünlerini nerede bulabilirizz? şimdiden teşekkürler canmopuyorumnanaktan

Biri siyah noktamı demişş ay bana hemen şu markanın nerde satıldığını ve o toniği nerden bulabilceğimi sölesiiin canm sen nerden aldın yaaa

cilt tipi:aşırı yağlı, açılmış gözenekli,siyah noktalı biraz sivilceli(çok mu iğrenç oldu:teytey:)
temizleme:neutrogena deep clean yüz yıkama jeli
tonik: neutrogena deep clean astringent tonik veya la roche posay effaclar tonik
nemlendirici:rosense gülsuyu(arada tonik yerine bunu sürüyorum beslesin diye hem de nemlendiriyor) ve nivea hydrafresh(karma cilt için olanı-mavi ambalaj) (genelde nemlendirici kullanmıyorum!)
maske: dermokil yağlı cilt için kil maskesi

ayrıca ayda bir cilt bakımına gidiyorum
sonuç:hala gözenekli siyah noktalı falanım.
not:neutrogena deep clean temizleme jeli ciltteki yağı çok iyi temizliyor. 15 tl gibi bir fiyatı var. çok paranız yoksa yağlı ciltler için uygun bir temizleyici

cilt tipim:kuru+hassas
temizleyiciriflame zeytinyağlı sabun
tonik:gülsuyu
gündüz nemlendiricisi:nivea visage
gece nemlendiricisi:kullanmıyorum
göz kremi:ayva çekirdeği
peeling:avon clearskin peeling
maske:kil maskesi

cilt:yağlı
temizleyici:sebamed sabun
tonik:nivea matlaştırıcı tonik
nemlendirici:sebamed visio yağlı ciltler için
maske:haftada bir kil maskesi
kükürtlü sabun 6 ay kullandıktan sora artık değişim zamanı geldi diye düşünerek sebamede geri döndüm.

cildim kuru ve hassas peeling olarak dermalogica daily microfoliant temizleyici olarak dermalogica special nemlendirici de dr. murad correcting moistruser kullanıyorum hepsinden çok memnunum

cilt tipim: yağlı idi fakat şimdi normale döndü, nemsiz, biraz hassas ve akneye müsait, sivilce lekelerim var
temizleyici: La Roche Posay Effaclar H yüz yıkama köpüğü (süper)
tonik: kullanmıyorum, bence yoruyor cildi, bazen elma sirkesi sürüyorum yarı yarıya sulandırılmış (çok etkili)
gündüz nemlendiricisi: kullanmam lazım ama kullanmıyorum
gece nemlendiricisi: La Roche Posay Effaclar K + MD Formulations antioxidant hydrating gel (muhteşemmm)
göz kremi: kullanmıyorum, iyi bir şey bulamadım
peeling: yapmıyorum, cildime pek iyi gelmiyor
maske:yapmıyorum

:sm_confused:

cilt tipim:karma
temizleyici:Nivea
tonik:Nıvea/Rosense ninkini denedim yumuşacık yaptı
gündüz nemlendiricisi:Nıvea DNAge
gece nemlendiricisi:Genelde sürmüyorum ama nıvea nın var
göz kremi:kullanmıyorum
peeling:Rosense
maske:kullanmıyorum

Cilt tipim Karma:kedi:
Temizleyici: Neutrogena Deep Clean Yüz Yıkama jeli
Tonik: Nivea Canlandırıcı Tonik , bazen gük suyu
Gündüz Nemlendiricisi: Nivea Aqua Sensation Gündüz Bakım Kremi opuyorumnanaktan
Gece Nemlendiricisi: Kullanmıyorum
Göz Kremi: Kullanmıyorum
Peeling: Clean & Clear Peeling
Maske: Çok nadiren kil maskesi

cilt tipim:karma
temizleyici:clınıque
tonik:kullanamıyorum:2:
gündüz nemlendiricisi:clınıque youth surge gunduz
gece nemlendiricisi:clınıque youth surge gece
göz kremi:clınıque all about eyes
peeling:kullanmıorum
maske:sadece haftada bır clınıque scrub yapıorum 24 yasındayım

Merhaba Arkadaşlar;
Maske olarak dione peliod maskesini tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım. Geçmek bilmeyen bir sivilce vardı yanağımda. Artık kisteşmişti ve içi çok sertti. Dione peliod maskesini henüz 1 kere kullandıktan sonra 1/3 oranında kayboldu ve yüzümü inanılmaz güzel hissettim.

cilt tipim: kuru-normal-karma arası değişiyor ve sivilce izleri var
temizleyici: DR. WEIBEL balsam soap mousse
tonik: lavanta suyu
gündüz nemlendiricisi: rosense gül kremi
gece nemlendiricisi: kullanmıyorum
göz kremi: kullanmıyorum
peeling: kullanmıyorum
maske: kullanmıyorum

bir ara Qspa ürünlerinin testerları elime geçmişti. muhteşem olduklarını belirtmeden geçmeyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…