- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
bepantene plusın içine vitaminleri nasıl katıyorsunuz tüpteki vitaminler mi bunlar birde hangi omega 3 tablet markasını kullanıyorsunuz sanırım a vitaminin fazlası zararlıymış a vitamini içermeyen bir marka arıyorum
Arkadasım benim cok beter sabun maceralarım oldu,boyle nar cekirdeklisi,havuclusu kahve parcacıklısı nerdeyse cogunu denedim ama cildimi ınanılmaz kuruttu hemde yıkar yıkamaz cıldımın gerim gerim gerildigini hıssediyodum,haftalarca da düzene girmek ıcın ugrastım,yuz cok hassa bence once vucudunda deneyip yag dengeni bozup bozmadıgına bak oyle kullan,sonucta herkesin bunyesi farklı ama cildini kurutmaya yada asırı yaglandırmaya degmez hemen yuzune surme derim,bide bebek sabunu cilde ıyı geliyo diyolar en ıyı temizleyicilerdenmıs ama kullanmadım bilmiyorum.Kızlar kefir sabunu aldım bugün hem cilt hem saç için olduğu yazıyor düzenli kullanıldığında kepeği önler hücre yenilenmesi cilt parlaklığı ve canlılık gibi etkileri olduğu yazıyor duyan veya kullanan var mı acaba aranızda bende kullandıktan sonra yazarım bakalım doğru mu söledikleri
Canım merhaba biraz geç oldu dönmem
eczanelerde satılan minik pempe kutular var belki hediye bile verirler canım onun içine bepantene sıkıp e vitamini kapsülleri var ondan 5-6 tane içini delip akıt kremin içine sonra c vitamini ampul şeklinde satılıyor ondan alıp kırıp kremin içine boşalt istersen avikap yani a vitamini de koyabilirsin oda kapsül şeklinde 2-3 tane delip koyabilirsin hepsini kürdanla karıştır bir güzel 1 gece beklettikten sonra kullanabilirsin canım
walla kadar çok krem kullandım ki murad dermotalija bütün pahalı markaları ama
sonra bu kreme döndüm hepsi para tuzağı arkadaşlar inanın gündüzleri sürmeyin ama kremi leke yapabilir güneşten sadece gece kullanın ben güzdünleri capportone güneş kremi kullanıyorum paramda cebimde kalıyor walla yazık günah paracıklarımıza içerikleri aynı sonuçta yabancı kremlerle kullandıklarım size naçizane tavsiyelerim opuyorumnanaktan
canım omega hapıda marincap kaliteli bir markadaır sağlıklı günler herkese
Canım merhaba biraz geç oldu dönmem
eczanelerde satılan minik pempe kutular var belki hediye bile verirler canım onun içine bepantene sıkıp e vitamini kapsülleri var ondan 5-6 tane içini delip akıt kremin içine sonra c vitamini ampul şeklinde satılıyor ondan alıp kırıp kremin içine boşalt istersen avikap yani a vitamini de koyabilirsin oda kapsül şeklinde 2-3 tane delip koyabilirsin hepsini kürdanla karıştır bir güzel 1 gece beklettikten sonra kullanabilirsin canım
walla kadar çok krem kullandım ki murad dermotalija bütün pahalı markaları ama
sonra bu kreme döndüm hepsi para tuzağı arkadaşlar inanın gündüzleri sürmeyin ama kremi leke yapabilir güneşten sadece gece kullanın ben güzdünleri capportone güneş kremi kullanıyorum paramda cebimde kalıyor walla yazık günah paracıklarımıza içerikleri aynı sonuçta yabancı kremlerle kullandıklarım size naçizane tavsiyelerim opuyorumnanaktan
canım omega hapıda marincap kaliteli bir markadaır sağlıklı günler herkese
hepinize merhaba kizlar
cilt tipim:normal
temizleyici:dr.spiller seftali temizleme sütü
tonik:dr.spiller seftali tonic
nemlendirici:dr.spiller aloe vera nemlendirici
gece kremi: dr.spiller azulen kremi
göz kremi: jojoba yagi ve haftada 1 collagen göz maskesi
peeling:dr.spiller peeling
maske:dr,spiller maskeleri uyguluyorum ve kendi özel karisimlarimi
cilt tipim:karma cilt
temizleyicir.spillerin herbal isminde jelini kullanıyordum ama bitti su an karaüzümcekirdeği sabunu
tonikr.spillerin seftalili toniği(siyah nok.bu kadar iyi gelen bi tonik görmedim)
nemlendirici:gündz sürmüyorum gece acıbadem kremi kullanıyorum
göz kremi:su an kullanmıyorum
peelingr.spiller
masker.spiller kızlar bu marka cok güzel ama biraz tuzlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?