Cilt Bakımı Ürünleri Günlük cilt bakım ürünlerinizde favori listeniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
selam kızlar bu da benim günlük bakım listem...

cilt tipim:karma
temizleyici:gündüz killi sabun+dermalogica special cleansing gel; akşam dermalogica precleanse+ daily microfoliant
tonik:kullanmıyorum çok nemsiz kalırsa bazen gül suyu
gündüz nemlendiricisi:dermalogica active moist
gece nemlendiricisi:kullanmıyorum gece dinlenmeye bırakıyorum cildimi
göz kremi:avene
peeling:kahve..
maske:dermalogica skin refining masque

bu arada yaşım 26..

merhaba kızlar loreal ve innova kullandıktan sonra daha etkili marka arayışına girdim ve 2 yıldır estee lauderin ürünlerini kullanıorum pahalı ama memnun olduğum için terkedemedim

cilt tipim : kuru (sadece t bölgesi çok az yağlı)
temizleyici : Estee Lauder Sparkling Clean Purfiying Mud Foam Cleanser
tonik : Estee Lauder Perfectly Clean Fresh Balancing Lotion (harika bir toniktir)
gündüz nemlendirici : Estee Lauder Daywear Plus Dry-Skin SPF 15
gece nemlendiricisi : Estee Lauder Time Zone Night Gece Bakımı (gece bakımı çok öenmli ve bu ürün ciltin altındaki yağları dışarıya atıor)
göz çevresi : Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex
gözenek bakımı : Estee Lauder Idealist Skin Refinisher (gündüz kullanıorum sadece)
serum : Estee Lauder Advanced Night Repair (cildin dna sını onarıor şahane bi ürün kanıtlanmışta kalitesi)
maske : Estee Lauder Sparkling Clean Purifying Exfoliator Mask - aynı serinin peelingi
makyaj temizleyici : Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover

bundan daha etkilisini bulana kadar şimdilik estee ürünleri diorum

Son düzenleme:
ben fazla para harcamıyorm haftada 2kere alweyna inc tozu maske kullanıyorum maskeyide yaparken gülsuyu ıle hazırlıyorum. maske cok etkılı siyah noktalara ıcın ve renk duzenleyıc etkısı bakımından.sımdı devam urunu olan alweyna nar çekideği krem i kullanıyorum yaklasık 10 gndur nemlendırıcı ve lekelerim ıcın kokusu siper harıka bir urun. ve yanında da yenı cıkartacakları gözaltı bakım kremi olarak alweyna kusburnu cekırdegı kremı numunesı gonderdıler onu da denedım etkılı gıbı geldı. ıncı tozu maskeyı selulıt olusumunu engelemmek ıcın haftada 1 kerede bacaklarımda kullanıyorum spa etkısı yapıyor bana. super bısey.. tavsiye ederım.

arkadaşlar merhaba yaşım 26. gecen gün parfümeriye gittim kaş arasında mimik izi kalmaya başladı diye söyledim bana lorealin yeni çıkan kırışık karşıtı gençlik şifresi konsantre serumunu verdi yaşıma uygun mu dedim evet simdiden kullan ki ilerde izler geçmez yoksa dedi. 1 haftadır kullanıyorum pek bi fayda yok açıkçası korkuyorum da yaşıma uygun değil mi acaba fikri olan var mı? bi de şu kaşların arasındaki mimik çizgisine çare bulan var mı gerçekten aynaya bakmak istemez oldum. etraftakiler bişey yok diyo ama benim gözüme çok batan bi iz var sanki bilmiyorum kafayı kırıyorum sanırım

cilt tipim karma her akşam olay'ın yüz temizleme jeli ile yıkıyorum ara sıra da garnier yağlı ciltler için olan tonik kullanıyorum gözenekleri kapatıyor cok memnunum

Kızlar yardım edin......geçende bir kozmetik mağazasına gittim.göz çevresi kremi lazımdı.kız bana loreal gençlik şifresi göz kremi ve gündüz kremi bir arada fiyatı ucuz geldi. Millanın fotoğrafının olduğu standda 30 yaş,35 yaş yazınca aldandım.30 yaşında olduğum için hemen atladım tabii saf gibi aldım.bir baktım kutuda 35 yaş yazıyor.kremler çok güzel ama beni korkuttu.çünkü tam 5 senem var 35 yaşına gelmek için.napayım sizce kullanırsam kötü olur mu benim için?aslında nıvea q 10 plus göz kremi alacaktım ben 30 yaşa uygunmuş çünkü.

merhaba kızlar bende hebalife cilt bakım ürünlerini kullanıyorum çok güzel çok iyi geldi cildime bebek gibi oldu hem de çok doğal tamamen bitkisel tavsiye ediyorum göz altı torbalarına da çok iyi gelen bir göz jeli var herbalife ın onu da kullanıyorum

[FONT="Century Gothic[FONT="Comic Sans MS"]cilt tipi:karma(yanaklar normalde kuruya dönük
Temizleyici:sensibio h2o
tonik:Gül suyu
gündüz nemlendiricisi:henüz kullanmıyorum
gece nemlendiricisi:kullanmıyorum
göz kremi:kullanmıyorum
peeling ve maske:kil maskesi ve fasulye maskesi
[/FONT][/FONT]

cilt tipim: karma hassas
temizleyici: Skincode Purifying Cleansing Gel , NeoStrata Foaming Glycolic Wash
tonik: kullanmıyorm
gündüz nemlendiricisi: Skincode sos oil kontol, Bioderma Sensibio Ds,
gece nemlendiricisi:Bioderma Sensibio Ar
göz kremi:kullanmıyorum
peeling:kullanmıyorum
maske:Skincode Purifying Mask
güneş koruma: Bioderma Photoderm AKN MAT
bi türlü geçmeyen siyah noktalarım için: Murad T-Zone Pore Refining Gel

cilt tipim: karma
temizleyici: dermalogica killi temizleyici
tonik: bodyshop
gündüz nemlendiricisi: dermalogica
gece nemlendiricisi: gündüzle aynı ürünü kullanıyorum
göz kremi: dermalogica total eye care
peeling: dermalogica daily microfliant ( unuttum nasıl yazılıyordu =) ve body shop'ın killi bir maskesi var
maske: clinique emergency mask ( killi bir şey) ayrıca soyulan ucuz bir maskem daha var.

cilt tipim:karma
temizleyici:bitene kadar shiseido deep cleansing foom, aktardan aldigim sabunlar, sebamedin "sabunu"
gündüz nemlendiricisi:aktardan aldigim yag karisimi
gece nemlendiricisi:gözenek sikilastirici dr.un verdigi aha cremi
göz kremi:arayistayim
peeling:misirunlu killi peeling, kahve yumurta aki
maske:yogurt

strivektin markasinin kirisikliklar icin kremleri var, etkili gibi...
bir goz atin derim...
ama pahalilar...

cilt tipim: karma
temizleyici: olay total effects yüz yıkama jeli (salisilik asit iyi bişey kızlar)
tonik: kendi imalatım yeşil çaylı, elma sirkeli tonik
gündüz nemlendiricisi: yazın bepanten krem, kışın olay regenerist micro sculpting cream
güneş kremi: la roche posay anthelios xl loting spf 50
gece nemlendiricisi: olay regenerist micro sculpting cream
göz kremi: dermalogica total eye care with spf 15
peeling: the body shop vitamin c microdermabrasion
serum: paraya kıyıp aldığımda estee lauder advanced night repair
maske: clinique deep clean mask, tek kullanımlık salyangoz özlü maskeler, ara arada ballı maya ve yoğurt limon karışımı

Son düzenleme:
Biri siyah noktamı demişş ay bana hemen şu markanın nerde satıldığını ve o toniği nerden bulabilceğimi sölesiiin canm sen nerden aldın yaaa

siteye uzun zamandır bakmıyorum dr.spiller anlasmalı güzellik merkezlerinde satılıyor. Buraya yazmam reklam olarak anlasılabilir dr.spiller ürünleri yaz genelde hangi güzellik merkezlerinde varsa, o merkezlerin isimleri çıkıyor.

arkadaşlar BABE yada BENEV ürünlerini kullanan varmı?? lütfen yardımcı olurmusnuz cildim içn artık doğru düzgn bişyler kullanmak istiyorum 22 yaşndaym ama çok kötü yıpranmış bi cildim var bide son zamanlarda ıdc diye bi markayı duyuyorum varmı bi bilginiz?? yardmm

aloe ferox tam olarak ne acıklarmısnz bide nerden bulabilirim daha önce hiç duymadm. ürün içeriğini yazarmısnız rica etsem

eczacı ısrarla babe ürünleri kullanmamı tavsiye ediyor nolur yardımcı olun bana? babenin cilt yenileyici serumu ve salisilik asit toniğini önerdi . nasıl bu ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…