- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
selam kızlar bu da benim günlük bakım listem...
cilt tipim:karma
temizleyici:gündüz killi sabun+dermalogica special cleansing gel; akşam dermalogica precleanse+ daily microfoliant
tonik:kullanmıyorum çok nemsiz kalırsa bazen gül suyu
gündüz nemlendiricisi:dermalogica active moist
gece nemlendiricisi:kullanmıyorum gece dinlenmeye bırakıyorum cildimi
göz kremi:avene
peeling:kahve..
maske:dermalogica skin refining masque
arkadaşlar merhaba yaşım 26. gecen gün parfümeriye gittim kaş arasında mimik izi kalmaya başladı diye söyledim bana lorealin yeni çıkan kırışık karşıtı gençlik şifresi konsantre serumunu verdi yaşıma uygun mu dedim evet simdiden kullan ki ilerde izler geçmez yoksa dedi. 1 haftadır kullanıyorum pek bi fayda yok açıkçası korkuyorum da yaşıma uygun değil mi acaba fikri olan var mı? bi de şu kaşların arasındaki mimik çizgisine çare bulan var mı gerçekten aynaya bakmak istemez oldum. etraftakiler bişey yok diyo ama benim gözüme çok batan bi iz var sanki bilmiyorum kafayı kırıyorum sanırım
Biri siyah noktamı demişş ay bana hemen şu markanın nerde satıldığını ve o toniği nerden bulabilceğimi sölesiiin canm sen nerden aldın yaaa
Ünlü bir kozmetik firmasında olmama rağmen kimyasal ağırlıklı kozmetiklerden ziyade bitkisel ürünleri öneririm.Nilüfer hanım La Dıone Peloid maskeyi öneririm önce kullandım sonucu görüncede satmaya başladım.Cildin altındaki kir ve yağları dışarı çıkararak yüzeysel değil gerçek bir cilt temizliği sağlıyor.
Cilt tipi: normal
Temizleme : makyaj temizlemede mikrofiber temizleme eldiveni.böylelikle kimyasalla cildimi yormuyorum
Nemlendirme : Aloe Ferox jel müthiş onarıcı ve ph denge koruma
Peelıng : Aloe ferox yenileyici tazeleyici
Maske : Peloid maske
Gözkremi : Aloe Ferox eye cream
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?