- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
tatlım çok teşekkürler harika bir konu olmuş.utuyu gerektiginde yapiyorum oyle beliri bi gunum yok
dolap icleri de pek dagilmaz o yuzden gerektiginde duzenliyorum yine
azerincim kapı ve cam önlerini unutmuşsun ve petekleri... bakk nelerde biliyorum :)))
unutmadim kiiiikoltuk ve baza başlıklarıda yok aa aaa :)))
canim haftalik temizlik icin baska bi konu acayim demistim kaynamasin bu konudatatlım çok teşekkürler harika bir konu olmuş.
2 sorum olacak
1-pazartesi büyük temizlikte neler yapıyorsun?
2-sen wc ve lavaboları her gün mü ovup yıkıyorsunn?
yok canim abartmiyosun ayni seyler isteAnaaa ben çokmu abartıyorum hergün rütin işleri sıralayım sabah yatak topla salon topla mutfaktaki kahvaltı ve geceden kalan bul.yıka mutfak tezgahlarını masayı sil dolap yüzlerini sil yemeklik malz. Hazırla. Kırlıleri yika as kuruyanı topla sonra gezme saati akşam 5 gibi gel evi süpür toz banyoyu cifle al yemek yap sonra yemek bul.yıka çayı kahve meyve faslı aralarında çamaşırı katla kaldır her çam.sonrası ütü yap (yoksa birikiyo) haftada bir kapı Önü koltuk tozu alırım halıları kaldırıp yerleri silerim koltuk örtülerini yıkarım nev.yıkarım buz dolabı içini karbonatlarım iki günün biri balkon yıkarım
aaa kendine haksizlik ediyosun bence supersinBu arada evde 2 kişiyiz ve ben yeterince temizlik yapamadığımı düşünüyorum ama zamanım yok çalışan bayandan çok dışardayım
kapı önür derken canım?Anaaa ben çokmu abartıyorum hergün rütin işleri sıralayım sabah yatak topla salon topla mutfaktaki kahvaltı ve geceden kalan bul.yıka mutfak tezgahlarını masayı sil dolap yüzlerini sil yemeklik malz. Hazırla. Kırlıleri yika as kuruyanı topla sonra gezme saati akşam 5 gibi gel evi süpür toz banyoyu cifle al yemek yap sonra yemek bul.yıka çayı kahve meyve faslı aralarında çamaşırı katla kaldır her çam.sonrası ütü yap (yoksa birikiyo) haftada bir kapı Önü koltuk tozu alırım halıları kaldırıp yerleri silerim koltuk örtülerini yıkarım nev.yıkarım buz dolabı içini karbonatlarım iki günün biri balkon yıkarım
hani hani haniiiibirazdan ben haftalik buyuk temizlikte yaptiklarimi da yazarim
ard arda konu acinca hangi birine yetisecegimi sasirdimhani hani haniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?