Haftanın 4-5 günü dışarıdan ne yiyorsunuz ? Çocuklarınızın biri lisedeyse, diğeri de ortaokulda olmalı şu an. Çocuklarınız ve eşiniz hiç yardım etmiyor mu ? Çocuklardan biri makineye çamaşırları atsa, daha büyük olan da asabilir mesela.17 senelık ev hanımıyım
Bu durum Antidepresanı bıraktım ondanmı ..nedendir bilmem
Evi topluyorum çamaşır yıka ,katla yerleştir
Yemek yap .. en fazla 3 gün 3. Gün artık afakanlar basıyor ..
Yok yani yok hergün yemek yap o aynı kapları yıka kaldır gerı yerıne koy
Cok sacma degılmı
Yemek yapmakta zor gelıyor
Hergun ne yapcam derdi oluyor
Onu yemem bunu yemem,herkes bır alem
Kızım liseye gidiyor dengeli düzenli beslenmeye takmış (çok iyi birşey desteklemeye çalışıyorum )
Bi benmi böyleyim ,kimseye bu işler zor gelmiyormu
Hergun aynı şeylerı yapmak cok sacma geliyor bana
Bu arada bunu soyluyorum da bakmayın bana haftanın 4 5 günüde dışardan yiyoruz.
Yani yapmak istemediğim için işte..
Benim kız bozuluyor ev yemeği yemek istiyor
Haklı ..
Dün sen kendin doğurdun bizi dedi onada haklı
Yani sizede boyle seyler oluyormu benmı anormalım
Evet biride ortaokuldaHaftanın 4-5 günü dışarıdan ne yiyorsunuz ? Çocuklarınızın biri lisedeyse, diğeri de ortaokulda olmalı şu an. Çocuklarınız ve eşiniz hiç yardım etmiyor mu ? Çocuklardan biri makineye çamaşırları atsa, daha büyük olan da asabilir mesela.
Dışarıdan yemekle karın doyurmakta, bunu maddi olarak karşılamakta zor.
Gecen ıkı büyük levrek aldımOn yedi senedir aynı şeyleri yapmaktan sıkılmışsınız anlıyorum sizi ama, hepsini yapsanız olsun iki saat geri bütün gün sizin zaten sadece kendi istediklerinizi yapın o sürede.
Onu yemem bunu yememi anlamam ben, dünya çeşit yemek var et balık tavuk zeytinyağlılar mezeler pilavlar baklagiller say say bitmez bizim mutfağımız çok geniş.
Bunlarla gayet dengeli düzenli menüler çıkar.
Anormal değilsiniz canım bazen hepimizin canı hiç bir şey yapmak istemez.
İşte ben cok dagınıgım galıba oraya kos buraya kos yanı bu evın ısı yemegı hıcbısey bıtmıyor bana goreOn yedi senedir aynı şeyleri yapmaktan sıkılmışsınız anlıyorum sizi ama, hepsini yapsanız olsun iki saat geri bütün gün sizin zaten sadece kendi istediklerinizi yapın o sürede.
Onu yemem bunu yememi anlamam ben, dünya çeşit yemek var et balık tavuk zeytinyağlılar mezeler pilavlar baklagiller say say bitmez bizim mutfağımız çok geniş.
Bunlarla gayet dengeli düzenli menüler çıkar.
Anormal değilsiniz canım bazen hepimizin canı hiç bir şey yapmak istemez.
Niye üç yaşındalar mı?Gecen ıkı büyük levrek aldım
Yesinler diyede tüm beyaz etini ayıkladım
Kız saglıklı beslenme filan düşüncesiyle istemesede yedi
Digeri yemedi mesela
Ozamanda o ince kılcıkları fılan herseyını tertemız yapıp 4 tabaga paylaştırınca biride yemeyince sınırlenıyorum
Ben cok ayrıntıya takılıp ,karsılıgındada emeklerımın degerını gorsunler ıstıyorum galıba
Yemekte degıl herseyde boyle..
Mesela 2 3 gün corbası salatası yemegı tatlısı yapıyorum biri burun kıvırdımı tüm yapma istegim kacıyor
Bize annem okuldan gelımce makarna yapardı hergun makarna yerdık
Aksamda normal yemk yerdık
Bunlar 3 te gelıyor düzenli yemk istiyor
Düzende oturtsmadım aksam 6 gibi yensin istiyorum
Balığı temizleyip al pişir, önlerine koy herkesin yaşı büyük eli ayağı aklı tutuyo kendi yemeklerini yesinler bir zahmet sen niye bu kadar detaya giriyorsun? Bu kadar hazıra alıştırırsan evlendiklerinde ya da kendi ayakları üstünde durmaları gerektiğinde de sıkıntı yaşarlar iyilik yapmıyorsun o yüzden.Gecen ıkı büyük levrek aldım
Yesinler diyede tüm beyaz etini ayıkladım
Kız saglıklı beslenme filan düşüncesiyle istemesede yedi
Digeri yemedi mesela
Ozamanda o ince kılcıkları fılan herseyını tertemız yapıp 4 tabaga paylaştırınca biride yemeyince sınırlenıyorum
Ben cok ayrıntıya takılıp ,karsılıgındada emeklerımın degerını gorsunler ıstıyorum galıba
Yemekte degıl herseyde boyle..
Mesela 2 3 gün corbası salatası yemegı tatlısı yapıyorum biri burun kıvırdımı tüm yapma istegim kacıyor
Bize annem okuldan gelımce makarna yapardı hergun makarna yerdık
Aksamda normal yemk yerdık
Bunlar 3 te gelıyor düzenli yemk istiyor
Düzende oturtsmadım aksam 6 gibi yensin istiyorum
Bu mesajınızı yeni gördüm yavrum benim ya,kaç yaşında psikolojik olabilir mi sadece geceleri mi , bu konuda eğitimli arkadaşlar daha doğru bilgiler verebilir, evet bu da bunaltmış sizi , doktorlar ne diyor?İşte ben cok dagınıgım galıba oraya kos buraya kos yanı bu evın ısı yemegı hıcbısey bıtmıyor bana gore
Kucuk olanda büyüdü ama nedenini bulamadık devamlı altına kacırıyor
Yanı altına kacırmada degıl şarıl şarıl yapıyor
Hergun yatak yorgan yıka fılan onada ıyıce bunaldım galıba
Dünde bizim yatakta alez yokmus bızım yataga yspmıs hergun hergun sabrım tukenıyor
Çocuğunuzu doktora götürdünüz mü ? Fiziksel bir sorunu mu var, o yüzden mi tuvaletini tutamıyor ?İşte ben cok dagınıgım galıba oraya kos buraya kos yanı bu evın ısı yemegı hıcbısey bıtmıyor bana gore
Kucuk olanda büyüdü ama nedenini bulamadık devamlı altına kacırıyor
Yanı altına kacırmada degıl şarıl şarıl yapıyor
Hergun yatak yorgan yıka fılan onada ıyıce bunaldım galıba
Dünde bizim yatakta alez yokmus bızım yataga yspmıs hergun hergun sabrım tukenıyor
Cok goturdum bisey yokÇocuğunuzu doktora götürdünüz mü ? Fiziksel bir sorunu mu var, o yüzden mi tuvaletini tutamıyor ?
Geceleri çok ince mi giyiniyor, üşüyor mu acaba ?Cok goturdum bisey yok
Uykusu cok agır kesınlıkle gece tuvalete uyanmıyor uyandıramıyoruz
Aynı yasıt bıkac kısıdede var . Onun ıcın doktora goturmeyı bıraktık . Artık kabullendık ama zor
Yani cok doktora goturdum fızyolojık bırsey yokBu mesajınızı yeni gördüm yavrum benim ya,kaç yaşında psikolojik olabilir mi sadece geceleri mi , bu konuda eğitimli arkadaşlar daha doğru bilgiler verebilir, evet bu da bunaltmış sizi , doktorlar ne diyor?
Evet dıkkat dagınıklıgı varSizin dikkat dağınıklığı gibi probleminiz olabilir mi?
Bir gününüz nasıl geçiyor?
Diğer arkadaşlara kısmen katılıyorum çocukların yardım etmesi konusunda ama çok da değil. Çünkü zaten okulda yoruluyorlar. Siz evdesiniz düzeni kuracak olan sizsiniz. Onlar akşam basit işlere yardım edebilir.
masa kurma kaldırma odalarını eşyalarını toplu tutma bulaşık makinesi boşaltma vs. Ama siz düzen kuramayınca onlara iş bölümü de yapamıyorsunuz ki.
ben çalışıyorum hamileyim çocuğum küçük biz bile 4-5 gün dışarıdan yemiyoruz hafta sonu 2 gün olur en fazla. Akşam iyi kötü pratik de olsa sulu yemek zeytinyağlı pilav köfte halloluyor.
Düzenli pazara çıkmak pazar akşamından pişirileceklerin planlanması yemeği sabahtan hazırlamak sizi kurtarabilir.
Antidepresan kullanırken nasıldınız?
Daha makbulede gecmıyor ısteBalığı temizleyip al pişir, önlerine koy herkesin yaşı büyük eli ayağı aklı tutuyo kendi yemeklerini yesinler bir zahmet sen niye bu kadar detaya giriyorsun? Bu kadar hazıra alıştırırsan evlendiklerinde ya da kendi ayakları üstünde durmaları gerektiğinde de sıkıntı yaşarlar iyilik yapmıyorsun o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?