Günlük ev işleri yemek bulaşık

Lokanta misali hergün çorbadan tatlıya 4 çeşit yemek yapmanız gerekmiyor. Ana yemek yanına salata - yoğurtta yeterli olur. Pilavsız sofraya oturamıyorsanız, pilav da yaparsınız.

Çocuğunuz sürekli altına kaçırıyorsa da alez, yatak - yorgan yıkamak yerine; yetişkin bezi alın. Bez kullansın.

Aa aydınlandım resmen gercekten devsmlı takdır edılmek istiyorum bencede ve gaz vermelerını beklıyorum .
Eşim bazen e.s der . One diyorum eline saglık dedim işte diyor
Dalga gecılmıs hıssedıyorum trıplere gırıp gıdıyorum

Yok şuara antıdepresanı bıraktım ondanda kotu hıssedıyorum ama ben bu evde degersızlıgı sonuna kadar yasıyorum ,bırakcgun alttan alıyorum beklentıye gırmıyorum
Bakıyorum benı tınlayan yok patlıyorum
Hatta dün eşim yine tekrarladı senın bır gunun bır gunune uymuyor dıyor
Bir iyisin bir kotu
Ee iyi oluyorum düzenimi kuruyorum farkedılmıyorum yada ılgısızlık olunca dibe vuruyorum işte.
Devamlı benim duygu durum bozuklugum oldugunu soyluyor
Haklı galıba.

Ama bunları soyluyorum mesela baska yerdende anlatsam altımda araba elımde para kredı kartı (kendı capımızda tabı) hergun bıyere gıtsem karısan eden olmaz
Ne harcadın dıyen olmaz

Haftasonları onceden cocukları alıp gıdebılıyordum buyuduler evı ıstıyorlar
Bana git kendın takıl dıyorlar
Asabım bozuluyor birgün evden kacıcam galıba

Ne güzel işte çocuk ev yemeği istiyor
Benimkiler de evde yapmama rağmen sürekli sipariş ediyorlr

Bazen genetik de olabilir demişti bize doktor

Genelde pılav yanında ana yemek istiyorlar
Salata (en sınır oldugum şey)
Ama mesela 3 te okuldan geldıler yemek ıstıyorlar hadı 3.5 4 gibi yıyoalr ee aksam yemgı ıstıyorlar sonra

Biz geldıkmk bı makarna yerdık yada kek pogaca bısey olursa yada corba . Yemegıde 5 6 gibi yerdık
Bunlar gelınce yıyınce aksama acıkıyorlar

Chatcgpt soruyorum oda mübarek 3 ana 3 ara ogun yemelerı gerekıyor dıyor
Oglende proteınlı yemek yapacakmısım
Ben busefer ben yetersizim gibi goruyorum depresyona gırdım dıyıp 3 gun ystsktan cıkmıyorum

Benim kız da okuldan 3te geliyor ben şöyle yapıyorum 4 gibi yoğurt kuruyemiş muz vs. Çıkarıyorum akşam 7 gibi de normal akşam yemeği yiyoruz. Hem ikindi vaktine çocuklara ayrı yemek hem de akşama ayrı yemek uğraşacak gücüm de zamanım da yok okulda da öğle yemeği yiyor zaten

Bazen genetik de olabilir demişti bize doktor
Bizde kızkardesım oyle olmus
Yanı bu kıcuklukten berı olan bırsey olsa kasları zayıf kaldı fızıksel bır durum var dıyecegım ama 7 yadından sonra basladı sımdı 11 yasında.
Bazı geceler esım kalkıyor cocugu zorla kaldırıp dus aldırıyor ,herssyı makınaya atıyor
Cocuk tuvalete kalkmıyor ama sarıl sarıl ıseyınce kaldırabılıyoruz banyoya gırıyor . Ee tuvalete nıye kalkmaıyor bu cocuk

Benim kız da okuldan 3te geliyor ben şöyle yapıyorum 4 gibi yoğurt kuruyemiş muz vs. Çıkarıyorum akşam 7 gibi de normal akşam yemeği yiyoruz.
Mantıklı olan bu bencede yada bı corba olur ne bıleyım bı kek borek olur
Yok bunlar kapıdan gırerken ne yemek yaptın dıye gırıyorlar

Ne güzel işte çocuk ev yemeği istiyor
Benimkiler de evde yapmama rağmen sürekli sipariş ediyorlr
Benım kız saglıklı beslenmeye taktı aferın ona
Oglan dısardan yıyor
Ama yemeklerımdende sevdıklerı cok ama valla ne yapacagımı sasırıyorum
Gecen hafta mesela bezelyyelı patates havuclu yemek ,pılav salata
Birgün balık
Birgün corba pılav kofte
Birgün patates püresi et sote pılav
Gerısıde yok .. dısardan yedık hep

Bide üstüne çalışıp bu işleri yapsanız hepten demek ki kafayı yersiniz bıraktığınız antidepresana geri başlamalısınız ev işleri konusunda da birinden destek temizlikçi almalısınız eve böylece kalan yemek işini sadece kendinizi halledersiniz biz çok nadir dışardan yeriz hep evde yaparım ben tatlıma tuzluma kadar

Ay yok 11 yasında benım boyuma geldı
Ikı sene oncelerı kullandımda
Uzulur dıyorum kıyamıyorum sarıl sarıl ısıyor valla
Tuvalate uyandıramıyoruz
Uyandırsakta bence yapmıyor
Cunku tuvalete gıden bır ınsan bır saat sonra okadar çiş yapamaz belıne kadar heryer ıslanıyor
Sonra duşa girmek zorunda kalıyor

Bırakın üzülsün. Yetişkin bir çocuğun tuvaletini yatağa, yorgana yapmasından iyidir.

Bence de yetişkin bezi kullanabilirsiniz
Hergün bu durumu yaşamak gerçek çok yıpratıcı

Yemek için de hepimiz benzer şeyler yapıyoruz
Fazla fazla yapın akşam da aynı yemekleri yesinler

Zaten calısan bır ınsan olsaydım herhalde yemegı evde yapamazdım dısardan ısterdım.
Allah çalışanlarım yardımcısı olsun ben bazen aksam 6 da uyuyup dıger sabah 9 10 a kadar kalkmıyorum.
Kesınlıkle yapamazdım

Evet beklıyorum pazartesı randevum
Bu ılacı bırakınca hersey ustume ustume gelıyor gıbı hıssedıyorum

Bence de yetişkin bezi kullanabilirsiniz
Hergün bu durumu yaşamak gerçek çok yıpratıcı

Yemek için de hepimiz benzer şeyler yapıyoruz
Fazla fazla yapın akşam da aynı yemekleri yesinler
Bende ya hep ya hiç var
Anlamadım neden ya herseyı yapıcam yada hıcbırsey
Buda psıkoljık bır sorun bence

Bir gün bakliyat , iki gün sebze yemeği , fırında mantar , zeytinyağlı oldu bitti işte.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama çok yıpranırsınız böyle benden söylemesi.

Öğlen geldiklerinde akşam ki yemek neyse ondan yesinler işte ama aynı şeyi yemezler yazacaksınız sanki.

Çocuklar büyümüş, siz de evdesiniz. Bu kadar zor gelmemeli. Bence tekrar doktora görünmenizde fayda var. Yeni okudum çocuğunuzun durumunu, bunun mutlaka tedavisi vardır.
doktora cok goturdum. Birşey bulamadılar
Kendı yasıt arkadaslarımdanda bu durumda olan var
Onun ıcın bıraktım artık
Kızkardesımde yapmıs boyle belkı genetıktır

Konu sahibi neyden yıpranacak tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…