- 17 Temmuz 2014
- 252
- 68
- 38
tatil devamlı oradayımve bu beni çok mutsuz ediyo
tüm yaşantım allak bullak oluyo ama onlar okadar anlayışsızlar ki anlatamam devamlı orda olmamızı istiyorlar
tatillerden nefret ediyorum çünkü bu sefer kv patronum oluyo yani bana tatil yok
neyse geçecek inşallah ama dediğini yapacam canım tabakta yemek bırakma huyum yok ama eğer ısrar ederlerse öyle yapacam
Ay kızlsr tatillerdrn nefret eden tek benim zannediyordum meğer yanlux değil mişim hiç sevmiyorum k v gile gitmeyi ya gitmesek olmazmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yabende kendi çabaları la 6kilo verdimde çok zorlanıyorum 101 de takıldı kaldı
Ay kızlsr tatillerdrn nefret eden tek benim zannediyordum meğer yanlux değil mişim hiç sevmiyorum k v gile gitmeyi ya gitmesek olmazmı
selam günlükcüm
bu ara az yedim sahurlarda özellikle az yiyorum ve pide yemiyorum:104::104:
birazcık kendimi iyi hissediyorum kilo veremesemde olsun ben elimden geleni yapıyorum diyorum
bu arada iki günde gece 12 ile 1 arası spor yapıyorum
korkmuyorum yediklerimden çünkü ben kilo verebiliyorum
hadi gözün aydın canımevet geldim ve mutluyum çünkü bugün 91 kiloyu gördüm tartıda
yani düzene girdim biraz biraz
hadi hayırlısı bakalım
bende tam senin günlükteydimhadi gözün aydın canım
kalp kalbe karşıymış..bende tam senin günlükteydimyoğurtlu semizotu ha
valla evimde herşey düzenli gitmek istemiyoruuumama eşimlede artık kavga etmekten sıkıldım
bakalım daha sıkı olacam bu sefer kararlıyım
27 ağustos inşeallah bizim tatiller böyle işte öğretmenlerin en cazip olan durumu tatillerdirkalp kalbe karşıymış..gene mi kv ye gidiyorsunuz?kesin dönüş ne zaman?
anladım canım neyse az kaldı yaa 2 haftacık daha dayan27 ağustos inşeallah bizim tatiller böyle işte öğretmenlerin en cazip olan durumu tatillerdir
ben tatillerden nefret ediyorum
bahanem yok napıcaksınız orada biz yalnız siz yalnız diyolar
neyse yaşllıar amaç sevap ama artık bana ağır geliyor
sevsemde sevmesemde gidecem
tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakanladım canım neyse az kaldı yaa 2 haftacık daha dayan
hayır çok hızlı kilo almışsın canım yaaNaber bercestecımm nasılsınnbuldumm seniii ben pes etmek yokk grubundaydım Malesef bırakmıstım diyeti ve 66 kılodan tamm 83 kıloya cıkmıs bulunuyorm su an dıyet yapacak gucu bulamıyorum su an kendımde fakat arada sırada hatrını sormaya gelırım buraya cok öpülldünn canımmm
insallah bıraz kafamı toparlıyım canım ben de sıze katılırım ınsallah:)su ankı hedefim kılo almamak sadece:)hayır çok hızlı kilo almışsın canım yaa
bence daha fazla kilo almadan dur demelisin hadi artık başlangıç için kendine telkinde bulun canım
sen güçlü bir kızsın yoksa nasıl mühendis olabilirsin kiii
sadece bakıp gitme kendini planla yol yakınken tamam mıııı
her zaman beklerim canım kilo almayı başarmak da önemli beklerim canıminsallah bıraz kafamı toparlıyım canım ben de sıze katılırım ınsallah:)su ankı hedefim kılo almamak sadece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?