günlük günlük söyle bana var mı benden daha kararlı acaba :)

yok 90 zor ama 91 en yakın ihtimal canım
80li kilolarda kendime pizza ödülü vercem

iyi düşünelim iyi olsun canım bende 2.haftamda 77.9u görmeyi istiyorum imkansız ama inanmak istiyorum. bende 1.ayım dolunca ödül olarak pizza istiyorum

iyi düşünelim iyi olsun canım bende 2.haftamda 77.9u görmeyi istiyorum imkansız ama inanmak istiyorum. bende 1.ayım dolunca ödül olarak pizza istiyorum

ben hazirana kadar 80li kiloları görecem demiştim inşallah görürüm hayırlısı bakalım
gerçi şuanda canım çok pizza çekmiyooo arkadaşlarla dışarı çıkacaz canım ne isterse bakalım

ben hazirana kadar 80li kiloları görecem demiştim inşallah görürüm hayırlısı bakalım
gerçi şuanda canım çok pizza çekmiyooo arkadaşlarla dışarı çıkacaz canım ne isterse bakalım

zormu kilo veriyorsun canım 89u haziranın başında görürsün bence yediklerinde gayet iyi verilir. dışardayken çok dikkat et canım insan nefsine hakim olamıyor kalori az olan yiyecekleri tercih et pişman olmazsın

evet canım ben biraz zor kilo veriyorum
ama çabuk kiloda almam
dışarda hiç yemek yemiyorum
okulda evden yemeğimi götürüyorum

2 adet elmayı dörde böl
1 limonu kabuğuyla dörde böl
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı karabiber
1 dal tarçın
3 lt su tecncerede 15 dk. kaynat. yapacam bunu ödem attırıyomuş

günaydın
bugün klasik haşlanmış yumi li kahvaltımı yaptım
birazdan memlekete gidecem
yarın akşama görüşürüz

ben geldim köyüme gittim ohh miss
ama ne yedim ne içtim hiç sorma çünkü önüme ne koyduysalar yedim ama az
çok az yedim dikkat ettim
sabah klasik kahvaltı akşamda çorba ve biraz katmer yedim kv zorla koydu ille oğluna yedirecek
neyse olan oldu hiiiç pişman değilim

2 adet elmayı dörde böl
1 limonu kabuğuyla dörde böl
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı karabiber
1 dal tarçın
3 lt su tecncerede 15 dk. kaynat. yapacam bunu ödem attırıyomuş

biraz önce yaptım bakalım söylendiği gibi işe yarayacak mı
YAZMAYI UNUTMUŞUM
elmaların çekirdeklerini çıkartmalı ve tane karabiber olmalı

sabah tartıldım 92 .6 geldim bu hafta
olsun adet bitince 91 olacam inşallaah
benim metobolizma pazartesileri kilo veremiyo galiba:44::44:
cumaya çekecem tartı günümü alıştığım gün bence daha iyi olacak

sabah

bir kase nesfit sütlle

öğlen

patates salatası+ayran+domates

ARA

kuruüzüm leblebi badem

ARA

kiraz bir tabak

AKŞAM (daha yemedim)

bir kase çorba yiyecem

canım merhabane çok benzer durumumuz varmışben 100 ü gördüm ve bu kiloya 67 den geldim..sigarayı bıraktıktan sonra farketmeden çok kilo aldım..menapoz ırsi galiba sanırım yaşın genç daha...ben bile girmedim ama eli kulağındainşallah zayıflayıp bebeğine kavuşursun canım..

Son düzenleme:

ahh ah o sigarayı bırakma dönemi en zorlusu ama arada içiyorum valla
yaşım genç ama ilk hastalandığım sene çok üzücü olaylar yaşadım
biraz onlar tetikledi heralde annem 40 yaşında girmişti irsilik var biraz
hayırlısı neyse o olsun canım
öncelikle kilolarımız gitsin bebekte gelir inşallah
senin bebiş var mı peki

canım benim tam olarak neler yaşadın bilemiyorum ama geçmiş olsun..her şeyin başı saglık..Allah saglık versin gerisi kendiliginden gelir.. Kilolarımızı hep beraber vericezz.. :13:

Son düzenleme:
sabah tartıldım 92 .6 geldim bu hafta
olsun adet bitince 91 olacam inşallaah
benim metobolizma pazartesileri kilo veremiyo galiba:44::44:
cumaya çekecem tartı günümü alıştığım gün bence daha iyi olacak

canım bencede cuma günü tartı günü olsun, hem regl gününde hiç tartılmamalıydın kilo fazla çıkınca moral bozuyo bu sonuç doğru değil eminim şişlikten fazla çıkmıştır

canım benim tam olarak neler yaşadın bilemiyorum ama geçmiş olsun..her şeyin başı saglık..Allah saglık versin gerisi kendiliginden gelir.. Kilolarımızı hep beraber vericezz.. :13:

bir hafta içinde kuzenim domuz gribi oldu ölümden döndü o yoğun bakımdayken yengem öldü (çok severdim)
adetim iki ay kesildi anlamamıştım bile
herşeyin başı sağlık kesinlikle
verecez bu kiloları

canım bencede cuma günü tartı günü olsun, hem regl gününde hiç tartılmamalıydın kilo fazla çıkınca moral bozuyo bu sonuç doğru değil eminim şişlikten fazla çıkmıştır

menün gayet güzel canım

yaa nedense kabız olmuştum bugün 7 otlu içtimde rahatladım biraz
şişlik bende çok oluyooo

Allah çareli hastalık versin canımm.. ölüm ise çaresizlik ( Başın sagolsun canım.. ( bu kiloları beraber vericez bakta gör..

Allah çareli hastalık versin canımm.. ölüm ise çaresizlik ( Başın sagolsun canım.. ( bu kiloları beraber vericez bakta gör..

amin çok şükür 3 ay yattı hastanede kuzen iyileşti evlendi yakında bebeği olur ( inşallah isteyen herkese bekletmeden versin)
biz hala hastayız
şimdilik kilo vermeye çalışmak beni iyi hissettiryo herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…