çok iyi gidiyorsun canım adet bitince kesin 91i görürsün belki 90 bile görürsün
yok 90 zor ama 91 en yakın ihtimal canım
80li kilolarda kendime pizza ödülü vercem
iyi düşünelim iyi olsun canım bende 2.haftamda 77.9u görmeyi istiyorum imkansız ama inanmak istiyorum. bende 1.ayım dolunca ödül olarak pizza istiyorum
ben hazirana kadar 80li kiloları görecem demiştim inşallah görürüm hayırlısı bakalım
gerçi şuanda canım çok pizza çekmiyooo arkadaşlarla dışarı çıkacaz canım ne isterse bakalım
zormu kilo veriyorsun canım 89u haziranın başında görürsün bence yediklerinde gayet iyi verilir. dışardayken çok dikkat et canım insan nefsine hakim olamıyor kalori az olan yiyecekleri tercih et pişman olmazsın
2 adet elmayı dörde böl
1 limonu kabuğuyla dörde böl
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı karabiber
1 dal tarçın
3 lt su tecncerede 15 dk. kaynat. yapacam bunu ödem attırıyomuş
canım merhaba5 yılda aldığım 32 kiloyu verecem canım günlüğüm
zaten verdim birazını uzuzn sürecek belki ama eski kiloma 65 kiloma düşecem inşallah
175 boy ve 98 kiloydum şimdi kilom 93 inşallah temmuza kadar 87 kilo olmayı hedefliyorum bu benim yakın hedefim uzak hedefim
65 inşallah
ben ilk sigarayı bıraktım evlendikten sonra yaşadığım yerden ayrıldım spor yapamadım geldiğim yerde ve diyette tabiki
çünkü ben hiçbir zaman yemeğimi kısmadım çok severim yemek yemeyi tabii hal böyle olunca gelsin bissürü kilo
ve 10 kilo aldım çok önemsemedim sonra aldım daha aldım sonra da erken menepoza girdiğimi öğrendim
bebeğim olmadığı için gördüğüm tedaviler her ay bebeğim var umuduyla hareketsiz bir hayat
veeee 98 kiloydum artık ve ben 100 kilo olmaktan ölesiye korktum
diyetle 93 kiloya indim daha hafif olmak çok iyi
artık aaa çok kilo almışsın
aaa birde beden eğitimi öğretmenisin
aaa sen önceden böyle giyinmezdin
aaaa aaa aaa aaaa cevap vermekten çok sıkıldım eminim bana çok yardım edecek bu günlük hadi bismillah
deyip başlayalım
20 nisan diyete başlama tarihim aslında ve 97 kiloyla başladım
canım merhabane çok benzer durumumuz varmış ben 100 ü gördüm ve bu kiloya 67 den geldim..sigarayı bıraktıktan sonra farketmeden çok kilo aldım..menapoz ırsi galiba sanırım yaşın genç daha...ben bile girmedim ama eli kulağında inşallah zayıflayıp bebeğine kavuşursun canım..
canım benim tam olarak neler yaşadın bilemiyorum ama geçmiş olsun..her şeyin başı saglık..Allah saglık versin gerisi kendiliginden gelir..ahh ah o sigarayı bırakma dönemi en zorlusuama arada içiyorum valla
yaşım genç ama ilk hastalandığım sene çok üzücü olaylar yaşadım
biraz onlar tetikledi heralde annem 40 yaşında girmişti irsilik var biraz
hayırlısı neyse o olsun canım
öncelikle kilolarımız gitsin bebekte gelir inşallah
sabah tartıldım 92 .6 geldim bu hafta
olsun adet bitince 91 olacam inşallaah
benim metobolizma pazartesileri kilo veremiyo galiba:44::44:
cumaya çekecem tartı günümü alıştığım gün bence daha iyi olacak
sabah
bir kase nesfit sütlle
öğlen
patates salatası+ayran+domates
ARA
kuruüzüm leblebi badem
ARA
kiraz bir tabak
AKŞAM (daha yemedim)
bir kase çorba yiyecem
canım benim tam olarak neler yaşadın bilemiyorum ama geçmiş olsun..her şeyin başı saglık..Allah saglık versin gerisi kendiliginden gelir..Kilolarımızı hep beraber vericezz.. :13:
canım bencede cuma günü tartı günü olsun, hem regl gününde hiç tartılmamalıydın kilo fazla çıkınca moral bozuyo bu sonuç doğru değil eminim şişlikten fazla çıkmıştır
menün gayet güzel canım
bir hafta içinde kuzenim domuz gribi oldu ölümden döndü o yoğun bakımdayken yengem öldü (çok severdim)
adetim iki ay kesildi anlamamıştım bile
herşeyin başı sağlık kesinlikle
verecez bu kiloları
Allah çareli hastalık versin canımm.. ölüm ise çaresizlik( Başın sagolsun canım.. ( bu kiloları beraber vericez bakta gör..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?