Günlük hayatta istediğinizi giyebiliyor musunuz?

Öyle zaten insanlar hep şort mini etek giyiyor bu civarda da ama yine de laf atıyorlar işte

ya atsınlar

yani siz gençsinizdir muhtemelen okul vs diyorsunuz

ama beni hiç ırgalamaz atılan laf

15 imde de ırgalamazdı şimdi de

beğenmiş ama ulaşamadığı için sadece laf atmış diye düşünün egonuzu tatmin edin

birisi bana laf attı

yaşı vs de küçüktü

önce şunu paylayayım dedim

sonra da aman boş ver

bilememiş anası yaşında olduğumu deyip geçtim hatta eşime de anlattım bak inceldim fıstık gibi oldum çoluk çocuk laf atıyor diye

laf atmaya çözüm eğitimden geçer o da bizde yok maalesef

Zaten çomar kaba ve saldırgan demek her iki durumda da laf atan organizmayı tanımlıyor.

Onlar da yobaz. Yobaz hepsini tanımlıyor.

Hayır. YobazIn anlamı onları kapsamıyor.

Ben öyle biliyorum...

yobaz
ad & sıfat
mec.
bir inanca, bir düşünceye körü körüne, aşırı ölçüde bağlı olan, hoşgörüden yoksun (kimse)

Ben bu anlamda kullanıyorum, çarpıtanları bilemem.

Bende kısa şort giyiyorum bana da sapık gıbı bakıyorlar alttarafı bır bacak nesıne sulanıyorlar anlamıyorum .

Ben istediğim gibi giyniyorum. Fotoğrafımda olduğu gibi ; kırmızı rujumu da sürerim, dekolteli de,... şort da..., canım istediğinde kapalı da... ben nasıl bir mod da isem öyle giynerim. Ha laf atanlar olmuyor mu, oluyor tabi ki de ama umurumda değil... laf edenlere ağızlarının payını veririm. Nokta.

İstediğinizi giyin tabii ki. Gençliğinize güzelliğinize yazık.İstediği gibi giyinemeden geçmesin bence kimsenin yılları.Ben ergenlik yıllarımı Türkiye'de geçirdim. Şimdi yurt dışında yaşıyorum.Ailem kısıtlayıcı bir aile değildi hiç. Ama bazı şortlar vs sadece tatilde giyilirdi.Çok laf atan rahatsız eden olduğu için başta ben istemezdim giymek.Yurt dışına gelip kilolu selülitli vs demeden giyenen kadınları görüce yazık olmuş geçen zamana dedim. Neyse ki hala gencim:)Herkes istediğini giymeli. Açık, kapalı, tesettürlü nasıl kendini iyi mutlu hissediyorsa kendisi için.

Bunun giydiğinizle alakası yok, zihniyet bozukluğu ile alakalı . Ben tesettürlüyüm bana da bakıyorlar, çarşaf giyene de, acaba içinde ne var diye düşünüyor piş zihniyetler.
Giymek istiyorsanız giyersiniz kimse karışamaz.
Erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır, keşke bütün erkekler bunu düstur edinse.

her kadın özgürce istediğini giyebilmeli. inancı, yaşayış tarzı ya da kendi tercihi ne olursa olsun giydiği kıyafetin içinde kendini özgür hissedebilmeli ama kadın ya da erkek hiç fark etmez, birileri bu hisse engel oluyor.

ben tesettürlü bir insanım, bahsi geçen cibilliyetsizler bana da bakıyor. çok yakın arkadaşım daracık elbise giyer canı istediğinde, ona da bakıyorlar. lafınızı esirgemeyin, omuz atana siz de atın, laf atana lafla cevap verin. maalesef anladıkları dil bizim istediğimiz dil değil

Ben de zaten ne kadar siradan seyler oldugunu vurgulamak icin "ayak bilegime kadar" "ruj yok" gibi aciklamalar yaptim.

Daha cekici tabii ki olabilirsiniz hic ozenilmemis bir vaziyetten. Ama bana bakmayan adamlarin bana baktigini gormek icin ruhsal bozukluk yasamam lazim sanirim.

Benim ailem de kısıtlayıcı değil aslında yazlık yerlerde baya açık giyinirim ama şehir içindeyken giymesen daha iyi olur derler bana hep bizimkiler. Ben de belki bu yüzden rahatsız oluyorum bilinçaltıma işlenmiş herhalde

Evet giyiyorum ama ben mini etekle rahat edemem. Mini derken artık iyice yukarıya dayanmıştan bahsediyorum. Onun dışında giyiyorum sorun çıkmıyor. Zaten burada insanlar neler giyiyor ohoo. İzmir burası resmen farklı bir ülke gibi. Burda şehir merkezinde giyilenleri Ankara İstanbulda giyseler kaos oluşur eminim. Kimsenin dönüp baktığını da görmedim, özellikle çok açık giymiş kadınlara bakan var mı diye etrafı gözlüyorum. Erkekler farkında bile değilmiş gibiler.

Son düzenleme:
İstanbul'un eli yüzü düzgün semtlerinden birinde oturuyorum. Toplu taşıma kullanmıyorum. Her yere kendi arabamla giden biriyim. Buna rağmen Türkiye'de yazlık bölgeler hariç istediğim gibi giyinemiyorum. Çünkü İstanbul'da özellikle tuhaf-saygısız insanlar her yerde. Semt ayırt etmiyorlar artık.
İstediğim ölçüden olmasa da giyinmeye çalışıyorum tabi.

Çok isteyip aldığım, nispeten açık bulduğum kıyafetleri direkt yurt dışına saklıyorum. Çok kötü bir durum ben de çok rahatsızım bu konudan.

Ben dar giyinen biri değilim
Genel olarak salaş giyinirim zaten ama çok ta tacize uğrarım .
Ama tacize uğradığımda da susmam taş toprak allah ne verdıyse
Küçük yaşlarda istismara maruz kalmış biri olarak kimseden korkmamayı öğrendim nihayetinde .
Giyim tarzı bir nevi neden olabilir oda yaptıkları pislikleri hangi kalıba sokup şekil versem diye düşünen abazalar için .

İsterseniz çarşaf giyip gezin
Topuğu gözüme çok seksi masum gözüktü der ve ona bile yürürler

İstanbul da yaşıyor ve istediğimi giyiyorum. bahsettiğiniz mahlukatları insandan saymıyorum çünkü insan en gelişmiş canlıdır. Gördüğü bacaktan koldan etkilenen aşağılık şeyler ile medeni insanları aynı sınıfta tutulmamalı ve kaale alınmamalı. Bu ve benzerlerinin, yaptıkları veya söyledikleriyle ilgilenmiyorum. Onlar yüzünden de kendime kısıtlama getirecek değilim. İnsanın kalbi temizse, dışına ne giydiği kimseyi ilgilendirmemeli.

Burcu anlıyorum ben seni ve nefret ettiğim bir durum bu, insanın yaşam kalitesini düşürüyor. Sokaklar bunlara ait sanki, bakışlar normal bakış değil, laflar da öyle.
" a... k"
" vay bunu şimdi söyle böyle yapacaksın "
" bilmem neresi yanıyor"
" ..... bak"

Bunun gibi iğrenç onlarca şey, elimden gelse hepsini tek bir kaşık suda boğarım, b...k herifler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…