Öyle zaten insanlar hep şort mini etek giyiyor bu civarda da ama yine de laf atıyorlar işte
Zaten çomar kaba ve saldırgan demek her iki durumda da laf atan organizmayı tanımlıyor.Birileri comar yobaz vs. demişte ben yanından çarşaflı vs geçince ninjalar geliyor deyip dalga geçenlere de şahit oldum.
Yani her kesimden pislik insanlar çıkıyor.Onlar pis pis bakıp, laf çarpıtıyor diye istediğimizi giymekten vazgeçmeyeceğiz. Şortumuzu da giyeceğiz çarşafımızı da.
Birileri comar yobaz vs. demişte ben yanından çarşaflı vs geçince ninjalar geliyor deyip dalga geçenlere de şahit oldum.
Yani her kesimden pislik insanlar çıkıyor.Onlar pis pis bakıp, laf çarpıtıyor diye istediğimizi giymekten vazgeçmeyeceğiz. Şortumuzu da giyeceğiz çarşafımızı da.
Onlar da yobaz. Yobaz hepsini tanımlıyor.
Zaten çomar kaba ve saldırgan demek her iki durumda da laf atan organizmayı tanımlıyor.
Hayır. YobazIn anlamı onları kapsamıyor.
Ben öyle biliyorum...
Bende kısa şort giyiyorum bana da sapık gıbı bakıyorlar alttarafı bır bacak nesıne sulanıyorlar anlamıyorum .Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi günlük hayatta istediğiniz tarzda giyinebiliyor musunuz? Mini etekler, dar kıyafet, şort vs giyenler için soruyorum özellikle. Laf atanlar, öküz gibi bakanlar, omuz atanlar... midem bulanıyor artık. Kimsenin gözünü bağlayamam, rahatsız etmeyecek şekilde herkes bakabilir, bakıyordur da ama benim dediğim iğrenç bir şekilde bakanlar. Bugün markete alışverişe giderken şort giyiyim rahat rahat gider gelirim dedim, apartmandan çıktığım anda tacize uğradım ya, yok böyle bir şey yemin ediyorum. Sinirlerim bozuluyor şu yaz aylarında. Küçük bir yerde de değilim, İstanbul'dayım ve herkes istediğini giyiyor aslında. Bu durumları görmezden gelmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bir tek benim başıma gelmiyordur herhalde. Ya da başarmayıp daha mı kapalı giyiyorsunuz? Görüşlerinizi merak ediyorum gerçekten. Oturup ağlayacaktım yolun ortasında bugün. Çok sinirlerim bozuldu
Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi günlük hayatta istediğiniz tarzda giyinebiliyor musunuz? Mini etekler, dar kıyafet, şort vs giyenler için soruyorum özellikle. Laf atanlar, öküz gibi bakanlar, omuz atanlar... midem bulanıyor artık. Kimsenin gözünü bağlayamam, rahatsız etmeyecek şekilde herkes bakabilir, bakıyordur da ama benim dediğim iğrenç bir şekilde bakanlar. Bugün markete alışverişe giderken şort giyiyim rahat rahat gider gelirim dedim, apartmandan çıktığım anda tacize uğradım ya, yok böyle bir şey yemin ediyorum. Sinirlerim bozuluyor şu yaz aylarında. Küçük bir yerde de değilim, İstanbul'dayım ve herkes istediğini giyiyor aslında. Bu durumları görmezden gelmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bir tek benim başıma gelmiyordur herhalde. Ya da başarmayıp daha mı kapalı giyiyorsunuz? Görüşlerinizi merak ediyorum gerçekten. Oturup ağlayacaktım yolun ortasında bugün. Çok sinirlerim bozuldu
Ortalık karıştıracak cinsten bir konu ve daha önce bu yüzden çok karışmışlığı var o yüzden diyor arkadaş.
Ben tesettürlüyüm biraz şık ve dikkat çekici giyinsem yanımda iki çocuğumla bana bile oluyor. Ne şorta ne başörtüsüne bağlı , bu cahillik beyinsizlik kültürsüzlük kekoluk. Başka birşey değil.
Bu anlattıklarınız çok normal kıyafetler, siz öyle görüyo olabilir misiniz? Yada her yerde size denk geliyo.
Açık söyliyim ben tesettürlü halimle sizin şurda anlattığınız halinizden daha dikkat çekiciyim.
Benim ailem de kısıtlayıcı değil aslında yazlık yerlerde baya açık giyinirim ama şehir içindeyken giymesen daha iyi olur derler bana hep bizimkiler. Ben de belki bu yüzden rahatsız oluyorum bilinçaltıma işlenmiş herhaldeİstediğinizi giyin tabii ki. Gençliğinize güzelliğinize yazık.İstediği gibi giyinemeden geçmesin bence kimsenin yılları.Ben ergenlik yıllarımı Türkiye'de geçirdim. Şimdi yurt dışında yaşıyorum.Ailem kısıtlayıcı bir aile değildi hiç. Ama bazı şortlar vs sadece tatilde giyilirdi.Çok laf atan rahatsız eden olduğu için başta ben istemezdim giymek.Yurt dışına gelip kilolu selülitli vs demeden giyenen kadınları görüce yazık olmuş geçen zamana dedim. Neyse ki hala gencim:)Herkes istediğini giymeli. Açık, kapalı, tesettürlü nasıl kendini iyi mutlu hissediyorsa kendisi için.
Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi günlük hayatta istediğiniz tarzda giyinebiliyor musunuz? Mini etekler, dar kıyafet, şort vs giyenler için soruyorum özellikle. Laf atanlar, öküz gibi bakanlar, omuz atanlar... midem bulanıyor artık. Kimsenin gözünü bağlayamam, rahatsız etmeyecek şekilde herkes bakabilir, bakıyordur da ama benim dediğim iğrenç bir şekilde bakanlar. Bugün markete alışverişe giderken şort giyiyim rahat rahat gider gelirim dedim, apartmandan çıktığım anda tacize uğradım ya, yok böyle bir şey yemin ediyorum. Sinirlerim bozuluyor şu yaz aylarında. Küçük bir yerde de değilim, İstanbul'dayım ve herkes istediğini giyiyor aslında. Bu durumları görmezden gelmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bir tek benim başıma gelmiyordur herhalde. Ya da başarmayıp daha mı kapalı giyiyorsunuz? Görüşlerinizi merak ediyorum gerçekten. Oturup ağlayacaktım yolun ortasında bugün. Çok sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?