- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
Tabii ki yaşanılan yer de öenmli ama hangimiz sürekli aynı semtte zaman geçiriyoruz ki. En basitinden metrobüse biniyoruz binbir çeşit insan. Keşke sadece yaşadığımız semtle sınırlı olsaydıIstanbulun sinirlari o kadar genis ki...
Neresinde oturuyorsunuz? Bir cok yeri istanbul demeye bin sahit ister.
Ben evlenmeden once bebekte evlendikten sonra suadiyede oturdum. Buralarda yok bu sıkıntı. Baya da iddiali giyinirim. Kisa da giyerim. Gobegim aciktir kimi zaman. Gogus dekoltesi sevmem ve giymem o ayri. Kimsenin umrunda bile degildir kimin ne giydigi.
Ama tanidiklarimiza gidiyoruz kagithane kemerburgaz umraniye tuzla ve uskudarda esimin akrabalari var. Boyle giyinmememe ragmen bakislariyla taciz ediyorlar.
baya abazalarıyla meşhur olan bir semt malesefTahmin edebiliyorum maalesef. İstanbul'un hangi semti? Bazı yerler daha bi Abaza diğer taraflara göre
Tabii ki yaşanılan yer de öenmli ama hangimiz sürekli aynı semtte zaman geçiriyoruz ki. En basitinden metrobüse biniyoruz binbir çeşit insan. Keşke sadece yaşadığımız semtle sınırlı olsaydıyobazlarıyla nam salmış bir ilçesinde oturuyorum malesef
Ben de takmamak istiyorum ama midem bulanıyor öyle bir durumda bütün modum düşüyor günüm mahvoluyor sonraAlissinlar artik. Biz onlara
sort giyince,
denizde beyaz kilot giyince,
otobuste metroda vb. olu eti gibi sigara, ter kokunca birsey diyor muyuz?
Ben istedigimi giyiyorum ki acik olsam da giyerdim. Öyle aileymis, mekanmis zartmis zurtmus anlamam.
Mekanda benim, aile de benim, bacakta keyifte benim.
Daha merkezi yerlerde sorun olmuyor zaten, umarım ben de bir gün o rahatlığı yakalarım. Neresindeydiniz İstanbul'un?Yurtdışında yaşıyorum, ama geçen yaz 6 hafta Türkiye'deydim. Çoğunluğu İstanbul'da geçti. Valla kilottan hallice şortlar giydim, askılı tişörtler giydim. Bir şey olmadı. Elle taciz zaten olmadı. Taciz içeren bakış farketmedim, hani yoktu diyemem ama bana farkettiren olmadı en azından. Söz de duymadım, zaten bazen kulaklıkla müzik dinleyerek takılıyordum, o anlarda abir şey diyen olduysa da duymamışımdır. Velhasılı, ben kendim de şaşırdım hiç taciz ve baskı olmamasına, ama rahat rahat gezdim işte.
Daha merkezi yerlerde sorun olmuyor zaten, umarım ben de bir gün o rahatlığı yakalarım. Neresindeydiniz İstanbul'un?
Ee napcaksin. Olesiye kadar bu boyle gitmez kiBen de takmamak istiyorum ama midem bulanıyor öyle bir durumda bütün modum düşüyor günüm mahvoluyor sonrasadece erkek arkadaşımla çıkarken şık şeyler giyiyorum onun dışında sıfır makyaj hep eşofman giyerim, okula giderken bile. İğrenç bir duygu bu ya.
Biliyorum aşmam lazım gerçekten. Zaten o yüzden konuyu açtım biraz da cesaret gelir diyeEe napcaksin. Olesiye kadar bu boyle gitmez ki
Bu anlattıklarınız çok normal kıyafetler, siz öyle görüyo olabilir misiniz? Yada her yerde size denk geliyo.Ben iste ayda yilda bir esimin akrabalarina gidersek burdan cikiyorum. Isim ayni semtte. Gezme yeme icme burda bize yetiyor. Caddebostan goztepe hepsi ayni semt sayilir yuruyerek gidiyoruz. Daha farkli bir sey istersek hemen istanbul disina kaciyoruz zaten.
Metrobuse binmedim hic. Bana uygun bir yere gitmiyor. Zaten evimin yakinindan gecmiyor.
Bayramda gokturke gittik. Sozde elit bir yer. Yani reklamlar hep oyle. Ayak bilegime kadar pantolon uzerimde sifir kol gomlek vardi. Babet giymistim. Sacimda fon vardi kirpigimde rimel. Ruj falan yok.
Hepsi bu. Aman pisman oldum bilsem esofman ile giderdim.
İnanın mesele şort meselesi değil. Ben tesettürlüyüm. Ama yine de öyle bir bakıyorlar ki ağızlarından salya akıtarak. Bu insanların zihniyetleri bozuk. Kadın onlar için sadece birer cinsel obje. Geçen gün bir video gördüm. Tesettürlü ve orta yaşlı bir kadın yolda yürüyor. Arkasında da 20 li yaşlarda bir genç kadına bakıp yolun ortasında cinsel organını çıkarmış mastürbasyon yapıyordu.Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi günlük hayatta istediğiniz tarzda giyinebiliyor musunuz? Mini etekler, dar kıyafet, şort vs giyenler için soruyorum özellikle. Laf atanlar, öküz gibi bakanlar, omuz atanlar... midem bulanıyor artık. Kimsenin gözünü bağlayamam, rahatsız etmeyecek şekilde herkes bakabilir, bakıyordur da ama benim dediğim iğrenç bir şekilde bakanlar. Bugün markete alışverişe giderken şort giyiyim rahat rahat gider gelirim dedim, apartmandan çıktığım anda tacize uğradım ya, yok böyle bir şey yemin ediyorum. Sinirlerim bozuluyor şu yaz aylarında. Küçük bir yerde de değilim, İstanbul'dayım ve herkes istediğini giyiyor aslında. Bu durumları görmezden gelmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bir tek benim başıma gelmiyordur herhalde. Ya da başarmayıp daha mı kapalı giyiyorsunuz? Görüşlerinizi merak ediyorum gerçekten. Oturup ağlayacaktım yolun ortasında bugün. Çok sinirlerim bozuldu
Yurtdışında yaşıyorum, ama geçen yaz 6 hafta Türkiye'deydim. Çoğunluğu İstanbul'da geçti. Valla kilottan hallice şortlar giydim, askılı tişörtler giydim. Bir şey olmadı. Elle taciz zaten olmadı. Taciz içeren bakış farketmedim, hani yoktu diyemem ama bana farkettiren olmadı en azından. Söz de duymadım, zaten bazen kulaklıkla müzik dinleyerek takılıyordum, o anlarda abir şey diyen olduysa da duymamışımdır. Velhasılı, ben kendim de şaşırdım hiç taciz ve baskı olmamasına, ama rahat rahat gezdim işte.
Kiz as bosver. Ben senden beterdim inanmazsin. Sonra bir arsizlastim. Yuruyusum bile degisti. Gecen bi olay oldu. Hatta konu acmistim. 'Herkes senden çekiniyor' diye bir lakirdi etmislerdi bana. Yalan soylemeyeyim. Acayip hosuma gitti.Biliyorum aşmam lazım gerçekten. Zaten o yüzden konuyu açtım biraz da cesaret gelir diye
Öyle zaten insanlar hep şort mini etek giyiyor bu civarda da ama yine de laf atıyorlar iştegeçen ABD den misafirimiz geldi
ben sokaklar iyice kapanmıştır sanmıştım dedi yine istanbul da her telden insan varmış dedi
ben istanbul da değilim istanbul u bilmem
benim başım kapalı değildir de çok dekolte vs takılmam mini vs giymem
geçen sene tatil dönüşü üstümde minicik kot şort vardı aman arabadan iner eve çıkarım diye giymiştim
eşim de akşam oldu yemek yiyip öyle gidelim dedi
Bursa Özlüce ye girdi
dedim ya bu kılıkla beni gezdiriyorsun vs vs
sonra bir girdik ki gençler hep şort vs giymiş
yaşım tutmasa da dedik ortam uygunmuş
haa ben yine de şort ile evden çıkmıyorum buralarda ama tatilde vs giyerim hiç sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?