Günlük hayatta istediğinizi giyebiliyor musunuz?

Tabii ki yaşanılan yer de öenmli ama hangimiz sürekli aynı semtte zaman geçiriyoruz ki. En basitinden metrobüse biniyoruz binbir çeşit insan. Keşke sadece yaşadığımız semtle sınırlı olsaydı yobazlarıyla nam salmış bir ilçesinde oturuyorum malesef

Açık kapalılık da değil kendimi azıcık şık hissettiğim zamanlarda herkes bakıyo gibime geliyo ama belki ben kuruyorumdur ne diyim.. bi sabah okula giderken sahilden yürüyorum; rüzgar fırtına atkıma sarılmışım yüzüm gözüm dağılmış akmış.. adamın teki bir anda çooğğk tatlısın!! dedi. Yani sexylik vs de değil mevzu ney ben anlayamıyorum gerçekten ahaajahha. Malzeme vermesen de bir şey çıkartmak isteyen her türlü çıkarıyor sen de afallayıp kalıyosun.

Tahmin edebiliyorum maalesef. İstanbul'un hangi semti? Bazı yerler daha bi Abaza diğer taraflara göre
baya abazalarıyla meşhur olan bir semt malesef hayır sadece bu tipler değil ki. Geçenlerde vücuda oturan dar elbise giymiştim tam diz üstümde, boyum uzun olduğu için baya dikkat çekiciydi, çok modern geçinen komşum bile kafasını çevirip görmezden geldi beni ya selam falan vermedi içime oturdu resmen.

Ben iste ayda yilda bir esimin akrabalarina gidersek burdan cikiyorum. Isim ayni semtte. Gezme yeme icme burda bize yetiyor. Caddebostan goztepe hepsi ayni semt sayilir yuruyerek gidiyoruz. Daha farkli bir sey istersek hemen istanbul disina kaciyoruz zaten.
Metrobuse binmedim hic. Bana uygun bir yere gitmiyor. Zaten evimin yakinindan gecmiyor.

Bayramda gokturke gittik. Sozde elit bir yer. Yani reklamlar hep oyle. Ayak bilegime kadar pantolon uzerimde sifir kol gomlek vardi. Babet giymistim. Sacimda fon vardi kirpigimde rimel. Ruj falan yok.
Hepsi bu. Aman pisman oldum bilsem esofman ile giderdim.

Alissinlar artik. Biz onlara
sort giyince,
denizde beyaz kilot giyince,
otobuste metroda vb. olu eti gibi sigara, ter kokunca birsey diyor muyuz?
Ben istedigimi giyiyorum ki acik olsam da giyerdim. Öyle aileymis, mekanmis zartmis zurtmus anlamam.
Mekanda benim, aile de benim, bacakta keyifte benim.

Yurtdışında yaşıyorum, ama geçen yaz 6 hafta Türkiye'deydim. Çoğunluğu İstanbul'da geçti. Valla kilottan hallice şortlar giydim, askılı tişörtler giydim. Bir şey olmadı. Elle taciz zaten olmadı. Taciz içeren bakış farketmedim, hani yoktu diyemem ama bana farkettiren olmadı en azından. Söz de duymadım, zaten bazen kulaklıkla müzik dinleyerek takılıyordum, o anlarda abir şey diyen olduysa da duymamışımdır. Velhasılı, ben kendim de şaşırdım hiç taciz ve baskı olmamasına, ama rahat rahat gezdim işte.

Ben de takmamak istiyorum ama midem bulanıyor öyle bir durumda bütün modum düşüyor günüm mahvoluyor sonra sadece erkek arkadaşımla çıkarken şık şeyler giyiyorum onun dışında sıfır makyaj hep eşofman giyerim, okula giderken bile. İğrenç bir duygu bu ya.

Daha merkezi yerlerde sorun olmuyor zaten, umarım ben de bir gün o rahatlığı yakalarım. Neresindeydiniz İstanbul'un?

Ee napcaksin. Olesiye kadar bu boyle gitmez ki

Herkes her istediğini giymekte elbette özgürdür. Yine de bulunulan ortama göre bazı dokunuşlar yapmak gerekir diye düşünüyorum. Bir tatil kasabasında giyilecek kıyafet şehir merkezinde dikkat çekebilir. Rahatsız olmuyorum diyenler yine giysin ama bakışlardan rahatsız oluyorsanız yapacak bir şey yok.

Bu anlattıklarınız çok normal kıyafetler, siz öyle görüyo olabilir misiniz? Yada her yerde size denk geliyo.
Açık söyliyim ben tesettürlü halimle sizin şurda anlattığınız halinizden daha dikkat çekiciyim.

İnanın mesele şort meselesi değil. Ben tesettürlüyüm. Ama yine de öyle bir bakıyorlar ki ağızlarından salya akıtarak. Bu insanların zihniyetleri bozuk. Kadın onlar için sadece birer cinsel obje. Geçen gün bir video gördüm. Tesettürlü ve orta yaşlı bir kadın yolda yürüyor. Arkasında da 20 li yaşlarda bir genç kadına bakıp yolun ortasında cinsel organını çıkarmış mastürbasyon yapıyordu.

geçen ABD den misafirimiz geldi

ben sokaklar iyice kapanmıştır sanmıştım dedi yine istanbul da her telden insan varmış dedi

ben istanbul da değilim istanbul u bilmem

benim başım kapalı değildir de çok dekolte vs takılmam mini vs giymem

geçen sene tatil dönüşü üstümde minicik kot şort vardı aman arabadan iner eve çıkarım diye giymiştim

eşim de akşam oldu yemek yiyip öyle gidelim dedi

Bursa Özlüce ye girdi

dedim ya bu kılıkla beni gezdiriyorsun vs vs

sonra bir girdik ki gençler hep şort vs giymiş

yaşım tutmasa da dedik ortam uygunmuş

haa ben yine de şort ile evden çıkmıyorum buralarda ama tatilde vs giyerim hiç sıkıntı yok

Biliyorum aşmam lazım gerçekten. Zaten o yüzden konuyu açtım biraz da cesaret gelir diye
Kiz as bosver. Ben senden beterdim inanmazsin. Sonra bir arsizlastim. Yuruyusum bile degisti. Gecen bi olay oldu. Hatta konu acmistim. 'Herkes senden çekiniyor' diye bir lakirdi etmislerdi bana. Yalan soylemeyeyim. Acayip hosuma gitti.

Öyle zaten insanlar hep şort mini etek giyiyor bu civarda da ama yine de laf atıyorlar işte

Birileri comar yobaz vs. demişte ben yanından çarşaflı vs geçince ninjalar geliyor deyip dalga geçenlere de şahit oldum.

Yani her kesimden pislik insanlar çıkıyor.Onlar pis pis bakıp, laf çarpıtıyor diye istediğimizi giymekten vazgeçmeyeceğiz. Şortumuzu da giyeceğiz çarşafımızı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…