Lekeler, Çiller Günlük hayatta makyaj yapıyor musunuz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kafama göre takılıyorum bende. Canım isterse göz altlarıma cc krem göz kalemi rimel bazen ruj... istemezse de birşey sürmedende çıkıyorum.... Kişisel tercih meselesi. Istesen yapar isteyen yapmaz bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tenim çok açık benm ne yazıkki.
Bende de çiller var o yüzden bende şöyle bi çözüm buldum. Kullandığım pudra serisinin en açık tonu olmasına rağmen yine komple yüzüme uyguladığımda koyu kaçıyo. Bende allık misali sadece elmacık kemiklerimden burnumun bitiş hizasına kadar hafifçe sürüyorum. Hem allık hemde kapatıcı görevi görüyo benim için :)

Maskara benim de günlük hayatta vazgeçilmezlerimden. Bi de kalem çektim mi gözüme, tamamdır :87:

Günlük makyajı yalnızca gözlerime yapıyorum. Stresten veya uykusuzluktan göz altı morluklarımın arttığı dönemlerde her gün bi göz altı kapatıcısı mutlaka uygularım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nerdeyse hergun yaparim.sadece evde oldugum zamanlar oda yuzum dinlensin diye.cc krem, ustune pudra,goz alti kapaticisi,bazen allik,rimel,birde kas kalemi.sadece kalem yada eyeliner kullanmiyorum yani.rujda hafif surerim ama sonra cikar tabi bisey kalmaz.yuzumde sivilce ve lekeler var benimde.makyaj yapmayi da cok seviyorum zaten.zarar vermese evde bile yaparim.makyajsiz cogu kadin hasta bakimsiz gibi geliyo bana.herkesin kendi tercihi tabiki.

Son düzenleme:
Her gün yapmasam da belirli günler yapıyorum sadece göz kalemi, maskara..
Suratım eğer çok pürüzsüz geliyorsa, soluk durmuyorsam yapma gereksinimi duymuyorum..

Günlük makyaj yapmam. Ancak arada özenirsem rimel, kalem, ruj. Nadiren pudra ve allık da eklerim.

Ben işe gitsemde gitmesemde yaparım ama evde bi hafıf alık bırde göz kalemı fln kullanırım eşiminde bundan hoşlandıgını dusunuyorum.
Erkekler makyaj sevmeyız derlerken agır fondeten pudra kapatıcı fln demek istiyorlar ama hiçbiri hafıf alık ve kaleme karsı olduklarını dusunmuyorum :)))

Dert değil fakat fikir almak istiyorum. Yüzümde ufak tefek ben çil cilt lekeleri var.Günlük hayatta makyaj yapmak bazen gereksiz geliyor siz ne düşünüyorsunuz?Çalışıyorum ayrıca

allık ve rimel kullanıyorum günlük hayatta. allık sürmesem sanki çok soluk gibi hissediyorum alışkanlık heralde

Ben daha 17 yasimda oldugum halde makyajsiz asla disari cikamam.makyaj derken abarti degil tabii.gunluk makyaj olarak mutlaka rimel,goz kalemi,kapatici,usenmezsem eyeliner.ozenip bir fondaten ve pudra almistim fondteni sadece 2 kere kullanmisimdir.ara sira mutluysam eger sivilcelerimi kapatsin diye pudra da suruyorum.goz makyajimi temizlemek icin gratiste satilan bebak aci badem sutlu krem aliyorum.uzerinde makyaj temizleyici yaziyor fakat gozle temasindan kacinin diyor bilgisi olan varsa yazsin lutfen.bu arada yorumlarin cogunda BB krem kullanildigi yazilmis.fondatenden ne farki var ki??

Ya su cok belli olmayan dudak rengine yakin bir ruj varya mira kullaniyor :D o rujun adi ne diye geciyo bende alicaam

Sadece göz kalemi ve rimel evde olsamda olmasamda...
İnsan kendinede güzel gözükmek ister :27:

eskiden hergun yapardim simdi cildimi rahat birakiyorum arada bir.mama allik ve rimel surerim gunluk makyajimda.bence yapilmali..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben okula giderken sadece yüzüm parlamasin diye pudra kullanırım. Bir de dudak koruyucu onun disinda pek ugrasmam goz kalemi hiç sevmiyorum. Zaten gözlerime makyaj yapsam hemen bozulur gozlerimle cok oynarım :D

Rimel ve kalem vazgecilmezimdir. Onun disinda arada sirada fondaten de kullanirim, cok belli olmiyacak sekilde. Benimde az az cillerim var ve cok seviyorum onlari ^_^

Çıkarmaya erinmiyorsam yaparım.Tabi birde evden dışarı çıkacaksam.
Makyaj yapmak değil de temizlemek bana çok zor geliyor :1:
Yaptığımda göz altı morluklarım için kapatıcı ile rimel

Bnde fondoten falan kullanmam cilt kusurlarım olduğu halde çil,sivilce lekesi vs..ancak tahammül edemediğim tek şey gözaltı morluğu sırf buyüzden hemen hemen hergün evde bile olsam gözaltı kapatıcısı sürmek zorunda kalıyorum...nefret ediyorum morluklardaannnnnnnnnn!

Ben günlük değilde çalışmadığım için (çalışsaydım her gün yapardım )sadece dışarıya çıkarken yapıyorum yüzüm çok solgun ve beyaz göz altımda da hafif morluk var bb krem,rimel,eyeliner,hafif allık ve hafif bir ruj her zamanki makyajım.

Back
X