Günlük ilişki antideprasan

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhaba arkadaşlar sorum kuzenimle ilgili kendisinin bazı sıkıntıları var ve antideprasan kullanıyor 5 6 aydır kendisinin huyu çok değişti aşırı cesaretli ve günlük ilişkiler yaşıyor hiç korkmuyor kimseden, onun için napabilirim başını belaya sokmadından korkuyorum teşekkürler

Canim bence ilaç bunu yapmaz bende 1haftatir kullaniyorum kafami rahatlatiyor ya kendi istegi yada farkli seyler içiyor. Bir sekilde engel olun sizide alet etmesin benim bi arladasimda evliydi yapardı bahane coktu ben uzaklastim ondan ama benlen arkadas oldugunda her konuştuğu kişi benlen konjsuyor demis. Kocası kv si benden bildi ama ne oldugu ortaya çıktı allahtan eşimden gizlemedim senide alet etmesin nOrmal gibi.

Kullandığı ilacın adını alıp bir araştırın gerekirse konuyla ilgili bir doktora danışın. Her ilaç herkeste aynı etkiyi göstermez kabul ama böyle yan etki hiç duymadım.

Kullandığı ilacın adını alıp bir araştırın gerekirse konuyla ilgili bir doktora danışın. Her ilaç herkeste aynı etkiyi göstermez kabul ama böyle yan etki hiç duymadım.
İlacın adı ...

Son düzenleyen: Moderatör:
İlaç huy değiştirmez sadece stabil haline dönersin hastalığı ne bilmiyorum ama mesala korkuları endişeleri varsa normal haline gelmiş korkup yapamadığını şimdi yapıyo

İlacın adı ...
Ilaçla ilgili bir bilgim yok fakat mutlaka doktor kontrolünde alıyordur, birlikte gitmeyi teklif edebilirsiniz. En azindan böyle bir yan etkisi olup olmayacağını öğrenmek adına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ee siz kendisine birsey demediniz mi?
Bu yaptıkların doğru değil sen evlisin vs..?
Yerinizde olsam kolundan tutar ilacı veren hekime götürür durumu olduğu gibi anlatırdım madem ilaçtan sonra böyle oldu..
Bakalım doktor ne diyecek.
Eğer ilacın etkisi değilse psikoljik sorunları olabilir o zaman bunun üzerinde dururdum.
Bu öyle basit birşey değil evli olduğunu söylüyorsunuz eşi duysa aile faciası çıkabilir malum..
Karışmayın diyenlere kulak asmayın sakın.

Beni dinlemiyor ben sadece ilacı bıraktırma ya çalışcam ilaçtan olduysa

Antidepresan uyuşturur libidoyu yükseltmez aksine sizi daha mahoş biri yapar. Kuzenin bence kendi isteğiyle birlikte oluyor bunu ilaca atmak saçma olur. Evliymiş zaten sana düşen ya kocasına söylemek ya da uzak durmak başka çaren yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…