Aslında sormak istedim ilaç bu şekilde nasıl degiştirdi huyunuKuzen yapma etme dersin bu kadar
Kilitleyecek halin yok
Kendisi evliAilesi biliyor mu. Ailesini uyar engel olsunlar senin yapcagin bisi olmaz. Kotu olmamak için ailesine de ve kurtar çaresine baksinlar.
Kiz mi bu erkek miKendisi evli
KızKiz mi bu erkek mi
Ama ilaç kullanımından sonra böyle olduİlac bu şekilde huy degistirmez mantıkli olun ltfn
Ya bu başka tarz kimyasallar alıyor
Ya da bu yasamdan zevk alıyor ama siz konduramiyorsunuz oda haplara atiyor sucu
Canim bence ilaç bunu yapmaz bende 1haftatir kullaniyorum kafami rahatlatiyor ya kendi istegi yada farkli seyler içiyor. Bir sekilde engel olun sizide alet etmesin benim bi arladasimda evliydi yapardı bahane coktu ben uzaklastim ondan ama benlen arkadas oldugunda her konuştuğu kişi benlen konjsuyor demis. Kocası kv si benden bildi ama ne oldugu ortaya çıktı allahtan eşimden gizlemedim senide alet etmesin nOrmal gibi.Kendisi evli
İlacin prospektusunu okuyun bi bakalım nettenAma ilaç kullanımından sonra böyle oldu
İlacın adı ...Kullandığı ilacın adını alıp bir araştırın gerekirse konuyla ilgili bir doktora danışın. Her ilaç herkeste aynı etkiyi göstermez kabul ama böyle yan etki hiç duymadım.
İlaç huy değiştirmez sadece stabil haline dönersin hastalığı ne bilmiyorum ama mesala korkuları endişeleri varsa normal haline gelmiş korkup yapamadığını şimdi yapıyoMerhaba arkadaşlar sorum kuzenimle ilgili kendisinin bazı sıkıntıları var ve antideprasan kullanıyor 5 6 aydır kendisinin huyu çok değişti aşırı cesaretli ve günlük ilişkiler yaşıyor hiç korkmuyor kimseden, onun için napabilirim başını belaya sokmadından korkuyorum teşekkürler
Ozaman hiç karışmaKendisi evli
Ilaçla ilgili bir bilgim yok fakat mutlaka doktor kontrolünde alıyordur, birlikte gitmeyi teklif edebilirsiniz. En azindan böyle bir yan etkisi olup olmayacağını öğrenmek adına.İlacın adı ...
Beni dinlemiyor ben sadece ilacı bıraktırma ya çalışcam ilaçtan olduysaEe siz kendisine birsey demediniz mi?
Bu yaptıkların doğru değil sen evlisin vs..?
Yerinizde olsam kolundan tutar ilacı veren hekime götürür durumu olduğu gibi anlatırdım madem ilaçtan sonra böyle oldu..
Bakalım doktor ne diyecek.
Eğer ilacın etkisi değilse psikoljik sorunları olabilir o zaman bunun üzerinde dururdum.
Bu öyle basit birşey değil evli olduğunu söylüyorsunuz eşi duysa aile faciası çıkabilir malum..
Karışmayın diyenlere kulak asmayın sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?