- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.142
- 83
evli oldugu halde mi gunluk iliskiler yasiyor?Kendisi evli
Ben de şaşırdım kuzenim zevk de almıyor cinsel ilişkide ama Bi cesaret korkusuzluk geldiİlaca bağlamayın bence o ilaçlardan dolayı olması imkansız ki çoğu antidepresanın en büyük yan etkilerinden birisi CİNSEL İSTEKSİZLİKDİR bayanlarda :)
Sevgi , ilgi açlığı falan mı yaşıyor kuzenin ? Dicem ama günlük ilişkide sevgi ilgi ne alaka tamamen cinsel açlığı doyurmaktır.
Neden günlük ilişkiler tercih ediyor bunu kendisine sorup bi öğrenmen lazım bence.
Evet nickin bana kardeşimi hatırlattı güzel isimevli oldugu halde mi gunluk iliskiler yasiyor?
Ben de şaşırdım kuzenim zevk de almıyor cinsel ilişkide ama Bi cesaret korkusuzluk geldi
Anormal bir durum gerçekten sorgulamak sorunu bulmak ve çözmek gerekir.Ben de şaşırdım kuzenim zevk de almıyor cinsel ilişkide ama Bi cesaret korkusuzluk geldi
Belki deYaptığı ahlaksızigi ilaçla kiliflamaya çalışıyor , hepsi bu.
Malesef antidepresanlar, anksiyeteyi bastırıp aşırı sosyallik, sentetik serotonin hormonları da bazı bünyelerde bu tarz yan etkiler yapabiliyor. İlacı bırakınca düzeliyorsa ancak öyle anlayabilirsiniz. Doktoruna anlatsın ve değiştirsin.Merhaba arkadaşlar sorum kuzenimle ilgili kendisinin bazı sıkıntıları var ve antideprasan kullanıyor 5 6 aydır kendisinin huyu çok değişti aşırı cesaretli ve günlük ilişkiler yaşıyor hiç korkmuyor kimseden, onun için napabilirim başını belaya sokmadından korkuyorum teşekkürler
Nasıl yaniKısırlaştırma imkaniniz var mi?
Yani ben de zamanında benzer bi ilaç kullanıyordum (antidepresan değildi ama) özür dileyerek böyle daha atılgan daha rahat bir de cinsel isteği artmış bir insana dönüşüyordumSizce bu konu gerçek mi????
Hasta azgın teke olduysa doktor ne yapacak ilac belki de Cansel gücü mü artırıyor anlamadımEe siz kendisine birsey demediniz mi?
Bu yaptıkların doğru değil sen evlisin vs..?
Yerinizde olsam kolundan tutar ilacı veren hekime götürür durumu olduğu gibi anlatırdım madem ilaçtan sonra böyle oldu..
Bakalım doktor ne diyecek.
Eğer ilacın etkisi değilse psikoljik sorunları olabilir o zaman bunun üzerinde dururdum.
Bu öyle basit birşey değil evli olduğunu söylüyorsunuz eşi duysa aile faciası çıkabilir malum..
Karışmayın diyenlere kulak asmayın sakın.
İki üyeye yazdığı cevaptan sonra kıllanmadım değil ben deSizce bu konu gerçek mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?