Günlük ilişki antideprasan

Geronimoo ilacın adını bilmiyorum ama benim kullandığım cesaret verici özelliği vardı
psikoloğuma demiştim bana bi cesaret geldi diye o da evet hap bunu sağlıyor diye

Hasta azgın teke olduysa doktor ne yapacak ilac belki de Cansel gücü mü artırıyor anlamadım
Şu yazdığınız yoruma güleyim mi ağlayayım mi bilemedim gerçekten..
Ne demek azgın teke, ne demek doktor napacak??Cinsel güçle ne ilgisi var??
Psikoljik bir sorunu var yada ilacın etkisi diyoruz sonradan değiştiğine göre.bu durumda böyle çirkin usluplarla suclamak doğru mu?

Boşver kendine yapar anası babası ilgilensin, bir kaç kere konuşursun yeter, başkalarının derdiyle dertlenme tatlım az gamsiz ol

Yakın bi arkadaşım panikatak tedavisinde hipomaniye girmişti. Doktoru hemen ilacını değiştirdi,doktoruyla görüşün.

O da metrobüste iktidar aleyhine küfür etmeye başlamıştı milletin elinden zor aldık.

Yaptığı ahlaksızigi ilaçla kiliflamaya çalışıyor , hepsi bu.
Anlattığınız sey cok acayip bi sey.kadın evli her gün iş yapıyor deyince bu durumu izah ettim o öyle yapıyor

Anlattığınız sey cok acayip bi sey.kadın evli her gün iş yapıyor deyince bu durumu izah ettim o öyle yapıyor
Dikkat et seni de sürükler kendi hayatı bu...ailesi bilsin bence depresyona girdim diyor her naneyi yiyor sorumlulugu sana atar dikkat et... O biliyordu bişey yapmadı der..işler çığırından çıkıyor bak hele..demedi deme

Herkese teşekkür ederim yorum yaptığı için konu beni aştı biraz kendi haline bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…