- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
lilycim bende kaçgündür bu tarz şeyler düşünüp yanlış anlaşılırım diye söylemiyordum ama düzenli girmeyenler var ve arasırada işi çıkan giremeyen arkadaşlar oluyo ve topic boş kalıyo yani başta 13 kişi falan olalım denmesindeki sebep çok kişi olursa takip edemeyebilirizdi çok kalabalık olmayalım biz bize olalımdı ama şimdi sayfalar çok boş kalıyo bence bu yolda mücadele eden motivasyona ihtiyacı olan ve sürekli takip edebilecek birkaç kişiyi daha almalıyız.Başta avukathanım olmak üzere zaten onu neden listeye yazmamışızkiii:):):) arada kaynamış sanırsam kendisi benimde ilkgözağrım olur biara boşladı ama şimdi kaytarmayacaksa alalım=) (bikaç kişi alalım konusundada siz ne derseniz uyarım sadece bi fikirdi mtivasyon açısından iyi olacağını düşündüm)
bencede olabilir ne kadar çok insan okadar çok motivasyon

tabi birde nerde çokluk orda ...... olanı var ama

bence tanıdığımız günlüğünü takip ettiğimiz bikaç kişi daha labiliriz

:54
:54 

ama o an oyle yazmış bulundum çünkü çok kötüydü motive etmeye çalıştım sizlerden  de bu yönde olumlu yazılar almak hoşuma gitti hepinize çoooooooooooookkkkkk teşekkürler
 ama o an oyle yazmış bulundum çünkü çok kötüydü motive etmeye çalıştım sizlerden  de bu yönde olumlu yazılar almak hoşuma gitti hepinize çoooooooooooookkkkkk teşekkürler