cnm çok süper vermişsin maşallah
aslında en önemlisi su ve spor... gerisi teferruat....
ay demin onca yazdım pc bi anda kapanıp yeniden açıldı tüm yazdıklarım gitti...o nedenle şimdi o kadar yazamıcam
diğer takip etmeye çalıştığım topikte, uzun zamandır orayı da boşladım gerçi, kızlar hep 2,5-3lt su içiyorlar
ztn ben de bir ara kışın bile 2,5ltyi deviriyordum oyle vermiştim ztn epey... şimdilerde iyice astım, neyse geri döncem inşallah
buraya yazmadığım zamanlarda menülerimi yazardım deftere kaç gündür onu da yapmıyoruminanın dün ne yedin deseniz hatırlamıyorum:44:
neyse artık kursum bitti, akşamları beraberiz bundan sonra inşallah
hepinizi seviyorum güzellerimboşlamayın ha, topiğimizi
![]()
hehehehehe koptum şu boşlamayın he cümlesine nasılda tembihlermiş bizi:) hiç boşlarmıyız cnm buralardayım gel sende ara araasıl sen boşlama bakiyim
topik dibe vurmuş
acil bir hamleyle yukarı çekmek lazım dedim
bugün sabah 1 küçük poaça,1 bardak çay,bir bardakta yeşil çay içtim
öğlen küçük bir tabak bakla kavurma ve 2-3 kaşık mercimekli bulgur pilavı (yağı çok azdı)
akşama yeşil fasülye pişiriyorum inşallah onu iyecem sadece
az önce tartıldım kilom yine 59.6 çok sevindim
azar azarda olsa gidiyor
bgn aklımdan taze fasülye geçiodu olsada yesem diye ama pazarda kilosu on liraa ohaa falan oldum almadım geçende tatlı sivribiber sordum onbeş lira ya bizi arabayla gördkleri için kazıklamaya kalktılar ya da yeni çıkıo falan ondan pahalı fiyatlara akıl sır ermiyo
kızlar çok yakın bir arkadaşım bugün doğum yapıcak
az sonra sporum var karar veremedim sporamı gitsem arkadaşımın yanınamı
arkadaşımın ailesi yanında değil,şu an başka bir arkadaş var yanında
normal doğum olduğu için nezaman doğuracağı belli değil
hastaneye gitsem yapacak bişe yok onlarda bekliyor suni sancı veriyorlarmış
spora gitsem içim rahat etmicek kararsız kaldım ne yapsam acaba
cnım bence doğuma git spora herzaman gidersin doğumhaneye giremesen bile arkadaşının orda manevi desteğe ihtiyacı var orda ol yeter bence mesela ben doğma girsem en yakın arkadaşımın kapıda oldgnu geldigini duysam cok mutlu olurum