Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar face deki özel sayfamıza yeni fotolar ekledim hemen yorum bekliyorum
geçen sene ve bu seneki 23 nisan fotoları var bakalım arada nekadar fark var
bakın ve yorum yazın bekliyorum

ohhaaaaaaaaaaaa diyorummmmmmmmmmmmmmmm harika görünüyosunnnn çok beğendim valla çok taş çıkmışsın elbisenide beğendim süper zayıflamışsınnn yaaa tebrik ederimmmmmmmmmm resmen bişey kalmamış sen koruma dönemine geçebilirmissin bile

herkese güzel günler diliyorum :3:
bi kaç günlük çırpınıştan sonra görüyorum ki herkesler gelmiş. hoşgeldiniz bebekler :9::9:
pembem unutur muyuz hiç seni aaa:1:
ben bi ara buranın resepsiyonu oldum resmen, geleni karşılıyorum falan :42::42:
neyse bugun diş çektirmeye gittim. :94:
ağrım yok ama ağzım hala uyuşuk :25::25:

bi de uyuşturucuyu vurdular, o ilacın etkisiyle tansiyonum düştü. düşücektim yere valla :5:
yalnız gitmiştim, annemi çağırdım sonra yanıma.
o yüzden bugün spor yalan olur gibime geliyo.

haaa bu aradaa bi ben geldim deyip kaçanların saçını başını yolcam bundan sonra haberiniz olsun di mi kız minikk :122:

geçmiş olsun canım 20lik dişinimi çektiler umarım acısız sızısız şığ diye geçer biter buarada geldim deyip kaçanlara yaptığın yoruma koptum valla eheheheheh

kızlar face deki özel sayfamıza yeni fotolar ekledim hemen yorum bekliyorum
geçen sene ve bu seneki 23 nisan fotoları var bakalım arada nekadar fark var
bakın ve yorum yazın bekliyorum

vallahiii süpersin denizcim yaaa, bakmaya doyamadım valla, erkek olsam o kadar bakardım :1::1:
o siyah elbisen çok hoşuma gitti, çok yakışmış sana.:nazar::nazar:
ayrıca kot pantolonlu halinle iyicene genç bir anne olmuşsun.
aman aman nazar değmesin :nazar::nazar::9::9:

na face ı yaa? yaaa bak işte geri kalmışımm... :14:

ahahahahha bulduuuuuuuum hemen ıncelıyoruuum :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım 20lik dişinimi çektiler umarım acısız sızısız şığ diye geçer biter buarada geldim deyip kaçanlara yaptığın yoruma koptum valla eheheheheh

sağol canım 20lik diş değil ama en arkadaki iki köklü dişi çektirdim.
şimdilik ağrısı yok bakalım inşallah olmaz tekrardan.:26:

ohhaaaaaaaaaaaa diyorummmmmmmmmmmmmmmm harika görünüyosunnnn çok beğendim valla çok taş çıkmışsın elbisenide beğendim süper zayıflamışsınnn yaaa tebrik ederimmmmmmmmmm resmen bişey kalmamış sen koruma dönemine geçebilirmissin bile

teşekkür ederim pembecim zaten benimki diyetten başka herşeye benziyor koruma sayılır yani

vallahiii süpersin denizcim yaaa, bakmaya doyamadım valla, erkek olsam o kadar bakardım :1::1:
o siyah elbisen çok hoşuma gitti, çok yakışmış sana.:nazar::nazar:
ayrıca kot pantolonlu halinle iyicene genç bir anne olmuşsun.
aman aman nazar değmesin :nazar::nazar::9::9:

randomcum canım benim çok teşekkür ederim
bayramda giydiğim elbise değildi canım etek,buluz ve bolerodan oluşturduğum üçlü kombin :1::1:
benden iyi tasarımcı olur demi ama günlerce ne giyecem diye kafa yordum sonra bunlara karar verdim

na face ı yaa? yaaa bak işte geri kalmışımm... :14:

minikçim fotolarımızı paylaşmak için kendimize face de özel bir sayfa açtık
sadece sayfa kurucuları girebiliyor liliye bi sor bakalım sayfaya nasıl gireceğini sana anlatır

şimdi faceye baktım sende kurucuların arasındasın yani sayfaya girebilirsin

Son düzenleme:
teşekkür ederim pembecim zaten benimki diyetten başka herşeye benziyor koruma sayılır yani

randomcum canım benim çok teşekkür ederim
bayramda giydiğim elbise değildi canım etek,buluz ve bolerodan oluşturduğum üçlü kombin :1::1:
benden iyi tasarımcı olur demi ama günlerce ne giyecem diye kafa yordum sonra bunlara karar verdim

aaaa elbise değil mi ooo :1:
olsun canım yine güzel, çok beğendim ben tütütü:nazar::nazar::nazar:

minikkk beğenmişsin gördüm :1:
o sayfada hepimiz yönetici konumundayız. ve sayfayı facece yayınlamadık kimseler görmesin diye. rahat rahat fotolarımızı paylaşalım dedik :1:
bu arada biz hepimiz birbirimizde ekliyiz. istersen sen de bizi ekle, bilgiler kısmında kimin kim olduğu yazıyor:23:

minikkk beğenmişsin gördüm :1:
o sayfada hepimiz yönetici konumundayız. ve sayfayı facece yayınlamadık kimseler görmesin diye. rahat rahat fotolarımızı paylaşalım dedik :1:
bu arada biz hepimiz birbirimizde ekliyiz. istersen sen de bizi ekle, bilgiler kısmında kimin kim olduğu yazıyor:23:

ehhehh bende geldim ne face den bahsediyonuz yafff
benide ekliyin :7:

minikk hoşgeldin kızzz
nerelerdeydin düğün ne zamnn:38:

veeeee kaç kilosun:52:

yok yok siz ne derseniz deyin benim ayağım ugurlu.. koskoca sıteyı 2 gunde toparladım :1::1::1:

hoşgeldin kız ne alemdesın anlat bakalım.. gıttı mı kg cuklar

minikk resepsiyon işini sana vericem artık :9:
ben 2 gün yırtındım kimse gelmedi, sen bi geldin hiç girmeyenler bile girer oldu.
mübarek hatunsun vesselam :13:

akşam kaça kadar giriyorsunuz bakıym siteye. akşam gerçi benim hürremim var ama olsun :)

ben yatana kadar bakıyorum valla kimse bi şey yazmış mı diye:1:
ama gece kimse gelmiyo genelde.
dün gece esincan geldi işte onunla sohbet ettik biraz canım.

Back
X