• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

canım madem kafein alman gerekiyomuş kola içme bari. şekersiz neskafe içmeye çalış.
ya da sen tatlandırıcı kullanıyodun galiba, o şekilde içebilirsin en azından.
şeker yüklememiş olursun vücuduna.

Yok canım ya kola 2 gün içtim. Bugünde içecektim bardağı doldurdum bıraktım, içmedim. Tik olmuşum resmen o kalori bu kilo diye:27:
Hastanede ve evde içtiğim 3 bardak ancadır. Birde bana 2 hafta tüketmen lazım dediler yok kalsın.:27:

2 kaşık nutellada 200 kalori varmış:53::53:
amaaaann şok oldum yaaaa:53::53:

sımdı evdekı nutellaya baktımda, 100 gr 530 kcal mış.
1 porsiyon (15 gr mıs) oda 80 kcal mıs. 2 kasık nutella kac gr olur kı?
bu arada bızım evdekı nutellanın son tüketim tarihi 07-2012 :) eee acılmamıs ama daha. onu bıtırmek lazım.:18: yoksa bozulcaaaak :) :1::1::1:

bir haftadır söylüyosun ıslak kek yicem diye :1: yemesen içinde kalırdı cidden.
afiyet olsun:56: haftada 1 kaçamak lazım. keşke sadece haftada 1 kez kaçamak yapsak hepimiz:9::9:

ama genel olarak yedıklerım kotu degil dimi? yanı ben haftada bırgun zaten ızın vercem kendıme.

ben de ne zamandır yemiyodum da, artık tatmak için bile koymam sanırım ağzıma:1:

Benim babamın kendi işiydi. Şarküteri üzerine. Reçeller, ballar, fındık ezmeleri, nutellelar, helvalar :27:
Düşündükçe dana gibi yemişim resmen. Ama ben hiç yemek yemezdim bunları yerdim. Annem yalvarırdı yemek ye diye.
Babam o işi bırakınca bizde eve hiç özel olarak almadık.
Hatta en son aöf sınavından gelirken reçel çekti canımız annemle aldık inan dolapta yencek adam bekliyor.
Benim tatlı krizim çikolata işte onuda gofretli bitterli olanlardan yemeğe çalışıyorum bırakabilsem süper olacak.

bu arada bızım evdekı nutellanın son tüketim tarihi 07-2012 :) eee acılmamıs ama daha. onu bıtırmek lazım.:18: yoksa bozulcaaaak :) :1::1::1:

ama genel olarak yedıklerım kotu degil dimi? yanı ben haftada bırgun zaten ızın vercem kendıme.
valla ben de anlamadım canım. haberde okudum ben de :)

menün süper canım. diyecek laf yok ona. zaten hep diyorum sen az yiyosun diye, bana göre tabii :))
koca hafta eksiksiz diyet yaptın. kek de ödülün olsun:34:

Son düzenleme:
menümü yazayım bugün..

SABAH
-2 dl tam buğday ekmeği
-peynir
-2 zeytin
-omlet
-2 fincan yeşil çay
-domates, salatalık

ARA
-1 hurma

ÖĞLEN
-2 parça incik ve yarım patatesten oluşan uydurma bir yemek.
(tavuk ve patatesi küçük küçük doğrayıp az yağda soteledim)
-pulbiberli yoğurt

ARA
-1 küçük portakal
-250 ml kefir

AKŞAM
-1 kepçe çorba
-sebzeli köfte

SU: 2 lt
SPOR: 3 mil leslie(37 dk)+20 dk crosstrainer

:nazar::nazar::nazar:afiyet olsun:56::46:
valla canım bugün hafiften kafayı üşütür gibi oldum ne yalan söyliyim :52:
ama geçti. bugünü kaçamaksız ve 1 saat sporla kapattım.
az kaldı ama sona geldikçe insanda sabır kalmaz, zaman geçmez falan ya. bendeki o psikoloji şu anda tam olarak.
tatlım o bahsettiğin, heyecan kesinlikle:34: ama sadişle deniz de öyleler, inşallah sona az kaldı ve ulaşacaksın

baya bisey kacirmisim ben. önecelikle minikim hosgeldin tatlim aramiza yeniden:54:
ekip yine beraber cok sevindim vallahiii :)

bu hafta cok yogun gecti o yüzden pek giremedim, suan annemlerdeyim kücük kardesimin dogum günü bugün o yüzden geldim evime.
sabah yüzmeye gittik kardesimle saat 10dan 2ye kadar:1: baya yüzdüm özlemisim iyice suyuuu <3
az önce 30dk crosstrainer yaptim hazir burdayim degerlendirmem lazim diye. yani baya bi spor yaptim bugün iyice yorgunum suan. birazdan nesfit yiyip günü kapatacam.
hee bu arada yemegi fazla kacirmadim kendimi frenledim, yüzmeden gelince insan baya bi acikiyor bilmem sizde öylemi:1:
azar azar yedim yani. bide 1 dilim cilekli pasta yedim offfffffffff baya bi özlemisim hatta hala istiyor canim kendimle savasiyorum ve yarina kadar savascam herhalde:52:
pastayi yedikten sonra hemen crosstrainer yaptim bu arada yakmis oldum yani.

ay kizlarrrrrrrrrrrrr dün o kadar güzel bi monokini gördüm kii anlatamam sizeeeeeeeee:14:
onu istiyorum ben annem dedi ki al motive olursun. sanirim öyle yapacam pazartesi günü gidip alacam.

bakinnn linki koyuyorummmm:

http://2.bp.blogspot.com/_6owPtnojIDc/SZsk4-bBV_I/AAAAAAAAAQI/4zMTDMf2t4Y/s400/monokini.jpg

aynen böyledi dekolte kenarlari firfirliydi cok süper biseydii:23:
bunun dekoltesi göbege kadar gidiyor ama benim istedigim o kadar degil.:1:

bunu gördügüm iyi oldu baya bi hirslandim simdi. :23::23:

bu arada dün kilo bildiremedim 76,4 kiloyum artik cok yavas gidiyor kilolar sinir oluyorum:31:
kız hoşgeldin:3:
valla anlattıklarına bakılırsa sadece maşallah diyorum,:nazar:
pastayı da yakmışsındır
bu arada o mayokini güzelmiş, tabii ben giymem de, inşallah sen başaracak ve öyle bişey giyeceksin eminim:34:
baya da vermişin kız, yetiştin bana:18:

evet menumu yazıyorum.yarısını yazmıstım zaten ama toptan bırdaha yazıym.

sabah: 2 grissini, 1 kk beyaz peynir, acık çay

ara: elma,acık çay

ögle: 3 yk türlü, 1 kase cacık (ben lıstemı sabah yaptıgım için cacık oldugunu bılmıyordum oyuzden yazmamıstım)

ara: bir ısırık hindistan cevizi

akşam: 1 enginar (üzerinde azcık patates,havuc, bezelye), bir lokma et, bir biber

çoook güzel gidiyordu değilmii?

kaçamak: 2 dl ıslak kek. ama taaa gecen hafta dıyete başlamadan once verılmıs olan bır karardı. catlardım yapmasam ve yemesem.

saat 9 bucuk, 10 gibi belki yogurt yerim.
kız menüde bi sorun yok, inan bak arada nefsimizi de şımartmak gerek, gerçi ben yaptıklarıma kaçamak diyorum çünkü nefsime sizin kadar sahip olamıyorum
Bende menümü yazayım sizinkilerin yanında hiçbir şeye benzemedi ama :17:

Sabah : Normal kahvaltım
Öğle: 6 sarma
Akşam: 4 sarma 2 minicik dl ıspanaklı börek

2-3 tanede minik gofret.
Su çok içiyorum. Birde kızlar kola ve nescafe..
Anesteziyi vücudumdan atmam için kafein almam gerekiyormuş. Hastanede de çok içirdiler.
Gerçi hiç katı beslenemedim. Bir bugün işte.
Biran önce iyileşmek istiyorum.:50:
bitanem çok az yemmişsin biraz arttır diceksin ki yatıom nasıl eritcem, inan metabolizman ne kadar çok çalışırsa o kadar iyi yakar hem bu narkozun etkisinden de bol su ve hızlı metabolizmayla kurtulursun, kolayı pek tavsiye etmem de sen bilirsin meleğim:16:

bir haftadır söylüyosun ıslak kek yicem diye :1: yemesen içinde kalırdı cidden.
afiyet olsun:56: haftada 1 kaçamak lazım. keşke sadece haftada 1 kez kaçamak yapsak hepimiz:9::9:
ztn dytler de haftada 1-2 kaçamağa izin verio:24:işte irade ben de var mı hayır:36::36::36:

2 kaşık nutellada 200 kalori varmış:53::53:
amaaaann şok oldum yaaaa:53::53:

kızlar bir yemek kaşığı 15g 2 yk 30g - yani minikk senin hesap doğru ztn 2 kaşık da 80den 160kcal eder ki 200e yakın dimi ama:34:
ya mesela ben kaşıklardım ama çay kaşığıyla, ki 3 çk=1yk eder demek ki ben 100kcal anca yiyormuşum, işte canınız çekerse bi öyle deneyin gerçi ben soğudum artık çok şekerli gelior, bitter çikodan şaşmam:20:

Benim babamın kendi işiydi. Şarküteri üzerine. Reçeller, ballar, fındık ezmeleri, nutellelar, helvalar :27:
Düşündükçe dana gibi yemişim resmen. Ama ben hiç yemek yemezdim bunları yerdim. Annem yalvarırdı yemek ye diye.
Babam o işi bırakınca bizde eve hiç özel olarak almadık.
Hatta en son aöf sınavından gelirken reçel çekti canımız annemle aldık inan dolapta yencek adam bekliyor.
Benim tatlı krizim çikolata işte onuda gofretli bitterli olanlardan yemeğe çalışıyorum bırakabilsem süper olacak.
ben de bitterden şaşmam:19:, bitterciyim bitterciiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52:hele şöyle yüzde 70-80lik olanlardan olursa değmeyin keyfime:56:

valla ben de anlamadım canım. haberde okudum ben de :)

menün süper canım. diyecek laf yok ona. zaten hep diyorum sen az yiyosun diye, bana göre tabii :))
koca hafta eksiksiz diyet yaptın. kek de ödülün olsun:34:
minikkim ne kötüsü valla bizi solladın geçtin maşallah daha ne olsun, ztn senin menüler föksti kız, hiç değişmemiş maşallah:nazar:

tamam siz onay verdıysenız ne mutlu bana. :) gızumden uyku akıyor kızlar. cok yoruldum bu hafta. ben yatıyorum. yarın dinç olayım. nişanlım ve arkadaşlarımla anadolu kavagına gıtcez balık yemeğe bi aksılık olmazsa. hepinizi kocaman öptüüm.

Son düzenleme:
menümü bildiriyorum çıtır hatunlar
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık nane

1 cornetto

2 yk ıspanak
közde kızarmış piliç (azbişe)
salata
2 bardak ayran
1 dilim ekmek

az şekerli türkkahvesi(komşum kahve içmeye gelmiş)

4 yk nesfit+ yarım bardak süt

3 lt yakın su
2 bardak yeşil çay kakaomu halen almadım unuttum çünkü

Randomlife; Senin troid hormonların bozuktu dimi canım ne oldu onlar, ne durumda?

hadi yaaa ben bilmiyordumm
nasıl bozuk kızz senin tiroid bayağı hızlı çalışıyo sanırım:1:
böyle bozuk tiroide can kurban eheheheheh
benim bildiğim tiroid hormonları bozuk olan yavaş kilo verir randomcum korkma bebeğim senin bozuk değildir

hadi yaaa ben bilmiyordumm
nasıl bozuk kızz senin tiroid bayağı hızlı çalışıyo sanırım:1:
böyle bozuk tiroide can kurban eheheheheh
benim bildiğim tiroid hormonları bozuk olan yavaş kilo verir randomcum korkma bebeğim senin bozuk değildir

Randomlife; Senin troid hormonların bozuktu dimi canım ne oldu onlar, ne durumda?

sevgi evet bebem benim tiroit bezleri çalışmıyo.
ne zamandır tahlil yaptırmadım ama gidip yaptırmam lazım bu ara.

valla sadişcim benim böyle kilo almamın sebebi zaten tiroitler.

Benimki normal aralıkta çalışıyor artık. Bence sende verebildiğine göre düzelmiş. Git görün tekrar.

cnm bence düzeldi, inşallah öyledir valla sağlık bu şakaya gelmiyor
en kısa sürede baktır, hayırlı haberlerini bekliyorz bak:34:

cnm bence düzeldi, inşallah öyledir valla sağlık bu şakaya gelmiyor
en kısa sürede baktır, hayırlı haberlerini bekliyorz bak:34:

ya onun düzelmesi diye bi şey söz konusu değil.
ancak sürekli ilaç alırsam normal seviyede çalışabiliyo. ilacı bıraktığım anda deli gibi kilo almaya başlıyorum.
kurtuluşum yok benim ondan. hormonu üretmiyo adam yatıyo resmen:1:

aaaa kimseler gelmemiş sabahtan beri.
ben de diyodum muhabbeti nasıl yakalıycam:ssz:
koca gün temizlik yaptık ya çok yorgunum.
akşam tekrar gelirim de bugun giren olmaz sanırsam hafta sonu çünküüüü:27:

Back
X