burdada nem okadar çokki yapış yapışızz denizin orada öyledir oda denizkenarında
ah ah ben toplamda 5 yıl oldu evdeyim ve inan ki çalışmayı ne kadar çok istiyorum bilseniz... bir de onca yıl oku sonra otur evde iş yap olcak şey değilzaten diyorum artık çalışma vakti geldi ev kızlığında yüksek lisans yaptım
tabii bu hem diploması hem de getirisi olmayan nankör bi iş
ya bak sen daha bismillah yeni tatile girdin
ya bi de ödeme gelince... ben tüm gece ayaktaydım eee doğal olarak da akşam nasılsam sabaha kadar aynıydım hani yatıp uyusam dinlensem metabolizma çalışacak ama aynı zamanda dinlenecek de... ondan oldu sanırım tabii dediğin gibi sıcaktan da olabilir burası zaten gece bile 35 derece, gündüz duvarlar bile sıcak ne iş yapıluyor ne oturuluyornem de var, yapış yapış oluosun
bu arada kızlar ben bugun öğlen 1de ve akşam iftarda olmak üzere 2 öğün yedim
tatlı yicem demiştim ya, 2-3 yk kadar vanilyalı puding yedim o da tencerenin dibini sıyırdım belki dediğim kadar yoktur bile... etimek tatlısı yaptım ama ıslatmak için hani şerbet yapılıyor ya az şekerli oldu, bir de üstüne krem şanti falan dökmedim sadece vanilyalı puding yaptım en üstüne de meyve koyup öyle servis yapıcam ama ben ztn yedim tatlımı
Ramazan'ın da bu yönü var:18: yemek sonrası tatlı yeniyor, bi de bizim evde aranır:18: neyse ben yarın sabah sahuru yapcam inşallah kahvaltı niyetine, sonrasında da öğünlere dikkat edicem 1 ay sonra doğum günüm o kadar bile yok, o zamana kadar 70 olmak istiyorum en fazla belki 71...
yaptığın tatlıda çok güzel olmuştur eminim
bende iftardan sonra mutlaka ararım çikolata tarzı şeyler neyseki bitter yetişiyor imdadıma
ve yeşilçayıma çubuk tarçın attımmı olayı çözdüm hehehe
yoğurdun içine közlenmiş patlıcan katınca güzel oluyormumenü raporumu veriyorum
sabah
1 dilim kepekli lavaş (eliim büyüklüğünde),biraz peynir,1 zeytin ve 1 yumurta,birazda karpuz
1 bardak şekersiz çay,1 tatlı kaşığından az reçel
öğlen
dünkü türlüden atıştırdım ama yanında 2 dilimden fazla ekmek yedim
ara
2 bardak şekersiz diyet limonata
akşam
6 kaşık yoğurdun içine 1 kaşık közlenmiş patlıcan ,biber,domates ezmesinden kattım ve afiyetle yedim
akşam biraz az oldu biliyorum ama yarın 58 in alt sınırlarını görmek istiyorum,
tabiki ödemle uyanmaz isem
,suyumu ölçmedim
spor
1,5 saat yüzme dersi
ben babağannuşa bayılırım hemde lavaşla
 çok dehşet oluyor
 çok dehşet oluyormenünde süpermiş öylen ekmeği kaçırmışsın ama akşam toplamışsın cnaım