ben tazesini bulamamki gidip aktardan alıcam işte bakalım az alıp dneiyeceğim ama
güvendiğin bir aktar varsa al tabi ne olacak
yağını da al
ben sana yağlı formülü veriyorum
hepsinden birer şişe alsan sana 3 ay yeter
Aynen aktarıyorum
Bire bir yaptım
1 yıldır ara ara uyguluyorum
Kesinlikle faydasını gördüm
Spordan önce sürüp streçleniyorum
Prof. Dr. Ahmet Maranki selülit tedavisi: Selülit kremi ve selülit masajı tarifi
Selülit kremi hazırlaması:
Yarım tatlı kaşığı susam yağı,
yarım kahve kaşığı portakal yağı,
4-5 damla biberiye yağı
10 damla kadar da kekik yağı
1 çay kaşığı badem yağı (bunu ben ekledim çünkü hem yağların yakıcılığını azaltıyor hemde çatlaklara iyi geliyor) karıştırılır.
Selülit masajı: Vücut sıcaklığına kadar ısıtılan selülit kürü selülitli bölgeye sürülür. Selülit kürü cilde iyice yedirildikten sonra cildi hafifçe kızartacak kadar ham ipek kese ile ya da kabak lifi gibi bir kese ile sertçe bastırılıp 10-15 dakika boyunca masaj yapılır.
Selülit masajı yapıldıktan sonra yağlanmış olan selülitli bölge mutfak streçi ile sarılır ve ter atmak için en az 20 dakika egzersiz yapılır. Egzersizin ardından selülitli bölgedeki selülit kürü banyoda iyice ovularak temizlenir.
Prof. Dr. Ahmet Maranki selülit tedavisi için yukarıdaki işlemleri her gün 1 kez olmak üzere toplam 3 hafta boyunca yapılması gerektiğini ve ilk başta sayılan kurallara riayet edilmesi gerektiğini belirtiyor.