ya random ben de anlamıyorum ilk basta saka sanıyodum ama bu adamlar ciddi ciddi söylüyor bunları ya... anlatıyorlar evi var iyi maaşı var arabası var oglumun filan diye... bir de burdurda tanınan bi ailemiz var. ondan mıdır nedir anlamadım artık..
bu tatlandırıcı olayı benim de ciddi ciddi kafamı karıstırıyo aslında... hele hele meyvenin tamamen yasak olup da diyet kola olması daha da sacma geliyor ama neyse...:S kafam karısık.
ya o kişi de sana kulp takarsa nolcak

güzel menü beybi.. zaten artık sizin menülere yorum yapamıyorum cunku hep çok güzeller...
canım balım ben dün giremedim bugün de çok zor girdim. teyzem rahim kanseriymiş.. 12 cmlik kitle varmış. apar topar ona hazırlanıyoruz nazillide yaşıyorlar oraya gideceğiz... endişeliyiz hepimiz açıkcası. çocuğu filan da var. umarım bişey olmaz. valla evlenir kocası yeniden. cocuk sefil olur. adamları biliyoruz malum gözleri kör oluyor. hele şu şeytan kadınlardan birine denk gelirse öf yani...
zaten teyzem adamın 2.eşiydi.
ya ben de baslamak istiyrum da eskisehirde 145 tl spor salonu ya cok pahalı.. bi de uzak. sogugu yerim hasta olurum diye korkuyorum. bu sene hiç hastalanmamam lazım tam okul bitecekken aman diyim bi de hasta olup başıma iş açmıyım. aslında erkek arkadaşım sporcu benim. bana koçluk yapabilir de ben utanıyorum

lömbür lömbür koşamam onun yanında utanırım