canım bizim apartman 20 dairelik kalabalık bir apartman bir mahalle kadar
her telden insan var ve çoğunu tanımıyorum
kimini sokakta görsem tanımam ve duruma bakınca şifreleri kırabilecek kapasiteleri varmış demekki
yapan allahından bulsun ne diyim savcılıkla falan uğraşmak istemiyorum
allahım ya her sayfa geçişi dakikalar alıyor çin işkencesi gibi
apartmanda oturunca öyle oluyor kimse kimseyi tanımıyor
gerçi artık heryerde öyle
aslında uğraşacaksın kim olduğunu öğreneceksin onu rezil etceksinki birdaha yapmasın
işte biz böyle yaptıkça onlar daha da yüzsüzleşiyorlar
evet aslında haklısın ama hiç uğraşacak zamanım ve halim yok
birde birsürü prosüdürü var kapattırmak en iyisi
sadiş ben çıkıyorum mesaj yazma sayfasına bile girmem çok zor oluyor
heleki mesajı göndermek dakikalar alıyor çok can sıkıcı ve kafa bozucu
yarın görüşürüz öpüldün
Gunaydin kızlar
random niye olmadiki pudingin iyice pişirmemis olabilirsin
ben yaptım çok güzel oldu
sen tatlandırıcı almismiydin
normal şekerle yaptıysa şekeri az olur
çünkü tatlandirici sekerden daha tatlı
nihayet sonunda hem eskişehire hem bilgisayarıma kavuştum. geldim güzelce kışa hazırlık temizlik yaptım. yorgunluktan ölmüşüm ama kolum bacağım tutmuyor vallahi. bi de bilgisayarım bozulmuş aksi gibi. az önce aldım geldim bilgisayarcıdan. buna da şükür napalım.
dün sadişle yollamıştım bildirimimi. güya 5 gün 5 kilo diyetine baslayacaktım ama sevgilime daha önce dukan da dukan diye tutturduğum için elinde yulaf kepeği ve tatlandırıcıyla gelmiş evime. hoşgeldin hediyesi olarakben de bugün başladım dukana 67 kiloyla. bi de regl olacağım sanırım memişler fora halinde dolanıyorum ortalıktan. eğilince filan sutyenden taşmaya başladılar töbe töbe.
neşet ertaşı kaybettik bu arada... hepimizin başı sağolsun.
hoşgeldin bebeğim :)
ne güzel erkek arkadaşmış o öyle :)
öyle de bana rahat batıyor işte.
Seni Allah kahretmesiiiin bi moda blogunu paylaştığını gördüm katzi paylaştıysa süperdir falan diye düşünerek daldım hemennn blogaa kıza bi baktım gorilden beş dakka önce doğmuş o ten rengi o cüce boy o ayılık o iğrenççç kıyafetler falannn ahahahah yarıldımmm resmen dedim katzi nasıl böyle bişey paylaşabilir sonra bi baktım makarasına paylaşmışsınnn ahahahhaha varoş çingene modacı o ablak surat ne yaa bide kendini beğenmiş haspam ahahahahahahah
bilemicem canım nişastadan olabilirevtt tatlandırıcı almıştım
baya da pişirdim ya neden olmadı anlamadım
nişasta mı eskiydi acaba bimden almıştım:44:
kahvaltıdan sonra anneme verdim, bitter çikolatalı gibi olmuş deditadı az ama napalım diyet tatlı öyle olur :))
hehe sevgilinin yaptığını ben hakaret sayarımnihayet sonunda hem eskişehire hem bilgisayarıma kavuştum. geldim güzelce kışa hazırlık temizlik yaptım. yorgunluktan ölmüşüm ama kolum bacağım tutmuyor vallahi. bi de bilgisayarım bozulmuş aksi gibi. az önce aldım geldim bilgisayarcıdan. buna da şükür napalım.
dün sadişle yollamıştım bildirimimi. güya 5 gün 5 kilo diyetine baslayacaktım ama sevgilime daha önce dukan da dukan diye tutturduğum için elinde yulaf kepeği ve tatlandırıcıyla gelmiş evime. hoşgeldin hediyesi olarakben de bugün başladım dukana 67 kiloyla. bi de regl olacağım sanırım memişler fora halinde dolanıyorum ortalıktan. eğilince filan sutyenden taşmaya başladılar töbe töbe.
neşet ertaşı kaybettik bu arada... hepimizin başı sağolsun.
bayrama kadar seyir sürem bayramdan sonra güçlendirmeye geçeceğimbu arada sadiş seni tebrik ederim fıstığım bırakma sakın dukanı. ben bıraktım 1 ay içinde 7 kilo almışım bak. ne verdiysem 2 katını geri aldım. aman diyim sakın...
bu arada tavuktan nefret ediyorum ben ya kokuyo gibi geliyo bana. ama fırında pişince seviyorum tavuk. bi de şu tavuklarla ilgili haberler çıkmıştı ya. o zamandan beri tavuklarla sorunum var.
heeeeeee nasıl unuturum bugun 25 eylül
geçen sene bugun diyete başlamıştım hey gidiiiiiiiiii heyyyyyyyyyyy
1. yıldönümüm kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?