bilemicem canım nişastadan olabilir
bende çok kaliteli bir nişasta almamıştım
başakmıydı neydi onu aldım
gayet güzel oldu yemeye doyamadım
aynı puding yanee
hehe sevgilinin yaptığını ben hakaret sayarım
ne demek yulaf kepeği alıp gelmiş
nedir yani benim zayıf olmanı istiyor beni böyle beğenmiyor diye düşünürdüm
Kadın milleti işte
Bayrama kadar seyir sürem bayramdan sonra güçlendirmeye geçeceğim
bakalım şimdilik sıkıntı yok
ara ara kaçamak yapıyorm ama devamm
nice senelere desemmm iyi bir temenni olmayacak
Ama 30 kilo verdiğin için kutlarım tatlım
dün iştahımın kesik olmasına rağmen
okadar az yememe rağmen
sabah sadece 100 grm vermiş olarak uyandım
sanırım ben artık 100 grm 100 grm vererek zayıflıcam
bu haftada 300 400 grm demek
gorilden 5 dk önce doğmuş ne ya ahahahah
heeeeeee nasıl unuturum bugun 25 eylül
geçen sene bugun diyete başlamıştım hey gidiiiiiiiiii heyyyyyyyyyyy
1. yıldönümüm kutlu olsun
dün iştahımın kesik olmasına rağmen
okadar az yememe rağmen
sabah sadece 100 grm vermiş olarak uyandım
sanırım ben artık 100 grm 100 grm vererek zayıflıcam
bu haftada 300 400 grm demek
amin aminnn canım
bnmki de bimin markasıydı artık ne kadar kaliteli bilemem
öyle deme ama ya belki de çocuk yardımcı olmak amaçlı alıp gelmiştir. Gerçi ben de triplenebilirdim sen beni beğenmiyosun ztn diye
Tebrik için de saol tatlım inşallah bundan sonraki 25 eylüllere kilomu korumuş olarak girer onu kutlarım
yaa daha önce protein günlerimde 600 700 grm veriyordum yaaaslında 100 gr en normaliymiş 1 gün için
ama bize az geliyo çabuk çabuk gitsin istiyoruz
kilomuz fazla olsa daha hızlı gidicek işte ama bu kilolarda vucutttakı yag oranı azaldıgı için kolay gitmiyo
sıkma canını 100 gitsin hep gitsin
artıda çıkmaktan iyidir
Seni Allah kahretmesiiiin bi moda blogunu paylaştığını gördüm katzi paylaştıysa süperdir falan diye düşünerek daldım hemennn blogaa kıza bi baktım gorilden beş dakka önce doğmuş o ten rengi o cüce boy o ayılık o iğrenççç kıyafetler falannn ahahahah yarıldımmm resmen dedim katzi nasıl böyle bişey paylaşabilir sonra bi baktım makarasına paylaşmışsınnn ahahahhaha varoş çingene modacı o ablak surat ne yaa bide kendini beğenmiş haspam ahahahahahahah
gorilden 5 dk önce doğmuş ne ya ahahahah
Kız görsen ne demek istediğimi anlardınnn kolay kolay kimseyle bu kadar dalga geçmem ama solariuma girmekten rengi göril rengi olmuşş bide bi havalardaaa dalga geçmeden edemedim varoş styling ahahahahah
Kız görsen ne demek istediğimi anlardınnn kolay kolay kimseyle bu kadar dalga geçmem ama solariuma girmekten rengi göril rengi olmuşş bide bi havalardaaa dalga geçmeden edemedim varoş styling ahahahahah
Vayyyyy anasını beee bir yıl olmuşmuuuu benimde bir yılı geçtiii zaman ne çabuk geçiyo bir yıldır kendimizle cebelleşioruz heee
laaaaaa tipee bakkkk günde 100gr veriyo onuda beğenmiyooo günde yüz gr toplamda ne kadar yapar biliiinmi sennn
acaba bi hastalık geçirdi de ondan sonra mı böyle oldu ki:S:S:S tövbe ya neler geliyor aklıma
laaa protein günlerinde daha çok veriyordum
ama sp lerde alıyorm
yani haftan ondada 100 grm versem haftada 400 grm yapar napayım az işte
kızlar efe 2,5 yaşında kreşe vermem için erkenmi sizce
bence erken başından atmak gibi geliyo bana şuan aileden öğrendiği şeyler çok önemli zaten okula başlamasına az var orda arkadaşıda olcak oyunda oynicak okuldan yeterince nefretde edicekkk tabi bakış açısı meselesi bu oyun oynasın sosyalleşmeyi öğrensin diosan yollayadabilirsin ama ömründe yeterince sosyalleşcek zamanıda olucak
bence erken başından atmak gibi geliyo bana şuan aileden öğrendiği şeyler çok önemli zaten okula başlamasına az var orda arkadaşıda olcak oyunda oynicak okuldan yeterince nefretde edicekkk tabi bakış açısı meselesi bu oyun oynasın sosyalleşmeyi öğrensin diosan yollayadabilirsin ama ömründe yeterince sosyalleşcek zamanıda olucak
hee konu açmışsın çalışmam gerek diye ozaman başkaa tabiii aama bide evde bitarflarını yaymak gezentilik yapmak için çocugunu kreşe verenlere acaip karşıyım
yok kızım yaaa evde otururken ne vercem çocugumu kreşe cebime kastımmı var
çalışmayı planlıyorm ama efeye bakacak kimse yok (hoş gerçi ben efeyi birine bırakıp ona baktırmakdansa kreşe vermeyi tercih ederim)
yani kreşe verip çalışsammı yoksa bu çalışma olayını 1 sene geriyemi atsam
kreşede yarım güncük vereyim diyorm
canım dediğim gibi o boyut başkaa çalışmak istiyosan mecbur vercen ama yarım günlük iş mi bulcan onu nasıl ayarlıcan
bence çok erken tatlım. daha bebek yani 2,5 yaş... ama çalışman gerekiyorsa mecbur kreşe vereceksin. ya da bakıcı tutsan için rahat etmez mi ki?
amannnn amannnn sakın bakıcı tutmaaa dizilerde filmlerde görüyoruz çocuk yerinne kocaya bakmaya başlıyo yellozlarr=)
aynen ne kadar kasarsak o zaman da psikoloji bozuluyorLily cnm ben menünün begendim
1dilim pudingli pasta 3 petibor 2ykda puding demek
sorun yok
bu arada canımızı nekadar sıkarsak sıkalim
herşey olacağına varıyor ınan
kendimden biliyorum yani
oh oh 60ı kırdın sonunda 59 oldun tebrik ediyorumgünaydın kızlar
önce bildirimimi yapayım kilom 59
dün akşam çok yedim ama tartıya yansımadı neyse ki
şimdi spora gidicem
sonra gelip yorumlarımı yaparım
cnm eminim güzelmişsindir üzülme senyettim garrriiii:) sabahtan beri işlerimi hallediorum canım ondan giremedim daha dün geldim İstanbula inanılmaz yorgundum yattım uyudum bide foto makinesi annemlerdeydi onlar daha geç geldiler bugün eve gidince yüklerim bende merk ediorm fotoları nasıl cıktı acaba hiç bakamadım yaa bide birdünya aksilik oldu mal kuaför saçıma asıla asıla fön çekti boynum tutuldu sağ tarafa dönemiyorum bide ben şehir dışına çıkınca şişiyorum burda eridim eridim oraya gittim bi kabızlık bi gaz falan ayı gibi göründüm elbisenin içinde kuaförde saçımı istediğim gibi yapmadı saçımı yamuk yaptı salakkkk Allahtan makyajı güzel yaptımda durumu toparladım teyzem annem falan en güzel kız sendn dedi bilmiorum işte bi çok şey içime sinmedi bayada okudular beni çok ağırlık var banada bulaştı agırlık dediler bilmiorm artık nazaramı geldim noldummm
Kilomda:56,500 çıktı ne güzel cuma günü 55 falan çıkıodum uyuz oldum
ver tabii 30 kg verdin az mı? hak ettinbenim bu hafta çooookkkkkk dikkat etmem gerek
hem 59u sabitlemem lazım hem de haftasonu annem el açması pırasa böreği yapıcak
ondan yemeye yüzüm olması için bu hafta diyetime baya dikkat etmem gerek
spora da full gidersem inşallah böreği hakedicem
o börekten 1 senedir cnm çekiyo ya olmaz böyle bişey
geçen gün de apartmandan çıkarken komşunun elinde tepsi vardı, bi baktım pırasa böreği pişirmiş misss gibi kokuyo dumanı üstünde. apartmanın altında oğullarının dükkanı var onlara götürüyomuş. resmen havalara bakındım gözüm görmesin diye ama gördüm bi kere. annem de üzüldü cnm çekti diye. 55 oliyim yaparız diyodum anneme ama annem yapalım artık kendine işkence etme dedi30. kilonun şerefine kendime bi ödül vericem artık amaaaaaa önce bu hafta diyetttt ve sporrrrrr
ben de pırasanın herşeyini severim zeytinyağlısını salçalısını böreğini...aynen ben de bi kuaförün düzgün makyaj yaptıgını hiç görmedim
ezbere makyaj yapıyolar resmen
ya komşuyla aramız pek iyi değil ondan nemrutluk yaptı manyak karı :) miss gibi de kokuyodu ya insan verir 1 parça
anneme diyorum sen olsan kesin götürürdün enayi
ahh o böreğin tadına bi baksanız var yaaaa kendinizi kesersiniz
onun patlıcanlı versiyonu da var
elde açılıyo
arnavut böreği deriz biz ona
neyse daha fazla canınız çekmesin
inşallah bu hafta sonu hakedicem böreeemi
ben de hiç kuaförde makyaj yaptırmadım ya zaten fön için bile çift fön parası alıyorlar hep kazık yedim bu yüzden saçımı kestirirm fön çekmezler fön paralı derler fön çekerler 2 kat diye çok para alırlar makyaj dersen hiç fondoten sürdürmedim de sürmedim de...bende öyle bir kuaför hiç görmedim
eğitimsiz 2 3 kız getiriyorlar elinize ne geçerse sürün deyip oraya oturtuyorlar
esmerede beyaz tenlisine kumralada aynı fondöteni kullanıyorlar
sonra herkes hortlağa dönüyor
siz arnavutsunuz değilmi
sizin düğünlerdede gelin üstüne değişik değişik yöresel kıyafetlerinden giyiyormu
düğün boyunca 5 6 tane değiştiriyormuş doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?