Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bnmki de bimin markasıydı artık ne kadar kaliteli bilemem

öyle deme ama ya belki de çocuk yardımcı olmak amaçlı alıp gelmiştir. Gerçi ben de triplenebilirdim sen beni beğenmiyosun ztn diye

Tebrik için de saol tatlım inşallah bundan sonraki 25 eylüllere kilomu korumuş olarak girer onu kutlarım

dün iştahımın kesik olmasına rağmen
okadar az yememe rağmen
sabah sadece 100 grm vermiş olarak uyandım
sanırım ben artık 100 grm 100 grm vererek zayıflıcam
bu haftada 300 400 grm demek

aslında 100 gr en normaliymiş 1 gün için
ama bize az geliyo çabuk çabuk gitsin istiyoruz
kilomuz fazla olsa daha hızlı gidicek işte ama bu kilolarda vucutttakı yag oranı azaldıgı için kolay gitmiyo
sıkma canını 100 gitsin hep gitsin
artıda çıkmaktan iyidir

gorilden 5 dk önce doğmuş ne ya ahahahah

Kız görsen ne demek istediğimi anlardınnn kolay kolay kimseyle bu kadar dalga geçmem ama solariuma girmekten rengi göril rengi olmuşş bide bi havalardaaa dalga geçmeden edemedim varoş styling ahahahahah

heeeeeee nasıl unuturum bugun 25 eylül

geçen sene bugun diyete başlamıştım hey gidiiiiiiiiii heyyyyyyyyyyy

1. yıldönümüm kutlu olsun

Vayyyyy anasını beee bir yıl olmuşmuuuu benimde bir yılı geçtiii zaman ne çabuk geçiyo bir yıldır kendimizle cebelleşioruz heee

dün iştahımın kesik olmasına rağmen
okadar az yememe rağmen
sabah sadece 100 grm vermiş olarak uyandım
sanırım ben artık 100 grm 100 grm vererek zayıflıcam
bu haftada 300 400 grm demek

laaaaaa tipee bakkkk günde 100gr veriyo onuda beğenmiyooo günde yüz gr toplamda ne kadar yapar biliiinmi sennn

amin aminnn canım
bende tribe girerimm hehe

yaa daha önce protein günlerimde 600 700 grm veriyordum yaa
şimdide öyle olsun istiyorm işte
halime şükretmiyorm daa

ahahahah aynen ya geyiğine paylaştım. bir de 200ün üstünde takipcisi var ki bunu örnek alan insanlardan şüphe duyarım çok fena gerçekten belki zencidir ama bilemiyorum

gorilden 5 dk önce doğmuş ne ya ahahahah

lwejvflş.hnevnowşplgvnee ya yemin ederim hak verdim ama dogru demiş pembe

Kız görsen ne demek istediğimi anlardınnn kolay kolay kimseyle bu kadar dalga geçmem ama solariuma girmekten rengi göril rengi olmuşş bide bi havalardaaa dalga geçmeden edemedim varoş styling ahahahahah

acaba bi hastalık geçirdi de ondan sonra mı böyle oldu ki:S:S:S tövbe ya neler geliyor aklıma

laaa protein günlerinde daha çok veriyordum
ama sp lerde alıyorm
yani haftan ondada 100 grm versem haftada 400 grm yapar napayım az işte

acaba bi hastalık geçirdi de ondan sonra mı böyle oldu ki:S:S:S tövbe ya neler geliyor aklıma

Yok bee ne hastalığı tipe bak direkt artist görünmek için milyon kere solariuma girmiş özenti gençlik yaa tamam solariumu bende seviyorum ama bu kadarıda fazla yaa

laaa protein günlerinde daha çok veriyordum
ama sp lerde alıyorm
yani haftan ondada 100 grm versem haftada 400 grm yapar napayım az işte

hiç verememekten iyidir hem kaçamak yapıosun hemde 100grı beğenmiosun daha çok vermek istiyosan 0kaçamakla devam etcen bebeem azın çoğu yok bunun hiç kaçamak yapmaman lazım

kızlar efe 2,5 yaşında kreşe vermem için erkenmi sizce

bence erken başından atmak gibi geliyo bana şuan aileden öğrendiği şeyler çok önemli zaten okula başlamasına az var orda arkadaşıda olcak oyunda oynicak okuldan yeterince nefretde edicekkk tabi bakış açısı meselesi bu oyun oynasın sosyalleşmeyi öğrensin diosan yollayadabilirsin ama ömründe yeterince sosyalleşcek zamanıda olucak

hee konu açmışsın çalışmam gerek diye ozaman başkaa tabiii aama bide evde bitarflarını yaymak gezentilik yapmak için çocugunu kreşe verenlere acaip karşıyım

hee konu açmışsın çalışmam gerek diye ozaman başkaa tabiii aama bide evde bitarflarını yaymak gezentilik yapmak için çocugunu kreşe verenlere acaip karşıyım

yok kızım yaaa evde otururken ne vercem çocugumu kreşe cebime kastımmı var
çalışmayı planlıyorm ama efeye bakacak kimse yok (hoş gerçi ben efeyi birine bırakıp ona baktırmakdansa kreşe vermeyi tercih ederim)
yani kreşe verip çalışsammı yoksa bu çalışma olayını 1 sene geriyemi atsam
kreşede yarım güncük vereyim diyorm

canım dediğim gibi o boyut başkaa çalışmak istiyosan mecbur vercen ama yarım günlük iş mi bulcan onu nasıl ayarlıcan

kızlar efe 2,5 yaşında kreşe vermem için erkenmi sizce

ayyy erken bence daha anne çocuğu onlar ya
geçen gittim anaokulunda 3 yaşında çocuklar bile nasıl ağlayıp zırlıyolar
öğretmenler yazık laf anlatmaya çalışıyolardı
en sonunda bi tanesine dışarı çıkardı kız durmuyo diye

ama işte çalışcaksan da dede bakıcana kreşe ver derim
en azından eğitim alır

selam kızlar
dün akşam da giremedim aslında normal beslenmeme devam ediyorum dün de bugun de 75,0!!!
yani eski kiloma döndüm ama bu sabitlenmiş kilo sanırım yani 73ler su kas kaybı falandı heral:44:
valla sizden uzak kalmak olmuyor ama ev duurmları malum işte...

bence çok erken tatlım. daha bebek yani 2,5 yaş... ama çalışman gerekiyorsa mecbur kreşe vereceksin. ya da bakıcı tutsan için rahat etmez mi ki?

amannnn amannnn sakın bakıcı tutmaaa dizilerde filmlerde görüyoruz çocuk yerinne kocaya bakmaya başlıyo yellozlarr=)

Lily cnm ben menünün begendim
1dilim pudingli pasta 3 petibor 2ykda puding demek
sorun yok
bu arada canımızı nekadar sıkarsak sıkalim
herşey olacağına varıyor ınan
kendimden biliyorum yani
aynen ne kadar kasarsak o zaman da psikoloji bozuluyor
bu arada pasta da aynen dediğin gibi

günaydın kızlar

önce bildirimimi yapayım kilom 59

dün akşam çok yedim ama tartıya yansımadı neyse ki

şimdi spora gidicem

sonra gelip yorumlarımı yaparım
oh oh 60ı kırdın sonunda 59 oldun tebrik ediyorum

cnm eminim güzelmişsindir üzülme sen hem bence de nazara gelmişsin baksana aksilikler yakanı bırakmamış nazar değdrmişler ne güzel kız diye

ver tabii 30 kg verdin az mı? hak ettin
ben de pırasanın herşeyini severim zeytinyağlısını salçalısını böreğini...

ben de hiç kuaförde makyaj yaptırmadım ya zaten fön için bile çift fön parası alıyorlar hep kazık yedim bu yüzden saçımı kestirirm fön çekmezler fön paralı derler fön çekerler 2 kat diye çok para alırlar makyaj dersen hiç fondoten sürdürmedim de sürmedim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…