evet işte ilk cevap pembemden geldi oleyyyyyyyyyihhhuuuuu hayırlı olsun yarışlarımız nezaman başlıcak:)
evet işte ilk cevap pembemden geldi oleyyyyyyyy
yarış olarak düşünmedim tatlım ama şöyle yapabiliriz başlangıç yarın olsun ne dersin???
bugun herkes ztn kendi topiğine yazıyordur
ben bi liste düzenleyeyim adımızı falan yazayım
Tam gununde gelmişim demekki ya.içime doğmuş. Kalbim temiz. :) tamam bizde koruma programındayız ozaman esınle. Bılmıyorum başka korumada olan varmı? Bıraz uzak kaldım malum..
LISTEDEKILERDEN BIRTEK KATZIYI TANIMIYORUM. YADA HATIRLAYAMADIM DIYEYIM. EEE ONUNLA KAYNAŞMAKTA 1 GUN SURSEEE, OOOO GERİ KALAN CANIM CİĞERİM ZATEN. HARIKASINIZ KIZLAAAAAR. SAOL LILIYCIIIIIIIIIM MUJJK.
kızlar artık burdan sohbet etceksek ben menümü burayada yazacağım uyarıları önerileri bekliyorum
ilk menü yazanda ben olayım
menümü bildiriyorum
2 ykdan az lor peynirle yaptığım salata(maydanoz+lor+baharat)
1buçuk dilim tahıllı ekmek
1 domates
6 yeşil zeytin
1 çk pekmez
7 fındık
1 sunta(başak bisküvi)
tonbalıklı roka salatası
1 dilim ekmek
1 çay bardağı sade nescafe
2 parça bitter
akşamada fırında tavuk var 1 butda ondan yerim salata ve ayran olur yanındada akşamada gene fındık ve kurukayısı yerim
bugün ara ögünlerimi hep fındık ve bitter olarak yapmak istiyorum onun için akşamada fındık yicem akşamı iple çekiyorum
leslimide yaparım akşam 9dan sonra
ben takıp etmiştim seni bol bol. Sayfana yazdım mı yazmadım mı cok hatırlamıyorum ama neyse bundan sonra bol bol beraberiz...minikkcim senle aslında çokda diyalogumuz olmamıştı herkese pek yetişemiyordum tam ayak uydurmaya başladım bu seferde sen gelmez oldun
ama yinede bana canım cigerim dediğin için teşekkür ederim öyleyse sen ve diğer arkadaşlarımda benim için öyleler
kızlar ne güzel ya başlamışız bile yazmaya...
Yarın başlıyoruz kızlar
bu bnm fikrim değildi ama
pembepaltonun topiğinde gördüm hemen açmaya karar verdim ki lafta kalmasın
neyse kızlar ben cıkıyorum akşama gelirim inşallah yazışırız
ama yarın başlangıç olsun tamam mı?
Minikkim senin kalbin temiz ztn bunu bilmeyen mi var????
Korumada olman senin bizden ayrı duracagın anlamına gelmez dimi ama? Sen bizim baş tacımızsın
hepinizi öptüm
Sevgiler...
tatlım hoşgeldinslm kızla şimdi bende katılmak istesem beni alırmısınız???
kızlar hepinize selamlar
bilmeyenler olabilir düşüncesiyle yazıyorum akıllarda soru işaretleri kalmasın
günlüklerimize yazmaya elbette devam edeceğiz sonuçta bu liste haricindekilerden de bizi takip edenler var ve hem kendi topiklerimizi ihmal etmeyeceğiz hem de birbirimizi takipte zorlanmayacagız bu topik sayesinde...
şimdi neyi nasıl yapalım, fikirlerimi yazacagım uyarsa hepinize yarın başlayalım...
1. önce sabah aç karnına tartılalım ve bana özelden lütfen mesajla bildirin hatta mümkünse vücut ölçülerinizi de alın ve özelden kilo ile birlikte onları da ekleyin (ölçüler için ayrı liste yaparım onu sonra burdan ekleriz gerek görürsek, talebe göre yani...)
2. bnm fikrim menü bildirimini günün sonunda yapalım, yani sabah ayrı öğle ayrı olunca bir de herkesin birbirine yorum yaptığı varsayılırsa, takipte zorluk yaşayabiliriz, ne dersiniz uygun mu?
3. menülerin altına spor ve su miktarları da yazılırsa iyi olur
4. madem yarın başlıyoruz o zaman kilo bildirimimiz de o zaman her haftanın Perşembe günü olsun, ne dersiniz? tabii bu kilo ve ölçü bildirimini özelden yazarsanız iyi olur topiğimiz karışmasın, ok?
eklenmesini istediğiniz ya da hoşunuza gitmeyen birşey olursa lütfen yazmaktan çekinmeyin, çünkü sonucta burada ortak olarak yazacağız, herkesin ortak olarak buluştuğu şeyler geçerli olacaktır
hepinize sevgiler güzellerim benim....
Tam gununde gelmişim demekki ya.içime doğmuş. Kalbim temiz. :) tamam bizde koruma programındayız ozaman esınle. Bılmıyorum başka korumada olan varmı? Bıraz uzak kaldım malum..
LISTEDEKILERDEN BIRTEK KATZIYI TANIMIYORUM. YADA HATIRLAYAMADIM DIYEYIM. EEE ONUNLA KAYNAŞMAKTA 1 GUN SURSEEE, OOOO GERİ KALAN CANIM CİĞERİM ZATEN. HARIKASINIZ KIZLAAAAAR. SAOL LILIYCIIIIIIIIIM MUJJK.
kızlar ne güzel ya başlamışız bile yazmaya...
yarın başlıyoruz kızlar
bu bnm fikrim değildi ama
pembepaltonun topiğinde gördüm hemen açmaya karar verdim ki lafta kalmasın
neyse kızlar ben cıkıyorum akşama gelirim inşallah yazışırız
ama yarın başlangıç olsun tamam mı?
minikkim senin kalbin temiz ztn bunu bilmeyen mi var????
korumada olman senin bizden ayrı duracagın anlamına gelmez dimi ama? sen bizim baş tacımızsın
hepinizi öptüm
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?