Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar:3:
dün akşam da giremedim aslında normal beslenmeme devam ediyorum dün de bugun de 75,0!!!
yani eski kiloma döndüm ama bu sabitlenmiş kilo sanırım yani 73ler su kas kaybı falandı heral:44:
valla sizden uzak kalmak olmuyor ama ev duurmları malum işte...
evde durumlar yoluna girmişşş
kuşlar söyledi:D
ayyy erken bence daha anne çocuğu onlar ya
geçen gittim anaokulunda 3 yaşında çocuklar bile nasıl ağlayıp zırlıyolar
öğretmenler yazık laf anlatmaya çalışıyolardı
en sonunda bi tanesine dışarı çıkardı kız durmuyo diye

ama işte çalışcaksan da dede bakıcana kreşe ver derim
en azından eğitim alır
offf çalışmayı erteleyeyimmi yanii
çok moralim bozuk yahuu

bence çok erken tatlım. daha bebek yani 2,5 yaş... ama çalışman gerekiyorsa mecbur kreşe vereceksin. ya da bakıcı tutsan için rahat etmez mi ki?
gelecek seneyi düşünüyordum
ama artık bende sıkıldım evde dur dur dur
çalışmak istiyorm efeyede bakcak kimse yok
mecbur kreşi düşündüm

amannnn amannnn sakın bakıcı tutmaaa dizilerde filmlerde görüyoruz çocuk yerinne kocaya bakmaya başlıyo yellozlarr=)
offfffff baksınlar çokda tııııııııınnnnnnnn:1:

herkezcikler burda hayırdır gene bir aksiyonmu var

valla elimde ayagımda bereket var. ben bi magazaya girerim magaza sinek avlıyo olur ben girdikten sonra bi hareketlilik bi alışveriş çılgınlığı :D arkadasım var inci'de calısan o da aynı seyi söyledi. sen magazaya girip cıktın mı müşteriler birden artıyo anlamadık dediler :D:D

bi kendime hayrım yok:D

şuan mutluluktan beynim uyuştu resmennnn bitane 56 kalorilik sticks çikolata ve bir dilimde diabetik çikolata yedim yanınada sade türk kahvesiiiii offffff süperrdii bide ikisini toplasan doksan kalori etmezzz o çok iyiiiii:)

bizim bi komşumuz var üstte oturuyo
onun gittiği spor salonuna yazılmıştım ben de ondan ilham alarak
ben başladığımda o 10 kilo vermişti 88lerde falandı
ben de okuldan eve yeni dönmüşüm, annem dedi ki bak fatma ablan çok zayıfladı sen de başla spora falan demişti
neyse ben başladım işte biliyosunuz
kilo verdim falan

bugun annem görmüş yazlıktaydılar yeni gelmişler
random napıyo demiş
annem de iyi napsın spora devam demiş
ne dese beğenirsiniz
bişeyler yapıyo zayıflamak için ama söylemiyo bize saklıyo demiş
ulan dedim benim uğraştığım kadar sen uğraşsaydın dal olmuştun
kendisi koladan vazgeçemeyen bi insan ve çok yiyo
sporu da bıraktı
utanmadan şimdi ne diyo ya manyak karı
kıskanıyo beni :D
hey Allahım ya kıskançlıktan çatlmaış resmen senin emeklerin kadar uğraşsa zaten verirmş
protein menüm
sabah
peynir çay

1 fincan zencefilli tarçınlı süt

öğlen
peynir
1 dilim janbon
1 bardak ayran

yarım kase yoğurt

akşam
3 minik balık(dukan amca kusurabakmasın kızartım yedim)
1 bardak lıght kola

dukan usulu kıtırlar yaptım çayımın demlenmesini bekliyorm 2 tanede ondan yicem
spor ev temizleme
su 2buçuk litre
yeşilçay yok
maşallah:nazar: dukan usulü oluyor ama bize göre her tür kaçamak var :1:afiyet olsun:56:

evet açtım ama net çok yavaş
kota aşılınca net hızı kademeli olarak düşüyormuş
eeeee bizim kotada sağolsun şerefsiz komşularımız sayesinde çoktan aşıldığı için netim çok yavaş
sanırım bu hafta interneti kapattıracaz başka çare kalmadı
taahüt süresi dolmadı ama cezası neyse ödicez her ay kazık yemekten iyidir
3g mobil modem almayı düşünüyorum en azından yanımda taşırım okulda falanda kullanırım
ne biliyim işte ama artık tövbe ttnete bulaşmam
bence de istediğin zaman tak kullan ne bu ya başkasının şifresini kır bedavadan gir parayı onlar ödesin oh ne ala:47:

anaaaaaa hani benim kilo çizelgem
ingilizce bişeyler yazıyor 80 gün falan diye
sanırım 80 gündür güncelleme yapmadım diye görünmüyor
aman allahım bu demektirki 80 gündür aynı kiloda geziyorum :17::17:
kendimden utanmam lazım
ben de bunu söyleyecektim ama önce yorumları okuyayım dedim 80 gün olmuş çizelge yapalı geçen bnm de öyle olmuştu Allahtan kilo verince değiştirdim:1: yine ticker yap kullanıcı profilinden linki ekle düzelir:34:

pudingi yaptım hiç olmadı yaaa
çok tatsız olmuş
bi de sulu oldu
ben de biraz daha nişasta ekledim
hiç güzel olmadı pofff annemden yiycem azarı :/ üstüne reçel koyup babama veririm artık o sever böyle şeyleri:1:
koptum resmen yaaaaa:60: iyi bari annenden azar yemeden verdin mi babana:52:

valla elimde ayagımda bereket var. ben bi magazaya girerim magaza sinek avlıyo olur ben girdikten sonra bi hareketlilik bi alışveriş çılgınlığı :D arkadasım var inci'de calısan o da aynı seyi söyledi. sen magazaya girip cıktın mı müşteriler birden artıyo anlamadık dediler :D:D

gel banada bir el atda
bende memur olayım ahahah
kesin sevgidir:1: sayılır cnm :34:

eee öyle denk geldi süper oldu :32:
evet sevgi söyledi canım
şuan mutluluktan beynim uyuştu resmennnn bitane 56 kalorilik sticks çikolata ve bir dilimde diabetik çikolata yedim yanınada sade türk kahvesiiiii offffff süperrdii bide ikisini toplasan doksan kalori etmezzz o çok iyiiiii:)

ayyyy bende istiyorm bitter
geçen elime aldım paketi marketde
sonra dayanamam hepsini yerim diye geri bıraktım

nihayet sonunda hem eskişehire hem bilgisayarıma kavuştum. geldim güzelce kışa hazırlık temizlik yaptım. yorgunluktan ölmüşüm ama kolum bacağım tutmuyor vallahi. bi de bilgisayarım bozulmuş aksi gibi. az önce aldım geldim bilgisayarcıdan. buna da şükür napalım.
dün sadişle yollamıştım bildirimimi. güya 5 gün 5 kilo diyetine baslayacaktım ama sevgilime daha önce dukan da dukan diye tutturduğum için elinde yulaf kepeği ve tatlandırıcıyla gelmiş evime. hoşgeldin hediyesi olarak :D:D:D:D:D ben de bugün başladım dukana 67 kiloyla. bi de regl olacağım sanırım memişler fora halinde dolanıyorum ortalıktan. eğilince filan sutyenden taşmaya başladılar töbe töbe.

neşet ertaşı kaybettik bu arada... hepimizin başı sağolsun.
aaaaaaa:53: Allah rahmet eylesin ben de tv izlemiyorum fazla pcye de giremedim aslında pcden çoktan öğrenirdim
bu arada sen de evine hoşgeldin dukana merhaba diyerek sadişe destek olman lazımdı zaten:1:

heeeeeee nasıl unuturum bugun 25 eylül

geçen sene bugun diyete başlamıştım hey gidiiiiiiiiii heyyyyyyyyyyy

1. yıldönümüm kutlu olsun:72:
kutlu olsun cnm:1:
ben de diyetisyenle 5 Ağustostu galiba o zamanlar başladım kendi başıma başladığımda da günlüğümü açmıştım 1 ayım var yani

bnmki de bimin markasıydı artık ne kadar kaliteli bilemem :1:

öyle deme ama ya belki de çocuk yardımcı olmak amaçlı alıp gelmiştir. Gerçi ben de triplenebilirdim sen beni beğenmiyosun ztn diye :36:

Tebrik için de saol tatlım inşallah bundan sonraki 25 eylüllere kilomu korumuş olarak girer onu kutlarım:34:
cnm ben de bimden almıştım nişastayı ama mısır mı buğday mı? buğday pütürlü oluyor ben de sevmiyorum da mısır nişastası güzel oluyor hatta ben arada süt yaparken çok azcık koyuyorum nesquikli gibi oluyor:1:

kızlar efe 2,5 yaşında kreşe vermem için erkenmi sizce
cnm 3ten öncesi erken bence... ilk üç yıl anne eğitimi alması önemli sen ne verirsen onu alır 3ten sonra istediğini yap ilk üç yılda verdiklerinle hareket eder ona göre şu 6 ayı iyi değerlendir bence:34: deniz daha doğru bilgi verir bu konuda sana bir anaokulu öğretmeni olarak:34:
çirkin kezban bişey bulsun:D:D:D
:52::52::52::52::52::52::52:koptum ya allah iyiliğini versin:52::52::52:

maşallah arkadaşıma:nazar: bereketli kız seni:34:
canım baş ağrın için de su iç biraz etki eder:34:

oh oh seratonin tavan yaptı yani:1:afiyet olsun cnm:56:

ay valla ne zmandır ben de bitter yemek istiyorum ama markete mi gittim ki zaten ondan yesem başka kaçamağa gerek görmem heral:44:

katzi ya ben de bloğumu nasıl duyurabilirim acep? girdikçe yazmaya çalışıyorum artık ama wordpresste bakan az oluyor sanki:44:
blogspota da alışamadın ondan yazmadım

aaaaaaa:53: Allah rahmet eylesin ben de tv izlemiyorum fazla pcye de giremedim aslında pcden çoktan öğrenirdim
bu arada sen de evine hoşgeldin dukana merhaba diyerek sadişe destek olman lazımdı zaten:1:

kutlu olsun cnm:1:
ben de diyetisyenle 5 Ağustostu galiba o zamanlar başladım kendi başıma başladığımda da günlüğümü açmıştım 1 ayım var yani

cnm ben de bimden almıştım nişastayı ama mısır mı buğday mı? buğday pütürlü oluyor ben de sevmiyorum da mısır nişastası güzel oluyor hatta ben arada süt yaparken çok azcık koyuyorum nesquikli gibi oluyor:1:

cnm 3ten öncesi erken bence... ilk üç yıl anne eğitimi alması önemli sen ne verirsen onu alır 3ten sonra istediğini yap ilk üç yılda verdiklerinle hareket eder ona göre şu 6 ayı iyi değerlendir bence:34: deniz daha doğru bilgi verir bu konuda sana bir anaokulu öğretmeni olarak:34:
:52::52::52::52::52::52::52:koptum ya allah iyiliğini versin:52::52::52:

sadiş 3 kilo verdi bile asıl o bana destek olsun benim daha cok ihtiyacım var:1::1::1::1::1::1:

katzi ya ben de bloğumu nasıl duyurabilirim acep? girdikçe yazmaya çalışıyorum artık ama wordpresste bakan az oluyor sanki:44:
blogspota da alışamadın ondan yazmadım

ay bebeğim bilmiyorum ki. sen blogspotta yazmaya başla. ordan kendileri buluyolar insanlar. ben 1- 2 kez de linki facebookumda paylastım sadece çok ahım şahım bişey yapmadım. tumblrda daha kolay yayılıyo benim 1000 kusür takipcim vardı tumblr da. ordan aç istersen.

işte ben ücretli hale getireyim diyorum nasıl olcak onu da bilmiyorum ondan wordpressten devam ediyorum spotta açsam mı ki bilemedim:44:
bi de tumblerı anlamadım ya ben:50:

işte ben ücretli hale getireyim diyorum nasıl olcak onu da bilmiyorum ondan wordpressten devam ediyorum spotta açsam mı ki bilemedim:44:
bi de tumblerı anlamadım ya ben:50:

benim en sevdiğim tumblr aslında. temaları olsun sadeliği olsun. çok basit. belki ingilizce olduğu için zorlanmış olabilirsin. wordpress de çok iyi. ama o daha çok bence ciddi ciddi yazanlar bu işi ciddiye alanlar için. en güzeli ücreli kısımları tabi. bizler için ücretliye hiç gerek yok. bizimksi hobi sonuçta fıstık. gerek yok hiç ücretli hale getirmeye filan :))
blogspota geç.

benim en sevdiğim tumblr aslında. temaları olsun sadeliği olsun. çok basit. belki ingilizce olduğu için zorlanmış olabilirsin. wordpress de çok iyi. ama o daha çok bence ciddi ciddi yazanlar bu işi ciddiye alanlar için. en güzeli ücreli kısımları tabi. bizler için ücretliye hiç gerek yok. bizimksi hobi sonuçta fıstık. gerek yok hiç ücretli hale getirmeye filan :))
blogspota geç.

cnm ingilizce olması sorun değil zaten wp de ingilizceydi ilk açtığımda şimdilerde Türkçeleşti, ben ücretli istiyorum ne kadar hobi de olsa zaten evde olduğumdam ücretli olsa reklam falan da düşünüyordum
ilk buraya taşındığımda blogcudan almıştım o zaman kkya bile üye değildim ona yazdım geçen gün ama çok güzel değil yine de okuyucusu çok oluyor neyse blogspottan da açayım bari:44:

Back
X