Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Günaydınn kızlarr

Ara: 1tatlı kaşığı keten tohumu ve su

Sabah: Meyveli yoğurdun(şeftali&kayısı) içine bir avuç kellogs special k attım ve yedim

Öğlen : 3 Fırın köfte, Mevsim salata , 1 kepçe mercimek çorbası , 3 ince uzun dilim fırın patates

Akşam : 1 tabak taze fasülye,2 dilim kepek ekmeği,5yk kabaklı falan bi meze(içinde mayonezde varmış sanırsam)

Ara: 2 dilim muz (1 dilimin üstüne azcık köy balı döktüm )

Su: 1buçuk litre

öğlen kısır yerine yemek yeseymişsin süper olurmuş spordaaa yapmışsın maşşallahh şu kaçamaklarıda hergün gıdım gıdım yapıcana kendine bir gün belirleyip tam gün yapsan bence çok iyi zayıflarsın Neyse suyunda iyi :46:

evde yemek yoktu inan artık her gn yapmaktan sıkılıyorum hem kendime hem eve ayrı ayrı yapmak gerçekten bıktırdı tabii işim sadece mutfak da değil ki... öyle olsa yemek yapmaya vakit ayırırım ama diğer işler de var
bir de bu aralar ben hiç diyet modunda değilim de işte ucundan kıyısından da olsa yakalamaya çalışıyorum komple kendimi salmamak adına...
bu arada bugun dünkü menüye rağmen 74,5 geldim sanırım biraz yemeyi arttırmam lazım çünkü geçen gün de paso yedim ertesi gün düşüş yaşadım:37:
Günaydınn kızlarr

Ara: 1tatlı kaşığı keten tohumu ve su

Sabah: Meyveli yoğurdun(şeftali&kayısı) içine bir avuç kellogs special k attım ve yedim

Öğlen : 3 Fırın köfte, Mevsim salata , 1 kepçe mercimek çorbası , 3 ince uzun dilim fırın patates

Akşam : 1 tabak taze fasülye,2 dilim kepek ekmeği,5yk kabaklı falan bi meze(içinde mayonezde varmış sanırsam)

Ara: 2 dilim muz (1 dilimin üstüne azcık köy balı döktüm )

Su: 1buçuk litre

menüne bayıldım afiyet olsun:56:
sabah yaptığın şey çok güzelmiş dün ben de diyet kitabını okurken kahvaltı seçenekleri vardı ben de hemen kalorilerini hesaplamaya koyuldum ki baktım "her biri yaklaşık 250-300 kaloridir" yazıyordu senin yaptığına benzer vardı işte süt ya da yoğurt-cornflakes-meyve şeklinde... seninkisi tam ondan olmuş:1: köy balı yemişsin şifa olsun arkadaşıma:34:

bazı problemler vardı internetim yokyu yani olmadı bir türlü bir fırsatını bulup gittiğim yerlerdede giremedim inşaallah buralardayım artık nasil gidiyor diyet kilo vermeye devammı:49:
canım olsun en azından artık burdasın bizimlesin hoşgeldin sefalar getirdin:29: diyet devam kilo sabitlendi bende bu aralar... ama kendimizi gaza getirmek için paylaşımlara devam ediyoruz tabii:34:

protein günlerinde kendimi acaip tok hissediyorm ama ps günlerinde resmen görmemişlr gibi saldırıyorm
ps günümde kilo ne alıyorm ne veriyorm p günlerimdede ancaa 100 grm
neyse böyle oluyormuş dukandada birsüre duraklama yaşıyormuşsun ondan sonra geri başlyormuş pes etmek yok
menüne gelince şahane tam protein günü kaçgün atak yapcaksn
ayy ben lordan tiksindim yahu
yarm paket lorum var halen
vallahi giden ne olursa olsun dukan atakda süper zayıflatyor ben hedefime ulaşana kadar brakmam dukan
1.1 grm gitmiş süper:21::21::21:

ya ben bimden alıyodum loru kaanlar marka allahım ne iğrençti o. bu sefer yörsan aldım ona bayıldım ya harika tadı. hatta sevgilime de yapmıstım lorlu omlet hepsini bitirmişti ayı. bana bırakmamıştı.
benim atak 6 gün ve bugün daha 3. günündeyim :S delirmek üzereyim ama kendimi diyet diyet diye sürekli şartlamıyorum. diyet kelmesini aklmdan cıkarmadıgımda canım sürekli abur cubur istiyo. psikolojik işte.. ama bugün de tartıldım ve 65e düşmüşüm. dün 65.0dum

selamn hello yavrular

dün akşam bir kaçamak daha yapaym dedim incir yicektim:1:
yarısnı attım ağzıma yedim diğerinide tam atcaktımki bir baktım incirin içi kurt kaynıyo
ııyyyyğğğğ okadar kötü bir durum olamaz kusmaya çalştım kusamadm
dukana uygun oldu proteinli incir:1::1::1:

bu da işte evrensel enerji denen şey. demek ki yememen gerekiyomuş:D

ben günlerdir menü bildirimi yapmıyorum
diyetle alakam yok ne bulursam iyorum
1 haftaya kadar adet olacam iştahım tavan yapmış durumda
bisküviler,çikolatalar,pastalar,.... daha neler neler
okulda çok yoruluyorum zaten diyeti düüşünecek durumda olmuyorum
şu ağlayanlar bir sussada bende rahatlasam

işin gerçekten yorucu. anlıyorum seni vallahi.

selamın aleyküm gacılar

bugunku menüm

sabah: 2 dl ekmek, haşlanmış yumurta, peynir zeytin domates yeşil çay

ara: biraz grip gibiyim. 1 limonun üstüne sıcak su döküp içtim. içine de 1 çay kaşığı bal ve zencefil kattım.

öğlen: pastırmalı yumurta, 2 dl ekmek

ara: latte

akşam: 4 parça palamut, 1 kepçe çorba, salata

spor: bugun az. 40 dk falan
su: 2lt

of süper. nası doyuyosun nası canın baska bisey cekmiyo bilmiyorum ki ya :((

bazı problemler vardı internetim yokyu yani olmadı bir türlü bir fırsatını bulup gittiğim yerlerdede giremedim inşaallah buralardayım artık nasil gidiyor diyet kilo vermeye devammı:49:

esincan sen yeni misinn ben seni daha önce hiç görmemişim :S:S:S

dün yine internetim bozuldu giremedim. hemen dünkü menümü yazayım.

sabah: kepekli omlet yanında lor ve çay
ara:yoğurt
öğle: ton balığı
akşam: vallaha aksama köfte yapayım dedim ama sevgili kişisiyle kavga ettik ve ayrıldık. o yüzden bi sinir bi sinir bende.. az kalsın sinirde pizza söyleyecektim ama kırdım k*çımı oturdum ve ton balıgı açtım yine.
gün içinde 2 lt su içtim. bir de 5i1yerde içtim.
spor olarak da deli danalar gibi eskişehirin sokaklarını arşınladım 1 saat.

hoşgeldin canım :))

valla hepimizde bi debelenmece var şu an. ben 1 ayda zorla 59a düştüm. geriside gelicek inşallah. sende durumlar nedir ?

selam tatlım eminim gerisi gelicek hiç sıkmayın canınızı 59 u gördüysen gerisi zaten gelir
valla bende durumlar aynı kilo sabitlendi 50 nin altına ne düşüyor ne yükseliyor ama ben 3 kilo kadar daha vermek istiyorum işte istiyorum demekle olmuyor diyet falan yapmıyorum sporda yapmıyorum arada yapıyorum eeee okulda açıldı oğlanı okula getir götürderken spor yapmış gibi oluyorum
ama artık sizinle faliyete geçmek istiyorum

canım ben yeni değilim aksine bu yola ilk girenlerden biriyim lilyyle aynı zamanlarda girdikte ben uzun zamandır giremiyordum
sizler benden sonra günlük kardeşlerine katılmışsınız artık görüşücez inşaallah

canım olsun en azından artık burdasın bizimlesin hoşgeldin sefalar getirdin:29: diyet devam kilo sabitlendi bende bu aralar... ama kendimizi gaza getirmek için paylaşımlara devam ediyoruz tabii:34:

hoşbuldum evet buralardayım bende kendimi gaza getirip 3 kilo kadar vermek istiyorum bunu sizlerle birlikte yapıcam off biraz bişeyler yapsam iyi olcak ama neyse olcak artık bende menü paylaşımı yapıcam artık doğru yanlış uyarırsınız:54:

valla cnm özellikle yapmıyorum bu ara hep protein denk gelmeye başladı yemeklerde :))
proteini seviyorum ya tok tutuyo
her zmn öyle beslensem keşke ama hep maddiyat lazım hem de ben evde ne pişerse onu yediğimden sürekliliği olmuyo

Süper tok tutuyo bi parça tavukla 12 saat geçiyooo:) ama dediğin gibi maliyetli oluyo maaşın yarısı gidiodu valla yaa bide benim cildimi çok etkiliyo acaip pütürlükler oluyodu suratımda ama başlıcam gene yoksa abur cubur konusunda kendimi frenleyemiyorum.

evde yemek yoktu inan artık her gn yapmaktan sıkılıyorum hem kendime hem eve ayrı ayrı yapmak gerçekten bıktırdı tabii işim sadece mutfak da değil ki... öyle olsa yemek yapmaya vakit ayırırım ama diğer işler de var
bir de bu aralar ben hiç diyet modunda değilim de işte ucundan kıyısından da olsa yakalamaya çalışıyorum komple kendimi salmamak adına...
bu arada bugun dünkü menüye rağmen 74,5 geldim sanırım biraz yemeyi arttırmam lazım çünkü geçen gün de paso yedim ertesi gün düşüş yaşadım:37:

menüne bayıldım afiyet olsun:56:
sabah yaptığın şey çok güzelmiş dün ben de diyet kitabını okurken kahvaltı seçenekleri vardı ben de hemen kalorilerini hesaplamaya koyuldum ki baktım "her biri yaklaşık 250-300 kaloridir" yazıyordu senin yaptığına benzer vardı işte süt ya da yoğurt-cornflakes-meyve şeklinde... seninkisi tam ondan olmuş:1: köy balı yemişsin şifa olsun arkadaşıma:34:

Menünü arttır arttırmasına ama abur cuburlarla karbonhidratlarla arttırma sebzelerle arttır atıyorum evde sebze yemeği yoksa yoğurdun içine salatayı doğraa pilavdan 5 kaşık yicene iki kaşık yemiş olursun sabahki kahvaltımı bende beğendim tamamen doğaçlama oldu karışık meyveli yoğurt almıştım azda mısır gevreğim vardı öyle yedim hemde kutunun üstünde 100 kalori diyodu ben anca kutunun yarısını yedim bugün bitirrim kutuyu ziyan olmasın:9: köy balıda acı zehir gibii yaaa şifa diolarr böööö

Son düzenleme:
saba tümerde yaşar nuri hoca var. adamcık zayıflamış gitmiş ya daha 6 ay önce eti budu yerindeydi =/
bayılıyorum valla o adama ya.

merhaba kzlar

benim bugün herşey yolunda akşam tatlı çerez kzartma herşeyden yedim:((
ve yarm kilo alarak uyandım
bugünde kaldığm yerden devam ediyorm sorun yok

menülere yorum yapyorm

lily : canm menün güzelmiş kısırı sorun etmedimde obitter fazla olmamşmı 60 grm dediğin 6 parçadan fazla yapmıyormu
neyseki spor yapmışsin canm artk spora biryerden başlasak çok süper olacak

pembiş :canm menüne bayldm
dukanda mayonez serbest herhalde dimi gerçi kitapda yazıyor
resimlerinede bayldm taş gibisin vallahi iyi oldu resim koyman diyede 4 elle sarlmaya başladm

katzi :canm sanada geçmiş olsn sevgilinden ayrlmişsn hayırdr
menüne gelince menün süper iyi yapmşsın pizza yemeyerek ben evde yapyrm artık pizzamı sende öyle yapabilirsin

kızlar kitapda okudum biz protein alyorz ya dukanda
proteinin sindirimi zor olduğu için onu yakmak zor oluyormuş ondan dolayı mutlaka spor yapmamız gerekiyormuş
eger duraklama yaşıyorsak sporun dakikasını arttırcakmışız bilginiz olsn

Süper tok tutuyo bi parça tavukla 12 saat geçiyooo:) ama dediğin gibi maliyetli oluyo maaşın yarısı gidiodu valla yaa bide benim cildimi çok etkiliyo acaip pütürlükler oluyodu suratımda ama başlıcam gene yoksa abur cubur konusunda kendimi frenleyemiyorum.

Menünü arttır arttırmasına ama abur cuburlarla karbonhidratlarla arttırma sebzelerle arttır atıyorum evde sebze yemeği yoksa yoğurdun içine salatayı doğraa pilavdan 5 kaşık yicene iki kaşık yemiş olursun sabahki kahvaltımı bende beğendim tamamen doğaçlama oldu karışık meyveli yoğurt almıştım azda mısır gevreğim vardı öyle yedim hemde kutunun üstünde 100 kalori diyodu ben anca kutunun yarısını yedim bugün bitirrim kutuyu ziyan olmasın:9: köy balıda acı zehir gibii yaaa şifa diolarr böööö

evet tavuk çok tutuyor

kitapda yazanı söyliyim size
yağsız proteinler çok iyi tok tutuyormuş
bide yediğimiz şeylere tuz atmazsak daha çabuk doyuyormuşuz bilginiz olsn

selam kızlar

ben bugun spora gitmedim. gece hiç uyuyamadım nedense anlamadım. bi de ev temizliği yaptım. akşam belki evde eliptiğime binerim. şimdi yoruldum.
diyet de şimdilik iyi gidiyo. daha öğlen yemeğimi yemedim gerçi. bugun full sebze olucak. sabah yediğim yumurta ve peyniri saymazsak tabi.
öğlene yoğurtlu patlıcan akşama da taze fasulye yemeği var.

bu arada katzicim nasıl doyuyosun demişsin. doymuyorum:1: ama sık sık kaçamak yaptığımdan arada derede bari kaçamaksız bi günüm olsun diye dayanıyorum bazen. benimki zaten biraz kilo koruma olayına döndü. koca 1 ayda ancak 1 kilo verdim çünkü :9: bundan sonra verirsem veririm yeter ki kilomu koruyim modundayım. eski fotolarıma bakamıyorum tovbe estagfurullah ya.

pembe fotolarına baktım yavrum maşallahın var.

ama bişey diycem neden siyah elbise giydin ya :1: sana renkli şeyler daha çok yakışır sanki. saçların siyah ya öyle hayal ettim bi an. yanlış anlama sakın haa aklıma geldi öyle söylüyorum. bi de nedense daha kokoş bişey beklerdim senden ne yalan söyliyim:1: ama makyajın gerçekten çok hoş söylemeden geçemiyciiiim.:54:

ama bişey diycem neden siyah elbise giydin ya :1: sana renkli şeyler daha çok yakışır sanki. saçların siyah ya öyle hayal ettim bi an. yanlış anlama sakın haa aklıma geldi öyle söylüyorum. bi de nedense daha kokoş bişey beklerdim senden ne yalan söyliyim:1: ama makyajın gerçekten çok hoş söylemeden geçemiyciiiim.:54:

nişan son bir hafta kalamı ne belli oldu bende çalıştığım için fazla bakma fırsatım olmadı gerçi baktığım kadarıylada piyasadaki tüm elbiseler fazla dekoltelii meme sırt bacak nerdyse kasık dekoltesi yapıcaklarr kızın ailesi falanda baya kapalı olduğu için mütasıp bişey giymem lazımdı.Bu elbisede fotolarda pek belli olmamış bele tam oturuyo ve incecik gösteriodu yaa bide herkeste şu iğrenç renkte elbiseler artık böyle parlament mavisi tonları falan inanılmaz kro gelmeye başladı heryerde onlardan ya da fosforlu şeylerr bööö kuss geldi :9: saçım makyajım falan fotolarda hiç belli olmamış fotoları kim çektiyse hep eli titremiş abuk sabuk yakınlaştırıpta çekmiş saçmalamış yani açıkçası nişanda evde olduğu için sadeliği uygun buldum

kızım ben görümcee oldumm laa ne kokoşluğu gerçek yüzümü gösterirmiyim ordaaa tümm kokoşluğumu istanbul düğününde göstercem

merhaba kzlar

benim bugün herşey yolunda akşam tatlı çerez kzartma herşeyden yedim:((
ve yarm kilo alarak uyandım
bugünde kaldığm yerden devam ediyorm sorun yok

menülere yorum yapyorm

lily : canm menün güzelmiş kısırı sorun etmedimde obitter fazla olmamşmı 60 grm dediğin 6 parçadan fazla yapmıyormu
neyseki spor yapmışsin canm artk spora biryerden başlasak çok süper olacak

pembiş :canm menüne bayldm
dukanda mayonez serbest herhalde dimi gerçi kitapda yazıyor
resimlerinede bayldm taş gibisin vallahi iyi oldu resim koyman diyede 4 elle sarlmaya başladm

katzi :canm sanada geçmiş olsn sevgilinden ayrlmişsn hayırdr
menüne gelince menün süper iyi yapmşsın pizza yemeyerek ben evde yapyrm artık pizzamı sende öyle yapabilirsin

kızlar kitapda okudum biz protein alyorz ya dukanda
proteinin sindirimi zor olduğu için onu yakmak zor oluyormuş ondan dolayı mutlaka spor yapmamız gerekiyormuş
eger duraklama yaşıyorsak sporun dakikasını arttırcakmışız bilginiz olsn

valla mayonezi hatırlamıorm demin dukan testi yaptım istediğim kiloya tam inemiyorum bide üstüne bir dünya uğraşıorum 3 gün atak falann hastırsınn ordan ben protein ağırlıklı beslenip verrim kilocuklarımı

Back
X