karamelek...
sabah güzel, ama 8 zeytin biraz fazla zeytini en fazla 6 yemeni tavsiye derim normalde ideali 5tir ama ben de arada 6ya çıkartıyorum cnm cok çekerse...
diğer öğünlerin de güzel
maşallah senin ztn su ve spor inanılmaz nazar değmesin
cnm yazdıklarına cevap olarak gerçekten diyetisyenler acayip çok yazıyor ben de oyle yicem bakalım ne kadar tesir etcek, yarın hem tartı günü hem de diyete yeniden başlangıç olsun ne dersiniz hanımlar??? haftasonu kaçamaklara da izin var elbette ama abartmıcaz
bu arada 2 dl kk büyüklüğünde börek yani 1 dl ortalama büyüklükte börek bir dl ekmek, içi kıyma veya peynirse, yarım kk peynir ya da 1 köftelik et; ıspanak veya sebzeyse, o da yaklaşık 1-2 yk sebze yerine geçer, bilginize...
canım sabah peynir bitmişti ekmeği kuru kuru yememek için zeytini abarttım biraz bide yumrtayı haşlama yemiştim ya ondan öle yedimeheheh herşeye bi cevabım var haaa
böreğimde ıspanaktı ozaman ben gaet güzel yemişim 1 dilim ekmek ve 2 yk ıspank yemişim çok sevindim zaten doymadım sırf eşimgil içn börek yaptım yoksa töbe yapmam
oh oh ortaya bir laf attım herkes menüleri arttırcak galiba
ztn facete liste yapalım dememin nedeni buydu, biraz daha dengeli beslenmek, biz cok az yiyoruz metabolizma yavaşlıyor
ay bu arada biraz şımardım galiba yazdıklarınızdan kendime pay çıkartıyorum yaaaaa
bu arada proteini arttırmak iyi ama dengeyi bozmamak şartıyla...
vallahi faceye yazdığından beri bende senin düüşüncenden yanaydım biliyorsun ama herkes evde ne pişerse onu yerim yada ek bütçe yaıramam dedi ama mesela sen yarın illa öğlen bamya akşama fırında tavuk felan demedinki mesela öğlen sebze yemeği akşam ya sebze ya bakliyat ya tavuk ya et ya köfte yada haşlanmış yumrta derdik ona göre herkez yerdi değilmi bence böyle gayet uygun sende böyle düşünmüyormuydun