Pembem...
eleştirilerin ağır olmuş tatlım
dediğin yiyeceklerde şeker elbette var ama biz bezelyeyi sade yapmayz karışık yaparız bir de ztn ölçüyle yediğimden sorun olacağını düşünmedim ekmek yeseydim belki...
incir ve muza gelince... aradığım şekerli tat yoktu açıkçası hem incirleri de kendimiz kuruttuk hazır değildi ve küçüklerdi
pasta konusunda haklısın ona lafım yok ama bir de o gun ben öğlen yememiştim yogurt+muz+incir bnm öğünüm oldu
bu şişliğe gelince... adet döneminden 1 hafta öncesine dayanabilen belirtiler normaldir buna Premenstrual Sendrom (PMS) dniyor
şişlik, karın ağrısı, sinirlilik hali, aşırı duygusallık vs şeklinde nüksedebiliyor zatn su tutması da genelde bu dönemde olurmuş ben de pek olmaz sadece en fazla 1 gün önce kasıklarım ağrır şişlik adet döneminin ilk günleri olur tabii her bünyede farklı şekilde belirti verir, bu adetten 1 hafta öncesine kadar oluyorsa normaldir, adetin ilk birkaç gününde geçer en geç
bu dönemde bol sıvı alıp az tuzlu ve az şekerli beslenmek gerekir ki hem vücut fazla su tutmasın hem de yağ depolamasın gereksiz yere çünkü hormonal olarak daha zayıf bir döneme girer vücut ve fazla hareket edemez ağrılardan dolayı...
bilmem yeterli oldu mu??? aklıma gelen bunlar... aslında epey olmuştu bununla ilgili şeyler okuyalı unutmamış olmama şaşırdım
lily86=
Canım ben ağır olduğunu düşünmüyorum.Kızlar artık kimse kızmıo kızsa korkumuz olur yemeyiz şeklinde konuştukları için görüşlerimi bildirdim.Eğer ki yazdıklarımda rahatsız olan biri varsa sÖylesin bundan sonra daha dikkatli davranırım.Amacım kimseyi bozmak yıldırmak falan değil gaz verme niyetiyle yazılmış şeyler.Eğer ki sana ağır gelmişse ki gelmiş daha dikkatli yazıcağımdan emin olabilirsin!
Regl dönemiyle alakalı verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim.