• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

canım geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.hoşgeldin buarada bizde özledik seniii:16:
saol tatlım teşekkür ederim. Valla başımı kaşıycak vaktım yok. Sımdı bunu yazdıktan sonra yıne işlerin başına geçicem. Ooooooof offfffff. Kendi başımı yaktım.
canım çok geçmiş olsun
abine bişe olmadığına sevindim
allah korumuş resmen

kilon da süpermiş
düğününde kesin 45 kiloluk bir gelin olarak süzüleceksin
bu arada düğün nezaman.
Yoksa evlendinde benmi kaçırdım.

saol canım benim. Yok daha evlenmedim. Sanırım bizim evlilik işi biraz ertelenecek. Nişanlım denizlideydi orda calışıyordu. Istanbula döndü 2 ay oldu. Iş arıyor. Bizde düğün gununu erteledik.tuttugumuz yeri aradık. Dedik böle böle :) zaten nikah için gün almamıstık. Bakalım kısmet. Ne zamana kısmet olursa ozaman evlenırız. Belki ekim falan olabilir.

günaydıııın kızlaaaar,
ben geldiiiiim... ya gelemiyorum yaaa. sizde çok özluyorum. şu yenı bılgısayar programı benı mahfetti. hala eksıklıkler var ve ben yazılımcılar peşinde kosuyorum. onu yazıdr bunu yazıdr. off off. yanı unutmadım sizi.

bı ara moralimiz çok bozuktu. lily cim biliyor. kardeşim çok kotu bır kaza yaptı. geliş gidiş olan bır yolda. bır anlık gozkararmasıyla vırajda karsı şeride geçmiş. ve karsıdan gelen kamyonla kafa kafaya çarpişmış. Allahtan kardeşime ve kamyon şöförüne bişey olmadı. sadece adamcağızın ayak parmağı kırıldı.yada çatladı. arabaların ikiside pert oldu. yani çok buyuk bir kaza atlattık.hala etkisindden çıkamadık. verilmiş sadakamız varmış.

bunun dışında kilom arada oynuyor. 45,5 ile 46,5 arasında hafta hafta değişiyor. 46,5 un ustune çıkmamasına calışıyorum.
geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış allah korumuş
epeydir giremediğim için konuya fransız kaldım
ama anladığım kadarıyla bazıları yapılan olumsuz yorumlardan rahatsız olmuş
bizim bu sayfayı kurmamızın sebebi zaten hatalarımızı birbirimize söylemek
doğru yaptıklarımızı desteklemek değilmiydi
birbirimizi dürtecezki hatalarımızı ghörelim
burda kendimizi birbirimize karşı sorumlu hissediyoruz
aman bi hata yapmıyalımda akşam menü yorumlarında azarı işitmiyelim diyoruz
bu böyle devam ettikçe insan hata yapmamaya alışıyor
açıkçası ben nekadar hatalarımı yüzüme vurursanız okadar memnun olurum
ben bu siteden çok şey öğrendim
dahada öğreneceğim şeyler var diye düşünüyorum
sizi seviyorum şekerler
öpüldünüz.

aynen canım bende insanlara burayı öneriyorum
ama aldığım tepkileri görseniz
sen diyetle kafayı sıyırmışsın falan diyorlar
hatta internet başındamı zayıflıyacaksın diyenler bile var
kendileri bilirler
ben yazın plajlarda kuğular gibi süzülürken
onlar önlerinden sarkan göbekleriyle hantal hantal dolaşırken görecekler aradaki farkı he he he

bu arada bende çok sulu gözüm ya
bazen çizgi filimlerde bile ağladığım olur oderecve yani

günaydın canım
heralde sabah sabah bi sen bide ben giriyoz buraya
kilon hayırlı olsun canım
önceki kilonu tam bilmiyorum
çizelgen yok sanırım ama mutlu bir gülümseme koyduğuna göre kılon düşmüş tebrik ederim

aslında çizelgem varda imzamda göremiyormusunuz sanırım neyse ben onu eski yerine alayım bari :)))
72 le başladım diyete geçen hafta 67.8 dim bu hafta bir kilo vermişim yani :))

ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum akşam sporumuda yapamadım uyuya kalmışım kendimi bitkin hissettim çok bugün yürüyüş artı spor olsun

Kızlar Günaydınlar olsunnnn

Ben bugün yine işe geç kalıodum tartıldım ama kıyafetle felan bide detox yaptığım için tam kilomu bilmiorm yarın doğru sonuç vermesi için bidaha tartılcam ve bildirim yapcam.Bide ben yarın sabah sevdiceimle kahvaltıya gidicem.Kahvaltı menüsü bi hayli kabarık.Size menüyü yazıyım neleri ölçülü yemem gerektiğini söyleyin olurmu? Bide bu kahvaltıyı fırsat sitesinden almıştım.2 tane iki kişilik kahvaltı fırsatım var.Yani birine cumartesi gitcez diğer rezervasyonda pazar:) Eğer ki pazar ablamın arkadaşının işi çıkarsa beraber gitcez çoğu şeyi ablama yedircem o kilo alsın:52::52::52::52::52:

Sıcak Kahvaltı Tabağı

• Terayağda Sucuk
• Peynirli Sigara Böreği
• Pastırmalı Yumurta
• Izgara Hellim
• Sote Mantar

Soğuk Kahvaltı Tabağı

• Jambon
• Salam
• Domates
• Salatalık
• Beyaz Peynir
• Taze Kaşar
• Yeşil ve Siyah Zeytin
• Çilek Reçeli
• Nutella
• Cevizli ballı kaymak
• Tereyağı

Melemen,Çay,Türk kahvesi

Şimdi bidaha baktımda hepsi kalori bombası ya keşke almasaydım.Daha yemeden pişman oldum.(yoksa bunları tadımlık yiyip öğlen ve akşam çok hafif mi yesem)

Not: Bu menü iki kişiliktir.
waaayyy anasını buda ne böleee bide 2 kişillik haaa:D ulen bunla bizim sülale doyar:D:D
canım yiceklerini sayıyorum
ızgara hellim mantar sote domates salatalık pastırmalı yumurta beyazpeynir zeytin zaten bunları yersen doyarsın yaaada hepsinden az az yiyebilirsin ne olcak haftada 1 yani yee neolcakk akşamı dengelersin salata ayran felan

günaydıııın kızlaaaar,
ben geldiiiiim... ya gelemiyorum yaaa. sizde çok özluyorum. şu yenı bılgısayar programı benı mahfetti. hala eksıklıkler var ve ben yazılımcılar peşinde kosuyorum. onu yazıdr bunu yazıdr. off off. yanı unutmadım sizi.

bı ara moralimiz çok bozuktu. lily cim biliyor. kardeşim çok kotu bır kaza yaptı. geliş gidiş olan bır yolda. bır anlık gozkararmasıyla vırajda karsı şeride geçmiş. ve karsıdan gelen kamyonla kafa kafaya çarpişmış. Allahtan kardeşime ve kamyon şöförüne bişey olmadı. sadece adamcağızın ayak parmağı kırıldı.yada çatladı. arabaların ikiside pert oldu. yani çok buyuk bir kaza atlattık.hala etkisindden çıkamadık. verilmiş sadakamız varmış.

bunun dışında kilom arada oynuyor. 45,5 ile 46,5 arasında hafta hafta değişiyor. 46,5 un ustune çıkmamasına calışıyorum.
çok geçmiş olsun canım gerçekden verilmiş sadakanız varmış bence bi hayır işleyin bunu üstüne

epeydir giremediğim için konuya fransız kaldım
ama anladığım kadarıyla bazıları yapılan olumsuz yorumlardan rahatsız olmuş
bizim bu sayfayı kurmamızın sebebi zaten hatalarımızı birbirimize söylemek
doğru yaptıklarımızı desteklemek değilmiydi
birbirimizi dürtecezki hatalarımızı ghörelim
burda kendimizi birbirimize karşı sorumlu hissediyoruz
aman bi hata yapmıyalımda akşam menü yorumlarında azarı işitmiyelim diyoruz
bu böyle devam ettikçe insan hata yapmamaya alışıyor
açıkçası ben nekadar hatalarımı yüzüme vurursanız okadar memnun olurum
ben bu siteden çok şey öğrendim
dahada öğreneceğim şeyler var diye düşünüyorum
sizi seviyorum şekerler
öpüldünüz.
ahhh canım yok kız rahatsız olan herkes aynı düşünce içinde zaten
hepimiz eleştirelim istiyoruz bana kızın eleştirinki ben dikkat edeyim
hele bide kilom düşmeye başlamışken en ufak hatamı bile yüzüme vurun:D

yaptım şimdi çizelgemi gören el kaldırsın bakıyımmmm:)))))

ben gördüm süpersin çok güzel kilo vermişsin canımm tebrikler ben gene gram gram gidiyom:D

waaayyy anasını buda ne böleee bide 2 kişillik haaa:D ulen bunla bizim sülale doyar:D:D
canım yiceklerini sayıyorum
ızgara hellim mantar sote domates salatalık pastırmalı yumurta beyazpeynir zeytin zaten bunları yersen doyarsın yaaada hepsinden az az yiyebilirsin ne olcak haftada 1 yani yee neolcakk akşamı dengelersin salata ayran felan

çok geçmiş olsun canım gerçekden verilmiş sadakanız varmış bence bi hayır işleyin bunu üstüne

ahhh canım yok kız rahatsız olan herkes aynı düşünce içinde zaten
hepimiz eleştirelim istiyoruz bana kızın eleştirinki ben dikkat edeyim
hele bide kilom düşmeye başlamışken en ufak hatamı bile yüzüme vurun:D

ben gördüm süpersin çok güzel kilo vermişsin canımm tebrikler ben gene gram gram gidiyom:D

bende 2 hfatadır tık yoktu normal artık bu haftaki hedef düz 66 :)) 700 gr versem göbek atarım grm grm verelim geri gelmesinler

bime kabuk tarçın gelmiş bilginze benim gibi yeşil çaya atıyorsanız alın derim fiyatta uuygun

bende 2 hfatadır tık yoktu normal artık bu haftaki hedef düz 66 :)) 700 gr versem göbek atarım grm grm verelim geri gelmesinler
evet canım bende buhafta 63buçaga düşsem bayram yaparım ehehe

bime kabuk tarçın gelmiş bilginze benim gibi yeşil çaya atıyorsanız alın derim fiyatta uuygun

vallahi ben tarçını bi sütlaçda bide salepde severim onun haricinde kullanmam ama merak ediyorum yeşilçayda nasıl oluyo artık bi ara alırım yolum düşerse:DD

merhaba kızlar günaydınnn:3::3:
geçmişi okumadım henüz birazdan bakıcam ama önce mutlu haberi vereyim. 71 çıktım bu sabahhh:64::64:
regl olmama rağmen 1 kilo gitmiş geçen haftadan beri.. belki reglim tamamen bitince biraz daha azalır umuduna bağlandım hemen:1::1:

sabah spora gittim, eve geldim temizlik yaptım. ancak girebiliyorum. benim gibi düşüş yaşayanlar var sanırım :16:
hepsine bakıcam.. bi de çizelgemi düzenliyim... :46::46:

Kız senin iyi niyetini yesinlerrr hemende haber verirmiş arkadaşlarına ayaayaay =)

merhaba kızlar günaydınnn:3::3:
geçmişi okumadım henüz birazdan bakıcam ama önce mutlu haberi vereyim. 71 çıktım bu sabahhh:64::64:
regl olmama rağmen 1 kilo gitmiş geçen haftadan beri.. belki reglim tamamen bitince biraz daha azalır umuduna bağlandım hemen:1::1:

sabah spora gittim, eve geldim temizlik yaptım. ancak girebiliyorum. benim gibi düşüş yaşayanlar var sanırım :16:
hepsine bakıcam.. bi de çizelgemi düzenliyim... :46::46:

Gözünaydın bebekim 18 kilo gitmişş resmen sen bu halinle bile başarı öyküsü açabilirsin.Ama bu kadar kasmışken biraz daha kasalım taşş olalım.İlerde sana sorcaklar nasıl bu kadar kilo verdin sırrın ne? Sende ropörtajlara cevap verirsin objektiflere poz verirsin.Sibel Can yapıo zayıflayınca biz yapamazmıyız yani dimi:)

Karameleeem= Hepsinden az az yeme fikri daha güzel=) bakalım yarın napcam bende merak ediorum.Senin kilo durumunu göremedim canım tartılmadınmı.

Son düzenleme:
Kız senin iyi niyetini yesinlerrr hemende haber verirmiş arkadaşlarına ayaayaay =)

:29::29::29::29::29::16::16:

Gözünaydın bebekim 18 kilo gitmişş resmen sen bu halinle bile başarı öyküsü açabilirsin.Ama bu kadar kasmışken biraz daha kasalım taşş olalım.İlerde sana sorcaklar nasıl bu kadar kilo verdin sırrın ne? Sende ropörtajlara cevap verirsin objektiflere poz verirsin.Sibel Can yapıo zayıflayınca biz yapamazmıyız yani dimi:)

84ü görünce simardim sanirim, az önce 2 dilim kek yedim:17:

heeeyt şımarmak yok bakalım :20::20::20::20::20:size ve kendime bu hafta sonu kaçamağı yasaklıyorum bu hafta hepimiz yeterince yedik zaten bu hafta dikkat edelim kızlar
cısssss sıfır kaçamak :20::20::20::20::20:

saol tatlışım benim :16::16:
valla evet 18 kilo başarı ama o 55i görmeden rahat uyku yok bana :1::1:
şu an bile soruyolar zaten.. hangi diyetisyene gidiyosun? ilaç mı içiyosun? bu kadar kilo verilmez ki :1::1:
inanmıyolar bi de mallar ya ilaç içiyorum sanıyolar. içsem neden söylemiyim.. faydasını gördüm al sen de iç derimm:21::21:

buarada sadişim tarçın tatlı krizine girmemizi önlüyor ben oyüzden yeşil çayına içine bir kabuk tarçın atıyorum
veeeeeee biberiyeeeeeeeeeeeee aldım :27::32::52:görende çok önemli bişey yaptım sanıcak başka bir markete gittim bugün baharatlara bakarken bi baktım biberiyee ay ne mutlu oldum ne mutlu oldum :9::9::9::9:hemen sarıldım ona 25g bir pakette
şimdi süleyin bakem ben bunu nasıl çay yapacam yeşil çay gibi bir tatlı kaşığı sıcak suya koyup demleyip süzüp içcemmi :7:

saol tatlışım benim :16::16:
valla evet 18 kilo başarı ama o 55i görmeden rahat uyku yok bana :1::1:
şu an bile soruyolar zaten.. hangi diyetisyene gidiyosun? ilaç mı içiyosun? bu kadar kilo verilmez ki :1::1:
inanmıyolar bi de mallar ya ilaç içiyorum sanıyolar. içsem neden söylemiyim.. faydasını gördüm al sen de iç derimm:21::21:

:46::46::46::46::46::46: harikasın tebrikler 18 kilo farkedilmezmi yaa bende sorarım yani hatta yapışırım sana kaknkayız bak artık anlat sırrını derim :29::29::1:

:46::46::46::46::46::46: harikasın tebrikler 18 kilo farkedilmezmi yaa bende sorarım yani hatta yapışırım sana kaknkayız bak artık anlat sırrını derim :29::29::1:

ahh canım benim keşke kimsenin bilmediği bi sırrım olsa da burdan anlatsam hepimiz çıtır olsak ama :24::24:
görüyosunuz işte neler yaptığımı.. neler lüplettiğimii:25::25:
ama sanırım en çok sporun faydasını görüyorum.

kızlar bu arada bi çoğumuzda düşüş var sanırım. lütfen rahatlamalar olmasın. kaç gündür bekliyoruz bugünü unutmayınnn:20::20:
bugünün menülerini çok merak ediyorum.
bakalım düşüşlerden sonra neler yemişiz :82::82:

ahh canım benim keşke kimsenin bilmediği bi sırrım olsa da burdan anlatsam hepimiz çıtır olsak ama :24::24:
görüyosunuz işte neler yaptığımı.. neler lüplettiğimii:25::25:
ama sanırım en çok sporun faydasını görüyorum.

kızlar bu arada bi çoğumuzda düşüş var sanırım. lütfen rahatlamalar olmasın. kaç gündür bekliyoruz bugünü unutmayınnn:20::20:
bugünün menülerini çok merak ediyorum.
bakalım düşüşlerden sonra neler yemişiz :82::82:

evet bencede çok haklısın kilo gidince hemen salıyoruz çok büyük hata
bu hafta daha dikkat etsek daha fazla veririrz ne zorluklarla gidiyor baksanıza

Back
X