Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar evet sorular daha artmadan yazayım
madem bir topik açma cesaretinde bulundumbari işimi tam yapayım dimi ama???
şu an bnm özel mesaj kutum neredeyse dolu, sırf sizin için bu akşam boşaltacağım inşallah
yarın sabah aç karnına tartılıp kilonuzu yazın bi kağıda, sonra alın mezurayı elinize...belin en ince kıvrımlı kısmı sizin bel ölçünüz
basen için ise en kalın kıvrımı ölçün, ben göğüs ölçüsünü göğsün en ortasından ölçerek alıyorum bu çok da önemli değil bnm için bel-basen önemlidir normalde yani vücudumun yapısını bu ikisini ölçerek anlayabiliyorum
ben liste yapacagım isterseniz her hafta buraya koyarım listeyi, ölçülerin oldugu listeyi de ayda bir sunayım size ki 1 ay öncesi-sonrası neymiş farkı daha iyi görürsünüz ama haftalık bildirim yapalım sadece raporu 1 ay sonra görürüz ne dersiniz???
bir de ufak bir hatırlatma...
kızlar kendi topiklerimizde bu topikten fazla bahsetmesek herkes soracak bu sefer neden beni de almadın diye gücenme olmasın ha???
kız ben burdayım da bugunden bence kimseyi sıkmayalım dimi amaherkes nerde bakalım
valla denizim bnm de hiç topikleri gezecek halim kalmadı inanın gerçekten zorlanıyordum bi de her topikte menüler haricinde muhabbet de dönüyor doğal olarak, insan o kadar ilerleyen sayfalardan konu bütünlüğünü tutmaya çalışıyor açıkçası ben herkese yazdığım günlerde ki 15 gün öncesine kadar, günümün neredeyse 4 saatini bilgisayar başında geçiriyordum ondan sanırım verdiğim kilolar geri döndü...hayırlı olsun kızlar topiğimiz
bu süper oldu
bende menümü burda paylaşmak istiyorum artuk
oh be vallahi sayfa sayfa gezmekten başım dönmüştü artık
hoşgeldin bebeğimmmmmAllah muhabbetinizi arttırsın kızlar....
kızlar hepinize selamlar
bilmeyenler olabilir düşüncesiyle yazıyorum akıllarda soru işaretleri kalmasın
günlüklerimize yazmaya elbette devam edeceğiz sonuçta bu liste haricindekilerden de bizi takip edenler var ve hem kendi topiklerimizi ihmal etmeyeceğiz hem de birbirimizi takipte zorlanmayacagız bu topik sayesinde...
şimdi neyi nasıl yapalım, fikirlerimi yazacagım uyarsa hepinize yarın başlayalım...
1. önce sabah aç karnına tartılalım ve bana özelden lütfen mesajla bildirin hatta mümkünse vücut ölçülerinizi de alın ve özelden kilo ile birlikte onları da ekleyin (ölçüler için ayrı liste yaparım onu sonra burdan ekleriz gerek görürsek, talebe göre yani...)
2. bnm fikrim menü bildirimini günün sonunda yapalım, yani sabah ayrı öğle ayrı olunca bir de herkesin birbirine yorum yaptığı varsayılırsa, takipte zorluk yaşayabiliriz, ne dersiniz uygun mu?
3. menülerin altına spor ve su miktarları da yazılırsa iyi olur
4. madem yarın başlıyoruz o zaman kilo bildirimimiz de o zaman her haftanın Perşembe günü olsun, ne dersiniz? tabii bu kilo ve ölçü bildirimini özelden yazarsanız iyi olur topiğimiz karışmasın, ok?
eklenmesini istediğiniz ya da hoşunuza gitmeyen birşey olursa lütfen yazmaktan çekinmeyin, çünkü sonucta burada ortak olarak yazacağız, herkesin ortak olarak buluştuğu şeyler geçerli olacaktır
hepinize sevgiler güzellerim benim....![]()
kızlar evet sorular daha artmadan yazayım
madem bir topik açma cesaretinde bulundumbari işimi tam yapayım dimi ama???
şu an bnm özel mesaj kutum neredeyse dolu, sırf sizin için bu akşam boşaltacağım inşallah
yarın sabah aç karnına tartılıp kilonuzu yazın bi kağıda, sonra alın mezurayı elinize...belin en ince kıvrımlı kısmı sizin bel ölçünüz
basen için ise en kalın kıvrımı ölçün, ben göğüs ölçüsünü göğsün en ortasından ölçerek alıyorum bu çok da önemli değil bnm için bel-basen önemlidir normalde yani vücudumun yapısını bu ikisini ölçerek anlayabiliyorum
ben liste yapacagım isterseniz her hafta buraya koyarım listeyi, ölçülerin oldugu listeyi de ayda bir sunayım size ki 1 ay öncesi-sonrası neymiş farkı daha iyi görürsünüz ama haftalık bildirim yapalım sadece raporu 1 ay sonra görürüz ne dersiniz???
bir de ufak bir hatırlatma...
kızlar kendi topiklerimizde bu topikten fazla bahsetmesek herkes soracak bu sefer neden beni de almadın diye gücenme olmasın ha???
herkes nerde bakalım
Herkese selamlar
Diyet günlüklerinde uzun zamandır topiği olan bizler, herkesin topiğini ziyaret etmek istiyoruz ama tabii bu uzun bir zaman gerektiriyor
Bu nedenle bu topiği açıp birbirimizi buradan takip edeceğiz bundan sonra, zaten hiçbirimiz belli bir liste uygulamıyoruz, herkes kendince kendi beslenme düzenini ayarlıyor
Hepimizin az çok birbirini tanıdığını varsayarak bu topiği açmış oluyorum
Hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah
Bu topiğin yazarları şu şekildedir:
- Lily86
- Pembepalto
- Minikk
- Esincan
- Sadiyem33
- Denizeliklim
- Kalbim_ellerinde
- Sevgi_meleği
- Randomlife
- Gamze21
- Beyazbulut
- Katzi
Biz beraber bu yolda bu şekilde devam etmeye karar verdik, hem zayıflayacağız hem eğleneceğiz
herkese sevgilerimle...
tatlım bu topik birçok kişinin anlaşıp karar verdiği bir topikti bilmeyenleri de ben bulunmak isteyeceğini düşünerek ekleyip herkese haber verdimahahahahaha kizlar basligi okudum simdi, bakin lilycim nasil yazmis: biz beraber bu yolda bu sekilde devam etmeye karar verdik, hem zayiflayacagiz hem eglenecegiz
sanki dügün davetiyesi gibiDD
cok güldümmm gece geceee, lilymmmm cok tatlisinnn ne güzel yazmissinnnn![]()
olur tabii ki tatlım senin zaten o güne kadar pek değişme yaşayacagını düşünmüyorumKızlaaaaaar şimdi geldim. Dısardaydım. Alısverıs merkezıne gıttım nısanlıma hedıye almak için ama içim rahat degıl cunku kucuk gıbıme gelıyor. Sankı olmıycak gıbı ama en buyuk debenı aldım. Pufff neyse oda spor yapıyor zaten zayıflamak ıcın umarım olur.
Lılycım fıstıgım ben sana olculerımı cmt versem olur muu? Suan ısyerındeyım ve yarın vaktım olmıycak gıbı. Cumartesı sabah erkenden verırım fıstıgım.
süpersin meleğimmmmmBugün süper bir kahvaltı ettim yaw. Gerçekten doğru kahvaltı çok önemli.
Uzun zamandır çavdar ekmeği yemiyodum nası özlemişim