Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bencede uygun ben sabah açkarnına tartılır ölçülerimi alırım özelden yazarım ama kime özelden yazcam
lilycim sanamı tablo oluşturcaksın sanırım süper olur eğer öyleyseee
ben beğendim kalça bel ve gögüsmü alcaz

kızlar evet sorular daha artmadan yazayım
madem bir topik açma cesaretinde bulundum:1: bari işimi tam yapayım dimi ama???
şu an bnm özel mesaj kutum neredeyse dolu, sırf sizin için bu akşam boşaltacağım inşallah
yarın sabah aç karnına tartılıp kilonuzu yazın bi kağıda, sonra alın mezurayı elinize...belin en ince kıvrımlı kısmı sizin bel ölçünüz
basen için ise en kalın kıvrımı ölçün, ben göğüs ölçüsünü göğsün en ortasından ölçerek alıyorum bu çok da önemli değil bnm için bel-basen önemlidir normalde yani vücudumun yapısını bu ikisini ölçerek anlayabiliyorum
ben liste yapacagım isterseniz her hafta buraya koyarım listeyi, ölçülerin oldugu listeyi de ayda bir sunayım size ki 1 ay öncesi-sonrası neymiş farkı daha iyi görürsünüz ama haftalık bildirim yapalım sadece raporu 1 ay sonra görürüz ne dersiniz???
bir de ufak bir hatırlatma...
kızlar kendi topiklerimizde bu topikten fazla bahsetmesek herkes soracak bu sefer neden beni de almadın diye gücenme olmasın ha???

Son düzenleme:
şu an bnm özel mesaj kutum neredeyse dolu, sırf sizin için bu akşam boşaltacağım inşallah
yarın sabah aç karnına tartılıp kilonuzu yazın bi kağıda, sonra alın mezurayı elinize...belin en ince kıvrımlı kısmı sizin bel ölçünüz
basen için ise en kalın kıvrımı ölçün, ben göğüs ölçüsünü göğsün en ortasından ölçerek alıyorum bu çok da önemli değil bnm için bel-basen önemlidir normalde yani vücudumun yapısını bu ikisini ölçerek anlayabiliyorum
ben liste yapacagım isterseniz her hafta buraya koyarım listeyi, ölçülerin oldugu listeyi de ayda bir sunayım size ki 1 ay öncesi-sonrası neymiş farkı daha iyi görürsünüz ama haftalık bildirim yapalım sadece raporu 1 ay sonra görürüz ne dersiniz???
kızlar kendi topiklerimizde bu topikten fazla bahsetmesek herkes soracak bu sefer neden beni de almadın diye gücenme olmasın ha???

haklısın canım gücenmesinler
ben yarın bütün ölçülerimi söylediğin şekil alır özelden bildiririm

hayırlı olsun kızlar topiğimiz
bu süper oldu
bende menümü burda paylaşmak istiyorum artuk
oh be vallahi sayfa sayfa gezmekten başım dönmüştü artık

hayırlı olsun kızlar topiğimiz
bu süper oldu
bende menümü burda paylaşmak istiyorum artuk
oh be vallahi sayfa sayfa gezmekten başım dönmüştü artık
valla denizim bnm de hiç topikleri gezecek halim kalmadı inanın gerçekten zorlanıyordum bi de her topikte menüler haricinde muhabbet de dönüyor doğal olarak, insan o kadar ilerleyen sayfalardan konu bütünlüğünü tutmaya çalışıyor açıkçası ben herkese yazdığım günlerde ki 15 gün öncesine kadar, günümün neredeyse 4 saatini bilgisayar başında geçiriyordum ondan sanırım verdiğim kilolar geri döndü...
ben ztn çizelgemi epey yukarı çekecem şöyle 77lere falan
ama sakın düşünmeyin bu kız 4kg almış diye bnm tartı 75in altına hiç inmedi valla...

bu arada kızlar mesaj kutumdan yaklaşık 20 mesaj sildim sırf sizin için canlarım:16:
yarın mesajlarınızı bekliyorum hayırlısıyla...

Son düzenleme:
kızlar hepinize selamlar:3:
bilmeyenler olabilir düşüncesiyle yazıyorum akıllarda soru işaretleri kalmasın
günlüklerimize yazmaya elbette devam edeceğiz sonuçta bu liste haricindekilerden de bizi takip edenler var ve hem kendi topiklerimizi ihmal etmeyeceğiz hem de birbirimizi takipte zorlanmayacagız bu topik sayesinde...
şimdi neyi nasıl yapalım, fikirlerimi yazacagım uyarsa hepinize yarın başlayalım...
1. önce sabah aç karnına tartılalım ve bana özelden lütfen mesajla bildirin hatta mümkünse vücut ölçülerinizi de alın ve özelden kilo ile birlikte onları da ekleyin (ölçüler için ayrı liste yaparım onu sonra burdan ekleriz gerek görürsek, talebe göre yani...)
2. bnm fikrim menü bildirimini günün sonunda yapalım, yani sabah ayrı öğle ayrı olunca bir de herkesin birbirine yorum yaptığı varsayılırsa, takipte zorluk yaşayabiliriz, ne dersiniz uygun mu?
3. menülerin altına spor ve su miktarları da yazılırsa iyi olur
4. madem yarın başlıyoruz o zaman kilo bildirimimiz de o zaman her haftanın Perşembe günü olsun, ne dersiniz? tabii bu kilo ve ölçü bildirimini özelden yazarsanız iyi olur topiğimiz karışmasın, ok?
eklenmesini istediğiniz ya da hoşunuza gitmeyen birşey olursa lütfen yazmaktan çekinmeyin, çünkü sonucta burada ortak olarak yazacağız, herkesin ortak olarak buluştuğu şeyler geçerli olacaktır
hepinize sevgiler güzellerim benim....:16::16::16:

anlastik lilycimmmm:1::1: ben varimmmm ben varimmmmmmmmm:23::23:

yarin kilo ve ölcülerimi sana yazacam tatlimmmm:16::16:
bel, basen, gögüs, kilo...tmm aklimin bi kösesiine kazidim:1::1:

herkes nerde bakalım

burdaaa burdaaaa ama siz nerdesiniz pekiii?
hepiniz simdi misil misil uyuyorsunuz malum sizin orda saat 2:18 burda daha 1:18:1::1:
off kizlar ben bu saatlerde cok acikiyorum yaaa yatsam mi acaba:52:
bu aradaaaa bu topik cok iyi oldu cunku herkese tek tek yazinca basim dönüyor vallah, az önce yine herkese cevap yazdim parmaklarim agridi:52:
neyse ben cok konustum cikiyim en iyisi:1::1:
herkese iyi gecelerrrr hepinizi cok seviyorummm:54:

Herkese selamlar :3:
Diyet günlüklerinde uzun zamandır topiği olan bizler, herkesin topiğini ziyaret etmek istiyoruz ama tabii bu uzun bir zaman gerektiriyor
Bu nedenle bu topiği açıp birbirimizi buradan takip edeceğiz bundan sonra, zaten hiçbirimiz belli bir liste uygulamıyoruz, herkes kendince kendi beslenme düzenini ayarlıyor
Hepimizin az çok birbirini tanıdığını varsayarak bu topiği açmış oluyorum
Hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah:46:

Bu topiğin yazarları şu şekildedir:

• Lily86
  • Pembepalto
  • Minikk
  • Esincan
  • Sadiyem33
  • Denizeliklim
  • Kalbim_ellerinde
  • Sevgi_meleği
  • Randomlife
  • Gamze21
  • Beyazbulut
  • Katzi

Biz beraber bu yolda bu şekilde devam etmeye karar verdik, hem zayıflayacağız hem eğleneceğiz:8::8::8:
herkese sevgilerimle...:16:

ahahahahaha kizlar basligi okudum simdi, bakin lilycim nasil yazmis: biz beraber bu yolda bu sekilde devam etmeye karar verdik, hem zayiflayacagiz hem eglenecegiz
sanki dügün davetiyesi gibi :DDD :52:
cok güldümmm gece geceee, lilymmmm cok tatlisinnn ne güzel yazmissinnnn:29::54:

ahahahahaha kizlar basligi okudum simdi, bakin lilycim nasil yazmis: biz beraber bu yolda bu sekilde devam etmeye karar verdik, hem zayiflayacagiz hem eglenecegiz
sanki dügün davetiyesi gibi :DDD :52:
cok güldümmm gece geceee, lilymmmm cok tatlisinnn ne güzel yazmissinnnn:29::54:
tatlım bu topik birçok kişinin anlaşıp karar verdiği bir topikti bilmeyenleri de ben bulunmak isteyeceğini düşünerek ekleyip herkese haber verdim
bu bahsettiğin cümleyi de araya kaynak yapmak isteyenlere karşı önlem olarak yazmıştım dediğin şekilde düşünmemiştim ama olsun bu planlanmamış düğün davetiyesi yakıştırman benim de hoşuma gitti:9:

bu arada kızlar hadi ben geç uyandım geç girdim siteye, siz nerelerdesiniz? açıkçası hayal kırıklığına uğradım ben en az 3-4 kişi bildirim yapar da kız lily neredesin der diye bekledim...
hadi özelden kilo ve ölçü bildirimlerinizi bekliyorum:21:

Son düzenleme:
Kızlaaaaaar şimdi geldim. Dısardaydım. Alısverıs merkezıne gıttım nısanlıma hedıye almak için ama içim rahat degıl cunku kucuk gıbıme gelıyor. Sankı olmıycak gıbı ama en buyuk debenı aldım. Pufff neyse oda spor yapıyor zaten zayıflamak ıcın umarım olur.

Lılycım fıstıgım ben sana olculerımı cmt versem olur muu? Suan ısyerındeyım ve yarın vaktım olmıycak gıbı. Cumartesı sabah erkenden verırım fıstıgım.

Kızlaaaaaar şimdi geldim. Dısardaydım. Alısverıs merkezıne gıttım nısanlıma hedıye almak için ama içim rahat degıl cunku kucuk gıbıme gelıyor. Sankı olmıycak gıbı ama en buyuk debenı aldım. Pufff neyse oda spor yapıyor zaten zayıflamak ıcın umarım olur.

Lılycım fıstıgım ben sana olculerımı cmt versem olur muu? Suan ısyerındeyım ve yarın vaktım olmıycak gıbı. Cumartesı sabah erkenden verırım fıstıgım.
olur tabii ki tatlım senin zaten o güne kadar pek değişme yaşayacagını düşünmüyorum:1:

Bugün süper bir kahvaltı ettim yaw. Gerçekten doğru kahvaltı çok önemli.
Uzun zamandır çavdar ekmeği yemiyodum nası özlemişim

Bu ölçü işi benim çok hoşuma gitti çünki hiç kendimi ölçmüyodum tek ölçüm içine giremediğim pantolonlarımdı.Şimdi diorumki keşke baştan ölçseydim kendimide can simitlerim ne kadar erimiş görseydm şimdi ölçücem kendimi ve cm cm inceldikçe gaza gelip iyice spor yapcam=) çok heyecanlıyım bu topic yeni bi heyecan ve heves kazandırdı bana iyiki açtın canım bu topiği iyiki varsınız kızlarrrrrrrrrrrrr Ölümüneee Kankayızzzz :118::118::118:ehehe

ayyy kendi topicime yazcaım şeyi buraya yazmışım o yüzden şuan saçmalamak zorundayım bunu yazarak:)

Son düzenleme:
şu şekeri bi kesebilsem çavdar ekmeği yiyorum oda sadece sabah,öğlen yemeğinide 1 de yiyorum akşma doğru çok acıkıyrm atıştrmalık bişeyler getiricm artık yanmda :(

Bugün süper bir kahvaltı ettim yaw. Gerçekten doğru kahvaltı çok önemli.
Uzun zamandır çavdar ekmeği yemiyodum nası özlemişim
süpersin meleğimmmmm:16::16::16:
ben de bugun istediğim gibi bir kahvaltı edemedim maalesef ama yılmak üzülmek yok...
:kkk:

Back
X