ben de gece cok su içerim dolayısıyla wc kankam olducanım 59,500 çıktım ama üstümde hem pijamalarım hemde dün yediğim yemek hala bedenimdeydi:) dün aşkitomla konuştukta gerçek kilo tuvalete çıkmamış halindir falan dedi bende tam tersini biliodum tuvalete çıkmış ve cıbılkenki kilo gerçek kilo deilmi ayrıca ben hiç sabah uyanır uyanmaz tuvalete cıkamam ve gerçek kilomuda öğrenemem.Bide gece yatmadan 3 büyük bardak su içmiştim onlar vcdumda olabilirler mi acabaaa:) ay amma bahane uydurdum.Neyse yaptığın yorumda çok haklısın şekerim deminden beri araştırıorum bende bu tarz yorumlar okudum ilk günde yemek ihtiyacının Vsını karbon hidrattan karşılaman gerkiyorumuş ki o sana enerji yapsın zaten baralar hep uykum var halsizim demekki yanlış beslenmedenmiş.Kendimi sıfırladım ve adam gibi yiyciiiimmmmmm şaşır ulenn metabolizma ben geliyorummm:)

ama bnm de dün yediklerim bedenimdeydi, içtiklerin gitmiş olabilir ama yediklerin tuvalete çıkmadıysan duruyordur ben de sabahları yapamam yani büyük abdesti

gerçek kilo aç karnına içini tamamen boşalttıktan sonradır ama diyetisyene gittiğimde bana akşam 5e veriyordu ki kilom 1-2 kg fazla bile olabilir yani...:44: