ahhh ahhhh lilycim yemişsin keklere pudinglerii biz nekadar fenayız yaaa yiyeceğimizi bile bile alıyoruz yapıyoruz işte yapma alma bende bugün 40 gr bitter almıştım ilk gittim 1 dilim yedim negüzel sonraa aklım orda sürekli gittim 1 dilim daha yedim sonra gittim hepsini yedim kızzzlarrr 40 gr bitter yedim haberiniz olsun
ahhaahahahahahaha biri beni anlatıo galibaaa dolapta sevdiğim bişey olsun tek odak noktam o oluo gidiyim nefsimi köreltmek için az yiyim diorum yiyorm geliorm yetmedi az daha derkennn loppp diye yutuyorum herbişeyi:)
iyigeceler kızlar lilycim ekmek için yazdıklarına teşekkürler
evet en uygunu ekmek yapma makinası nette buldum bitane bekonun 80 tl bakalım bu ay olmaz ama
sonraki ay taksitle alabilirim evde yapılan ekmek gibisi olurmu koy içine ne istersen
Yawrular ekmek makinesi iyi hoş tadıda muhteşem oluyo evi bir koku sarıyo anlatamam size nası süper bişey ama iki şey demek istiyorum birincisi fırından sıcak cıkmış ekmeğe dayanabilcen mi? 1 2 dilimle sınırlı kalamıyo insan sırf kokusu için bile yarısı yenir. İkincisi o makineler ekmeği 1 saatte pişiriyo yani elektrik faturanın baya bi şişik gelme ihtimali var
aynen öyleee mesela en beyazbulutla pembişden çok etkileniyom

onlar az yiyor ben neden çok yiyorm diyorum

azaltıyorm
eheheheh şaka kız ama gerçekden etkileniyoruz mesela ben sizden gaza gelip 5 mil leslie yapıyorm tam 1 saat sürüyor birbirimizden hertürlü etkileniyoruz yanii
kızzzzzzzzz bende senden etkileniyorum diosun ya bgn cok yedim anam menüye bi bakıorum çok mok göremiorum:)sonra başlıorum tribe girmeye ben cok yedim diye:) bi spor konusunda kimseden etkilenemiyorum maşşallahım var çok üşengecim:)
kötü anlamda değil tabii ki tatlım :) spor için istediğimiz kadar etkileyebiliriz bence eheheh :))
yani demek istediğim az yiyen birini okuyunca bi tuhaf hissediyorum ben kendimi. oha kendi menüme bak amma yemişim diyorum.
kontrolü elde tutmak çok önemli...
bir de hepimizin kiloları çok farklı seviylerde.. mesela pembe 59 kilo. onun midesi iyice küçülmüştür. benimle bir olmaz mesela, ben 72 kiloyum.
bu gibi şeyleri de düşünmek lazım...
kızlarrr beni etkileyin büyüleyin himayenize alın bişeyler yapın bende spor yapmak istiyorum.Ama evde yapamıorum spor salonunada erkek arkadaşım izin vermiyo

yazın yürüyüş yaparsın diyo yazın zaten sıcaktan zayıflarım hiç bi anlamı yok ama dinletemiyorum.
Ayrıca benim miğdenin acaip bi esnekliği bi genişleyebilitesi var:) lastik gibi mübarek

Bende sizden görüp tribe girip az yiyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum.
Doğru diosun menüler kiloya boya göre fln değerlendirilmeli
cyy: Sayın İstanbul hayranı arkadaşım gel hergün iş çıkış saati eve dönmeye çalışta görüyim seni:) Trafiğine rağmen bende istanbulu seviyorumm ya gelin gezdiriyim sizi :)
28imden sonra koca bulmazsam esra erola çıkıcam 
espri yapıyorum canım ya istersem 48 olayım evlilik bana uzak olsun...
hehehehehehe çok güldüm yazdıklarına kızlar pes etmeyin benim abim yaklaşık on yıldır evlenmek istiyo hala pes etmedi yakışıklıda ama kısmet işte
Canım evlilik elbette güzel birşeydir.
Ama benm yaşadıklarım bu meseleye bakışımı değiştirdi.
Anacım evlenmiş yıllardır eziyet çektik
amcam evlendi hayatımız hep beter karardı
abimi evlendircektik yuvamız dağılıyodu
bizim aileye evlilik iyi gelmiyor
bu zamana kadar aşktan sevgiden bi nane bulamadım ben illa ki hevesim kaçtı.
kim bilir belki de bu sözlerimi yutturacak gerçek aşk (mucize) benide bulur.
Canım karamsar olma hangi birimiz bunları yaşamadık ki çocukluğuma baktığım zamanlar bende çok kötü günler geçirdim.Benim annemde az çekmedi ama yılmadı böyle durumlarda güçlü olmayı bilmek lazım yoksa üstüne basar geçerler...Yanımızda kimse yoktu destek çıkanfalan 3 cocuk gencecik bi anne yeni inşaatı bitmiş evimize kaçtk.Hiçbişeyimz yoktu ama oldu.Şuan çok mutluyuz eski Türk filmlerindeki gibi mutlu bi ailem var abimle ablamla annemle arkadaş gibiyiz.Eğer annem güçlü olmasaydı ne üni okuyabilirdik ne bu sosyal yaşamımız olabilirdi hatta şuan kesin evli olurdum istemediğim biriyle falan(buarada babamlada aramız süper ayrı yaşıyoruz ama görüşüyoruz sürekli) ama bunları düşünerek evlilik hayallerimden vazgeçmemem lazım dimi yani illa bikaç kişi böyle oldu diye hepimiz böyle olcak deiliz he şunuda söyliyim sakın olaki evde mutlu deilsin ve evden uzaklaşmak için hayatına seni seven birini sokma herkes sevdiği ve sevildiğiyle evlenmeli bence yoksa en ufak bi sorunda kimse kimseye katlanamaz.

nerdeee öyle birii
Bizim evde var bitane aliyim szi abime eheheh hem gelin görümce oluruk beraber zayıflamaya çalışırıkk eheheh